Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O ukidanju nepotrebnih molbi i/ili o neplacanju istih
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
26 = 100 - 74

PostPostano: 8:32 pet, 2. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad je vec razgovor oko toga kako teteu referadfi mogu znat sat zelis upisati u kojoj akademskoj godini... pa zar na pocetku ne ispunjavas jos jedan papiric na kojem moras napisati sve sto zelis?

:arrow: zasto je onda potrebna molba da bi se ko fol znalo da ti to zelis???

i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi
kad je vec razgovor oko toga kako teteu referadfi mogu znat sat zelis upisati u kojoj akademskoj godini... pa zar na pocetku ne ispunjavas jos jedan papiric na kojem moras napisati sve sto zelis?

Arrow zasto je onda potrebna molba da bi se ko fol znalo da ti to zelis???

i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 11:23 pet, 2. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim meni je malo mutavo da ja za nešto za što imam pravo moram platit 100kn a za nešto što nemam i što je molba u pravom smislu riječi moram platit 50kn?
[quote]prvo - to je administrativna, DODATNA procedura i u redu je da se placa
drugo, kada se ne bi placalo, predavali bi ju i oni koji zele slusati i oni koji ne zele i generirali vise posla, ovako ju predaju samo oni koji zele nesto odlusati i odraditi kako spada (kad vec nisu iz prve uspjeli)
[/quote]

tu je baš ta razlika. ok je da se plača za dodatnu nastavu i to bi platili samo oni koji i žele to oradit najbolje što znaju, al stvarno mislim da se nema smisla plačati nešto za što imaš pravo i ispunjene uvijete a i plačaš 200kn za upis godine
mislim meni je malo mutavo da ja za nešto za što imam pravo moram platit 100kn a za nešto što nemam i što je molba u pravom smislu riječi moram platit 50kn?
Citat:
prvo - to je administrativna, DODATNA procedura i u redu je da se placa
drugo, kada se ne bi placalo, predavali bi ju i oni koji zele slusati i oni koji ne zele i generirali vise posla, ovako ju predaju samo oni koji zele nesto odlusati i odraditi kako spada (kad vec nisu iz prve uspjeli)

tu je baš ta razlika. ok je da se plača za dodatnu nastavu i to bi platili samo oni koji i žele to oradit najbolje što znaju, al stvarno mislim da se nema smisla plačati nešto za što imaš pravo i ispunjene uvijete a i plačaš 200kn za upis godine

mel.c
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 11:39 pet, 2. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko sam čula, počele su se naplačivati i potvrde....

sad recite da je to normalno, upišeš godinu-redovno, trebaš podić potvrde (za zdravstveno, mirovinu, ...) ali moraš dati 20kn po potvrdi za komad papira i žig!

ako do sada toga nije bilo, zašto odjednom toga ima?
koliko sam čula, počele su se naplačivati i potvrde....

sad recite da je to normalno, upišeš godinu-redovno, trebaš podić potvrde (za zdravstveno, mirovinu, ...) ali moraš dati 20kn po potvrdi za komad papira i žig!

ako do sada toga nije bilo, zašto odjednom toga ima?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 17:33 pet, 2. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm... ne znam odakle ti to. ja sam juce uzela potvrdu za student servis i nisam nis morala platit... princip isti, na studomatu kliknes sta os, dole ti to teta da, osmjehne se i pozdravi... i to je to...

a ova peticija sta se bila potpisivala... kolko se cini, nist od toga, al ticalo se i molbi, uz ostalo. znam da su na fizici imali neke transparente, sprdnje na mastercardovu reklamu i slicno...
hm... ne znam odakle ti to. ja sam juce uzela potvrdu za student servis i nisam nis morala platit... princip isti, na studomatu kliknes sta os, dole ti to teta da, osmjehne se i pozdravi... i to je to...

a ova peticija sta se bila potpisivala... kolko se cini, nist od toga, al ticalo se i molbi, uz ostalo. znam da su na fizici imali neke transparente, sprdnje na mastercardovu reklamu i slicno...

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 8:52 sub, 3. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi[/quote]

ma da, znan... :lol: nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin... ;)
fireball (napisa):

ma da, znan... Laughing nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 8:35 ned, 4. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stvarno svasta..

I ja smatram da je glupo placati nesto na sto imas pravo..

Fer je to rijeio na malo drugaciji nacin.. Izmedju semestara je jedan tjedan slobodan i studenati imaju 3 dana da se upisu, sto rade preko studomata od 16 do 23 h u ta tri dana, znaci poklika sve sto mu se nudi.. Ako zeli upisati nesto jos jer mu fali ECTS predaje molbu i to je to.. Studenti druge godine sa papirnatim indexima jos pobacaju indexe u kutijice i onda tete to u referdi fino rijese u dogledno vrijeme, fino polako i bez zurbe..

E sad.. caka je da je to objavljeno na sluzbenim stranicama dan ili dva prije upisa kad je masa ljudi vec otisla doma i nije ni znala kak se upisuje..
Pa je fer uveo [b]zakasninu od 100 novca[/b] za sve koji se nisu upisali u ta tri dana..
Stvarno svasta..

I ja smatram da je glupo placati nesto na sto imas pravo..

Fer je to rijeio na malo drugaciji nacin.. Izmedju semestara je jedan tjedan slobodan i studenati imaju 3 dana da se upisu, sto rade preko studomata od 16 do 23 h u ta tri dana, znaci poklika sve sto mu se nudi.. Ako zeli upisati nesto jos jer mu fali ECTS predaje molbu i to je to.. Studenti druge godine sa papirnatim indexima jos pobacaju indexe u kutijice i onda tete to u referdi fino rijese u dogledno vrijeme, fino polako i bez zurbe..

E sad.. caka je da je to objavljeno na sluzbenim stranicama dan ili dva prije upisa kad je masa ljudi vec otisla doma i nije ni znala kak se upisuje..
Pa je fer uveo zakasninu od 100 novca za sve koji se nisu upisali u ta tri dana..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:58 ned, 4. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"][quote="fireball"]i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi[/quote]

ma da, znan... :lol: nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin... ;)[/quote]

Hmm, ne znam, nakon sto pohrskas dovoljnu kolicinu kokica...
sorrow (napisa):
fireball (napisa):

ma da, znan... Laughing nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin... Wink

Hmm, ne znam, nakon sto pohrskas dovoljnu kolicinu kokica...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum