Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Javni usmeni ispiti
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:33 pon, 1. 12. 2003    Naslov: Javni usmeni ispiti Citirajte i odgovorite

Profesor Ungar je, na zadnjem predavanju prosli tjedan, rekao da su usmeni ispiti kod njega javni, i da cak preporucuje svima da dodju iste pogledati. Evo i mog pitanja:
Zna li netko tocno vrijeme kada se odrzavaju usmeni ispiti, i gdje?
Unaprijed hvala!
Profesor Ungar je, na zadnjem predavanju prosli tjedan, rekao da su usmeni ispiti kod njega javni, i da cak preporucuje svima da dodju iste pogledati. Evo i mog pitanja:
Zna li netko tocno vrijeme kada se odrzavaju usmeni ispiti, i gdje?
Unaprijed hvala!

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:40 uto, 2. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah, vidim, nisam jedina koju zanima tako nesto :mrgreen:
danas sam gledala po oglasnoj ploci i vidjela samo jedan termin, ali mislim da to nije imalo veze sa pismenima koji su danas pisani
dakle, termin je srijeda u 15 sati
ali, nije pisalo niti gdje, a niti koji profesor....
ono, meni se cini da je prof. Ungar jedini koji drzi analizu 3 (bar sa opisom kao na papiru, tj nije pisalo profesorski smjer or smth like that) pa bi mogli ici pogledati
sve u svemu, cini mi se razumno ocekivati da sutra budu rezultati (ili prekosutra) i usmeni u srijedu, odnosno cetvrtak... petak... tako nekako...
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje :mrgreen:
ah, vidim, nisam jedina koju zanima tako nesto Mr. Green
danas sam gledala po oglasnoj ploci i vidjela samo jedan termin, ali mislim da to nije imalo veze sa pismenima koji su danas pisani
dakle, termin je srijeda u 15 sati
ali, nije pisalo niti gdje, a niti koji profesor....
ono, meni se cini da je prof. Ungar jedini koji drzi analizu 3 (bar sa opisom kao na papiru, tj nije pisalo profesorski smjer or smth like that) pa bi mogli ici pogledati
sve u svemu, cini mi se razumno ocekivati da sutra budu rezultati (ili prekosutra) i usmeni u srijedu, odnosno cetvrtak... petak... tako nekako...
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje Mr. Green

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 1:33 uto, 2. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svi usmeni ispiti su javni. Velika vecina profesora nece imati nista protiv da prisustvujete usmenima. Ako ih netko odrzava u svojem kabinetu vi svejedno imate pravo prisustvovati. Druga je stvar koliko je pametno inzistirati na tome... obicno se u takvim slucajevima jednostavnije raspitati kod kolega kako izgledaju usmeni.
Svi usmeni ispiti su javni. Velika vecina profesora nece imati nista protiv da prisustvujete usmenima. Ako ih netko odrzava u svojem kabinetu vi svejedno imate pravo prisustvovati. Druga je stvar koliko je pametno inzistirati na tome... obicno se u takvim slucajevima jednostavnije raspitati kod kolega kako izgledaju usmeni.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
C'Tebo
Moderator
Moderator

-13 = 3 - 16

PostPostano: 1:42 uto, 2. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

U svakom slučaju preporučam ić' na usmene kod porfesora koji ruše studente koji "sve znaju" osim "neke tam sitnice". (jedan od takvih je i prof. ungar)

Nekako se manje bojiš ić na ispit kada vidiš koli je "neka tamo sitnica" u biti rastezljiv pojam.
U svakom slučaju preporučam ić' na usmene kod porfesora koji ruše studente koji "sve znaju" osim "neke tam sitnice". (jedan od takvih je i prof. ungar)

Nekako se manje bojiš ić na ispit kada vidiš koli je "neka tamo sitnica" u biti rastezljiv pojam.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Edo
Gost

PostPostano: 22:37 uto, 2. 12. 2003    Naslov: Usmeni Citirajte i odgovorite

Istina je da su usmeni javni i da vecini profesora ne smeta prisustvo drugih studenata u prostoriji. Drugo je pitanje smeta li to studentima koji polazu ispit. Da li im je svejedno odgovarati pred 5 drugih ljudi ili pred punom predavaonicom? Meni nije svejedno drzim li nastavu pred 5 studenata na 4. godini ili pred punom predavaonicom na prvoj.
Osobno, mislim da je o.k. da ima i drugih ljudi na usmenom, ali ne treba pretjerivati. Ne zbog profesora, vec zbog studenata.
Inace, Prof.Ungar nije jedini koji drzi Analizu 3 i 4, kao sto je netko naveo. Postoji i turnus za profesore.
Istina je da su usmeni javni i da vecini profesora ne smeta prisustvo drugih studenata u prostoriji. Drugo je pitanje smeta li to studentima koji polazu ispit. Da li im je svejedno odgovarati pred 5 drugih ljudi ili pred punom predavaonicom? Meni nije svejedno drzim li nastavu pred 5 studenata na 4. godini ili pred punom predavaonicom na prvoj.
Osobno, mislim da je o.k. da ima i drugih ljudi na usmenom, ali ne treba pretjerivati. Ne zbog profesora, vec zbog studenata.
Inace, Prof.Ungar nije jedini koji drzi Analizu 3 i 4, kao sto je netko naveo. Postoji i turnus za profesore.

[Vrh]
mal
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:01 uto, 16. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje :mrgreen:[/quote]

Sad je vjerojatno vec kasno, ali ipak.

Prof Ungar [u]uvijek[/u] stavlja usmeni barem tjedan dana nakon pismenog, najcesce drugi utorak ako je pismeni bio u ponedjeljak. Stovise, to radi cak i u izvanrednim rokovima.
Koliko ja znam, taj usmeni se odrzava po defaultu u 105. Vrata su sirom otvorena, te se moze ulaziti/izlaziti kako tko zeli; naravno, u granicama pristojnosti.
Dobro, ajd, nisu bas sirom otvorena, ali znaju bit otskrinuta.. :)
Nesi (napisa):

i naravno, ako netko sazna kad prof. Ungar ispituje analizu 3, neka javi ovdje Mr. Green

Sad je vjerojatno vec kasno, ali ipak.

Prof Ungar uvijek stavlja usmeni barem tjedan dana nakon pismenog, najcesce drugi utorak ako je pismeni bio u ponedjeljak. Stovise, to radi cak i u izvanrednim rokovima.
Koliko ja znam, taj usmeni se odrzava po defaultu u 105. Vrata su sirom otvorena, te se moze ulaziti/izlaziti kako tko zeli; naravno, u granicama pristojnosti.
Dobro, ajd, nisu bas sirom otvorena, ali znaju bit otskrinuta.. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum