Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 9:27 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Necemo bas cackati po kodu, dakle koristite polja gdje zelite, samo pazite da radi [b]ispravno[/b]. ;) Isto tako u zadacima s polinomima... nigdje se ne spominje Horner, pa ako netko ne zna... radite bez njega. ;)
Necemo bas cackati po kodu, dakle koristite polja gdje zelite, samo pazite da radi ispravno. Isto tako u zadacima s polinomima... nigdje se ne spominje Horner, pa ako netko ne zna... radite bez njega.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:09 pet, 27. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Necemo bas cackati po kodu, dakle koristite polja gdje zelite, samo pazite da radi [b]ispravno[/b]. ;) Isto tako u zadacima s polinomima... nigdje se ne spominje Horner, pa ako netko ne zna... radite bez njega. ;)[/quote]
ako za funkciju bez hornera, asistent za testiranje upise malo vece brojeve, pa funkcija baci krivi rezultat zbog aritmetike realnih brojeva, ili comp predje preko najveceg cjelog broja, da li se onda rjesenje ne prizna? :roll:
vsego (napisa): | Necemo bas cackati po kodu, dakle koristite polja gdje zelite, samo pazite da radi ispravno. Isto tako u zadacima s polinomima... nigdje se ne spominje Horner, pa ako netko ne zna... radite bez njega. |
ako za funkciju bez hornera, asistent za testiranje upise malo vece brojeve, pa funkcija baci krivi rezultat zbog aritmetike realnih brojeva, ili comp predje preko najveceg cjelog broja, da li se onda rjesenje ne prizna?
_________________ Rafael Mrđen
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:35 pon, 30. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Ne kuzim opasku... :? Pa nitko ne trazi da znate zadatke na pamet (dapace, zato ih i zelimo sto vise... [b]da ih ne biste ucili na pamet[/b]). :lol: Zadaci su tu da znate sto vas ceka, no trebali biste ih znati rijesiti i bez objave, jer je to gradivo UuR-a (dapace, zadaci su lagani). :D
Prema dogovoru cijele ekipe kolegija, zadaci ce se dodavati... i nakon sto prodje prakticni kolokvij (za buduce generacije). ;)
Ne kuzim opasku... Pa nitko ne trazi da znate zadatke na pamet (dapace, zato ih i zelimo sto vise... da ih ne biste ucili na pamet). Zadaci su tu da znate sto vas ceka, no trebali biste ih znati rijesiti i bez objave, jer je to gradivo UuR-a (dapace, zadaci su lagani).
Prema dogovoru cijele ekipe kolegija, zadaci ce se dodavati... i nakon sto prodje prakticni kolokvij (za buduce generacije).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)
|
Postano: 10:38 uto, 1. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Imam jedno glupo pitanje, ali za svaki slucaj, bolje provjeriti. :zubo:
Dakle, ako prodjemo odmah iz prve i dodjemo sljedeci put zbog dodatnih bodova, a na kraju ne uspijemo rijesiti zadatak, slijede li mozda kakve sankcije ili samo necemo dobiti bodove i to je to?
Imam jedno glupo pitanje, ali za svaki slucaj, bolje provjeriti.
Dakle, ako prodjemo odmah iz prve i dodjemo sljedeci put zbog dodatnih bodova, a na kraju ne uspijemo rijesiti zadatak, slijede li mozda kakve sankcije ili samo necemo dobiti bodove i to je to?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:28 uto, 1. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="me_me"]Dakle, ako prodjemo odmah iz prve i dodjemo sljedeci put zbog dodatnih bodova, a na kraju ne uspijemo rijesiti zadatak, slijede li mozda kakve sankcije ili samo necemo dobiti bodove i to je to?[/quote]
Ne dobijete bodove i gubite sansu za treci izlazak. 8)
No, na popisima (za 2. i 3. prakt.kol) ce [i]a priori[/i] biti oni koji su pa(da)li; oni koji zele extra bodove morat ce se posebno javiti (ne znam jos kako). :)
Usput, necemo vas mi razmjestiti, nego cete se sami upisivati u ponudjene termine. 8) Bit ce i radni dani i subota (npr. za one kojima bas nista drugo ne bude odgovaralo). :)
me_me (napisa): | Dakle, ako prodjemo odmah iz prve i dodjemo sljedeci put zbog dodatnih bodova, a na kraju ne uspijemo rijesiti zadatak, slijede li mozda kakve sankcije ili samo necemo dobiti bodove i to je to? |
Ne dobijete bodove i gubite sansu za treci izlazak.
No, na popisima (za 2. i 3. prakt.kol) ce a priori biti oni koji su pa(da)li; oni koji zele extra bodove morat ce se posebno javiti (ne znam jos kako).
Usput, necemo vas mi razmjestiti, nego cete se sami upisivati u ponudjene termine. Bit ce i radni dani i subota (npr. za one kojima bas nista drugo ne bude odgovaralo).
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:23 uto, 1. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Ukupno ce biti tri prakticna kolokvija, na koje ste obavezni izlaziti dok jednog ne polozite. 8) Padnete li sva tri, pali ste kolegij. :|
To je jedino spominjanje broja tri. ;) Dobit cete [b]jedan[/b] zadatak, efektivno rjesiv u najvise 10ak minuta, i imat cete sat i pol da ga rijesite. 8) Rjesenje se mora moci compilirati i izvesti, te mora raditi ispravno. :)
Zadaci su vam dostupni na webu (uz moguce minorne modifikacije), tako da stignete isprobati kako vam "lezi" to gradivo, znate li se sluziti compilerom i sl. :D
Da se bavite gradivom koliko se bavite tehnikalijama i teorijama "sto vam se cini fer, a sto ne", prosjek bodova na kolokvijima kretao bi se oko 90%... :sigh:
:fluffy:
Ukupno ce biti tri prakticna kolokvija, na koje ste obavezni izlaziti dok jednog ne polozite. Padnete li sva tri, pali ste kolegij.
To je jedino spominjanje broja tri. Dobit cete jedan zadatak, efektivno rjesiv u najvise 10ak minuta, i imat cete sat i pol da ga rijesite. Rjesenje se mora moci compilirati i izvesti, te mora raditi ispravno.
Zadaci su vam dostupni na webu (uz moguce minorne modifikacije), tako da stignete isprobati kako vam "lezi" to gradivo, znate li se sluziti compilerom i sl.
Da se bavite gradivom koliko se bavite tehnikalijama i teorijama "sto vam se cini fer, a sto ne", prosjek bodova na kolokvijima kretao bi se oko 90%...
|
|
[Vrh] |
|
fluff Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
m0rtus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
m0rtus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
eta Forumaš(ica)
|
Postano: 11:52 sri, 2. 5. 2007 Naslov: |
|
|
pitanje asistentima!!!
u zadatku 22,cini mi se da je krivo izracunat primjer!trazi se p(an),a u primjeru se racuna p(a0)
takoder,makar racunali i p(a0),rezultat ne ispada dobro u tom primjeru!
ispricavam se ako sam ja pogrijesila,iako mi se cini da nisam!
pitanje asistentima!!!
u zadatku 22,cini mi se da je krivo izracunat primjer!trazi se p(an),a u primjeru se racuna p(a0)
takoder,makar racunali i p(a0),rezultat ne ispada dobro u tom primjeru!
ispricavam se ako sam ja pogrijesila,iako mi se cini da nisam!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:32 sri, 2. 5. 2007 Naslov: |
|
|
To je davno ispravljeno, ali je nekako izostavljeno iz verzije na webu. :oops: Evo, sad je ok. :)
@m0rtus: Bit ce termini, ali vjerojatno tek pocetkom iduceg tjedna. 8) Valjda vam je tjedan dana dovoljno za upisati se na liste. ;)
To je davno ispravljeno, ali je nekako izostavljeno iz verzije na webu. Evo, sad je ok.
@m0rtus: Bit ce termini, ali vjerojatno tek pocetkom iduceg tjedna. Valjda vam je tjedan dana dovoljno za upisati se na liste.
|
|
[Vrh] |
|
|