Prethodna tema :: Sljedeća tema |
U subotu 8.11. kad vam pase da se nadjemo? |
16h |
|
42% |
[ 3 ] |
17h |
|
0% |
[ 0 ] |
18h |
|
42% |
[ 3 ] |
19h |
|
14% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 7 |
|
Autor/ica |
Poruka |
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:49 ned, 30. 9. 2007 Naslov: Tulum naseg malog foruma |
|
|
Pricala sam jucer s prijateljicom koja je na Filozofskom i ona mi je pricala o njihovom forumu na faksu, koliko je opusteniji tj. ne-toliko-samo-uz-faks-vezane-teme forum. I mislim se kako bi bilo fino kad bi to i kod nas bilo drukcije, ali mi smo navikli na nesto ovog tipa i cisto sumnjam da bi itko htio da ovdje imamo rasprave na temu: 'Ostavio me decko. Sto da radim?' ili 'Kakve gace najradje nosite?'
No, spomenula je kako redovito imaju neke mitinge, kako ih zove, antimitinge i kojesta te je meni palo na pamet kako i ne bi bilo tako lose kada bismo organizirali neki tulum naseg foruma. Mozda ce mi netko reci da imamo brucosijade i kako bi ovaj tulum bio razlicit od toga. Ipak, brucosijada PMF-a je ogromna, hrpa ljudi bude tamo s kojekakvih faksova i najboljeg prijatelja ne mogu tamo naci ako se razdvojimo na tren.
Ovo bi ipak bilo nesto intimnije i s obzirom na to da se svi ovdje citamo, pisemo, neki se znamo, neki ne, sto ne bismo napravili takvo nesto?
Uglavnom, recite svoje misljenje, kakvo god bilo. I can take it, I'm a big girl. 8)
Pricala sam jucer s prijateljicom koja je na Filozofskom i ona mi je pricala o njihovom forumu na faksu, koliko je opusteniji tj. ne-toliko-samo-uz-faks-vezane-teme forum. I mislim se kako bi bilo fino kad bi to i kod nas bilo drukcije, ali mi smo navikli na nesto ovog tipa i cisto sumnjam da bi itko htio da ovdje imamo rasprave na temu: 'Ostavio me decko. Sto da radim?' ili 'Kakve gace najradje nosite?'
No, spomenula je kako redovito imaju neke mitinge, kako ih zove, antimitinge i kojesta te je meni palo na pamet kako i ne bi bilo tako lose kada bismo organizirali neki tulum naseg foruma. Mozda ce mi netko reci da imamo brucosijade i kako bi ovaj tulum bio razlicit od toga. Ipak, brucosijada PMF-a je ogromna, hrpa ljudi bude tamo s kojekakvih faksova i najboljeg prijatelja ne mogu tamo naci ako se razdvojimo na tren.
Ovo bi ipak bilo nesto intimnije i s obzirom na to da se svi ovdje citamo, pisemo, neki se znamo, neki ne, sto ne bismo napravili takvo nesto?
Uglavnom, recite svoje misljenje, kakvo god bilo. I can take it, I'm a big girl.
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:03 ned, 30. 9. 2007 Naslov: Re: Tulum naseg malog foruma |
|
|
[quote="kljuki"]Pricala sam jucer s prijateljicom koja je na Filozofskom i ona mi je pricala o njihovom forumu na faksu, koliko je opusteniji tj. ne-toliko-samo-uz-faks-vezane-teme forum. I mislim se kako bi bilo fino kad bi to i kod nas bilo drukcije, ali mi smo navikli na nesto ovog tipa i cisto sumnjam da bi itko htio da ovdje imamo rasprave na temu: 'Ostavio me decko. Sto da radim?' ili 'Kakve gace najradje nosite?'[/quote]
Tome sluzi Forum.hr i hrpa slicnih; ovo je "forum za podrsku nastavi". ;)
[quote="kljuki"]No, spomenula je kako redovito imaju neke mitinge, kako ih zove, antimitinge i kojesta te je meni palo na pamet kako i ne bi bilo tako lose kada bismo organizirali neki tulum naseg foruma. Mozda ce mi netko reci da imamo brucosijade i kako bi ovaj tulum bio razlicit od toga. Ipak, brucosijada PMF-a je ogromna, hrpa ljudi bude tamo s kojekakvih faksova i najboljeg prijatelja ne mogu tamo naci ako se razdvojimo na tren.
Ovo bi ipak bilo nesto intimnije i s obzirom na to da se svi ovdje citamo, pisemo, neki se znamo, neki ne, sto ne bismo napravili takvo nesto?[/quote]
Bilo, pa zamrlo zbog loseg odaziva (koji je bio dobar izgovor umjesto "meni se ne da organizirati" :P), a zvalo se "Tradicionalni izleti Forumasa" (bila su tri; slike imas u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/]Galeriji[/url]). :)
Ja nisam osoba od tuluma, no ako netko zeli nesto organizirati i pohoditi... samo izvolite. 8)
kljuki (napisa): | Pricala sam jucer s prijateljicom koja je na Filozofskom i ona mi je pricala o njihovom forumu na faksu, koliko je opusteniji tj. ne-toliko-samo-uz-faks-vezane-teme forum. I mislim se kako bi bilo fino kad bi to i kod nas bilo drukcije, ali mi smo navikli na nesto ovog tipa i cisto sumnjam da bi itko htio da ovdje imamo rasprave na temu: 'Ostavio me decko. Sto da radim?' ili 'Kakve gace najradje nosite?' |
Tome sluzi Forum.hr i hrpa slicnih; ovo je "forum za podrsku nastavi".
kljuki (napisa): | No, spomenula je kako redovito imaju neke mitinge, kako ih zove, antimitinge i kojesta te je meni palo na pamet kako i ne bi bilo tako lose kada bismo organizirali neki tulum naseg foruma. Mozda ce mi netko reci da imamo brucosijade i kako bi ovaj tulum bio razlicit od toga. Ipak, brucosijada PMF-a je ogromna, hrpa ljudi bude tamo s kojekakvih faksova i najboljeg prijatelja ne mogu tamo naci ako se razdvojimo na tren.
Ovo bi ipak bilo nesto intimnije i s obzirom na to da se svi ovdje citamo, pisemo, neki se znamo, neki ne, sto ne bismo napravili takvo nesto? |
Bilo, pa zamrlo zbog loseg odaziva (koji je bio dobar izgovor umjesto "meni se ne da organizirati" ), a zvalo se "Tradicionalni izleti Forumasa" (bila su tri; slike imas u Galeriji).
Ja nisam osoba od tuluma, no ako netko zeli nesto organizirati i pohoditi... samo izvolite.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:19 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
nisam ja bas imala na umu da to bude u formi izleta, obilaska nekih znamenitosti i kojecega. to bi bilo ko kad te na maturalcu tjeraju da ides razgledavat, a ti nisi jos doso sebi od sinoc, os se mal naspavat pa opet po alkoholu i nekih opijatima. :lol:
pa ja nisam iz zg i sad ne znam sto se prostora tice. bilo sta na faksu ne bi doslo u obzir ako cemo pit ovu krckovu andjeosku cugu. ne znam jel se moze iznajmit neki prostor i kolko bi novca trebalo za to. ali, ak nis drugo, i cimerica mi je forumasica, pa cu o tome jos s njom porazgovarat.
uglavnom, bilo bi mi zadovoljstvo... ne, cast... pit sa krckom i vsegom - necete se izvuc nikako s tog tuluma. kakav bi to tulum bio bez vas... :wink:
ostali, c'mon, brainstorming...
nisam ja bas imala na umu da to bude u formi izleta, obilaska nekih znamenitosti i kojecega. to bi bilo ko kad te na maturalcu tjeraju da ides razgledavat, a ti nisi jos doso sebi od sinoc, os se mal naspavat pa opet po alkoholu i nekih opijatima.
pa ja nisam iz zg i sad ne znam sto se prostora tice. bilo sta na faksu ne bi doslo u obzir ako cemo pit ovu krckovu andjeosku cugu. ne znam jel se moze iznajmit neki prostor i kolko bi novca trebalo za to. ali, ak nis drugo, i cimerica mi je forumasica, pa cu o tome jos s njom porazgovarat.
uglavnom, bilo bi mi zadovoljstvo... ne, cast... pit sa krckom i vsegom - necete se izvuc nikako s tog tuluma. kakav bi to tulum bio bez vas...
ostali, c'mon, brainstorming...
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 12:52 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
mislim da neki studentski domovi imaju tzv tulumarke
hocu reci, znam da imaju, al ne znam da li to jos funkcionira i po kojem principu te uz koja pravila
spominjalo se da netko treba na svoju xicu iznajmiti tulumarku, da se alkohol smije piti ali se ne smije prodavati i zapravo da se nista tamo ne smije (pre)prodavati
ljudi su nekako zaobilazili ovo zadnje, al mozda za time nema potrebe
ako to jos funkcionira ne bi bilo lose razmotriti ideju o zatvorenom tulumu - znaci, dodje onaj tko se prije najavio (i platio "ulaznicu" = participacija za pice koje misli piti)
moze se i pitati tko sto preferira pa onda sklepati neki popis pica i kolicine i podijeliti na ljude....
em nema smisla da neki spozoriraju druge, em nema smisla da neki dodju pit i jest na tudji racun, a ponajprije nema smisla da se bilo tko nakalemi.....
zadnje sto ti treba su tucnjave i ekscesi :)
e da, ne znam kakav je princip sa muzikom u tulumarkama, sto od opreme tamo postoji a sto treba donijeti....
mozda se javi netko sa vise infoa
a na izletima mi nismo obilazili ono sto nismo htjeli, isli smo gledati ono sto nas je zanimalo (ok, neki su ostali spavati u autu :) ) & guess what - nitko nije bio mamuran :-P
mislim da neki studentski domovi imaju tzv tulumarke
hocu reci, znam da imaju, al ne znam da li to jos funkcionira i po kojem principu te uz koja pravila
spominjalo se da netko treba na svoju xicu iznajmiti tulumarku, da se alkohol smije piti ali se ne smije prodavati i zapravo da se nista tamo ne smije (pre)prodavati
ljudi su nekako zaobilazili ovo zadnje, al mozda za time nema potrebe
ako to jos funkcionira ne bi bilo lose razmotriti ideju o zatvorenom tulumu - znaci, dodje onaj tko se prije najavio (i platio "ulaznicu" = participacija za pice koje misli piti)
moze se i pitati tko sto preferira pa onda sklepati neki popis pica i kolicine i podijeliti na ljude....
em nema smisla da neki spozoriraju druge, em nema smisla da neki dodju pit i jest na tudji racun, a ponajprije nema smisla da se bilo tko nakalemi.....
zadnje sto ti treba su tucnjave i ekscesi
e da, ne znam kakav je princip sa muzikom u tulumarkama, sto od opreme tamo postoji a sto treba donijeti....
mozda se javi netko sa vise infoa
a na izletima mi nismo obilazili ono sto nismo htjeli, isli smo gledati ono sto nas je zanimalo (ok, neki su ostali spavati u autu ) & guess what - nitko nije bio mamuran
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:59 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
e vidis, otkako nisam u domu, stalno zaboravljam na tulumare. mislim, ja imam frendova na savi koji nam mogu rezervirat tulumaru bez problema. to je skroz dobra ideja. htjela bih samo da se jave ovdje ljudi koji su uopce zainteresirani da se tak nes napravi, koji bi dosli na takav tulum i koji imaju sta ponudit oko organizacije.
sto se glazbe tice, poprilicno sam sigurna da si sve moras sam dovest. al to bismo mogli lako rijesit.
e vidis, otkako nisam u domu, stalno zaboravljam na tulumare. mislim, ja imam frendova na savi koji nam mogu rezervirat tulumaru bez problema. to je skroz dobra ideja. htjela bih samo da se jave ovdje ljudi koji su uopce zainteresirani da se tak nes napravi, koji bi dosli na takav tulum i koji imaju sta ponudit oko organizacije.
sto se glazbe tice, poprilicno sam sigurna da si sve moras sam dovest. al to bismo mogli lako rijesit.
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shimija Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 14:41 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Zasto ne? Ali bjezim od organizacije! :D
Zasto ne? Ali bjezim od organizacije!
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:01 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
mislim, ja bi htjela da se jave ovdje ljudi u slijedecih par dana koji bi htjeli doc. cisto da znam kojim brojem baratam. usto, trazimo termin koji ce nam pasat da znam tulumaru bukirat. kazem, ja mogu rijesit tulumaru na savi, a ak vam je to bezveze iz nekog razloga, dajte mi nes drugo.
sto se tice cuge, para, grickalica... mislim da je jako dobra ideja da svako donese sta ce pit, onda se ne trebamo nis brinit po tom pitanju, skupljat hrpe para pa ic to kupovat i nekako sve to dopremat do mjesta akcije. mozemo skupit pare za grickalice, ali meni doduse nije jasno sta svi tolko misle na hranu... pa idemo pit! :lol:
jedini 'problem' je glazba, ali s obzirom na to da je tulumara dosta mala, ne treba nam neki gadan raglas, vec laptop il komp i dobri zvucnici. e sad, ja imam laptop, mozem ga i ponudit za tu prigodu ako mi obecate da necete nes prolit po tome il ga razbit ako vas cura ostavi il tak nes pa se nadje pod rukom. al zvucnike ipak nemam. pa ajd javite se, tu il na pm, il na msn, il vicite KLJUKI na faksu...
ideja je da se to sto prije napravi dok jos nije zaguzvalo.
inace, za kakvu ste muziku? sto se mene tice, mozemo za temu uzet 90e. svi smo bili mladi onda. :wink:
mislim, ja bi htjela da se jave ovdje ljudi u slijedecih par dana koji bi htjeli doc. cisto da znam kojim brojem baratam. usto, trazimo termin koji ce nam pasat da znam tulumaru bukirat. kazem, ja mogu rijesit tulumaru na savi, a ak vam je to bezveze iz nekog razloga, dajte mi nes drugo.
sto se tice cuge, para, grickalica... mislim da je jako dobra ideja da svako donese sta ce pit, onda se ne trebamo nis brinit po tom pitanju, skupljat hrpe para pa ic to kupovat i nekako sve to dopremat do mjesta akcije. mozemo skupit pare za grickalice, ali meni doduse nije jasno sta svi tolko misle na hranu... pa idemo pit!
jedini 'problem' je glazba, ali s obzirom na to da je tulumara dosta mala, ne treba nam neki gadan raglas, vec laptop il komp i dobri zvucnici. e sad, ja imam laptop, mozem ga i ponudit za tu prigodu ako mi obecate da necete nes prolit po tome il ga razbit ako vas cura ostavi il tak nes pa se nadje pod rukom. al zvucnike ipak nemam. pa ajd javite se, tu il na pm, il na msn, il vicite KLJUKI na faksu...
ideja je da se to sto prije napravi dok jos nije zaguzvalo.
inace, za kakvu ste muziku? sto se mene tice, mozemo za temu uzet 90e. svi smo bili mladi onda.
|
|
[Vrh] |
|
Shere Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:49 ned, 30. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Ne bi ni ja nešto ala izlet :silence:
Što se tiče unajmljivanja prostora, čula sam za cifre od 1000-1500 kn. Ne znam na koju šemu se to određuje. Vjerojatno ovisi o tome i bi li nosili svoje piće ili pili njihovo, bi li tu bio netko od njihovih konobara, koliki je prostor, koliko ljudi dolazi i sl. I zna se desiti da gazda u određeno vrijeme veli da gosti moraju napustiti lokal iako nije tako dogovoreno i iako se ne radi ne znam kakav nered. Za mali broj ljudi mi se čini neisplativo, ali možda je netko od forumaša blizak s nekim tko ima nekakav kafić pa može srediti za neke simbolične pare.
Što se organizacije tiče, ne znam. Pomogla bi ako bi se neke stvari definirale na forumu. Nemam baš volje baviti se nečim ako će na svako postavljeno pitanje odgovor uglavnom biti [i]Meni je svejedno[/i].
Ne bi ni ja nešto ala izlet
Što se tiče unajmljivanja prostora, čula sam za cifre od 1000-1500 kn. Ne znam na koju šemu se to određuje. Vjerojatno ovisi o tome i bi li nosili svoje piće ili pili njihovo, bi li tu bio netko od njihovih konobara, koliki je prostor, koliko ljudi dolazi i sl. I zna se desiti da gazda u određeno vrijeme veli da gosti moraju napustiti lokal iako nije tako dogovoreno i iako se ne radi ne znam kakav nered. Za mali broj ljudi mi se čini neisplativo, ali možda je netko od forumaša blizak s nekim tko ima nekakav kafić pa može srediti za neke simbolične pare.
Što se organizacije tiče, ne znam. Pomogla bi ako bi se neke stvari definirale na forumu. Nemam baš volje baviti se nečim ako će na svako postavljeno pitanje odgovor uglavnom biti Meni je svejedno.
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:54 uto, 2. 10. 2007 Naslov: |
|
|
mislim da za prvo druzenje ne treba nesto posebno radit, dosta je mozda dogovorit jednu "forumašku kavu" u nekoj birtiji s velikim stolovima (tradicionalno medvedgrad ili potepuh ili tome slicno), a onda kad se ljudi "uštimaju" nakon par takvih druženja može se planirat nesto kompliciranije....
za ovo ti treba samo vrijeme i mjesto:)
mislim da za prvo druzenje ne treba nesto posebno radit, dosta je mozda dogovorit jednu "forumašku kavu" u nekoj birtiji s velikim stolovima (tradicionalno medvedgrad ili potepuh ili tome slicno), a onda kad se ljudi "uštimaju" nakon par takvih druženja može se planirat nesto kompliciranije....
za ovo ti treba samo vrijeme i mjesto:)
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
|