Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:34 uto, 23. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]Kaj se dešava s 3.zadaćom?! Međusobno smo nest razgovarali i svi smo mislili da je niti neće biti, a na zadnjim vježbama nam je rečeno da će stići...Što ćemo onda imati 7 dana da ju rješimo??[/quote]
Mislim da ce biti on-line najkasnije u cetvrtak, ali nije do mene, pa ne mogu garantirati. 8)
Na predavanjima pitajte nastavnike da produlje rok za zadacu (iako, mislim da je dosta sat-dva, a ne tjedan dana); moguce je da ce vam izaci u susret. ;)
[quote="Nori"]I jel zna netko koje sve gradivo ulazi u kolokvij?! Pitam jer se spominju nekakvi sortovi, funkcije i nizovi, a od svega tog smo tek definirali nizove prošli put,ostalo ni spomenuli?![/quote]
Pa, ja nekako naslucujem koje gradivo ulazi u kolokvij. :luckast:
Ozbiljnije: ulazi sve pobrojano. :D Opcenito: ulazi sve sto se radilo na vjezbama i/ili predavanjima (kako smo i najavili). 8)
Nije istina da ste "od svega tog (...) tek definirali nizove prošli put". :roll: Gledam sluzbena predavanja (koja su dostupna na sluzbenom webu), preciznije [url=http://web.math.hr/nastava/uur/predavanja/predavanje_12.pdf]predavanje broj 12[/url], i tu su u potpunosti obradjene funkcije (osim nizova, kao argumenata, koji su obradjeni u [url=http://web.math.hr/nastava/uur/predavanja/predavanje_13.pdf]predavanju broj 13[/url]. 8)
Sortovi su cesti algoritmi s nizovima i to je samo grupno ime za tu klasu algoritama; nista posebno. :roll:
Dok su kolokviji bili zamjena za pismeni, a studenti su imali normalni usmeni, onda je gradivo kolokvija bilo radjeno samo na vjezbama. :) Sada, kada je kolokvij [b]jedini ispit[/b], u gradivo ulazi i sve ono sto se radi na predavanjima. :prodike:
Nori (napisa): | Kaj se dešava s 3.zadaćom?! Međusobno smo nest razgovarali i svi smo mislili da je niti neće biti, a na zadnjim vježbama nam je rečeno da će stići...Što ćemo onda imati 7 dana da ju rješimo?? |
Mislim da ce biti on-line najkasnije u cetvrtak, ali nije do mene, pa ne mogu garantirati.
Na predavanjima pitajte nastavnike da produlje rok za zadacu (iako, mislim da je dosta sat-dva, a ne tjedan dana); moguce je da ce vam izaci u susret.
Nori (napisa): | I jel zna netko koje sve gradivo ulazi u kolokvij?! Pitam jer se spominju nekakvi sortovi, funkcije i nizovi, a od svega tog smo tek definirali nizove prošli put,ostalo ni spomenuli?! |
Pa, ja nekako naslucujem koje gradivo ulazi u kolokvij.
Ozbiljnije: ulazi sve pobrojano. Opcenito: ulazi sve sto se radilo na vjezbama i/ili predavanjima (kako smo i najavili).
Nije istina da ste "od svega tog (...) tek definirali nizove prošli put". Gledam sluzbena predavanja (koja su dostupna na sluzbenom webu), preciznije predavanje broj 12, i tu su u potpunosti obradjene funkcije (osim nizova, kao argumenata, koji su obradjeni u predavanju broj 13.
Sortovi su cesti algoritmi s nizovima i to je samo grupno ime za tu klasu algoritama; nista posebno.
Dok su kolokviji bili zamjena za pismeni, a studenti su imali normalni usmeni, onda je gradivo kolokvija bilo radjeno samo na vjezbama. Sada, kada je kolokvij jedini ispit, u gradivo ulazi i sve ono sto se radi na predavanjima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
The Economist Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:33 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
Odradu od srijede (ove prosle) imate u subotu (prekosutra), zar ne? :)
Kao sto rekoh: zamolite nastavnike ako vam treba produljenje roka. 8) Rantanje na Forumu nece pomoci... :|
A petlje se nisu radile 2 mjeseca, nego 2 ili 3 tjedna (ne znam napamet, a nemam vjezbe pri ruci). :roll:
Odradu od srijede (ove prosle) imate u subotu (prekosutra), zar ne?
Kao sto rekoh: zamolite nastavnike ako vam treba produljenje roka. Rantanje na Forumu nece pomoci...
A petlje se nisu radile 2 mjeseca, nego 2 ili 3 tjedna (ne znam napamet, a nemam vjezbe pri ruci).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 18:45 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]a za 3.zadaću se ima doslovno dan i pol, jer ako imamo vježbe u srijedu, predavanja iz polja tek u petak(zadnje predavanje), tek možemo početi rješavati u srijedu popodne,naravno pod uvjetom da se sve odmah skuži.ma nema šta-super je sve to iskombinirano.
A vrhunac je to kaj smo petlje radili 2 mjeseca i onda nizove 2 sata na kraju polugodišta.[/quote]
bit bolonje je :PPPP , izmedju ostalog, i poticanje studenta na samostalni rad i zalaganje. stoga, ti vec sad imas dostupna predavanja na temelju kojih mozes rijesiti zadacu :twisted: . hohoho, ode karma dolje. :blueshock:
uglavnom, nije najsretnije, no stici cemo mi to vech... :roll:
Nori (napisa): | a za 3.zadaću se ima doslovno dan i pol, jer ako imamo vježbe u srijedu, predavanja iz polja tek u petak(zadnje predavanje), tek možemo početi rješavati u srijedu popodne,naravno pod uvjetom da se sve odmah skuži.ma nema šta-super je sve to iskombinirano.
A vrhunac je to kaj smo petlje radili 2 mjeseca i onda nizove 2 sata na kraju polugodišta. |
bit bolonje je , izmedju ostalog, i poticanje studenta na samostalni rad i zalaganje. stoga, ti vec sad imas dostupna predavanja na temelju kojih mozes rijesiti zadacu . hohoho, ode karma dolje.
uglavnom, nije najsretnije, no stici cemo mi to vech...
_________________ Lots of people believe that women have some kind of genetic fault that keeps them from understanding science. Fact is: there is no genetic fault, but it's still harder, because they have to work against everybody's expectation that they won't make it anyway.
Zadnja promjena: The Economist; 19:05 čet, 25. 1. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:50 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
Unatoc najavama, i ostatak vjezbi je slozen po uzoru na ono prije i dostupan je on-line. :D Na vjezbama se nece proraditi sve, jer je dio obradjen na predavanju i u materijale s vjezbi je ubacen kao podsjetnik. :) Ipak, odradit ce se sve sto nije radjeno na predavanjima, a ostalo - kako stignemo. 8)
Preporucam da se ne oslanjate samo na [b]slusanje[/b] vjezbi i predavanja. :? Trebate i samostalno nakucati pokoji program, rijesiti neki od nerijesenih zadataka (zadace su dobar pocetak),... ;) Tko jos nije vidio compiler u akciji... ima jako male sanse na kolokviju. :(
Popravni, za razliku od proslogodisnjeg, nece biti prakticki kopija originala, pa se ne oslanjajte na to. :ccc:
Unatoc najavama, i ostatak vjezbi je slozen po uzoru na ono prije i dostupan je on-line. Na vjezbama se nece proraditi sve, jer je dio obradjen na predavanju i u materijale s vjezbi je ubacen kao podsjetnik. Ipak, odradit ce se sve sto nije radjeno na predavanjima, a ostalo - kako stignemo.
Preporucam da se ne oslanjate samo na slusanje vjezbi i predavanja. Trebate i samostalno nakucati pokoji program, rijesiti neki od nerijesenih zadataka (zadace su dobar pocetak),... Tko jos nije vidio compiler u akciji... ima jako male sanse na kolokviju.
Popravni, za razliku od proslogodisnjeg, nece biti prakticki kopija originala, pa se ne oslanjajte na to.
|
|
[Vrh] |
|
grrrga Forumaš(ica)

|
Postano: 20:18 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
Dakle, moram iskazati neopisivo razocaranje zbog neorganiziranosti kolegija UUR i nemara prema studentima koje je, danas, stavljanjem trece sluzbene zadace na stranice kolegija doseglo svoj vrhunac. Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca (ispricavam se sto ne dolazim iz matematicke gimnazije) i da je ta zadaca maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse. Ne, nisam medju onima koji "nikada nisu vidjeli compiler kako radi", trudim se koliko mogu i koliko god stignem da pohvatam sve sto od nas trazite, ali dajte shvatite da se stringovi, funkcije, polja i sortiranja ne mogu nauciti kako spada samo usmenom predajom na predavanjima, vec bi bio red da nam se pokaze par zadataka i da nam se objasni na vjezbama kako to doista radi! Znam da nemate vremena da nam sve to objasnite, ali zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo.
Eto, i jos samo za kraj: ubijate volju za ucenjem u nama, mnogi smo se nekoc radovali ucenju C-a, jedva smo cekali prvo predavanje UUR-a, ali sad, kad gledam trecu zadacu, mislim samo na to kako to nije u redu s vase strane.
Dakle, moram iskazati neopisivo razocaranje zbog neorganiziranosti kolegija UUR i nemara prema studentima koje je, danas, stavljanjem trece sluzbene zadace na stranice kolegija doseglo svoj vrhunac. Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca (ispricavam se sto ne dolazim iz matematicke gimnazije) i da je ta zadaca maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse. Ne, nisam medju onima koji "nikada nisu vidjeli compiler kako radi", trudim se koliko mogu i koliko god stignem da pohvatam sve sto od nas trazite, ali dajte shvatite da se stringovi, funkcije, polja i sortiranja ne mogu nauciti kako spada samo usmenom predajom na predavanjima, vec bi bio red da nam se pokaze par zadataka i da nam se objasni na vjezbama kako to doista radi! Znam da nemate vremena da nam sve to objasnite, ali zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo.
Eto, i jos samo za kraj: ubijate volju za ucenjem u nama, mnogi smo se nekoc radovali ucenju C-a, jedva smo cekali prvo predavanje UUR-a, ali sad, kad gledam trecu zadacu, mislim samo na to kako to nije u redu s vase strane.
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:35 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="grrrga"]Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca[/quote]
mislim da jesu ali tako je bilo i s x prijašnjih generacija i uspjeli su položiti...
[quote]zadaca je maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse.[/quote]
pa da, ali sada ste na fakultetu i možete sami malo istraživati, odlaziti na konzultacije i/ili demonstrature, razgovarati s kolegama...
[quote] zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo.[/quote]
pa, meni se čini da je gradivo UUR-a prošireno od prošlogodišnjeg ali je zato Programiranje (s kojim je uvijek bilo problema) olakšano. Meni se čini da je to puno produktivnije. Bolje je da se sada malo pomucite ali da vam na C-u bude lakše...vjerujte mi...
grrrga (napisa): | Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca |
mislim da jesu ali tako je bilo i s x prijašnjih generacija i uspjeli su položiti...
Citat: | zadaca je maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse. |
pa da, ali sada ste na fakultetu i možete sami malo istraživati, odlaziti na konzultacije i/ili demonstrature, razgovarati s kolegama...
Citat: | zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo. |
pa, meni se čini da je gradivo UUR-a prošireno od prošlogodišnjeg ali je zato Programiranje (s kojim je uvijek bilo problema) olakšano. Meni se čini da je to puno produktivnije. Bolje je da se sada malo pomucite ali da vam na C-u bude lakše...vjerujte mi...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:02 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
Hvala, Tihana, ali moram ukazati na neke netocnosti:
[quote="tihana"][quote="grrrga"]Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca[/quote]
mislim da jesu ali tako je bilo i s x prijašnjih generacija i uspjeli su položiti...[/quote]
Bas i nije bilo "tako". :? Pogledaj [url=http://web.math.hr/nastava/uur/materijali.php]sluzbene stranice s materijalima[/url]: vi ste imali predavanja u PDFu; sada su dostupne i gotovo cjelokupne vjezbe. :D Takodjer, tek od prosle godine dostupni su on-line programi za vjezbanje predalgoritamskog gradiva. 8)
Zbog svega toga, ja bih rekao da je ovoj generaciji [b]bolje[/b] nego prethodnima. 8)
@grrrga: 70% vas se, naravno, vec godinama bavi s prostorima, integralima i slicnim cudima algebre i analize, je l' da? :roll:
[quote="tihana"][quote="grrrga"]zadaca je maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse.[/quote]
pa da, ali sada ste na fakultetu i možete sami malo istraživati, odlaziti na konzultacije i/ili demonstrature, razgovarati s kolegama...[/quote]
Meni na konzultacije dolazi tocno jedna osoba: proslogodisnja studentica C-a koja se sada muci sa SPA. :roll:
U dva navrata su mi se ovogodisnji studenti najavljivali, ali nitko nije dosao (bijah u kabinetu kad je trebalo). :(
[quote="tihana"][quote="grrrga"]zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo.[/quote]
pa, meni se čini da je gradivo UUR-a prošireno od prošlogodišnjeg ali je zato Programiranje (s kojim je uvijek bilo problema) olakšano. Meni se čini da je to puno produktivnije. Bolje je da se sada malo pomucite ali da vam na C-u bude lakše...vjerujte mi...[/quote]
Prosireno? :shock: Kako prosireno, kad se od programiranja uce samo osnovna sintaksa, grananje/petlje, nizovi i funkcije (bez rekurzija)? :-k Osim ako mislis na Turingov stroj; da, to je dodano (preciznije: vraceno iz nekih starijih vremena). :) No, dodan Turing, a maknuti pointeri, vezane liste, zapisi,... oko 70% vaseg drugog kolokvija iz UuR-a. :shock:
Istina je da se sada radi u "pravom C-u" (umjesto pseudokoda), ali i to je na zahtjev studenata, e da bi mogli vjezbati. :) I onda 15.1. na Forumu osvane pitanje "kako se instalirava Dev-C++?". :(
Meni je zao ako je grrrga razocaran, no gledam sto je odradjeno na vjezbama [b]i predavanjima[/b] i ne vidim neki problem. :neznam: Studentima sam odgovorio na sva postavljena pitanja, a vjezbe su tako napisane da je potrebno vrlo malo biljeski, bas zato da se studenti mogu koncentrirati na slusanje objasnjenja i da im je lakse vjezbati doma. 8)
Cinjenica da je 3. zadaca objavljena 10 dana prije roka za predaju (jucer), nakon sto je na predavanjima obradjeno gradivo nizova (osim Hornerovog algoritma koji je dostupan u vjezbama on-line), meni se ne cini toliki problem. :| Ako je, imate jos jedno ili dva predavanja (kako koja grupa), pa zamolite nastavnike da odgode rok za predaju zadace. 8) Osim ako je svrha onog gore prigovora da se netko "ispuše", bez zelje da nesto stvarno i promijeni... :roll:
P.S. Svrha kolegija, na zalost, nije da zavolite C, nego da vas pripremimo za Programiranje, SPA,... ;) Mi mozemo ispasti [i]cool[/i] i ne obraditi dio gradiva (i.e. liste, s kraja C-a), ali na SPA cete se onda jako lose provesti, jer se tamo ocekuje da se liste znaju... :roll: Ako je nekome do mijenjanja programa "tog uzasa", neka se obrati Prodekanici; mi to ne mozemo i ne smijemo na svoju ruku. :ccc:
Hvala, Tihana, ali moram ukazati na neke netocnosti:
tihana (napisa): | grrrga (napisa): | Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca |
mislim da jesu ali tako je bilo i s x prijašnjih generacija i uspjeli su položiti... |
Bas i nije bilo "tako". Pogledaj sluzbene stranice s materijalima: vi ste imali predavanja u PDFu; sada su dostupne i gotovo cjelokupne vjezbe. Takodjer, tek od prosle godine dostupni su on-line programi za vjezbanje predalgoritamskog gradiva.
Zbog svega toga, ja bih rekao da je ovoj generaciji bolje nego prethodnima.
@grrrga: 70% vas se, naravno, vec godinama bavi s prostorima, integralima i slicnim cudima algebre i analize, je l' da?
tihana (napisa): | grrrga (napisa): | zadaca je maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse. |
pa da, ali sada ste na fakultetu i možete sami malo istraživati, odlaziti na konzultacije i/ili demonstrature, razgovarati s kolegama... |
Meni na konzultacije dolazi tocno jedna osoba: proslogodisnja studentica C-a koja se sada muci sa SPA.
U dva navrata su mi se ovogodisnji studenti najavljivali, ali nitko nije dosao (bijah u kabinetu kad je trebalo).
tihana (napisa): | grrrga (napisa): | zar ne mislite da bi bilo bolje smanjiti gradivo prvog semestra, pa da nama, koji nikad do prije dva mjeseca C vidjeli nismo, date barem priliku da naucimo. |
pa, meni se čini da je gradivo UUR-a prošireno od prošlogodišnjeg ali je zato Programiranje (s kojim je uvijek bilo problema) olakšano. Meni se čini da je to puno produktivnije. Bolje je da se sada malo pomucite ali da vam na C-u bude lakše...vjerujte mi... |
Prosireno? Kako prosireno, kad se od programiranja uce samo osnovna sintaksa, grananje/petlje, nizovi i funkcije (bez rekurzija)? Osim ako mislis na Turingov stroj; da, to je dodano (preciznije: vraceno iz nekih starijih vremena). No, dodan Turing, a maknuti pointeri, vezane liste, zapisi,... oko 70% vaseg drugog kolokvija iz UuR-a.
Istina je da se sada radi u "pravom C-u" (umjesto pseudokoda), ali i to je na zahtjev studenata, e da bi mogli vjezbati. I onda 15.1. na Forumu osvane pitanje "kako se instalirava Dev-C++?".
Meni je zao ako je grrrga razocaran, no gledam sto je odradjeno na vjezbama i predavanjima i ne vidim neki problem. Studentima sam odgovorio na sva postavljena pitanja, a vjezbe su tako napisane da je potrebno vrlo malo biljeski, bas zato da se studenti mogu koncentrirati na slusanje objasnjenja i da im je lakse vjezbati doma.
Cinjenica da je 3. zadaca objavljena 10 dana prije roka za predaju (jucer), nakon sto je na predavanjima obradjeno gradivo nizova (osim Hornerovog algoritma koji je dostupan u vjezbama on-line), meni se ne cini toliki problem. Ako je, imate jos jedno ili dva predavanja (kako koja grupa), pa zamolite nastavnike da odgode rok za predaju zadace. Osim ako je svrha onog gore prigovora da se netko "ispuše", bez zelje da nesto stvarno i promijeni...
P.S. Svrha kolegija, na zalost, nije da zavolite C, nego da vas pripremimo za Programiranje, SPA,... Mi mozemo ispasti cool i ne obraditi dio gradiva (i.e. liste, s kraja C-a), ali na SPA cete se onda jako lose provesti, jer se tamo ocekuje da se liste znaju... Ako je nekome do mijenjanja programa "tog uzasa", neka se obrati Prodekanici; mi to ne mozemo i ne smijemo na svoju ruku.
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
Postano: 23:38 čet, 25. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="grrrga"]Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca (ispricavam se sto ne dolazim iz matematicke gimnazije) i da je ta zadaca maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse.[/quote]
Hm, znam da je malo OT, ali...
85% ljudi nije vidjelo matrice, linearnu zavisnost, linearne ljuske, baze i slicne stvari, pa se nitko bas toliko ne zali za linearnu algebru.
grrrga (napisa): | Pitam se jesu li tvorci tog uzasa svjesni da nas 70 % nikad nije vidjelo programski jezik do prije dva mjeseca (ispricavam se sto ne dolazim iz matematicke gimnazije) i da je ta zadaca maltene nerjesiva jer zahtjeva mnogo vise znanja od onoga koje nam je pruzeno, i ne samo znanja, nego i prakse. |
85% ljudi nije vidjelo matrice, linearnu zavisnost, linearne ljuske, baze i slicne stvari, pa se nitko bas toliko ne zali za linearnu algebru.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:07 pet, 26. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote]
dodan Turing, a maknuti pointeri, vezane liste, zapisi,... oko 70% vaseg drugog kolokvija iz UuR-a. :shock:[/quote]
:shock: pa njima je lakše
[quote]Svrha kolegija, na zalost, nije da zavolite C, nego da vas pripremimo za Programiranje, SPA,... ;) Mi mozemo ispasti [i]cool[/i] i ne obraditi dio gradiva (i.e. liste, s kraja C-a), ali na SPA cete se onda jako lose provesti, jer se tamo ocekuje da se liste znaju... :roll: Ako je nekome do mijenjanja programa "tog uzasa", neka se obrati Prodekanici; mi to ne mozemo i ne smijemo na svoju ruku. :ccc:[/quote]
to sam i htjela reći al nisam znala kako
tako da, what he said :okgreen:
Citat: |
dodan Turing, a maknuti pointeri, vezane liste, zapisi,... oko 70% vaseg drugog kolokvija iz UuR-a.  |
pa njima je lakše
Citat: | Svrha kolegija, na zalost, nije da zavolite C, nego da vas pripremimo za Programiranje, SPA,... Mi mozemo ispasti cool i ne obraditi dio gradiva (i.e. liste, s kraja C-a), ali na SPA cete se onda jako lose provesti, jer se tamo ocekuje da se liste znaju... Ako je nekome do mijenjanja programa "tog uzasa", neka se obrati Prodekanici; mi to ne mozemo i ne smijemo na svoju ruku.  |
to sam i htjela reći al nisam znala kako
tako da, what he said
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 16:06 pon, 29. 1. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="SickJedi"]
85% ljudi nije vidjelo matrice, linearnu zavisnost, linearne ljuske, baze i slicne stvari, pa se nitko bas toliko ne zali za linearnu algebru.[/quote]
..mislim da to NITKO nije vidio..pa zasto bi se i žalio? uostalom, bakić je super, sve objasni, nema se tu kaj žalit 8)
SickJedi (napisa): |
85% ljudi nije vidjelo matrice, linearnu zavisnost, linearne ljuske, baze i slicne stvari, pa se nitko bas toliko ne zali za linearnu algebru. |
..mislim da to NITKO nije vidio..pa zasto bi se i žalio? uostalom, bakić je super, sve objasni, nema se tu kaj žalit
|
|
[Vrh] |
|
|