Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolokvij, 19.1.2004.
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:22 pet, 9. 1. 2004    Naslov: Kolokvij, 19.1.2004. Citirajte i odgovorite

Evo, osnovne stvari su dogovorene. Dio koji zanima studente (od onoga sto smijem reci, naravno ;)) je to da ce u kolokviju biti 4 zadatka:[list=1][*] neko sortiranje, Horner ili slicno
[*] nesto s rastavom na proste brojeve, djeliteljima i slicno
[*] rekurzije
[*] zapisi[/list:o]
Ukupan broj bodova je 50 (dva zadatka po 10 i dva po 15).

Sretno! 8)
Evo, osnovne stvari su dogovorene. Dio koji zanima studente (od onoga sto smijem reci, naravno Wink) je to da ce u kolokviju biti 4 zadatka:
  1. neko sortiranje, Horner ili slicno
  2. nesto s rastavom na proste brojeve, djeliteljima i slicno
  3. rekurzije
  4. zapisi

Ukupan broj bodova je 50 (dva zadatka po 10 i dva po 15).

Sretno! Cool

Zadnja promjena: vsego; 22:54 ned, 15. 2. 2004; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 0:45 pon, 12. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ce biti demonstrature za kolokvij?

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:57 pon, 12. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]ce biti demonstrature za kolokvij?[/quote]
demonstrature se odrzavaju svaki tjedan
tri demosa svaki po dva sata
tri dana u tjednu

papir je nestao sa oglasne ploce, a meni je printer malo kwep.... no sredit cu to....

po dogovoru ide i drugacije...

no, moram priznati da smo svo troje solidno razocarani
ukupno je bilo manje od 20 ljudi na svim odrzanim demonstraturama do sada kod svo troje demosa, a prvi kolokvij nije bas bajno napisan obzirom kako je lagan bio

ja sam prije proslog kolokvija napravila i izvanredne demonstrature i pojavilo se ukupno dvoje ljudi... od toga jedna osoba koja mi se prije toga mejlom obratila, a drugu osobu znam od prije...
mislim.... dan prije kolokvija.... veliki papir na ploci... imate mogucnost pitati sve zackuljice 5 do 12... i dodju oni koji su trebali neke sitnice....

moram priznati da niti meni niti kolegama demosima nije jasno :?
imate priliku, a ne koristite ju....
pa ne grizemo... (bar ja ne grizem :g: )
niej da je stanje samo sa UURom...vec generalno.... kao da nikome ne trebaju, a onda ih slusamo kako po hodnicima pricaju da su nezadovoljni, kako su lose napisali, kako nisu razumjeli....

dakle, bit ce i sada dodatne demonstrature, samo moram uglaviti termin.... kad stignem....
obzirom da je u ponedjeljak.... mogu recimo biti u [color=red]cetvrtak poslije 18 u 001[/color] (te izvanredne) kao i prosli put (ja u petak ne mogu, osim nesto sitno nakon 14, ono hvatanje po hodniku i tako)
filipnet (napisa):

demonstrature se odrzavaju svaki tjedan
tri demosa svaki po dva sata
tri dana u tjednu

papir je nestao sa oglasne ploce, a meni je printer malo kwep.... no sredit cu to....

po dogovoru ide i drugacije...

no, moram priznati da smo svo troje solidno razocarani
ukupno je bilo manje od 20 ljudi na svim odrzanim demonstraturama do sada kod svo troje demosa, a prvi kolokvij nije bas bajno napisan obzirom kako je lagan bio

ja sam prije proslog kolokvija napravila i izvanredne demonstrature i pojavilo se ukupno dvoje ljudi... od toga jedna osoba koja mi se prije toga mejlom obratila, a drugu osobu znam od prije...
mislim.... dan prije kolokvija.... veliki papir na ploci... imate mogucnost pitati sve zackuljice 5 do 12... i dodju oni koji su trebali neke sitnice....

moram priznati da niti meni niti kolegama demosima nije jasno Confused
imate priliku, a ne koristite ju....
pa ne grizemo... (bar ja ne grizem Mr. Green )
niej da je stanje samo sa UURom...vec generalno.... kao da nikome ne trebaju, a onda ih slusamo kako po hodnicima pricaju da su nezadovoljni, kako su lose napisali, kako nisu razumjeli....

dakle, bit ce i sada dodatne demonstrature, samo moram uglaviti termin.... kad stignem....
obzirom da je u ponedjeljak.... mogu recimo biti u cetvrtak poslije 18 u 001 (te izvanredne) kao i prosli put (ja u petak ne mogu, osim nesto sitno nakon 14, ono hvatanje po hodniku i tako)

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 18:15 sri, 14. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh moja nesi, ne ide to tako lako :( za prosli kolokvij sam dosta toga kuzila pa sam se snalazila sama. sad sam prilicno *zbunj* (priznajem, to je zato sto ne pisem redovito domace...to je apsurdno sto cu radije napisat domaci kad mi je sve jasno nego kad nemam pojma pa bi mi to bilo od koristi :) ) i najradije bih pitala nekoga nesto (sto i planiram) ali posto mi je sve u kupusu ne znam uopce kako da postavim pitanje. nije mi jasno sta mi nije jasno, tako nekako :) i onda gledam te neke ljude oko mene na vjezbama koji se stvarno trude blebetat meni ispred nosa dok ja pokusavam nesto skuzit ali njih to stvarno nije briga jer su oni to sve naucili u srednjoj ili su megainteligentni i mi smrtnici koji nisu isli u mioc i programiranje im nije hobi ih ne zanimamo (prilicno sam isfrustrirana zbog toga sa danasnjih vjezbi, kao prvo morali smo ubrzat tempo jer se nikome nije dalo ostat duze kao drugo dva "intelektualca" su toliko ignorirala moje prigovore (zbog veoma vaznih dosaptavanja oko toga sto se moze a sto ne u c++) da sam skoro postala nasilna :evil: ) ...al svejedno, vidimo se mi sutra, donesem ti laru :) i nemoj se ljutit ako mi budes pola semestra morala objasnit :oops:
eh moja nesi, ne ide to tako lako Sad za prosli kolokvij sam dosta toga kuzila pa sam se snalazila sama. sad sam prilicno *zbunj* (priznajem, to je zato sto ne pisem redovito domace...to je apsurdno sto cu radije napisat domaci kad mi je sve jasno nego kad nemam pojma pa bi mi to bilo od koristi Smile ) i najradije bih pitala nekoga nesto (sto i planiram) ali posto mi je sve u kupusu ne znam uopce kako da postavim pitanje. nije mi jasno sta mi nije jasno, tako nekako Smile i onda gledam te neke ljude oko mene na vjezbama koji se stvarno trude blebetat meni ispred nosa dok ja pokusavam nesto skuzit ali njih to stvarno nije briga jer su oni to sve naucili u srednjoj ili su megainteligentni i mi smrtnici koji nisu isli u mioc i programiranje im nije hobi ih ne zanimamo (prilicno sam isfrustrirana zbog toga sa danasnjih vjezbi, kao prvo morali smo ubrzat tempo jer se nikome nije dalo ostat duze kao drugo dva "intelektualca" su toliko ignorirala moje prigovore (zbog veoma vaznih dosaptavanja oko toga sto se moze a sto ne u c++) da sam skoro postala nasilna Evil or Very Mad ) ...al svejedno, vidimo se mi sutra, donesem ti laru Smile i nemoj se ljutit ako mi budes pola semestra morala objasnit Embarassed

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:14 pet, 16. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za "prolazak" kolokvija (dakle, oslobadjanje od pismenog ispita) treba vam 50 bodova (ukupno na oba kolokvija, svejedno koliko po svakom). 8)
Za "prolazak" kolokvija (dakle, oslobadjanje od pismenog ispita) treba vam 50 bodova (ukupno na oba kolokvija, svejedno koliko po svakom). Cool

[Vrh]
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 10:33 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na stranicama [url=http://web.math.hr/nastava/uur/]Uvoda u Racunarstvo[/url] stoji da je kolokvij u 16:00

Nisu li svi kolokviji ponedeljkom u 8?
Na stranicama Uvoda u Racunarstvo stoji da je kolokvij u 16:00

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:48 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Asmodai"]Na stranicama [url=http://web.math.hr/nastava/uur/]Uvoda u Racunarstvo[/url] stoji da je kolokvij u 16:00
Nisu li svi kolokviji ponedeljkom u 8?[/quote]

[b]WHAT?!?[/b] :shock: Cini se da je tamo greska... :roll:

Daklem, [color=red][size=18][b]Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u [u]8:00[/u][/b][/size][/color] :!:

Bar su meni rekli da tada dodjem dezurati... :(

Besides, termini 16:00 su petkom... :?
Asmodai (napisa):

WHAT?!? Shocked Cini se da je tamo greska... Rolling Eyes

Daklem, Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u 8:00 Exclamation

Bar su meni rekli da tada dodjem dezurati... Sad

Besides, termini 16:00 su petkom... Confused

[Vrh]
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 11:19 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Asmodai"]Na stranicama [url=http://web.math.hr/nastava/uur/]Uvoda u Racunarstvo[/url] stoji da je kolokvij u 16:00
Nisu li svi kolokviji ponedeljkom u 8?[/quote]

[b]WHAT?!?[/b] :shock: Cini se da je tamo greska... :roll:

Daklem, [color=red][size=18][b]Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u [u]8:00[/u][/b][/size][/color] :!:[/quote]

ISPRIČAVAM se svima zbog greške!
nadam se da nitko neće doći u 16:00 :oops: :oops: :oops:
vsego (napisa):
Asmodai (napisa):

WHAT?!? Shocked Cini se da je tamo greska... Rolling Eyes

Daklem, Kolokvij je u ponedjeljak, 19.1.2004, u 8:00 Exclamation

ISPRIČAVAM se svima zbog greške!
nadam se da nitko neće doći u 16:00 Embarassed Embarassed Embarassed

Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 11:24 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobro, dobro... bar je neko zamjetio prije kolokvija...

Tko god je pisao kad je, je racunao da je 19. petak...
Dobro, dobro... bar je neko zamjetio prije kolokvija...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 11:29 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Asmodai"]Tko god je pisao kad je, je racunao da je 19. petak...[/quote]
točno tako :!: ja sam si zabrijao......
al tko radi taj griješi pa valjda neću na lomaču :D
Asmodai (napisa):

točno tako Exclamation ja sam si zabrijao......
al tko radi taj griješi pa valjda neću na lomaču Very Happy

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 14:02 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

jos nesto... na stranici prof. Drmaca ne radi link za uvod u racunarstvo gdje nas je on poslao da skinemo skriptu... kad sam njemu rekla da link ne radi, rece 'reci demosu'... ja kazem svima koga zanima i tko tu moze nesto napravit :)
jos nesto... na stranici prof. Drmaca ne radi link za uvod u racunarstvo gdje nas je on poslao da skinemo skriptu... kad sam njemu rekla da link ne radi, rece 'reci demosu'... ja kazem svima koga zanima i tko tu moze nesto napravit Smile

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 14:37 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]jos nesto... na stranici prof. Drmaca ne radi link za uvod u racunarstvo gdje nas je on poslao da skinemo skriptu... kad sam njemu rekla da link ne radi, rece 'reci demosu'... ja kazem svima koga zanima i tko tu moze nesto napravit :)[/quote]
hm, kakva skripta??
svi materijali dostupni za UUR su na [url]http://web.math.hr/nastava/uur[/url]
koryanshea (napisa):
jos nesto... na stranici prof. Drmaca ne radi link za uvod u racunarstvo gdje nas je on poslao da skinemo skriptu... kad sam njemu rekla da link ne radi, rece 'reci demosu'... ja kazem svima koga zanima i tko tu moze nesto napravit Smile

hm, kakva skripta??
svi materijali dostupni za UUR su na http://web.math.hr/nastava/uur

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 19:40 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

n000, nema toga tamo... prof. Drmac rece da je on napisao neku skriptu (zapis brojeva u racunalu i mislim jos neke stvari osim toga...) i da je to dostupno na njegovoj stranici (web.math.hr/~drmac) gdje postoji link za uvod u racunarstvo ali taj je slomljen i tuzan. i rekao je obrati se demosu.
n000, nema toga tamo... prof. Drmac rece da je on napisao neku skriptu (zapis brojeva u racunalu i mislim jos neke stvari osim toga...) i da je to dostupno na njegovoj stranici (web.math.hr/~drmac) gdje postoji link za uvod u racunarstvo ali taj je slomljen i tuzan. i rekao je obrati se demosu.

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 20:41 ned, 18. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]n000, nema toga tamo... prof. Drmac rece da je on napisao neku skriptu (zapis brojeva u racunalu i mislim jos neke stvari osim toga...) i da je to dostupno na njegovoj stranici (web.math.hr/~drmac) gdje postoji link za uvod u racunarstvo ali taj je slomljen i tuzan. i rekao je obrati se demosu.[/quote]

nije skripta već članak o zapisu brojeva u računalu koji je objavljen u MFLu. ja to nemam u nikakvom digitalnom obliku već bi trebo skenirat... potrudit cu se to napravit tijekom ovog tjedna pa cu stavit na stranice UURa
koryanshea (napisa):

nije skripta već članak o zapisu brojeva u računalu koji je objavljen u MFLu. ja to nemam u nikakvom digitalnom obliku već bi trebo skenirat... potrudit cu se to napravit tijekom ovog tjedna pa cu stavit na stranice UURa

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum