Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:56 sub, 8. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="hermione"][quote="vsego"][quote="Bee"]e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?[/quote]
Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. 8) Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. :)[/quote]
A kaj ne traju upisi za dodiplomce do 12.10.?[/quote]
Stajaznam... Bee je napisala 28.9. (sto je i meni cudno; nikad nismo isli tako "na knap" s dekanskim rokom). :?
[b]Edit:[/b] Tocno, na siteu pise da je to za Bolonjce. :D Ovi drugi se ne spominju... :|[/quote]
Ja sam Bolonjac, i upisivat cu ponovno 2.zbog jednog kolegija i ono kaj mogu iz 3., tak da mi ovi nisu za nikakav uvjet al bi mi olaksali slj.godinu, pa ne znam hoce mi ih priznat ak ih polozim nakon sto ih ponovno upisem..
jel kuzite? :lol:
vsego (napisa): | hermione (napisa): | vsego (napisa): | Bee (napisa): | e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad? |
Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. |
A kaj ne traju upisi za dodiplomce do 12.10.? |
Stajaznam... Bee je napisala 28.9. (sto je i meni cudno; nikad nismo isli tako "na knap" s dekanskim rokom).
Edit: Tocno, na siteu pise da je to za Bolonjce. Ovi drugi se ne spominju... |
Ja sam Bolonjac, i upisivat cu ponovno 2.zbog jednog kolegija i ono kaj mogu iz 3., tak da mi ovi nisu za nikakav uvjet al bi mi olaksali slj.godinu, pa ne znam hoce mi ih priznat ak ih polozim nakon sto ih ponovno upisem..
jel kuzite?
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:43 ned, 9. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Bee"]puno nas koji smo pali 2.godinu sa starog programa na Bolonju je moglo upisati jos neki predmet s treće god, npr. teoriju skupova.
I sad kad cu se ja upisivat upisat cu i taj kolegij ponovno, a nece jos proc zadnji rok na kojem bi ga mogla polozit.. po svemu mi se nekak cini da mi onda taj zadnji rok propada? :([/quote]
U cetvrtak je VVS, pa cu izloziti taj problem, da vidimo mozemo li ga (i kako) pokrpati. :) Molim te, dropni mi u srijedu navecer PM da me podsjetis da to pitam. 8)
Bee (napisa): | puno nas koji smo pali 2.godinu sa starog programa na Bolonju je moglo upisati jos neki predmet s treće god, npr. teoriju skupova.
I sad kad cu se ja upisivat upisat cu i taj kolegij ponovno, a nece jos proc zadnji rok na kojem bi ga mogla polozit.. po svemu mi se nekak cini da mi onda taj zadnji rok propada? |
U cetvrtak je VVS, pa cu izloziti taj problem, da vidimo mozemo li ga (i kako) pokrpati. Molim te, dropni mi u srijedu navecer PM da me podsjetis da to pitam.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 14:52 ned, 9. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="tihy"]pitanje: jel mogu ja upisat neke predmete s trece godine,za koje imam uvjet, a nisam dala programiranje s prve,al sam dala par kolegija s druge? imam 73boda(za sad). uglavnom, zanima me samo dal po tom stablu sljedbenika ja mogu upisat predmete s 3.godine, ako nisam skroz ocistila prvu? (mislim da sad tek sluzbeno upisujem 2.godinu)
hvala :)[/quote]
ako si sada na bolonji - dok god ne pocistis cijelu prvu - dotle si prva godina
ects bodovi sad igraju ulogu samo kao gledanje sto mozes od kolegija upisati do dozvoljenog opterecenja, ali nemaju veze s tim koja si godina (osim ako su stogod izmijenili)
ostalo o upisima kolegija vrijedi kao sto je vsego rekao
ako nisi na bolonji - i padas na nju, onda se gledaju ects bodovi (po tablicama preracunavanja) koje imas i dijele sa 60 i uzima (cijeli) broj (onaj ispred decimalne tocke) i onda si ta godina
tihy (napisa): | pitanje: jel mogu ja upisat neke predmete s trece godine,za koje imam uvjet, a nisam dala programiranje s prve,al sam dala par kolegija s druge? imam 73boda(za sad). uglavnom, zanima me samo dal po tom stablu sljedbenika ja mogu upisat predmete s 3.godine, ako nisam skroz ocistila prvu? (mislim da sad tek sluzbeno upisujem 2.godinu)
hvala |
ako si sada na bolonji - dok god ne pocistis cijelu prvu - dotle si prva godina
ects bodovi sad igraju ulogu samo kao gledanje sto mozes od kolegija upisati do dozvoljenog opterecenja, ali nemaju veze s tim koja si godina (osim ako su stogod izmijenili)
ostalo o upisima kolegija vrijedi kao sto je vsego rekao
ako nisi na bolonji - i padas na nju, onda se gledaju ects bodovi (po tablicama preracunavanja) koje imas i dijele sa 60 i uzima (cijeli) broj (onaj ispred decimalne tocke) i onda si ta godina
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
Postano: 15:13 ned, 9. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Nisam bolonjac,odavno sam skupio bodove za 4 godinu, tj. uvjet (i to onaj prvotni, ne onih 35 ECTS bodova o kojima se puno pricalo), treba mi jos uvijek indeks, buduci da zelim poloziti jos nekoliko kolegija, te ce to trajati do cca. 5.10. (tj. do tada ce mi najvjerojatnije biti usmeni ispiti). Do kada mogu upisati visu godinu? Do 10.10. ili do 28.9. ?
Edit: Hvala puno goranm, tek sam sada skuzio da si vec to napisao.
Nisam bolonjac,odavno sam skupio bodove za 4 godinu, tj. uvjet (i to onaj prvotni, ne onih 35 ECTS bodova o kojima se puno pricalo), treba mi jos uvijek indeks, buduci da zelim poloziti jos nekoliko kolegija, te ce to trajati do cca. 5.10. (tj. do tada ce mi najvjerojatnije biti usmeni ispiti). Do kada mogu upisati visu godinu? Do 10.10. ili do 28.9. ?
Edit: Hvala puno goranm, tek sam sada skuzio da si vec to napisao.
Zadnja promjena: Mr.Doe; 18:10 ned, 9. 9. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 15:34 ned, 9. 9. 2007 Naslov: |
|
|
jedan detalj za one koji idu uplacivati e-zabom
kako je model 14, a on zahtjeva kontrolne brojeve (po fina-inim uvjetima) - samim time e-zaba odbija nalog jer ne zadovoljava tu tablicetinu uvjeta
pa da se to zaobidje (ja upravo napravila, a istu stvar sam i prosle godine radila) napisete ovako:
model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima :g:)
nakon toga ide vas broj studenta pod kojim se vodimo na faxu - on pocinje sa brojem godine u kojoj ste upisali (2 znamenke) i redni broj upisa (4 znamenke)
broj studenta je ono sto svi zovu brojem indexa
(btw, pravi broj indexa je otisnuta stvar i nalazi se ispod slike i ima veze s time koji redni broj je naseg indexa prilikom tiska... ono sto fax zanima je broj studenta pod kojim je student upisan (to je onaj veeeeliko napisani broj na koricama fascikla kojeg ste drzali u rukama kad ste se upisivali :) ) )
da, ovaj gore poziv na broj je izmisljen :)
za pbz online mislim da ce proci bilo sta, tj. da ne provjerava te uvjete, ali ako za model 14 ipak provjerava, napravite isti workaround :)
jedan detalj za one koji idu uplacivati e-zabom
kako je model 14, a on zahtjeva kontrolne brojeve (po fina-inim uvjetima) - samim time e-zaba odbija nalog jer ne zadovoljava tu tablicetinu uvjeta
pa da se to zaobidje (ja upravo napravila, a istu stvar sam i prosle godine radila) napisete ovako:
model
14
poziv na broj
0000000000-02-0001
znaci 10 nula, unutar kojih je i kontrolni broj (koji sad naravno stima )
nakon toga ide vas broj studenta pod kojim se vodimo na faxu - on pocinje sa brojem godine u kojoj ste upisali (2 znamenke) i redni broj upisa (4 znamenke)
broj studenta je ono sto svi zovu brojem indexa
(btw, pravi broj indexa je otisnuta stvar i nalazi se ispod slike i ima veze s time koji redni broj je naseg indexa prilikom tiska... ono sto fax zanima je broj studenta pod kojim je student upisan (to je onaj veeeeliko napisani broj na koricama fascikla kojeg ste drzali u rukama kad ste se upisivali ) )
da, ovaj gore poziv na broj je izmisljen
za pbz online mislim da ce proci bilo sta, tj. da ne provjerava te uvjete, ali ako za model 14 ipak provjerava, napravite isti workaround
|
|
[Vrh] |
|
Ndoc Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:04 ned, 9. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Mr.Doe"]Nisam bolonjac,odavno sam skupio bodove za 4 godinu, tj. uvjet (i to onaj prvotni, ne onih 35 ECTS bodova o kojima se puno pricalo), treba mi jos uvijek indeks, buduci da zelim poloziti jos nekoliko kolegija, te ce to trajati do cca. 5.10. (tj. do tada ce mi najvjerojatnije biti usmeni ispiti). Do kada mogu upisati visu godinu? Do 10.10. ili do 28.9. ?[/quote]
Do 12.10. Na oglasnoj ploči ima i obavijest o tome, mislim da je na zelenom papiru.
Mr.Doe (napisa): | Nisam bolonjac,odavno sam skupio bodove za 4 godinu, tj. uvjet (i to onaj prvotni, ne onih 35 ECTS bodova o kojima se puno pricalo), treba mi jos uvijek indeks, buduci da zelim poloziti jos nekoliko kolegija, te ce to trajati do cca. 5.10. (tj. do tada ce mi najvjerojatnije biti usmeni ispiti). Do kada mogu upisati visu godinu? Do 10.10. ili do 28.9. ? |
Do 12.10. Na oglasnoj ploči ima i obavijest o tome, mislim da je na zelenom papiru.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
pero Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
moi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:20 pon, 10. 9. 2007 Naslov: |
|
|
još jedno pitanjce... koje sve papire treba ispunit? Uzeo sam u referadi 2, upisni list i još nešt na tu foru...jel treba oba ili?
još jedno pitanjce... koje sve papire treba ispunit? Uzeo sam u referadi 2, upisni list i još nešt na tu foru...jel treba oba ili?
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
|