Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:22 pet, 9. 1. 2004 Naslov: Kolokvij, 19.1.2004. |
|
|
Evo, osnovne stvari su dogovorene. Dio koji zanima studente (od onoga sto smijem reci, naravno ;)) je to da ce u kolokviju biti 4 zadatka:[list=1][*] neko sortiranje, Horner ili slicno
[*] nesto s rastavom na proste brojeve, djeliteljima i slicno
[*] rekurzije
[*] zapisi[/list:o]
Ukupan broj bodova je 50 (dva zadatka po 10 i dva po 15).
Sretno! 8)
Evo, osnovne stvari su dogovorene. Dio koji zanima studente (od onoga sto smijem reci, naravno ) je to da ce u kolokviju biti 4 zadatka:- neko sortiranje, Horner ili slicno
- nesto s rastavom na proste brojeve, djeliteljima i slicno
- rekurzije
- zapisi
Ukupan broj bodova je 50 (dva zadatka po 10 i dva po 15).
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 22:54 ned, 15. 2. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:57 pon, 12. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="filipnet"]ce biti demonstrature za kolokvij?[/quote]
demonstrature se odrzavaju svaki tjedan
tri demosa svaki po dva sata
tri dana u tjednu
papir je nestao sa oglasne ploce, a meni je printer malo kwep.... no sredit cu to....
po dogovoru ide i drugacije...
no, moram priznati da smo svo troje solidno razocarani
ukupno je bilo manje od 20 ljudi na svim odrzanim demonstraturama do sada kod svo troje demosa, a prvi kolokvij nije bas bajno napisan obzirom kako je lagan bio
ja sam prije proslog kolokvija napravila i izvanredne demonstrature i pojavilo se ukupno dvoje ljudi... od toga jedna osoba koja mi se prije toga mejlom obratila, a drugu osobu znam od prije...
mislim.... dan prije kolokvija.... veliki papir na ploci... imate mogucnost pitati sve zackuljice 5 do 12... i dodju oni koji su trebali neke sitnice....
moram priznati da niti meni niti kolegama demosima nije jasno :?
imate priliku, a ne koristite ju....
pa ne grizemo... (bar ja ne grizem :g: )
niej da je stanje samo sa UURom...vec generalno.... kao da nikome ne trebaju, a onda ih slusamo kako po hodnicima pricaju da su nezadovoljni, kako su lose napisali, kako nisu razumjeli....
dakle, bit ce i sada dodatne demonstrature, samo moram uglaviti termin.... kad stignem....
obzirom da je u ponedjeljak.... mogu recimo biti u [color=red]cetvrtak poslije 18 u 001[/color] (te izvanredne) kao i prosli put (ja u petak ne mogu, osim nesto sitno nakon 14, ono hvatanje po hodniku i tako)
filipnet (napisa): | ce biti demonstrature za kolokvij? |
demonstrature se odrzavaju svaki tjedan
tri demosa svaki po dva sata
tri dana u tjednu
papir je nestao sa oglasne ploce, a meni je printer malo kwep.... no sredit cu to....
po dogovoru ide i drugacije...
no, moram priznati da smo svo troje solidno razocarani
ukupno je bilo manje od 20 ljudi na svim odrzanim demonstraturama do sada kod svo troje demosa, a prvi kolokvij nije bas bajno napisan obzirom kako je lagan bio
ja sam prije proslog kolokvija napravila i izvanredne demonstrature i pojavilo se ukupno dvoje ljudi... od toga jedna osoba koja mi se prije toga mejlom obratila, a drugu osobu znam od prije...
mislim.... dan prije kolokvija.... veliki papir na ploci... imate mogucnost pitati sve zackuljice 5 do 12... i dodju oni koji su trebali neke sitnice....
moram priznati da niti meni niti kolegama demosima nije jasno
imate priliku, a ne koristite ju....
pa ne grizemo... (bar ja ne grizem )
niej da je stanje samo sa UURom...vec generalno.... kao da nikome ne trebaju, a onda ih slusamo kako po hodnicima pricaju da su nezadovoljni, kako su lose napisali, kako nisu razumjeli....
dakle, bit ce i sada dodatne demonstrature, samo moram uglaviti termin.... kad stignem....
obzirom da je u ponedjeljak.... mogu recimo biti u cetvrtak poslije 18 u 001 (te izvanredne) kao i prosli put (ja u petak ne mogu, osim nesto sitno nakon 14, ono hvatanje po hodniku i tako)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:15 sri, 14. 1. 2004 Naslov: |
|
|
eh moja nesi, ne ide to tako lako :( za prosli kolokvij sam dosta toga kuzila pa sam se snalazila sama. sad sam prilicno *zbunj* (priznajem, to je zato sto ne pisem redovito domace...to je apsurdno sto cu radije napisat domaci kad mi je sve jasno nego kad nemam pojma pa bi mi to bilo od koristi :) ) i najradije bih pitala nekoga nesto (sto i planiram) ali posto mi je sve u kupusu ne znam uopce kako da postavim pitanje. nije mi jasno sta mi nije jasno, tako nekako :) i onda gledam te neke ljude oko mene na vjezbama koji se stvarno trude blebetat meni ispred nosa dok ja pokusavam nesto skuzit ali njih to stvarno nije briga jer su oni to sve naucili u srednjoj ili su megainteligentni i mi smrtnici koji nisu isli u mioc i programiranje im nije hobi ih ne zanimamo (prilicno sam isfrustrirana zbog toga sa danasnjih vjezbi, kao prvo morali smo ubrzat tempo jer se nikome nije dalo ostat duze kao drugo dva "intelektualca" su toliko ignorirala moje prigovore (zbog veoma vaznih dosaptavanja oko toga sto se moze a sto ne u c++) da sam skoro postala nasilna :evil: ) ...al svejedno, vidimo se mi sutra, donesem ti laru :) i nemoj se ljutit ako mi budes pola semestra morala objasnit :oops:
eh moja nesi, ne ide to tako lako za prosli kolokvij sam dosta toga kuzila pa sam se snalazila sama. sad sam prilicno *zbunj* (priznajem, to je zato sto ne pisem redovito domace...to je apsurdno sto cu radije napisat domaci kad mi je sve jasno nego kad nemam pojma pa bi mi to bilo od koristi ) i najradije bih pitala nekoga nesto (sto i planiram) ali posto mi je sve u kupusu ne znam uopce kako da postavim pitanje. nije mi jasno sta mi nije jasno, tako nekako i onda gledam te neke ljude oko mene na vjezbama koji se stvarno trude blebetat meni ispred nosa dok ja pokusavam nesto skuzit ali njih to stvarno nije briga jer su oni to sve naucili u srednjoj ili su megainteligentni i mi smrtnici koji nisu isli u mioc i programiranje im nije hobi ih ne zanimamo (prilicno sam isfrustrirana zbog toga sa danasnjih vjezbi, kao prvo morali smo ubrzat tempo jer se nikome nije dalo ostat duze kao drugo dva "intelektualca" su toliko ignorirala moje prigovore (zbog veoma vaznih dosaptavanja oko toga sto se moze a sto ne u c++) da sam skoro postala nasilna ) ...al svejedno, vidimo se mi sutra, donesem ti laru i nemoj se ljutit ako mi budes pola semestra morala objasnit
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:48 ned, 18. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Asmodai"]Na stranicama [url=http://web.math.hr/nastava/uur/]Uvoda u Racunarstvo[/url] stoji da je kolokvij u 16:00
Nisu li svi kolokviji ponedeljkom u 8?[/quote]
[b]WHAT?!?[/b] :shock: Cini se da je tamo greska... :roll:
Daklem, [color=red][size=18][b]Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u [u]8:00[/u][/b][/size][/color] :!:
Bar su meni rekli da tada dodjem dezurati... :(
Besides, termini 16:00 su petkom... :?
Asmodai (napisa): | Na stranicama Uvoda u Racunarstvo stoji da je kolokvij u 16:00
Nisu li svi kolokviji ponedeljkom u 8? |
WHAT?!? Cini se da je tamo greska...
Daklem, Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u 8:00
Bar su meni rekli da tada dodjem dezurati...
Besides, termini 16:00 su petkom...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:40 ned, 18. 1. 2004 Naslov: |
|
|
n000, nema toga tamo... prof. Drmac rece da je on napisao neku skriptu (zapis brojeva u racunalu i mislim jos neke stvari osim toga...) i da je to dostupno na njegovoj stranici (web.math.hr/~drmac) gdje postoji link za uvod u racunarstvo ali taj je slomljen i tuzan. i rekao je obrati se demosu.
n000, nema toga tamo... prof. Drmac rece da je on napisao neku skriptu (zapis brojeva u racunalu i mislim jos neke stvari osim toga...) i da je to dostupno na njegovoj stranici (web.math.hr/~drmac) gdje postoji link za uvod u racunarstvo ali taj je slomljen i tuzan. i rekao je obrati se demosu.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|