Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
marijana44 Gost
|
|
[Vrh] |
|
ivanzub Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
plavooka malena Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:05 pon, 28. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Ančica"]ona misli na popravne svakog kolokvija, ako sam ja dobro skuzila, nema toga ove godine! :([/quote]
Ma, kako nema? :shock: Sto je onda ono u 9. mjesecu? :grebgreb:
Ajde, ne izmisljajte kojesta... :roll: [b]Popravnih ima[/b], ali nisu nagurani u 7. mjesec, nego imate cijelo ljeto za spremiti ih. 8)
Ančica (napisa): | ona misli na popravne svakog kolokvija, ako sam ja dobro skuzila, nema toga ove godine! |
Ma, kako nema? Sto je onda ono u 9. mjesecu?
Ajde, ne izmisljajte kojesta... Popravnih ima, ali nisu nagurani u 7. mjesec, nego imate cijelo ljeto za spremiti ih.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:11 pon, 28. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Tocno: nema popravnih u 7. mjesecu [b]niti ih je uopce trebalo biti[/b] :!: To sto ste vi zamislili da ce biti nesto i u 7. i u 9. mjesecu, iako je explicitno receno da nece biti, stvarno nije problem Fakulteta. :roll:
Simple: krajem 6. mjeseca nesto polozite, a nesto padnete. :| I onda biste pocetkom 7. trebali
a) poloziti zavrsne ispite iz onoga sto ste kolokvirali
b) poloziti popravne (kad bi bili u 7. mjesecu)
Dakle, ono sto niste uspjeli dok ste imali "samo" kolokvije, sad biste uspjeli kombinirano sa zavrsnim ispitima. :roll: I logika i iskustvo govore da to jednostavno nije tako, pa onda prestanite glumiti uvrijedjene velicine. :evil:
Tocno: nema popravnih u 7. mjesecu niti ih je uopce trebalo biti To sto ste vi zamislili da ce biti nesto i u 7. i u 9. mjesecu, iako je explicitno receno da nece biti, stvarno nije problem Fakulteta.
Simple: krajem 6. mjeseca nesto polozite, a nesto padnete. I onda biste pocetkom 7. trebali
a) poloziti zavrsne ispite iz onoga sto ste kolokvirali
b) poloziti popravne (kad bi bili u 7. mjesecu)
Dakle, ono sto niste uspjeli dok ste imali "samo" kolokvije, sad biste uspjeli kombinirano sa zavrsnim ispitima. I logika i iskustvo govore da to jednostavno nije tako, pa onda prestanite glumiti uvrijedjene velicine.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
Postano: 18:45 pon, 28. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Tocno: nema popravnih u 7. mjesecu [b]niti ih je uopce trebalo biti[/b] :!: To sto ste vi zamislili da ce biti nesto i u 7. i u 9. mjesecu, iako je explicitno receno da nece biti, stvarno nije problem Fakulteta. :roll:[/quote]
OK, nisam znala da nije niti trebalo biti, no hard feelings. Ako se bira izmedu popravnih u 7. i 9. mjesecu onda dobro da su u 9. mjesecu. Sad se mi trebamo potruditi da to zavrsimo u roku pa da nemamo potrebu izlaziti na rokove u 9.mjesecu.
[quote="vsego"]
pa onda prestanite glumiti uvrijedjene velicine. :evil:[/quote]
[size=3]
ovo moram reci, ali... ocito se vise covjek ne smije ni cudit da ne bi izivcirao nadredene (salim se malo, no hard feelings)[/size]:twisted:
vsego (napisa): | Tocno: nema popravnih u 7. mjesecu niti ih je uopce trebalo biti To sto ste vi zamislili da ce biti nesto i u 7. i u 9. mjesecu, iako je explicitno receno da nece biti, stvarno nije problem Fakulteta. |
OK, nisam znala da nije niti trebalo biti, no hard feelings. Ako se bira izmedu popravnih u 7. i 9. mjesecu onda dobro da su u 9. mjesecu. Sad se mi trebamo potruditi da to zavrsimo u roku pa da nemamo potrebu izlaziti na rokove u 9.mjesecu.
vsego (napisa): |
pa onda prestanite glumiti uvrijedjene velicine. |
ovo moram reci, ali... ocito se vise covjek ne smije ni cudit da ne bi izivcirao nadredene (salim se malo, no hard feelings)
|
|
[Vrh] |
|
my_leeloo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
marta Forumaš(ica)
Spol:
|