Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:40 uto, 2. 12. 2003 Naslov: |
|
|
ah, vidim, nisam jedina koju zanima tako nesto :mrgreen:
danas sam gledala po oglasnoj ploci i vidjela samo jedan termin, ali mislim da to nije imalo veze sa pismenima koji su danas pisani
dakle, termin je srijeda u 15 sati
ali, nije pisalo niti gdje, a niti koji profesor....
ono, meni se cini da je prof. Ungar jedini koji drzi analizu 3 (bar sa opisom kao na papiru, tj nije pisalo profesorski smjer or smth like that) pa bi mogli ici pogledati
sve u svemu, cini mi se razumno ocekivati da sutra budu rezultati (ili prekosutra) i usmeni u srijedu, odnosno cetvrtak... petak... tako nekako...
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje :mrgreen:
ah, vidim, nisam jedina koju zanima tako nesto
danas sam gledala po oglasnoj ploci i vidjela samo jedan termin, ali mislim da to nije imalo veze sa pismenima koji su danas pisani
dakle, termin je srijeda u 15 sati
ali, nije pisalo niti gdje, a niti koji profesor....
ono, meni se cini da je prof. Ungar jedini koji drzi analizu 3 (bar sa opisom kao na papiru, tj nije pisalo profesorski smjer or smth like that) pa bi mogli ici pogledati
sve u svemu, cini mi se razumno ocekivati da sutra budu rezultati (ili prekosutra) i usmeni u srijedu, odnosno cetvrtak... petak... tako nekako...
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 1:42 uto, 2. 12. 2003 Naslov: |
|
|
U svakom slučaju preporučam ić' na usmene kod porfesora koji ruše studente koji "sve znaju" osim "neke tam sitnice". (jedan od takvih je i prof. ungar)
Nekako se manje bojiš ić na ispit kada vidiš koli je "neka tamo sitnica" u biti rastezljiv pojam.
U svakom slučaju preporučam ić' na usmene kod porfesora koji ruše studente koji "sve znaju" osim "neke tam sitnice". (jedan od takvih je i prof. ungar)
Nekako se manje bojiš ić na ispit kada vidiš koli je "neka tamo sitnica" u biti rastezljiv pojam.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
Edo Gost
|
Postano: 22:37 uto, 2. 12. 2003 Naslov: Usmeni |
|
|
Istina je da su usmeni javni i da vecini profesora ne smeta prisustvo drugih studenata u prostoriji. Drugo je pitanje smeta li to studentima koji polazu ispit. Da li im je svejedno odgovarati pred 5 drugih ljudi ili pred punom predavaonicom? Meni nije svejedno drzim li nastavu pred 5 studenata na 4. godini ili pred punom predavaonicom na prvoj.
Osobno, mislim da je o.k. da ima i drugih ljudi na usmenom, ali ne treba pretjerivati. Ne zbog profesora, vec zbog studenata.
Inace, Prof.Ungar nije jedini koji drzi Analizu 3 i 4, kao sto je netko naveo. Postoji i turnus za profesore.
Istina je da su usmeni javni i da vecini profesora ne smeta prisustvo drugih studenata u prostoriji. Drugo je pitanje smeta li to studentima koji polazu ispit. Da li im je svejedno odgovarati pred 5 drugih ljudi ili pred punom predavaonicom? Meni nije svejedno drzim li nastavu pred 5 studenata na 4. godini ili pred punom predavaonicom na prvoj.
Osobno, mislim da je o.k. da ima i drugih ljudi na usmenom, ali ne treba pretjerivati. Ne zbog profesora, vec zbog studenata.
Inace, Prof.Ungar nije jedini koji drzi Analizu 3 i 4, kao sto je netko naveo. Postoji i turnus za profesore.
|
|
[Vrh] |
|
mal Forumaš(ica)

|
Postano: 13:01 uto, 16. 12. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje :mrgreen:[/quote]
Sad je vjerojatno vec kasno, ali ipak.
Prof Ungar [u]uvijek[/u] stavlja usmeni barem tjedan dana nakon pismenog, najcesce drugi utorak ako je pismeni bio u ponedjeljak. Stovise, to radi cak i u izvanrednim rokovima.
Koliko ja znam, taj usmeni se odrzava po defaultu u 105. Vrata su sirom otvorena, te se moze ulaziti/izlaziti kako tko zeli; naravno, u granicama pristojnosti.
Dobro, ajd, nisu bas sirom otvorena, ali znaju bit otskrinuta.. :)
Nesi (napisa): |
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje  |
Sad je vjerojatno vec kasno, ali ipak.
Prof Ungar uvijek stavlja usmeni barem tjedan dana nakon pismenog, najcesce drugi utorak ako je pismeni bio u ponedjeljak. Stovise, to radi cak i u izvanrednim rokovima.
Koliko ja znam, taj usmeni se odrzava po defaultu u 105. Vrata su sirom otvorena, te se moze ulaziti/izlaziti kako tko zeli; naravno, u granicama pristojnosti.
Dobro, ajd, nisu bas sirom otvorena, ali znaju bit otskrinuta..
|
|
[Vrh] |
|
|