Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

blicevi
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-9 = 18 - 27

PostPostano: 16:42 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zavod za analizu"]Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja.[/quote]

Tako je...Aplaudiram na ovaj komentar
zavod za analizu (napisa):
Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja.

Tako je...Aplaudiram na ovaj komentar

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 19:21 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GCOX"]
smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.[/quote]

Pa neznam baš. Meni se čini da naši profesori i asistenti dosta toga znaju :arrow: da su malo toga zaboravili.
Inače baš i nebi htio ići na operaciju kod kirurga koji je zaboravio 85% svega što je učio ili povjerio nuklearni reaktor takvom fizičaru...

:rotfl2: :rrotfl: :rotfl3:
GCOX (napisa):

smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.

Pa neznam baš. Meni se čini da naši profesori i asistenti dosta toga znaju Arrow da su malo toga zaboravili.
Inače baš i nebi htio ići na operaciju kod kirurga koji je zaboravio 85% svega što je učio ili povjerio nuklearni reaktor takvom fizičaru...

Rolling on the floor laughing Real ROTFL Rolling on the Floor, Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:00 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GCOX"]...svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.[/quote]

Istrazivanja pokazuju da je 67.17% svih statistica [i]ad hoc[/i] izmisljeno. :silly:
GCOX (napisa):
...svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.

Istrazivanja pokazuju da je 67.17% svih statistica ad hoc izmisljeno. #Silly

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 20:18 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"][quote="GCOX"]
smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.[/quote]

Pa neznam baš. Meni se čini da naši profesori i asistenti dosta toga znaju :arrow: da su malo toga zaboravili.

:rotfl2: :rrotfl: :rotfl3:[/quote]

E covjece nisan ja reka za studente il asistente,oni su endemska vrsta koja svoje znanje silom prilika il svojom voljom konstantno obnavljaju svoje znanje iz godine u godinu.Iman cimera medicinara i uvjeravan te da kirurg nakon 13 godina (6 godina medicine, godina staziranja i jos 4-7 godina SPECIJALIZACIJE) studiranja nezna nista o patologiji ili drugin predmetima na medicini koji mu nisu u poslu bitni...Evo primjer:
Patolog određuje tipove malignih i benignih oboljenja te podrucje koje je zahvaceo a kirurg obavlja samo proceduralni dio,te je zaboravia veliki dio gradiva ucenih na trecoj god medicine----
matmih (napisa):
GCOX (napisa):

smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.

Pa neznam baš. Meni se čini da naši profesori i asistenti dosta toga znaju Arrow da su malo toga zaboravili.

Rolling on the floor laughing Real ROTFL Rolling on the Floor, Laughing

E covjece nisan ja reka za studente il asistente,oni su endemska vrsta koja svoje znanje silom prilika il svojom voljom konstantno obnavljaju svoje znanje iz godine u godinu.Iman cimera medicinara i uvjeravan te da kirurg nakon 13 godina (6 godina medicine, godina staziranja i jos 4-7 godina SPECIJALIZACIJE) studiranja nezna nista o patologiji ili drugin predmetima na medicini koji mu nisu u poslu bitni...Evo primjer:
Patolog određuje tipove malignih i benignih oboljenja te podrucje koje je zahvaceo a kirurg obavlja samo proceduralni dio,te je zaboravia veliki dio gradiva ucenih na trecoj god medicine----

[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 20:21 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="GCOX"]...svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.[/quote]

Istrazivanja pokazuju da je 67.17% svih statistica [i]ad hoc[/i] izmisljeno. :silly:[/quote]

Citira san ocevog prijatelja koji je svojedobno bio profesor na faxu
Isto misljene ima jos par profesora splitskog fesb-a s kojima san ima prilike popricat
thnx
vsego (napisa):
GCOX (napisa):

Isto misljene ima jos par profesora splitskog fesb-a s kojima san ima prilike popricat
thnx

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 13:24 sri, 4. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa ne znam, kolko me pamćenje služi, više manje se dobro svega sjećam, istina da ne studiram dugo, al u matematici se puno stvari ponavlja stalno.

A ak ne naučiš osnove na prvoj godini, naučit ćeš ih na drugoj (ak ne budeš stalno prepisivo). Na primjer na diferencijalnom računu možeš znat unaprijed kak bi dokaz mogo izgledat ak znaš analizu 1 i 2 dobro pa si znatno olakšaš tak.

Možeš i prepisivat, al mislim da je bolji osjećaj znat nešt.
Pa ne znam, kolko me pamćenje služi, više manje se dobro svega sjećam, istina da ne studiram dugo, al u matematici se puno stvari ponavlja stalno.

A ak ne naučiš osnove na prvoj godini, naučit ćeš ih na drugoj (ak ne budeš stalno prepisivo). Na primjer na diferencijalnom računu možeš znat unaprijed kak bi dokaz mogo izgledat ak znaš analizu 1 i 2 dobro pa si znatno olakšaš tak.

Možeš i prepisivat, al mislim da je bolji osjećaj znat nešt.

5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 31 - 21

PostPostano: 18:31 sri, 4. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GCOX"][quote="vsego"][quote="GCOX"]...svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.[/quote]

Istrazivanja pokazuju da je 67.17% svih statistica [i]ad hoc[/i] izmisljeno. :silly:[/quote]

thnx[/quote]

znači tvoja logika je: zašto da sad učim kad ću tako i tako 85%stvari zaboravit? pa onda bi se diplome djelile na ulici....
GCOX (napisa):
vsego (napisa):
GCOX (napisa):

thnx

znači tvoja logika je: zašto da sad učim kad ću tako i tako 85%stvari zaboravit? pa onda bi se diplome djelile na ulici....
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:56 sri, 4. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

5ra, ne kuzis: kad to kazu :bow: profesori :wob: onda sigurno nije [i]ad hoc[/i] izmisljeno! :silly:

Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. :-s Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? ;)
5ra, ne kuzis: kad to kazu I bow before you profesori Bow to the left onda sigurno nije ad hoc izmisljeno! #Silly

Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. Eh? Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? Wink

[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 10:13 čet, 5. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]5ra, ne kuzis: kad to kazu :bow: profesori :wob: onda sigurno nije [i]ad hoc[/i] izmisljeno! :silly:

Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. :-s Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? ;)[/quote]

Evo primjera kako neko misli glavon,a ne prikucaje se...
Potpuno ispravno, al moje je misljenje da ljudi trebaju uciti ono sta ih zanima sto god vise mogu dok neke stvari koje su im manje zanimljive nauce al ne tako detaljno i opsežno...
vsego (napisa):
5ra, ne kuzis: kad to kazu I bow before you profesori Bow to the left onda sigurno nije ad hoc izmisljeno! #Silly

Besides, ako se i zaboravi 85%, ostane 15%. Eh? Sto vise naucis, to ce i tih 15% biti vece, ne? Wink

Evo primjera kako neko misli glavon,a ne prikucaje se...
Potpuno ispravno, al moje je misljenje da ljudi trebaju uciti ono sta ih zanima sto god vise mogu dok neke stvari koje su im manje zanimljive nauce al ne tako detaljno i opsežno...

[Vrh]
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 31 - 21

PostPostano: 17:22 pet, 6. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

prije par postova ti je prepisivanje na blicevima koji tako i tako nisu donosili nakakve bodove bilo način snalaženja u životu. Drago mi je da si sada promjenio mišljenje.
prije par postova ti je prepisivanje na blicevima koji tako i tako nisu donosili nakakve bodove bilo način snalaženja u životu. Drago mi je da si sada promjenio mišljenje.
[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 7:37 sri, 11. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="5ra"]prije par postova ti je prepisivanje na blicevima koji tako i tako nisu donosili nakakve bodove bilo način snalaženja u životu. Drago mi je da si sada promjenio mišljenje.[/quote]

Zalim ali ovo je skroz nesto drugo...
A i zasto ti je drago sta san prominija misljenje,ol si ti jedna od onih sta ne prihvaca tuđe misljenje, kao mozebino ravnopravno svojim???
To ti nije bas dobro...
5ra (napisa):

Zalim ali ovo je skroz nesto drugo...
A i zasto ti je drago sta san prominija misljenje,ol si ti jedna od onih sta ne prihvaca tuđe misljenje, kao mozebino ravnopravno svojim???
To ti nije bas dobro...

[Vrh]
marta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 17 - 3

PostPostano: 10:06 sri, 11. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

dajte dosta ljudi više o tim blicevima! pa, više ih nemamo i gotovo :lol:
dajte dosta ljudi više o tim blicevima! pa, više ih nemamo i gotovo Laughing

[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 20:24 sri, 11. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marta"]dajte dosta ljudi više o tim blicevima! pa, više ih nemamo i gotovo :lol:[/quote]
ajde ti sminkerice nemoj kukat nego se uvati analize :-)
long live the derivacija :-)
marta (napisa):
dajte dosta ljudi više o tim blicevima! pa, više ih nemamo i gotovo Laughing

ajde ti sminkerice nemoj kukat nego se uvati analize Smile
long live the derivacija Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum