Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kad se macke kupaju!!!!
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
grasshopper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-10 = 10 - 20

PostPostano: 23:43 sri, 30. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja ipak mislim da su svinje najbolje zivotinje... Ja doma imam 3 svinje i tak su sretne dok ih idem hranit, vrag ti ga skeliv da vidis graje...
sam je bed dok moraju na klanje... al onda znas da bus nove dobil :)
ja ipak mislim da su svinje najbolje zivotinje... Ja doma imam 3 svinje i tak su sretne dok ih idem hranit, vrag ti ga skeliv da vidis graje...
sam je bed dok moraju na klanje... al onda znas da bus nove dobil Smile

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 7:38 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vratit cu se na ono da macke nisu ciste. Ciste su onoliko koliko se vlasnik brine. Ako se vlasnik pobrinuo da nemaju parazita (buhe, gliste i sl.) onda je i macka cista.
Macka provodi dobar dio vremena u samoodrzavanju i ciscenju, a posebno nakon hranjenja. Ako se ne varam, to je ostatak iz divljine kada je morala ocistiti sa sebe sve mirise kako bi lakse mogla uhvatiti novi plijen.
Vratit cu se na ono da macke nisu ciste. Ciste su onoliko koliko se vlasnik brine. Ako se vlasnik pobrinuo da nemaju parazita (buhe, gliste i sl.) onda je i macka cista.
Macka provodi dobar dio vremena u samoodrzavanju i ciscenju, a posebno nakon hranjenja. Ako se ne varam, to je ostatak iz divljine kada je morala ocistiti sa sebe sve mirise kako bi lakse mogla uhvatiti novi plijen.

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 7:42 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="grasshopper"]ja ipak mislim da su svinje najbolje zivotinje... Ja doma imam 3 svinje i tak su sretne dok ih idem hranit, vrag ti ga skeliv da vidis graje... [/quote]

:lol: :lol:
najbolji post!! :lol: :lol:

[quote="grasshopper"]
sam je bed dok moraju na klanje... al onda znas da bus nove dobil :)[/quote]

onda postani vegetarijanac i sprijeci pokolj pa nemas beda 8)

[quote]e pa nama je netko ukrao kantu za smeće! da, tko to krade kante za smeće!!! [/quote]

da, i nama ju je netko copio!!!! :evil: kakvi su to ljudi??
i sad nam baba do nas ne da da stavljamo u njenu kantu nego kad po skrivecki pokusasas utrpat smece ona izlet odnikud i stane se derati!!
grasshopper (napisa):

Laughing Laughing
najbolji post!! Laughing Laughing

grasshopper (napisa):

sam je bed dok moraju na klanje... al onda znas da bus nove dobil Smile

onda postani vegetarijanac i sprijeci pokolj pa nemas beda Cool

Citat:
e pa nama je netko ukrao kantu za smeće! da, tko to krade kante za smeće!!!

da, i nama ju je netko copio!!!! Evil or Very Mad kakvi su to ljudi??
i sad nam baba do nas ne da da stavljamo u njenu kantu nego kad po skrivecki pokusasas utrpat smece ona izlet odnikud i stane se derati!!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 7:44 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]i ja volim manje-više sve životinje paa tako i mačke, ali niti približno kao pse
općenito mi se kod psa jaaako sviđa da kada ga pozoveš on dođe. mačke to ne rade (osim kada im govoriš: micmicmic, dođi papati.....) - čini mi se da su psi više privrženi ljudima[/quote]

Ja bi cak rekao da su macke pametnije. Moras bit vrlo uporan da macku natjeras da nesto radi. Macke rade sta one oce, kad one oce i kak one oce za razliku od pesa koji je dovoljno blesav da slusa nase blesave naredbe.
tihana (napisa):
i ja volim manje-više sve životinje paa tako i mačke, ali niti približno kao pse
općenito mi se kod psa jaaako sviđa da kada ga pozoveš on dođe. mačke to ne rade (osim kada im govoriš: micmicmic, dođi papati.....) - čini mi se da su psi više privrženi ljudima

Ja bi cak rekao da su macke pametnije. Moras bit vrlo uporan da macku natjeras da nesto radi. Macke rade sta one oce, kad one oce i kak one oce za razliku od pesa koji je dovoljno blesav da slusa nase blesave naredbe.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 9:14 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"]jer zivotinja ne moze apriori razlikovati sto je dobro i lose, a ne mozes joj to ni objasnit.[/quote]

psi mogu 8)

[quote] Takodjer ne vidim zasto bi ti zivotinja morala doci ako je zoves, i zasto je ako ne dodje "losa". Zivotinje ne postoje zato da bi tebe slusale i uveseljavale ti zivot (iako to svojim postojanjem mogu cinit).[/quote]

ajoj, pa slažem se ali samo kažem da su meni psi zato puuuno draži - jer su, po meni, oni pravi prijatelji a ne mačke

[quote]I pas s repom medju nogama nije ljut, vec tako pokazuje podloznost. Upravo ono zbog cega mi psi bas i nisu omiljeni.
[/quote]

a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla :?:
[quote] Mislim da puno o karakteru neke osobe govori to koje zivotinje voli, a koje bas ne :wink:
[quote="sorrow"] sta bi znacilo da san ja, koji puno vise voli pase, kakva osoba?[/quote] [/quote]

ja mislim da osobe koje više vole pse više naginju obitelji, stabilnosti a one koje vole mačke nakakvoj avanturi i više vole tj snalaze se u nepoznatom
naravno, to je samo [u]moje mišljenje[/u] steknuto na gledanjem svoje okoline :D
luce (napisa):
jer zivotinja ne moze apriori razlikovati sto je dobro i lose, a ne mozes joj to ni objasnit.

psi mogu Cool

Citat:
Takodjer ne vidim zasto bi ti zivotinja morala doci ako je zoves, i zasto je ako ne dodje "losa". Zivotinje ne postoje zato da bi tebe slusale i uveseljavale ti zivot (iako to svojim postojanjem mogu cinit).

ajoj, pa slažem se ali samo kažem da su meni psi zato puuuno draži - jer su, po meni, oni pravi prijatelji a ne mačke

Citat:
I pas s repom medju nogama nije ljut, vec tako pokazuje podloznost. Upravo ono zbog cega mi psi bas i nisu omiljeni.

a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla Question
Citat:
Mislim da puno o karakteru neke osobe govori to koje zivotinje voli, a koje bas ne Wink
sorrow (napisa):
sta bi znacilo da san ja, koji puno vise voli pase, kakva osoba?

ja mislim da osobe koje više vole pse više naginju obitelji, stabilnosti a one koje vole mačke nakakvoj avanturi i više vole tj snalaze se u nepoznatom
naravno, to je samo moje mišljenje steknuto na gledanjem svoje okoline Very Happy

Christina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 9:54 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mice-šmice :PPPP moja pasica jaaako voli skakanje po lokvama, kupanje u rijeci i vodu općenito... kad se kupamo to je jako zabavno: jede tuš, pokušava plivati u kadi i najjače je kad je puna sapunice istresti sve na gazdaricu... kupanonica je poslije nas - uf :wacky:
jesam zaboravila napomenuti da pasica ima 50 kg :lol:
mice-šmice Blaeh! moja pasica jaaako voli skakanje po lokvama, kupanje u rijeci i vodu općenito... kad se kupamo to je jako zabavno: jede tuš, pokušava plivati u kadi i najjače je kad je puna sapunice istresti sve na gazdaricu... kupanonica je poslije nas - uf Tup, tup, tup,...
jesam zaboravila napomenuti da pasica ima 50 kg Laughing

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 9:57 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Christina"]mice-šmice :PPPP moja pasica jaaako voli skakanje po lokvama, kupanje u rijeci i vodu općenito... kad se kupamo to je jako zabavno: jede tuš, pokušava plivati u kadi i najjače je kad je puna sapunice istresti sve na gazdaricu... kupanonica je poslije nas - uf :wacky:
jesam zaboravila napomenuti da pasica ima 50 kg :lol:[/quote]

tako je bilo i s mojim psom - ja sam imala [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Newfoundland_dog] njufića[/url]
malo je bio predebel (80kg) :lol:
Christina (napisa):
mice-šmice Blaeh! moja pasica jaaako voli skakanje po lokvama, kupanje u rijeci i vodu općenito... kad se kupamo to je jako zabavno: jede tuš, pokušava plivati u kadi i najjače je kad je puna sapunice istresti sve na gazdaricu... kupanonica je poslije nas - uf Tup, tup, tup,...
jesam zaboravila napomenuti da pasica ima 50 kg Laughing

tako je bilo i s mojim psom - ja sam imala njufića
malo je bio predebel (80kg) Laughing

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 10:42 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a meni je draze sto neki psi znaju fakat biti prenapasni i gnjave te i skacu po tebi a tebi to nije ugodna kad doticna nepoznata zivina ima 500 kila, dok macke idu svojim poslom, ne gnjave te i kad im se mazi se maze..
a meni je draze sto neki psi znaju fakat biti prenapasni i gnjave te i skacu po tebi a tebi to nije ugodna kad doticna nepoznata zivina ima 500 kila, dok macke idu svojim poslom, ne gnjave te i kad im se mazi se maze..

[Vrh]
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 11:18 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jao Tihana, peso ti je presladak :)

Imala sam psa i macku i mogu reci da mi je macka bila puno draza, zato sto macka nije raznosila patike po dvoristu i nije lajala kad god bi netko dosao i nije skakala na ljude i nije bilo da cim izades iz kuce ona pocne skakati na tebe 8) i volila je samo mene i bila je samostalna(obozavala je loviti miseve i ptice, tj. vise je volila pobrinut se sama za svoju hranu nego da ju netko hrani) i bla bla :) ... dok pas... pa mislim i ja uzasno mrzim kad dodem kod nekog, a njegov pas pocne lajat na mene ili me pocne tamo napastovati. Macka ti dode, mota ti se oko noge, kratko, kad joj dojadis ode i to je to. Volila sam ja i mackicu i peseka i plakala sam kad su mi oboje otisli ali....
Volim ja sve zivotinje, ali su mi macke po karakteru i po svemu puno bolje.
Jao Tihana, peso ti je presladak Smile

Imala sam psa i macku i mogu reci da mi je macka bila puno draza, zato sto macka nije raznosila patike po dvoristu i nije lajala kad god bi netko dosao i nije skakala na ljude i nije bilo da cim izades iz kuce ona pocne skakati na tebe Cool i volila je samo mene i bila je samostalna(obozavala je loviti miseve i ptice, tj. vise je volila pobrinut se sama za svoju hranu nego da ju netko hrani) i bla bla Smile ... dok pas... pa mislim i ja uzasno mrzim kad dodem kod nekog, a njegov pas pocne lajat na mene ili me pocne tamo napastovati. Macka ti dode, mota ti se oko noge, kratko, kad joj dojadis ode i to je to. Volila sam ja i mackicu i peseka i plakala sam kad su mi oboje otisli ali....
Volim ja sve zivotinje, ali su mi macke po karakteru i po svemu puno bolje.

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 11:27 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"][quote="koryanshea"]usporedit cu psa sa zenom koja ne bi otisla od muza ni ako je tuce; usporedit cu macku s emancipiranom zenom koja zna sto zeli.[/quote]
totalno se ne slažem!!
evo recimo ja bi mačke i pse usporedila s djecom: ako te dijete ne sluša kada ga pozoveš ono je razmaženo i bez odgoja[/quote]
ako te dijete ne slusa kada ga pozoves to mozda znaci da je necim jako zabavljeno ili mozda znaci da je vec naviklo da ga se zivka bez pametnog razloga (da se testira poslusnost). kad budes planirala obitelj i pocnes citat literaturu o odgoju vidit ces da "neposlusno" dijete nije nuzno "lose" te da je veci problem (za razvoj djeteta i kasnije njegov odrasli zivot) ako je apsolutno poslusno.

u svakom slucaju, meni su macke drage jer imaju neke karakteristike koje cijenim na ljudima. ali vi ih bas zbog tih osobina ne volite :?
zamislite nekoga tko je ludo zaljubljen u svoju djevojku/svog decka pa mu dopusta da ga "voza" i skace na svaki hir. takvo ponasanje bi se zvalo jadnim i beskicmenjackim, a prakticno je reci da "trci za njom/njim ko psic".
ako se u nekom trenutku osjecam "ko pas" ne osjecam se dobro. ako se osjecam "ko macka" osjecam se super (uzivam! :) )

ali ovo je sve moj osobni dozivljaj i ja sam mozda malo luda ali sta cu kad je tako ;)
tihana (napisa):
koryanshea (napisa):
usporedit cu psa sa zenom koja ne bi otisla od muza ni ako je tuce; usporedit cu macku s emancipiranom zenom koja zna sto zeli.

totalno se ne slažem!!
evo recimo ja bi mačke i pse usporedila s djecom: ako te dijete ne sluša kada ga pozoveš ono je razmaženo i bez odgoja

ako te dijete ne slusa kada ga pozoves to mozda znaci da je necim jako zabavljeno ili mozda znaci da je vec naviklo da ga se zivka bez pametnog razloga (da se testira poslusnost). kad budes planirala obitelj i pocnes citat literaturu o odgoju vidit ces da "neposlusno" dijete nije nuzno "lose" te da je veci problem (za razvoj djeteta i kasnije njegov odrasli zivot) ako je apsolutno poslusno.

u svakom slucaju, meni su macke drage jer imaju neke karakteristike koje cijenim na ljudima. ali vi ih bas zbog tih osobina ne volite Confused
zamislite nekoga tko je ludo zaljubljen u svoju djevojku/svog decka pa mu dopusta da ga "voza" i skace na svaki hir. takvo ponasanje bi se zvalo jadnim i beskicmenjackim, a prakticno je reci da "trci za njom/njim ko psic".
ako se u nekom trenutku osjecam "ko pas" ne osjecam se dobro. ako se osjecam "ko macka" osjecam se super (uzivam! Smile )

ali ovo je sve moj osobni dozivljaj i ja sam mozda malo luda ali sta cu kad je tako Wink

dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 11:30 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]ja mislim da osobe koje više vole pse više naginju obitelji, stabilnosti a one koje vole mačke nakakvoj avanturi i više vole tj snalaze se u nepoznatom
naravno, to je samo [u]moje mišljenje[/u] steknuto na gledanjem svoje okoline :D[/quote]
a što je sa osobama koje vole papagaje, ribice, zamorce,...
i oni su kućni ljubimci (mislim na papagaje, ribice, zamorce,...)
tihana (napisa):
naravno, to je samo moje mišljenje steknuto na gledanjem svoje okoline Very Happy

a što je sa osobama koje vole papagaje, ribice, zamorce,...
i oni su kućni ljubimci (mislim na papagaje, ribice, zamorce,...)

luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 11:32 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]
psi mogu 8)

[/quote]

hm, da.
vjerojatno se zezas....

[quote="tihana"]
a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla :?:
[/quote]

Ne znam kakve to ima veze sa podloznim ponasanjem. Sigurno ne bi dosla sa repom medju nogama.
tihana (napisa):

psi mogu Cool

hm, da.
vjerojatno se zezas....

tihana (napisa):

a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla Question

Ne znam kakve to ima veze sa podloznim ponasanjem. Sigurno ne bi dosla sa repom medju nogama.

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 12:31 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

P.S. sto se tice buke po noci i kopanja po smecu, ako ti macke smetaju cijelu noc, onda ti vjerojatno smetaju i ptice koje su zbog svjetlosnog zagadjenja jako zbunjene pa se cijelu noc vesele zori (jadne :( ) :)
ne znam, meni to ne smeta, ne zato sto spavam ko klada - mene isto cesto, kad sam doma u splitu, probude macke po noci - nego zato sto dozvoljavam da macke imaju svoj vlastiti zivotni ritam
a kopanje po smecu... sta njima iz smeca mirise? hrana! kad otpatke od jela das mackama odmah, onda su em manje gladne em im manje mirise. ali i tako nam je bilo skroz prirodno kupit neke cvrsce vrece za smece, te iznosit smece samo vecer prije nego smetlari dolaze. isto kao sto je (odgovornom) vlasniku psa pridodno nosit vrecicu kad vodi psa u setnju tako da moze pokupit njegovo govance s puta.
P.S. sto se tice buke po noci i kopanja po smecu, ako ti macke smetaju cijelu noc, onda ti vjerojatno smetaju i ptice koje su zbog svjetlosnog zagadjenja jako zbunjene pa se cijelu noc vesele zori (jadne Sad ) Smile
ne znam, meni to ne smeta, ne zato sto spavam ko klada - mene isto cesto, kad sam doma u splitu, probude macke po noci - nego zato sto dozvoljavam da macke imaju svoj vlastiti zivotni ritam
a kopanje po smecu... sta njima iz smeca mirise? hrana! kad otpatke od jela das mackama odmah, onda su em manje gladne em im manje mirise. ali i tako nam je bilo skroz prirodno kupit neke cvrsce vrece za smece, te iznosit smece samo vecer prije nego smetlari dolaze. isto kao sto je (odgovornom) vlasniku psa pridodno nosit vrecicu kad vodi psa u setnju tako da moze pokupit njegovo govance s puta.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:37 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"]Macke su zivotinje koje vec stoljecima zive s ljudima, a to se i primjeti.[/quote]

Tisucljecima. Egipcani su drzali macke. [url=http://news.nationalgeographic.com/news/2004/04/0408_040408_oldestpetcat.html]Ovdje[/url] pise da su otkrivene domace macke stare 9500 godina.

@Sorrow: najcesca bolest koja se dobiva od macaka je [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Toxoplasma]toksoplasmoza[/url]. Radi se o parazitu koji zivi u mozgu. Ne zvuci bas zabavno, ali u principu je bezopasno osim u trudnoci. Jos jedan pokazatelj da ljudi i macke zive skupa vec jako jako dugo.

[quote="tihana"]i ja volim manje-više sve životinje paa tako i mačke, ali niti približno kao pse
općenito mi se kod psa jaaako sviđa da kada ga pozoveš on dođe. mačke to ne rade (osim kada im govoriš: micmicmic, dođi papati.....)[/quote]

Pa zato i jesu cool (za razliku od pasa). Kad pozoves psa, on dodje, mase repom i veselo slini :drooljump:
Macku smijes pogladiti ako je ona raspolozena :verycool: :maca2: :verycool:
luce (napisa):
Macke su zivotinje koje vec stoljecima zive s ljudima, a to se i primjeti.

Tisucljecima. Egipcani su drzali macke. Ovdje pise da su otkrivene domace macke stare 9500 godina.

@Sorrow: najcesca bolest koja se dobiva od macaka je toksoplasmoza. Radi se o parazitu koji zivi u mozgu. Ne zvuci bas zabavno, ali u principu je bezopasno osim u trudnoci. Jos jedan pokazatelj da ljudi i macke zive skupa vec jako jako dugo.

tihana (napisa):
i ja volim manje-više sve životinje paa tako i mačke, ali niti približno kao pse
općenito mi se kod psa jaaako sviđa da kada ga pozoveš on dođe. mačke to ne rade (osim kada im govoriš: micmicmic, dođi papati.....)

Pa zato i jesu cool (za razliku od pasa). Kad pozoves psa, on dodje, mase repom i veselo slini Drooling and Jumping
Macku smijes pogladiti ako je ona raspolozena Very cool Maca Very cool

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 85 - 23

PostPostano: 12:42 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i jedna jako bitna stvar je ako bi netko provalio u vaš dom dok vas nema, mačka će besposleno gledati, dok će pas napasti drznika i time vam pokloniti tužbu jer ipak nije fer da vaš pas ikoga napada. :twisted:

i još ako ogluši od lajanja pa vas tuži za oštećenje sluha, a da i ne spominjem duševnu bol :D
i jedna jako bitna stvar je ako bi netko provalio u vaš dom dok vas nema, mačka će besposleno gledati, dok će pas napasti drznika i time vam pokloniti tužbu jer ipak nije fer da vaš pas ikoga napada. Twisted Evil

i još ako ogluši od lajanja pa vas tuži za oštećenje sluha, a da i ne spominjem duševnu bol Very Happy

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 14:33 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

citan sve ovo tu, i ono, totalno mi nabrajate argumente zasto ne volit macke, a ne zasto ih volit ...
no dobro, ja volin pse, neki vole macke, svakome svoje, jelda... :D
citan sve ovo tu, i ono, totalno mi nabrajate argumente zasto ne volit macke, a ne zasto ih volit ...
no dobro, ja volin pse, neki vole macke, svakome svoje, jelda... Very Happy

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
grasshopper
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-10 = 10 - 20

PostPostano: 15:01 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

CAT vs DOG:

http://www.mathimatiko.net/fun/cat_vs_dog.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a310/sakers/dog-vs-cat-kung-fu-fight.jpg
http://www.breaktaker.com/albums/pictures/animals/AngryDog.jpg
http://www.breaktaker.com/albums/pictures/animals/CatHumpingDog.jpg
http://www.gsdcofgrraleigh.org/Sentinel/cat%20and%20dog%20picture.gif
CAT vs DOG:

http://www.mathimatiko.net/fun/cat_vs_dog.jpg
http://i14.photobucket.com/albums/a310/sakers/dog-vs-cat-kung-fu-fight.jpg
http://www.breaktaker.com/albums/pictures/animals/AngryDog.jpg
http://www.breaktaker.com/albums/pictures/animals/CatHumpingDog.jpg
http://www.gsdcofgrraleigh.org/Sentinel/cat%20and%20dog%20picture.gif

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 15:33 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sunny"]Jao Tihana, peso ti je presladak :)
[/quote]
[b]bio[/b]
:tuuuga:
[quote="koryanshea"]u svakom slucaju, meni su macke drage jer imaju neke karakteristike koje cijenim na ljudima. ali vi ih bas zbog tih osobina [i]ne volite[/i] [/quote]

tko kaže da je ne volim mačke :?: ti ne voliš pse :?:

@dvičak: nisam rekla da se to odnosi samo na mačke i pse, naprotiv, mislim da se to odnosi na sve životinje :)

[quote="luce"]hm, da.
vjerojatno se zezas....
[/quote]

daj ajde.....pa jel pas može naučiti da ne piški po tepihu :arrow: može
jel može naučiti da dok se jede da ne skače po stolu :arrow: može
znači da ako ga kazniš kada napravi nešto loše on to više neće napraviti :!:
isto tako se mačke mogu dresirati :D

[quote="luce"]
[quote="tihana"]
a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla [/quote]

Ne znam kakve to ima veze sa podloznim ponasanjem. Sigurno ne bi dosla sa repom medju nogama.[/quote]

pa ti se zezaš - pa kaj nije onda podložna....dođe zbog hrane...kužiš
i ako ja zovem svog psa s hranom u ruci on neće doći s repom među nogama....kada dođe s repom među nogama znači da zna da je nešto krivo napravio

@koryanshea: ptice mi ne smetaju, one ne raznose smeće po dvorištu. Kod mene doma smetlari dolaze oko 4 ujutro pa ono....ja se tada neću dizati iz kreveta :zzz:
kupili smo novu kantu (200kn :faint: ) i prestale su (toliko) dolaziti :P

@pecina: ovisi o vrsti psa :wink: A što ako mačka provalnika ogrebe? i onda slijedi tužba :(

i kao što je sorrow rekao, ljudi su različiti i svatko ima svoju najdražu životinju :D meni je ful drago kaj vi volite mačke :arrow: više psa za mene :lol:
sunny (napisa):
Jao Tihana, peso ti je presladak Smile

bio
Tuuuga je moja pregolema!
koryanshea (napisa):
u svakom slucaju, meni su macke drage jer imaju neke karakteristike koje cijenim na ljudima. ali vi ih bas zbog tih osobina ne volite

tko kaže da je ne volim mačke Question ti ne voliš pse Question

@dvičak: nisam rekla da se to odnosi samo na mačke i pse, naprotiv, mislim da se to odnosi na sve životinje Smile

luce (napisa):
hm, da.
vjerojatno se zezas....

daj ajde.....pa jel pas može naučiti da ne piški po tepihu Arrow može
jel može naučiti da dok se jede da ne skače po stolu Arrow može
znači da ako ga kazniš kada napravi nešto loše on to više neće napraviti Exclamation
isto tako se mačke mogu dresirati Very Happy

luce (napisa):

tihana (napisa):

a da zoveš mačku i u ruci/zdjelici imaš njem omiljen wiskas ona ne bi došla

pa ti se zezaš - pa kaj nije onda podložna....dođe zbog hrane...kužiš
i ako ja zovem svog psa s hranom u ruci on neće doći s repom među nogama....kada dođe s repom među nogama znači da zna da je nešto krivo napravio

@koryanshea: ptice mi ne smetaju, one ne raznose smeće po dvorištu. Kod mene doma smetlari dolaze oko 4 ujutro pa ono....ja se tada neću dizati iz kreveta Pavam...
kupili smo novu kantu (200kn Padoh u (o)nesvjest ) i prestale su (toliko) dolaziti Razz

@pecina: ovisi o vrsti psa Wink A što ako mačka provalnika ogrebe? i onda slijedi tužba Sad

i kao što je sorrow rekao, ljudi su različiti i svatko ima svoju najdražu životinju Very Happy meni je ful drago kaj vi volite mačke Arrow više psa za mene Laughing

luce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 1

PostPostano: 16:11 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@tihana Nisi mi pretjerano jasna, prvo tvrdis da pas apriori zna sto je dobro a sto lose, a onda da ga treba dresirat.:? Naravno s ovim drugim se slazem jer sam bas to par postova prije i napisala. :roll:

I kakve veze ima hrana s podloznoscu? Jel si ti podlozna ako dodjes u menzu ili ako te mater zovne na rucak?!
@tihana Nisi mi pretjerano jasna, prvo tvrdis da pas apriori zna sto je dobro a sto lose, a onda da ga treba dresirat.Confused Naravno s ovim drugim se slazem jer sam bas to par postova prije i napisala. Rolling Eyes

I kakve veze ima hrana s podloznoscu? Jel si ti podlozna ako dodjes u menzu ili ako te mater zovne na rucak?!

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 16:30 čet, 31. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="luce"]@tihana Nisi mi pretjerano jasna, prvo tvrdis da pas apriori zna sto je dobro a sto lose, a onda da ga treba dresirat.:? Naravno s ovim drugim se slazem jer sam bas to par postova prije i napisala. :roll: [/quote]

kada su životinje male, kao i kod ljudi tj. djece, one se trebaju dresirati - kao i što se djeca trebaju odgajati - zato sam ja uspoređivala mačke i pse s djecom - zato taj moj neki gornji post
meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva :roll:
zato sam prešla preko toga...
[quote]I kakve veze ima hrana s podloznoscu?[/quote]
što se tiče ovoga: biti podložan znači da netko može utjecati na tebe - na životinju možeš utjecati hranom odnosno životinja će ti prije pristupiti ako imaš nekakvu hranu u ruci
[quote]Jel si ti podlozna ako dodjes u menzu ili ako te mater zovne na rucak?!
[/quote]I ja sam podložna- rađe bi jela hranu koju mi mama spremi nego onu u menzi jer mi je bolja :P
luce (napisa):
@tihana Nisi mi pretjerano jasna, prvo tvrdis da pas apriori zna sto je dobro a sto lose, a onda da ga treba dresirat.Confused Naravno s ovim drugim se slazem jer sam bas to par postova prije i napisala. Rolling Eyes

kada su životinje male, kao i kod ljudi tj. djece, one se trebaju dresirati - kao i što se djeca trebaju odgajati - zato sam ja uspoređivala mačke i pse s djecom - zato taj moj neki gornji post
meni nije bilo jasno zašto ti koristiš “a priori“ kada nitko na svijetu nemože ništa naučiti bez imalo iskustva Rolling Eyes
zato sam prešla preko toga...
Citat:
I kakve veze ima hrana s podloznoscu?

što se tiče ovoga: biti podložan znači da netko može utjecati na tebe - na životinju možeš utjecati hranom odnosno životinja će ti prije pristupiti ako imaš nekakvu hranu u ruci
Citat:
Jel si ti podlozna ako dodjes u menzu ili ako te mater zovne na rucak?!
I ja sam podložna- rađe bi jela hranu koju mi mama spremi nego onu u menzi jer mi je bolja Razz

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 3 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum