Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
raspjevani_opat Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mosei Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mosei Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:49 sub, 29. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Donedavno bilo moguće, a moguće i sad postoji neki praktikum gdje se može... Znam da su u par takvih nedavno utrpali dual boot gdje se i na windozima moraš prijavit svojim fakultetskim user/pass-om.
Uglavnom, da, 5GB usb mi nije pao na pamet (čovječe, već sam prestar... :djed: ), ako ćeš skidati direktno na to... a probaj :D
Donedavno bilo moguće, a moguće i sad postoji neki praktikum gdje se može... Znam da su u par takvih nedavno utrpali dual boot gdje se i na windozima moraš prijavit svojim fakultetskim user/pass-om.
Uglavnom, da, 5GB usb mi nije pao na pamet (čovječe, već sam prestar... ), ako ćeš skidati direktno na to... a probaj
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
mosei Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kruno Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:37 pon, 1. 10. 2007 Naslov: Re: Smijem li ja? :) |
|
|
[quote="mosei"]Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de? :gs: :cg:[/quote]
Odgovaram i na sve ostalo, da ne tipkam vise postova...
Moze se u svim praktikumima. Ogranicenje od 100 MB odnosi se samo na home direktorij, NE i na privremene direktorije (/tmp na linux, C:\Documents And Settings\%username% na windows).
U vecini strojeva u praktikumima postoje przilice(u pr 1 ih nema).
Usb stickovi, diskovi u ladicama i slicno su potpuno legalni :-)
Ubuntu se moze dobiti i u RC-u, povremeno narucim originalne cd-e s shipit-a.
Torrenti nisu eksplicitno zabranjeni. Ali su zabranjene sve ilegalne aktivnosti. Pogledajte pravila koja ste potpisali kod otvaranja accounta: [url]http://www.math.hr/Default.aspx?art=2601[/url] A ja pratim sto se desava na mrezi :-)
Do sada nije bilo vecih problema, ali ne planiramo dopustiti ono sto se radi na FER-u. Za sada nije bilo potrebe za ikakvim intervencijama i disciplinskim mjerama i ja se nadam da ce tako ostati i dalje.[/url]
mosei (napisa): | Smijem li doći u praktikum (+ u koji?) i skinuti Ubuntu 7.10 te ga zapržiti na de-fau-de?  |
Odgovaram i na sve ostalo, da ne tipkam vise postova...
Moze se u svim praktikumima. Ogranicenje od 100 MB odnosi se samo na home direktorij, NE i na privremene direktorije (/tmp na linux, C:\Documents And Settings\%username% na windows).
U vecini strojeva u praktikumima postoje przilice(u pr 1 ih nema).
Usb stickovi, diskovi u ladicama i slicno su potpuno legalni
Ubuntu se moze dobiti i u RC-u, povremeno narucim originalne cd-e s shipit-a.
Torrenti nisu eksplicitno zabranjeni. Ali su zabranjene sve ilegalne aktivnosti. Pogledajte pravila koja ste potpisali kod otvaranja accounta: http://www.math.hr/Default.aspx?art=2601 A ja pratim sto se desava na mrezi
Do sada nije bilo vecih problema, ali ne planiramo dopustiti ono sto se radi na FER-u. Za sada nije bilo potrebe za ikakvim intervencijama i disciplinskim mjerama i ja se nadam da ce tako ostati i dalje.[/url]
_________________ Kruno
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
drdg28 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:56 uto, 2. 10. 2007 Naslov: Re: :) |
|
|
[quote="krcko"][quote="mosei"]dizejblao[/quote]
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? :angel:[/quote]
Palindroma? :-k Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. :-k :)
krcko (napisa): | mosei (napisa): | dizejblao |
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru?  |
Palindroma? Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru.
_________________ I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:39 uto, 2. 10. 2007 Naslov: Re: :) |
|
|
[quote="Melkor"][quote="krcko"][quote="mosei"]dizejblao[/quote]
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru? :angel:[/quote]
Palindroma? :-k Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru. :-k :)[/quote]
Moguće da je mislio na anagrame... :)
[size=7](jer ja vidim par takvih koji vjerojatno ne bi prošli cenzuru :oops: )[/size]
Melkor (napisa): | krcko (napisa): | mosei (napisa): | dizejblao |
Moze netko reci par palindroma ove rijeci, ali tako da prezive degiorgijevu cenzuru?  |
Palindroma? Unutar zadane riječi vidim samo trivijalne palindrome: d, i, z, e, j, b, l, a, o. Ne vidim zašto ne bi prošli degiorgijevu cenzuru.  |
Moguće da je mislio na anagrame...
(jer ja vidim par takvih koji vjerojatno ne bi prošli cenzuru )
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
|