Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prvi pismeni kolokvij
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Matko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 2

PostPostano: 2:05 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Prvi pismeni kolokvij Citirajte i odgovorite

As it was announced, prvi pismeni kolokvij iz RP4 odrzat ce se u utorak 23.12.2003. u 8h. (moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao).

Na kolokviju dolazi gradivo vezano uz:
- proceduralno programiranje u C++u
- rad s pointerima
- klase
- (re)definiranje operatora
- naslijeđivanje i polimorfizam

Na kolokviju se neće pisati gradivo obrađivano na zadnjih nekoliko vježbi (osnove komponentnog programiranja, template funkcije i klase).

Komponentno programiranje i osnove COM-a vas i inace ne mislim ispitivati, tako da se ne morate bojati u vezi toga ukoliko vam je to bilo (pre)tesko... :)
As it was announced, prvi pismeni kolokvij iz RP4 odrzat ce se u utorak 23.12.2003. u 8h. (moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao).

Na kolokviju dolazi gradivo vezano uz:
- proceduralno programiranje u C++u
- rad s pointerima
- klase
- (re)definiranje operatora
- naslijeđivanje i polimorfizam

Na kolokviju se neće pisati gradivo obrađivano na zadnjih nekoliko vježbi (osnove komponentnog programiranja, template funkcije i klase).

Komponentno programiranje i osnove COM-a vas i inace ne mislim ispitivati, tako da se ne morate bojati u vezi toga ukoliko vam je to bilo (pre)tesko... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:22 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Re: Prvi pismeni kolokvij Citirajte i odgovorite

[quote="Matko"](moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao)[/quote]

Hmda... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1122]Tko zna kako je do toga doslo...[/url] :grebgreb: :splat:

Nije to bas tvoja krivnja... :grrr:

Btw, Matko:

:banana: :slonic: :weee: [size=18][color=#008000][b]Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma![/b][/color][/size] :weee: :slonic: :banana:
Matko (napisa):
(moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao)

Hmda... Tko zna kako je do toga doslo... Kotacici rade 100 na sat #Splat

Nije to bas tvoja krivnja... Grrrrr....

Btw, Matko:

Dancing banana Rozi slonic Weeeeeee!!!!!!!!!!! Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma! Weeeeeee!!!!!!!!!!! Rozi slonic Dancing banana

[Vrh]
Matko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 10:47 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Re: Prvi pismeni kolokvij Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Hmda... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1122]Tko zna kako je do toga doslo...[/url] :grebgreb: :splat:

Nije to bas tvoja krivnja... :grrr:
[/quote]

Da, tako nekako mi je i Mario Krnic (sadasnji satnicar) rekao da su svi termini koji su do sada bili slobodni prodani VEST-ovcima...
A, sto se moze... :?

[quote="vsego"]
Btw, Matko:

:banana: :slonic: :weee: [size=18][color=#008000][b]Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma![/b][/color][/size] :weee: :slonic: :banana:[/quote]

Jeeeee... 2^10!
Let's go to the 2^11! 8)
vsego (napisa):

Hmda... Tko zna kako je do toga doslo... Kotacici rade 100 na sat #Splat

Nije to bas tvoja krivnja... Grrrrr....

Da, tako nekako mi je i Mario Krnic (sadasnji satnicar) rekao da su svi termini koji su do sada bili slobodni prodani VEST-ovcima...
A, sto se moze... Confused

vsego (napisa):

Btw, Matko:

Dancing banana Rozi slonic Weeeeeee!!!!!!!!!!! Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma! Weeeeeee!!!!!!!!!!! Rozi slonic Dancing banana

Jeeeee... 2^10!
Let's go to the 2^11! Cool

[Vrh]
Matko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 18:43 uto, 30. 12. 2003    Naslov: Rezultati prvog pismenog kolokvija Citirajte i odgovorite

Rezultate prvog pismenog kolokvija iz RP4 mozete vidjeti na:
http://web.math.hr/~mabotinc/rp4/rp4.html
Rezultate prvog pismenog kolokvija iz RP4 mozete vidjeti na:
http://web.math.hr/~mabotinc/rp4/rp4.html

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum