Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:42 uto, 3. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="zavod za analizu"]Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja.[/quote]
Tako je...Aplaudiram na ovaj komentar
zavod za analizu (napisa): | Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja. |
Tako je...Aplaudiram na ovaj komentar
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
Postano: 13:24 sri, 4. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Pa ne znam, kolko me pamćenje služi, više manje se dobro svega sjećam, istina da ne studiram dugo, al u matematici se puno stvari ponavlja stalno.
A ak ne naučiš osnove na prvoj godini, naučit ćeš ih na drugoj (ak ne budeš stalno prepisivo). Na primjer na diferencijalnom računu možeš znat unaprijed kak bi dokaz mogo izgledat ak znaš analizu 1 i 2 dobro pa si znatno olakšaš tak.
Možeš i prepisivat, al mislim da je bolji osjećaj znat nešt.
Pa ne znam, kolko me pamćenje služi, više manje se dobro svega sjećam, istina da ne studiram dugo, al u matematici se puno stvari ponavlja stalno.
A ak ne naučiš osnove na prvoj godini, naučit ćeš ih na drugoj (ak ne budeš stalno prepisivo). Na primjer na diferencijalnom računu možeš znat unaprijed kak bi dokaz mogo izgledat ak znaš analizu 1 i 2 dobro pa si znatno olakšaš tak.
Možeš i prepisivat, al mislim da je bolji osjećaj znat nešt.
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
5ra Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:56 sri, 4. 4. 2007 Naslov: |
|
|
5ra, ne kuzis: kad to kazu :bow: profesori :wob: onda sigurno nije [i]ad hoc[/i] izmisljeno! :silly:
Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. :-s Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? ;)
5ra, ne kuzis: kad to kazu profesori onda sigurno nije ad hoc izmisljeno!
Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:13 čet, 5. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]5ra, ne kuzis: kad to kazu :bow: profesori :wob: onda sigurno nije [i]ad hoc[/i] izmisljeno! :silly:
Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. :-s Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? ;)[/quote]
Evo primjera kako neko misli glavon,a ne prikucaje se...
Potpuno ispravno, al moje je misljenje da ljudi trebaju uciti ono sta ih zanima sto god vise mogu dok neke stvari koje su im manje zanimljive nauce al ne tako detaljno i opsežno...
vsego (napisa): | 5ra, ne kuzis: kad to kazu profesori onda sigurno nije ad hoc izmisljeno!
Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne?  |
Evo primjera kako neko misli glavon,a ne prikucaje se...
Potpuno ispravno, al moje je misljenje da ljudi trebaju uciti ono sta ih zanima sto god vise mogu dok neke stvari koje su im manje zanimljive nauce al ne tako detaljno i opsežno...
|
|
[Vrh] |
|
5ra Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: