Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

torrenti

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
raspjevani_opat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 17 - 16

PostPostano: 11:05 sub, 29. 9. 2007    Naslov: torrenti Citirajte i odgovorite

pitao bih jel se mogu skidati serije sa torrenta na faxu?
pitao bih jel se mogu skidati serije sa torrenta na faxu?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 11 - 8

PostPostano: 12:39 sub, 29. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

>>
Iskreno sumnjam, iako sam ja sa uTorrentom skinuo Ubuntu 7.04.
Nije legalno, i bit će frke jer neta ima samo u praktikumima gdje je uvijek neki asistent / demos.

Nije ti ovo FER :) Pa što misliš zašto svi tamo imaju laptope? 56mbit WLAN veza. Nikoga nisam vidio niš pametno da radi na lapu osim što se igra ogame i skidaju torrenti :P

Uglavnom, dowloadanje bilo kakvog nelegalnog sadržaja je no-no :ccc:
>>
Iskreno sumnjam, iako sam ja sa uTorrentom skinuo Ubuntu 7.04.
Nije legalno, i bit će frke jer neta ima samo u praktikumima gdje je uvijek neki asistent / demos.

Nije ti ovo FER Smile Pa što misliš zašto svi tamo imaju laptope? 56mbit WLAN veza. Nikoga nisam vidio niš pametno da radi na lapu osim što se igra ogame i skidaju torrenti Razz

Uglavnom, dowloadanje bilo kakvog nelegalnog sadržaja je no-no Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mosei
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 0 - 0

PostPostano: 15:07 sub, 29. 9. 2007    Naslov: Smijem li ja? :) Citirajte i odgovorite

Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de? :gs: :cg:
Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de? Mr. Green skakuce Clapping Mr.Green

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 15:34 sub, 29. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sumnjam, jer koliko se sjećam kvota prostora u tvom homedir-u je oko 100MB, a ubuntu je "malo" više.. :)

Ali možeš ga naručit s njihove stranice, dođe ti (poštarina-free :D ) na adresu za cca 2 tjedna (a mogu ti ga i ja donijet na faks, više mi ne treba :P )
Sumnjam, jer koliko se sjećam kvota prostora u tvom homedir-u je oko 100MB, a ubuntu je "malo" više.. Smile

Ali možeš ga naručit s njihove stranice, dođe ti (poštarina-free Very Happy ) na adresu za cca 2 tjedna (a mogu ti ga i ja donijet na faks, više mi ne treba Razz )

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
mosei
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:18 sub, 29. 9. 2007    Naslov: ? Citirajte i odgovorite

Zar se nije u kojem od praktikuma moguće prijaviti [kao generični korisnik à la "Guest"/"Student"] i spremiti datoteku (ISO image zum Beispiel) na 5 GB-ni USB flash disk, (sejfli :) ) iskopčati disk te otrčati bez traga u nepoznatom smjeru? :PPP
Zar se nije u kojem od praktikuma moguće prijaviti [kao generični korisnik à la "Guest"/"Student"] i spremiti datoteku (ISO image zum Beispiel) na 5 GB-ni USB flash disk, (sejfli Smile ) iskopčati disk te otrčati bez traga u nepoznatom smjeru? Imam lijepi jezik

[Vrh]
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 16:49 sub, 29. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Donedavno bilo moguće, a moguće i sad postoji neki praktikum gdje se može... Znam da su u par takvih nedavno utrpali dual boot gdje se i na windozima moraš prijavit svojim fakultetskim user/pass-om.

Uglavnom, da, 5GB usb mi nije pao na pamet (čovječe, već sam prestar... :djed: ), ako ćeš skidati direktno na to... a probaj :D
Donedavno bilo moguće, a moguće i sad postoji neki praktikum gdje se može... Znam da su u par takvih nedavno utrpali dual boot gdje se i na windozima moraš prijavit svojim fakultetskim user/pass-om.

Uglavnom, da, 5GB usb mi nije pao na pamet (čovječe, već sam prestar... Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... ), ako ćeš skidati direktno na to... a probaj Very Happy

[Vrh]
mosei
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:04 sub, 29. 9. 2007    Naslov: :) Citirajte i odgovorite

Nadajmo se da administrator/root nije bio zao (:twisted:) i u windozama preko mmc-a dizejblao mountanje removable media :!:
Nadajmo se da administrator/root nije bio zao (Twisted Evil) i u windozama preko mmc-a dizejblao mountanje removable media Exclamation

[Vrh]
Kruno
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 29 - 0

PostPostano: 8:37 pon, 1. 10. 2007    Naslov: Re: Smijem li ja? :) Citirajte i odgovorite

[quote="mosei"]Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de? :gs: :cg:[/quote]

Odgovaram i na sve ostalo, da ne tipkam vise postova...

Moze se u svim praktikumima. Ogranicenje od 100 MB odnosi se samo na home direktorij, NE i na privremene direktorije (/tmp na linux, C:\Documents And Settings\%username% na windows).

U vecini strojeva u praktikumima postoje przilice(u pr 1 ih nema).

Usb stickovi, diskovi u ladicama i slicno su potpuno legalni :-)

Ubuntu se moze dobiti i u RC-u, povremeno narucim originalne cd-e s shipit-a.

Torrenti nisu eksplicitno zabranjeni. Ali su zabranjene sve ilegalne aktivnosti. Pogledajte pravila koja ste potpisali kod otvaranja accounta: [url]http://www.math.hr/Default.aspx?art=2601[/url] A ja pratim sto se desava na mrezi :-)
Do sada nije bilo vecih problema, ali ne planiramo dopustiti ono sto se radi na FER-u. Za sada nije bilo potrebe za ikakvim intervencijama i disciplinskim mjerama i ja se nadam da ce tako ostati i dalje.[/url]
mosei (napisa):
Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de? Mr. Green skakuce Clapping Mr.Green

Odgovaram i na sve ostalo, da ne tipkam vise postova...

Moze se u svim praktikumima. Ogranicenje od 100 MB odnosi se samo na home direktorij, NE i na privremene direktorije (/tmp na linux, C:\Documents And Settings\%username% na windows).

U vecini strojeva u praktikumima postoje przilice(u pr 1 ih nema).

Usb stickovi, diskovi u ladicama i slicno su potpuno legalni Smile

Ubuntu se moze dobiti i u RC-u, povremeno narucim originalne cd-e s shipit-a.

Torrenti nisu eksplicitno zabranjeni. Ali su zabranjene sve ilegalne aktivnosti. Pogledajte pravila koja ste potpisali kod otvaranja accounta: http://www.math.hr/Default.aspx?art=2601 A ja pratim sto se desava na mrezi Smile
Do sada nije bilo vecih problema, ali ne planiramo dopustiti ono sto se radi na FER-u. Za sada nije bilo potrebe za ikakvim intervencijama i disciplinskim mjerama i ja se nadam da ce tako ostati i dalje.[/url]

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:54 pon, 1. 10. 2007    Naslov: Re: :) Citirajte i odgovorite

[quote="mosei"]dizejblao[/quote]

Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? :angel:
mosei (napisa):
dizejblao

Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? Angel

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
drdg28
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:20 pon, 1. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda ce te ovo interesirati

[b]http://wubi-installer.org/[/b]

http://en.wikipedia.org/wiki/Wubi_(Ubuntu)

i

http://ubuntuforums.org/showthread.php?s=5481a76b78749f552b1a32e2a29b9a54&t=441918
mozda ce te ovo interesirati

http://wubi-installer.org/

http://en.wikipedia.org/wiki/Wubi_(Ubuntu)

i

http://ubuntuforums.org/showthread.php?s=5481a76b78749f552b1a32e2a29b9a54&t=441918

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 20:56 uto, 2. 10. 2007    Naslov: Re: :) Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="mosei"]dizejblao[/quote]
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? :angel:[/quote]
Palindroma? :-k Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. :-k :)
krcko (napisa):
mosei (napisa):
dizejblao

Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? Angel

Palindroma? Think Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. Think Smile

ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 22:39 uto, 2. 10. 2007    Naslov: Re: :) Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"][quote="krcko"][quote="mosei"]dizejblao[/quote]
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? :angel:[/quote]
Palindroma? :-k Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. :-k :)[/quote]

Moguće da je mislio na anagrame... :)

[size=7](jer ja vidim par takvih koji vjerojatno ne bi prošli cenzuru :oops: )[/size]
Melkor (napisa):
krcko (napisa):
mosei (napisa):
dizejblao

Palindroma? Think Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. Think Smile

Moguće da je mislio na anagrame... Smile

(jer ja vidim par takvih koji vjerojatno ne bi prošli cenzuru Embarassed )

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računalni sustavi na Fakultetu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum