Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Dabrica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 16:13 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Ljudi moji, ja imam neka svoja uvjerenja. A to se tice reinkarnacije. Ja vam duboko vjerujem u to. Citala sam u dosta knjiga da ako pustis zivotinju da umre prirodnim putem da ce se reinkarnirati u nekaj drugo, u protivnom, ako ste zivotinji oduzeli zivot, u duhovnom svijetu vam to znaci da zivotinja nije dovrsila svoj trenutni zivot pa ce se reinkarnirati ponovo u istu vrstu i mora ponovo prozivjeti svoj zivot.
Vi me sad razapnite na kriz sto ja tak vjerujem,mene to uopce ne zanima.Ima nas puno koji tako vjerujemo. Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).
Vi radite sa svojim ljubimcima kaj god hocete, ja postupam s njima sukladno sa svojim vjerovanjem.
Ljudi moji, ja imam neka svoja uvjerenja. A to se tice reinkarnacije. Ja vam duboko vjerujem u to. Citala sam u dosta knjiga da ako pustis zivotinju da umre prirodnim putem da ce se reinkarnirati u nekaj drugo, u protivnom, ako ste zivotinji oduzeli zivot, u duhovnom svijetu vam to znaci da zivotinja nije dovrsila svoj trenutni zivot pa ce se reinkarnirati ponovo u istu vrstu i mora ponovo prozivjeti svoj zivot.
Vi me sad razapnite na kriz sto ja tak vjerujem,mene to uopce ne zanima.Ima nas puno koji tako vjerujemo. Kao sto i postoji puno ljudi koji hoce da se uvede smrtna kazna (ja sam jedna od njih).
Vi radite sa svojim ljubimcima kaj god hocete, ja postupam s njima sukladno sa svojim vjerovanjem.
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:38 uto, 5. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Kako proces reinkarnacije razlikuje da li je zivotinju ubio covjek, druga zivotinja ili neka bolestina (koja je, slicno covjeku i "obicnim" zivotinjama, zivo bice)? :-k
I sto je lose u tome da se reinkarnira u istu vrstu? :-k
Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila O:))?
Ne provociram; pitam kao logici sklono stvorenje. :D
Kako proces reinkarnacije razlikuje da li je zivotinju ubio covjek, druga zivotinja ili neka bolestina (koja je, slicno covjeku i "obicnim" zivotinjama, zivo bice)?
I sto je lose u tome da se reinkarnira u istu vrstu?
Da li cu se ja reinkarnirati kao neka druga zivotinjska vrsta ako me nitko ne likvidira nego umrem prirodnim putem (od zacepljenja zila )?
Ne provociram; pitam kao logici sklono stvorenje.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 7:15 čet, 7. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Ja sam čuo da u Zagrebu neki Kinezi skupljaju pse za svoje restorane. Tak' je barem rekla neka žena kojoj je ljubimac netragom nestao na području Kajzerice, a inače se uvijek vratio doma. Moj je uginul' prije tri godine od starosti (12 godina), pa sam miran. Al' da sad imam pesa, ne bi ga puštal' s uzice dok smo u šetnji. Zato, oprez![/quote]
Da sad ne kopam po netu... Mislim da je njima poslastica bernandinac. I to jedino ako mu zgule kozu na zivo i onda ga ubiju. Znam da je zbog toga bila cijela hajka na kineze pred jedno 5-6 godina. Za ostale pse nisam siguran.
Crni (napisa): | Ja sam čuo da u Zagrebu neki Kinezi skupljaju pse za svoje restorane. Tak' je barem rekla neka žena kojoj je ljubimac netragom nestao na području Kajzerice, a inače se uvijek vratio doma. Moj je uginul' prije tri godine od starosti (12 godina), pa sam miran. Al' da sad imam pesa, ne bi ga puštal' s uzice dok smo u šetnji. Zato, oprez! |
Da sad ne kopam po netu... Mislim da je njima poslastica bernandinac. I to jedino ako mu zgule kozu na zivo i onda ga ubiju. Znam da je zbog toga bila cijela hajka na kineze pred jedno 5-6 godina. Za ostale pse nisam siguran.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 7:38 čet, 7. 12. 2006 Naslov: |
|
|
Prije par godina, neki restoran (nekineski) koji je bio jako hvaljen zbog svoje janjetine, uvacen je da umjesto janjaca servira psece meso. :shock:
No, ne vidim kakve veze te stvari imaju s temom ovog topica (napustanje i, eventualno, maltretiranje [b]kucnih ljubimaca[/b]). :neznam:
Prije par godina, neki restoran (nekineski) koji je bio jako hvaljen zbog svoje janjetine, uvacen je da umjesto janjaca servira psece meso.
No, ne vidim kakve veze te stvari imaju s temom ovog topica (napustanje i, eventualno, maltretiranje kucnih ljubimaca).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|