Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni!?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Perosito
Gost

PostPostano: 11:05 ned, 25. 1. 2004    Naslov: Usmeni!? Citirajte i odgovorite

Ovako, čuo sam da prilikom usmenih ispita u 2. mjesecu, za one studente kojima je prošle godine predavanja održavala prof. Nogo, neće biti spomenute prof. :? Je li to istina i ako je, ko će je zamjeniti? :roll:
Ovako, čuo sam da prilikom usmenih ispita u 2. mjesecu, za one studente kojima je prošle godine predavanja održavala prof. Nogo, neće biti spomenute prof. Confused Je li to istina i ako je, ko će je zamjeniti? Rolling Eyes

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 19:04 ned, 25. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko sam ja upucena, obzirom da je prof. Nogo prestala predavati kolegij UUR, njen zadnji ispitni rok je bio onaj u 12tom mjesecu
ako bas zelis ici k njoj, odi do nje u njen kabinet i dogovori se
mislim da ce, ako ima kad, rado ispitati one koji zele kod nje odgovarati (nesto smo bile razgovarale oko toga prije ispitnog roka u 12tom pa, ako sam dobro shvatila, je tako nekako rekla - tj, da se treba s njom osobno dogovoriti oko toga, i da, rekla je da ona NE priznaje kolokvije za one kojima je ona predavala prosle godine)

oni kojima je svejedno or smth, ce vec biti nekome dodijeljeni od profesora koji sada predaju - prof Drmac i prof Marusic

u svakom slucaju, ako zbilja zelite kod prof Nogo, onda odite k njoj u kabinet na dogovor i vidjeti sto se tu da napraviti
ako vam je svejedno, vec ce vas, nakon pismenog, negdje rasporediti - ono klasicno - obavijest na oglasnim plocama
koliko sam ja upucena, obzirom da je prof. Nogo prestala predavati kolegij UUR, njen zadnji ispitni rok je bio onaj u 12tom mjesecu
ako bas zelis ici k njoj, odi do nje u njen kabinet i dogovori se
mislim da ce, ako ima kad, rado ispitati one koji zele kod nje odgovarati (nesto smo bile razgovarale oko toga prije ispitnog roka u 12tom pa, ako sam dobro shvatila, je tako nekako rekla - tj, da se treba s njom osobno dogovoriti oko toga, i da, rekla je da ona NE priznaje kolokvije za one kojima je ona predavala prosle godine)

oni kojima je svejedno or smth, ce vec biti nekome dodijeljeni od profesora koji sada predaju - prof Drmac i prof Marusic

u svakom slucaju, ako zbilja zelite kod prof Nogo, onda odite k njoj u kabinet na dogovor i vidjeti sto se tu da napraviti
ako vam je svejedno, vec ce vas, nakon pismenog, negdje rasporediti - ono klasicno - obavijest na oglasnim plocama

rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 19:14 ned, 25. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene :D
Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:34 ned, 25. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rea"]Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene :D[/quote]

Mozda krivo mislis... :-k

Ja kod profesora Drmaca i Marusica nisam imao ispite, ali sam imao dva kod doc. Nogo i to su mi medju najugodnijim usmenima koje sam imao. :bow: Svaka cast, ja njen usmeni ne bih mijenjao... :) (Mozda malo prelagano pita, ali necu se buniti ;))

Druga je stvar sto o njenim usmenima kruze nebulozne glasine za koje sam se osobno uvjerio kako nemaju veze s istinom... :roll:
rea (napisa):
Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene Very Happy

Mozda krivo mislis... Think

Ja kod profesora Drmaca i Marusica nisam imao ispite, ali sam imao dva kod doc. Nogo i to su mi medju najugodnijim usmenima koje sam imao. I bow before you Svaka cast, ja njen usmeni ne bih mijenjao... Smile (Mozda malo prelagano pita, ali necu se buniti Wink)

Druga je stvar sto o njenim usmenima kruze nebulozne glasine za koje sam se osobno uvjerio kako nemaju veze s istinom... Rolling Eyes

[Vrh]
Perosito
Gost

PostPostano: 0:23 pon, 26. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala puno na informacijama!
Hvala puno na informacijama!

[Vrh]
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 19:46 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, tko se ne dogovori sa prof. Nogo odgovara kod prof Marusica...

-ako ima kolokvirano (a ne izlazi na komisijski) kolokviji mu se racunaju...
-inace pismeni i sve normalno...
Ovako, tko se ne dogovori sa prof. Nogo odgovara kod prof Marusica...

-ako ima kolokvirano (a ne izlazi na komisijski) kolokviji mu se racunaju...
-inace pismeni i sve normalno...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Rodman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:37 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

usmeni za one koji su kolokvirali je isti dan kad i pismeni ili par dana poslije??
usmeni za one koji su kolokvirali je isti dan kad i pismeni ili par dana poslije??

[Vrh]
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 22:42 pet, 30. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li biti i ove godine onog izvanrednog roka početkom 3. mjeseca za one studente koji su se riješili pismenog ispita putem kolokvija?
Hoće li biti i ove godine onog izvanrednog roka početkom 3. mjeseca za one studente koji su se riješili pismenog ispita putem kolokvija?

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 1:06 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Rodman"]usmeni za one koji su kolokvirali je isti dan kad i pismeni ili par dana poslije??[/quote]

Zavisi kod kojeg si profesora slusao?! Ako si slusao ko prof. Drmaca, onda ce usmeni biti par dana nakon pismenog, tako je on rekao!
Rodman (napisa):

Zavisi kod kojeg si profesora slusao?! Ako si slusao ko prof. Drmaca, onda ce usmeni biti par dana nakon pismenog, tako je on rekao!

[Vrh]
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 15:00 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo 8) , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić. :roll: Zanima me kako on ispituje, ako tko zna? I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome. :cry:
Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo Cool , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić. Rolling Eyes Zanima me kako on ispituje, ako tko zna? I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome. Crying or Very sad

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:37 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Perosito"]Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo 8) , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić. :roll:[/quote]

Pa, to ima smisla, ne? 8) Da prof. Drmac zadrzi svoje studente, a prof. Marusic "preuzme" studente doc. Nogo... :verycool:

[quote="Perosito"]Zanima me kako on ispituje, ako tko zna?[/quote]

Za UuR ne zna nitko, jer to jos nije ispitivao. :? Potrazi malo po Forumu (imas funkciju [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]Search[/url]) jer je to vec negdje bilo pitano... :)

[quote="Perosito"]I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome. :cry:[/quote]

On je rekao da ce se znati kad dodju rezultati pismenog, te da cete biti na zajednickoj listi (studenti s pismenog i oni s kolokvijem). Dakle, vjerojatno utorak ili srijeda; znat ce se u ponedjeljak jer na pismenom pise i kad ce biti rezultati. 8)
Perosito (napisa):
Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo Cool , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić. Rolling Eyes

Pa, to ima smisla, ne? Cool Da prof. Drmac zadrzi svoje studente, a prof. Marusic "preuzme" studente doc. Nogo... Very cool

Perosito (napisa):
Zanima me kako on ispituje, ako tko zna?

Za UuR ne zna nitko, jer to jos nije ispitivao. Confused Potrazi malo po Forumu (imas funkciju Search) jer je to vec negdje bilo pitano... Smile

Perosito (napisa):
I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome. Crying or Very sad

On je rekao da ce se znati kad dodju rezultati pismenog, te da cete biti na zajednickoj listi (studenti s pismenog i oni s kolokvijem). Dakle, vjerojatno utorak ili srijeda; znat ce se u ponedjeljak jer na pismenom pise i kad ce biti rezultati. Cool

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 20:37 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh da... prof. Drmac nas je neki dan na predavanju obradovao informacijom da nas na usmenom moze pitat neki 'npk' zadatak, npr. program koji provjerava je li dana matrica "multidijagonalna" ( :oops: ne znam je l' se to inace tako zove... kad su elementi na dijagonali (triba verzija i za normalnu i za "naopaku" :) dijagonalu) medusobno jednaki, i na svakom 'pravcu' paralelnom s dijagonalom medusobno jednaki elementi...) ...kao prvo sad me strah sta mu sve jos moze past na pamet, ali kao drugo stvarno ne znam napisat takav algoritam pa ono... hewp me :angel:
i inace, moze jedna prica iz prve ruke kako izgleda usmeni kod Drmaca?
eh da... prof. Drmac nas je neki dan na predavanju obradovao informacijom da nas na usmenom moze pitat neki 'npk' zadatak, npr. program koji provjerava je li dana matrica "multidijagonalna" ( Embarassed ne znam je l' se to inace tako zove... kad su elementi na dijagonali (triba verzija i za normalnu i za "naopaku" Smile dijagonalu) medusobno jednaki, i na svakom 'pravcu' paralelnom s dijagonalom medusobno jednaki elementi...) ...kao prvo sad me strah sta mu sve jos moze past na pamet, ali kao drugo stvarno ne znam napisat takav algoritam pa ono... hewp me Angel
i inace, moze jedna prica iz prve ruke kako izgleda usmeni kod Drmaca?

Gost

PostPostano: 13:47 uto, 3. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel itko zna kad je usmeni kod prof marušića z one koji su kolokvirali???
jel itko zna kad je usmeni kod prof marušića z one koji su kolokvirali???

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum