Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
suziQ Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Greda Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:54 čet, 19. 4. 2007 Naslov: |
|
|
nema konkretne teorije (tipa iskaži definiciju, teorem, propoziciju, dokaz),
nego će biti konkretni zadaci i eventualno da će se u zadatku trebati koristiti neki dijelovi teorije, tj. pozvati se na nešto u rješavanju.
tako nekako sam ja zapamtila s vježbi.
i mislim da je omjer bio: 3 normalne težine, 1 srednje i 1 teži.
nema konkretne teorije (tipa iskaži definiciju, teorem, propoziciju, dokaz),
nego će biti konkretni zadaci i eventualno da će se u zadatku trebati koristiti neki dijelovi teorije, tj. pozvati se na nešto u rješavanju.
tako nekako sam ja zapamtila s vježbi.
i mislim da je omjer bio: 3 normalne težine, 1 srednje i 1 teži.
|
|
[Vrh] |
|
Geliriell Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
Zmaj od bosne Gost
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 10:11 pet, 20. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Naravno, bit ce novi zadaci koje jos niste vidjeli. Nismo (jos) skola za djecu s posebnim potrebama da znanje potvrdujete reprodukcijom vec videnih zadataka. Uostalom, ucestalost salabahtera medu Bolonjskim generacijama je prevelika da bi si dopustili takvu naivnost.
Ako je s druge strane pitanje sto treba uciti, onda je odgovor ovaj: i zadaci s predavanja i zadaci s vjezbi i zadaci iz zadaca i stari kolokviji i stari pismeni kojih fala bogu ima na webu su dobra vjezba. Isto tako su dokazi vecine teorema s predavanja dovoljno lagani da se matraju zadacima. Izreke teorema i definicije morate znati cak i ako su izrecene samo na predavanjima a ne i na vjezbama. Primjeri s predavanja se smatraju poznatima isto kao i primjeri s vjezbi (npr, smijete koristiti nesto za sto smo na vjezbama ili na predavanjima dokazali: npr da je nesto grupa, ili da su neke grupe izomorfne).
Naravno, bit ce novi zadaci koje jos niste vidjeli. Nismo (jos) skola za djecu s posebnim potrebama da znanje potvrdujete reprodukcijom vec videnih zadataka. Uostalom, ucestalost salabahtera medu Bolonjskim generacijama je prevelika da bi si dopustili takvu naivnost.
Ako je s druge strane pitanje sto treba uciti, onda je odgovor ovaj: i zadaci s predavanja i zadaci s vjezbi i zadaci iz zadaca i stari kolokviji i stari pismeni kojih fala bogu ima na webu su dobra vjezba. Isto tako su dokazi vecine teorema s predavanja dovoljno lagani da se matraju zadacima. Izreke teorema i definicije morate znati cak i ako su izrecene samo na predavanjima a ne i na vjezbama. Primjeri s predavanja se smatraju poznatima isto kao i primjeri s vjezbi (npr, smijete koristiti nesto za sto smo na vjezbama ili na predavanjima dokazali: npr da je nesto grupa, ili da su neke grupe izomorfne).
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
|