Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:23 pet, 2. 3. 2007 Naslov: |
|
|
mislim meni je malo mutavo da ja za nešto za što imam pravo moram platit 100kn a za nešto što nemam i što je molba u pravom smislu riječi moram platit 50kn?
[quote]prvo - to je administrativna, DODATNA procedura i u redu je da se placa
drugo, kada se ne bi placalo, predavali bi ju i oni koji zele slusati i oni koji ne zele i generirali vise posla, ovako ju predaju samo oni koji zele nesto odlusati i odraditi kako spada (kad vec nisu iz prve uspjeli)
[/quote]
tu je baš ta razlika. ok je da se plača za dodatnu nastavu i to bi platili samo oni koji i žele to oradit najbolje što znaju, al stvarno mislim da se nema smisla plačati nešto za što imaš pravo i ispunjene uvijete a i plačaš 200kn za upis godine
mislim meni je malo mutavo da ja za nešto za što imam pravo moram platit 100kn a za nešto što nemam i što je molba u pravom smislu riječi moram platit 50kn?
Citat: | prvo - to je administrativna, DODATNA procedura i u redu je da se placa
drugo, kada se ne bi placalo, predavali bi ju i oni koji zele slusati i oni koji ne zele i generirali vise posla, ovako ju predaju samo oni koji zele nesto odlusati i odraditi kako spada (kad vec nisu iz prve uspjeli)
|
tu je baš ta razlika. ok je da se plača za dodatnu nastavu i to bi platili samo oni koji i žele to oradit najbolje što znaju, al stvarno mislim da se nema smisla plačati nešto za što imaš pravo i ispunjene uvijete a i plačaš 200kn za upis godine
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
mel.c Forumaš(ica)

|
Postano: 11:39 pet, 2. 3. 2007 Naslov: |
|
|
koliko sam čula, počele su se naplačivati i potvrde....
sad recite da je to normalno, upišeš godinu-redovno, trebaš podić potvrde (za zdravstveno, mirovinu, ...) ali moraš dati 20kn po potvrdi za komad papira i žig!
ako do sada toga nije bilo, zašto odjednom toga ima?
koliko sam čula, počele su se naplačivati i potvrde....
sad recite da je to normalno, upišeš godinu-redovno, trebaš podić potvrde (za zdravstveno, mirovinu, ...) ali moraš dati 20kn po potvrdi za komad papira i žig!
ako do sada toga nije bilo, zašto odjednom toga ima?
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:33 pet, 2. 3. 2007 Naslov: |
|
|
hm... ne znam odakle ti to. ja sam juce uzela potvrdu za student servis i nisam nis morala platit... princip isti, na studomatu kliknes sta os, dole ti to teta da, osmjehne se i pozdravi... i to je to...
a ova peticija sta se bila potpisivala... kolko se cini, nist od toga, al ticalo se i molbi, uz ostalo. znam da su na fizici imali neke transparente, sprdnje na mastercardovu reklamu i slicno...
hm... ne znam odakle ti to. ja sam juce uzela potvrdu za student servis i nisam nis morala platit... princip isti, na studomatu kliknes sta os, dole ti to teta da, osmjehne se i pozdravi... i to je to...
a ova peticija sta se bila potpisivala... kolko se cini, nist od toga, al ticalo se i molbi, uz ostalo. znam da su na fizici imali neke transparente, sprdnje na mastercardovu reklamu i slicno...
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 12:58 ned, 4. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"][quote="fireball"]i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi[/quote]
ma da, znan... :lol: nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin... ;)[/quote]
Hmm, ne znam, nakon sto pohrskas dovoljnu kolicinu kokica...
sorrow (napisa): | fireball (napisa): | i da sorrow, ona potecija za koju smo ja i ti sjedili je bila peticija za samanjenje cijena u referadi a ne za pisanje molbi |
ma da, znan... nije bas da san toliko maknut da ne znan za koju peticiju sidin...  |
Hmm, ne znam, nakon sto pohrskas dovoljnu kolicinu kokica...
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
|