Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Perosito Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 19:04 ned, 25. 1. 2004 Naslov: |
|
|
koliko sam ja upucena, obzirom da je prof. Nogo prestala predavati kolegij UUR, njen zadnji ispitni rok je bio onaj u 12tom mjesecu
ako bas zelis ici k njoj, odi do nje u njen kabinet i dogovori se
mislim da ce, ako ima kad, rado ispitati one koji zele kod nje odgovarati (nesto smo bile razgovarale oko toga prije ispitnog roka u 12tom pa, ako sam dobro shvatila, je tako nekako rekla - tj, da se treba s njom osobno dogovoriti oko toga, i da, rekla je da ona NE priznaje kolokvije za one kojima je ona predavala prosle godine)
oni kojima je svejedno or smth, ce vec biti nekome dodijeljeni od profesora koji sada predaju - prof Drmac i prof Marusic
u svakom slucaju, ako zbilja zelite kod prof Nogo, onda odite k njoj u kabinet na dogovor i vidjeti sto se tu da napraviti
ako vam je svejedno, vec ce vas, nakon pismenog, negdje rasporediti - ono klasicno - obavijest na oglasnim plocama
koliko sam ja upucena, obzirom da je prof. Nogo prestala predavati kolegij UUR, njen zadnji ispitni rok je bio onaj u 12tom mjesecu
ako bas zelis ici k njoj, odi do nje u njen kabinet i dogovori se
mislim da ce, ako ima kad, rado ispitati one koji zele kod nje odgovarati (nesto smo bile razgovarale oko toga prije ispitnog roka u 12tom pa, ako sam dobro shvatila, je tako nekako rekla - tj, da se treba s njom osobno dogovoriti oko toga, i da, rekla je da ona NE priznaje kolokvije za one kojima je ona predavala prosle godine)
oni kojima je svejedno or smth, ce vec biti nekome dodijeljeni od profesora koji sada predaju - prof Drmac i prof Marusic
u svakom slucaju, ako zbilja zelite kod prof Nogo, onda odite k njoj u kabinet na dogovor i vidjeti sto se tu da napraviti
ako vam je svejedno, vec ce vas, nakon pismenog, negdje rasporediti - ono klasicno - obavijest na oglasnim plocama
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:34 ned, 25. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="rea"]Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene :D[/quote]
Mozda krivo mislis... :-k
Ja kod profesora Drmaca i Marusica nisam imao ispite, ali sam imao dva kod doc. Nogo i to su mi medju najugodnijim usmenima koje sam imao. :bow: Svaka cast, ja njen usmeni ne bih mijenjao... :) (Mozda malo prelagano pita, ali necu se buniti ;))
Druga je stvar sto o njenim usmenima kruze nebulozne glasine za koje sam se osobno uvjerio kako nemaju veze s istinom... :roll:
rea (napisa): | Mislim da se nitko nece zaliti na zamjene  |
Mozda krivo mislis...
Ja kod profesora Drmaca i Marusica nisam imao ispite, ali sam imao dva kod doc. Nogo i to su mi medju najugodnijim usmenima koje sam imao. Svaka cast, ja njen usmeni ne bih mijenjao... (Mozda malo prelagano pita, ali necu se buniti )
Druga je stvar sto o njenim usmenima kruze nebulozne glasine za koje sam se osobno uvjerio kako nemaju veze s istinom...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Perosito Gost
|
|
[Vrh] |
|
Asmodai Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Rodman Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:37 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Perosito"]Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo 8) , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić. :roll:[/quote]
Pa, to ima smisla, ne? 8) Da prof. Drmac zadrzi svoje studente, a prof. Marusic "preuzme" studente doc. Nogo... :verycool:
[quote="Perosito"]Zanima me kako on ispituje, ako tko zna?[/quote]
Za UuR ne zna nitko, jer to jos nije ispitivao. :? Potrazi malo po Forumu (imas funkciju [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]Search[/url]) jer je to vec negdje bilo pitano... :)
[quote="Perosito"]I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome. :cry:[/quote]
On je rekao da ce se znati kad dodju rezultati pismenog, te da cete biti na zajednickoj listi (studenti s pismenog i oni s kolokvijem). Dakle, vjerojatno utorak ili srijeda; znat ce se u ponedjeljak jer na pismenom pise i kad ce biti rezultati. 8)
Perosito (napisa): | Ja sam slušao Uvod u računarstvo prošle godine kod prof. Nogo , a navodno da će nas, "stare" studente ispitivati prof. Marušić.  |
Pa, to ima smisla, ne? Da prof. Drmac zadrzi svoje studente, a prof. Marusic "preuzme" studente doc. Nogo...
Perosito (napisa): | Zanima me kako on ispituje, ako tko zna? |
Za UuR ne zna nitko, jer to jos nije ispitivao. Potrazi malo po Forumu (imas funkciju Search) jer je to vec negdje bilo pitano...
Perosito (napisa): | I jel ima tko kakve informacije o tome kad će biti usmeni kod prof. Marušića, gledao sam u petak po oglasnoj ploči i nigdje nisam mogao naći bilo kakve informacije o tome.  |
On je rekao da ce se znati kad dodju rezultati pismenog, te da cete biti na zajednickoj listi (studenti s pismenog i oni s kolokvijem). Dakle, vjerojatno utorak ili srijeda; znat ce se u ponedjeljak jer na pismenom pise i kad ce biti rezultati.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:37 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
eh da... prof. Drmac nas je neki dan na predavanju obradovao informacijom da nas na usmenom moze pitat neki 'npk' zadatak, npr. program koji provjerava je li dana matrica "multidijagonalna" ( :oops: ne znam je l' se to inace tako zove... kad su elementi na dijagonali (triba verzija i za normalnu i za "naopaku" :) dijagonalu) medusobno jednaki, i na svakom 'pravcu' paralelnom s dijagonalom medusobno jednaki elementi...) ...kao prvo sad me strah sta mu sve jos moze past na pamet, ali kao drugo stvarno ne znam napisat takav algoritam pa ono... hewp me :angel:
i inace, moze jedna prica iz prve ruke kako izgleda usmeni kod Drmaca?
eh da... prof. Drmac nas je neki dan na predavanju obradovao informacijom da nas na usmenom moze pitat neki 'npk' zadatak, npr. program koji provjerava je li dana matrica "multidijagonalna" ( ne znam je l' se to inace tako zove... kad su elementi na dijagonali (triba verzija i za normalnu i za "naopaku" dijagonalu) medusobno jednaki, i na svakom 'pravcu' paralelnom s dijagonalom medusobno jednaki elementi...) ...kao prvo sad me strah sta mu sve jos moze past na pamet, ali kao drugo stvarno ne znam napisat takav algoritam pa ono... hewp me
i inace, moze jedna prica iz prve ruke kako izgleda usmeni kod Drmaca?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|