Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rezultati kolokvija
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
45
Gost

PostPostano: 22:58 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Rezultati kolokvija Citirajte i odgovorite

Evo,već par dana čekam da se netko javi na forum i postavi pitanje u vezi drugog kolokvija. Ali izgleda da su svi kolokvirali ili je ljudima svejedno. :splat:

U petak,nakon kolokvija,svi su se žalili kako je kolokvij bio grozan i kako se nadaju da se neće rigorozno ocjenjivati. Gdje su sad svi ti ljudi?!
Želim reći svoje mišljenje,pa se možda usput javi netko sa svojim.

Npr.treći zadatak. Zbilja na razumijem koji je smisao ovog kolokvija bio jer većina ljudi u ovom zadatku zapela derivirajući racionalnu funkciju. Na to se izgubilo puno vremena i ako se slučajno nešto krivo napisalo,nema šanse da se dobiju stacionarne točke. Znam ja da smo mi matematičari i da bi sve to trebali točno izračunati,ali ipak se ovdje radilo o tome da pokažemo znamo li ono što smo radili svo ovo vrijeme na Analizi 3,a ne na Elementarnoj.

Četvrti zadatak.
Dan prije kolokvija je rečeno da ne smijemo imati ništa osim papira,olovke i indeksa. E onda nam je usred kolokvija dozvoljeno da možemo koristiti kalkulator.I naravno,može sa na prste jedne ruke izbrojati koliko je ljudi imalo kalkulator kod sebe. U učionici su bila 3 kalkulatora i nemoguće je da se 60 ljudi posluži njime za rješavanje 4.zadatka. I tako je većina nas stala kod ključnog trenutka,naravno,opet nismo mogli izračunati stac.točke što je tek polovica posla.

Drugi zadatak je opet bilo puno deriviranja kod diferencijala i kad se sve to zbroji,vremena je bilo premalo.
Sve ovo govorim jer znam da sam puno radila za ovaj kolokvij i žao mi je da taj trud propadne zbog običnog računanja i tehničkih poteškoća. :cry:

Prošle godine je snižen bodovni prag na 40 bodova,a iskreno,kolokviji su bili puno lakši. Bilo bi lijepo kad bi to napravili i ove godine.
:)
Evo,već par dana čekam da se netko javi na forum i postavi pitanje u vezi drugog kolokvija. Ali izgleda da su svi kolokvirali ili je ljudima svejedno. #Splat

U petak,nakon kolokvija,svi su se žalili kako je kolokvij bio grozan i kako se nadaju da se neće rigorozno ocjenjivati. Gdje su sad svi ti ljudi?!
Želim reći svoje mišljenje,pa se možda usput javi netko sa svojim.

Npr.treći zadatak. Zbilja na razumijem koji je smisao ovog kolokvija bio jer većina ljudi u ovom zadatku zapela derivirajući racionalnu funkciju. Na to se izgubilo puno vremena i ako se slučajno nešto krivo napisalo,nema šanse da se dobiju stacionarne točke. Znam ja da smo mi matematičari i da bi sve to trebali točno izračunati,ali ipak se ovdje radilo o tome da pokažemo znamo li ono što smo radili svo ovo vrijeme na Analizi 3,a ne na Elementarnoj.

Četvrti zadatak.
Dan prije kolokvija je rečeno da ne smijemo imati ništa osim papira,olovke i indeksa. E onda nam je usred kolokvija dozvoljeno da možemo koristiti kalkulator.I naravno,može sa na prste jedne ruke izbrojati koliko je ljudi imalo kalkulator kod sebe. U učionici su bila 3 kalkulatora i nemoguće je da se 60 ljudi posluži njime za rješavanje 4.zadatka. I tako je većina nas stala kod ključnog trenutka,naravno,opet nismo mogli izračunati stac.točke što je tek polovica posla.

Drugi zadatak je opet bilo puno deriviranja kod diferencijala i kad se sve to zbroji,vremena je bilo premalo.
Sve ovo govorim jer znam da sam puno radila za ovaj kolokvij i žao mi je da taj trud propadne zbog običnog računanja i tehničkih poteškoća. Crying or Very sad

Prošle godine je snižen bodovni prag na 40 bodova,a iskreno,kolokviji su bili puno lakši. Bilo bi lijepo kad bi to napravili i ove godine.
Smile

[Vrh]
Kasiopeja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 1

PostPostano: 23:06 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Potpuno se slazem. Za ovaj kolokvij sam puno vise radila i mislila sam da cu sve znati rijesiti, a na kraju sam znala samo prvi. Zadaci jesu bili poznati ali u svakom zadatku se zapne na nekoj gluposti i vise ga se ne moze rijesiti. Dobijem kvadratnu jednadzbu s troznamenkastim koeficijentima, onda da nema stacionarnih tocaka i na svakom zadatku tako nesto. Na kraju je pitanje hocu li uopce kolokvirati.
Potpuno se slazem. Za ovaj kolokvij sam puno vise radila i mislila sam da cu sve znati rijesiti, a na kraju sam znala samo prvi. Zadaci jesu bili poznati ali u svakom zadatku se zapne na nekoj gluposti i vise ga se ne moze rijesiti. Dobijem kvadratnu jednadzbu s troznamenkastim koeficijentima, onda da nema stacionarnih tocaka i na svakom zadatku tako nesto. Na kraju je pitanje hocu li uopce kolokvirati.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:13 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

JOŠ JEDAN GLAS!
Rezlutati su bili danas popodne,sutra su žalbe. Ja imam 41 bod i to je zbilja grozno.Tako blizu,a tako daleko. Nadam se da će nam asistentice izaći ususret [-o< jer je ovo zbilja bio 'kompliciran' kolokvij. Sve sam znala kako treba riješiti,ali ništa od toga nisam mogla kad sam zapela u svakom zadatku već na prvom koraku.
JOŠ JEDAN GLAS!
Rezlutati su bili danas popodne,sutra su žalbe. Ja imam 41 bod i to je zbilja grozno.Tako blizu,a tako daleko. Nadam se da će nam asistentice izaći ususret [-o< jer je ovo zbilja bio 'kompliciran' kolokvij. Sve sam znala kako treba riješiti,ali ništa od toga nisam mogla kad sam zapela u svakom zadatku već na prvom koraku.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:21 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Strasno Citirajte i odgovorite

Slazem se sa prigovorima u vezi analize 3.Kolokvij je stvarno bio kompliciran.Ne samo da nije bilo posteno sto nam nije bilo receno na vjezbama da smijemo koristiti kalkulator,nego je to BEZOBRAZNO!!!
Smatram da se asistentice nisu uopce trudile da nam objasne.Ne razumijem koja je uopce njihova funkcija.Valjda da nam napakoste!!.
Bas je uzasan osjecaj kada nesto ucis "kao konj",a ispadne da nisi uopce radio:(.

[color=darkred][b]Admin (vsego) edit:[/b] Ako se asistenti ne trude objasniti gradivo, treba odmah vrisnuti, a ne na kraju semestra. :evil: Takvi komentari (pogotovo ovo o njihovoj "funkciji") nisu konstruktivni i djeluju zlonamjerno. :evil:

Molim vas, pridrzavajte se pravila pristojne komunikacije i ne zloupotrebljavajte anonimnost koju vam Forum pruza!

Ako netko od asistenata s Analize 3 zeli da se ovaj post makne, izaci cu u susret...[/color]
Slazem se sa prigovorima u vezi analize 3.Kolokvij je stvarno bio kompliciran.Ne samo da nije bilo posteno sto nam nije bilo receno na vjezbama da smijemo koristiti kalkulator,nego je to BEZOBRAZNO!!!
Smatram da se asistentice nisu uopce trudile da nam objasne.Ne razumijem koja je uopce njihova funkcija.Valjda da nam napakoste!!.
Bas je uzasan osjecaj kada nesto ucis "kao konj",a ispadne da nisi uopce radio:(.

Admin (vsego) edit: Ako se asistenti ne trude objasniti gradivo, treba odmah vrisnuti, a ne na kraju semestra. Evil or Very Mad Takvi komentari (pogotovo ovo o njihovoj "funkciji") nisu konstruktivni i djeluju zlonamjerno. Evil or Very Mad

Molim vas, pridrzavajte se pravila pristojne komunikacije i ne zloupotrebljavajte anonimnost koju vam Forum pruza!

Ako netko od asistenata s Analize 3 zeli da se ovaj post makne, izaci cu u susret...

[Vrh]
Void
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 23:28 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Re: Strasno Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ne samo da nije bilo posteno sto nam nije bilo receno na vjezbama da smijemo koristiti kalkulator,nego je to BEZOBRAZNO!!!
[/quote]

Ocito sam imao razlicite zadatke u kolokviju od ostalih jer nisam niti jednom trebao koristiti kalkulator. Naravno, mnozenja dvoznamenkastih brojeva se sjecam pomalo iz osnovne skole (a i srednje - ipak sam isao u MIOC, a tamo smo ponekad mnozili i troznamenkaste brojeve :shock:).
Kolokvij je bio takav kakav je bio, zadaci su se mogli rijesiti. Ne znam, mogao je biti laksi, mogao je biti i tezi, moglo je svasta biti.
Anonymous (napisa):
Ne samo da nije bilo posteno sto nam nije bilo receno na vjezbama da smijemo koristiti kalkulator,nego je to BEZOBRAZNO!!!

Ocito sam imao razlicite zadatke u kolokviju od ostalih jer nisam niti jednom trebao koristiti kalkulator. Naravno, mnozenja dvoznamenkastih brojeva se sjecam pomalo iz osnovne skole (a i srednje - ipak sam isao u MIOC, a tamo smo ponekad mnozili i troznamenkaste brojeve Shocked).
Kolokvij je bio takav kakav je bio, zadaci su se mogli rijesiti. Ne znam, mogao je biti laksi, mogao je biti i tezi, moglo je svasta biti.

[Vrh]
shuttle
Gost

PostPostano: 23:40 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam jos vidjela rezultate kolokvija niti kakva je prolaznost, ali mislim da je bilo zaista malo previse racuna. Jedno od rjesenja moglo bi biti malo vise vremena, jer dosta stvari sam zabrljala samo zato sto sam se zapetljala u racunu a onda me uhvatila panika, jer dva sata nisu bas tako dugacka. :cry:
Drugi zadatak oduzima jako puno vremena cak i bez onoga racunanja inverza na kraju. Niti jedan zadatak nije bio zapravo lagan(na 1. kolokviju je bio drugi tezi, a ostali su se nekako dali rijesiti ili bar djelomicno), jer su oni koji su bili idejno lagani imali stvarno dosta racuna.
Ne kazem da bi kolokviji trebali biti skroz lagani, ali najgore je sto stvari koje sam znala nisam rijesila, a cula sam da je mnogima bilo tako.
Bilo bi zaista dobro kad bi se malo spustio bodovni prag.
Nisam jos vidjela rezultate kolokvija niti kakva je prolaznost, ali mislim da je bilo zaista malo previse racuna. Jedno od rjesenja moglo bi biti malo vise vremena, jer dosta stvari sam zabrljala samo zato sto sam se zapetljala u racunu a onda me uhvatila panika, jer dva sata nisu bas tako dugacka. Crying or Very sad
Drugi zadatak oduzima jako puno vremena cak i bez onoga racunanja inverza na kraju. Niti jedan zadatak nije bio zapravo lagan(na 1. kolokviju je bio drugi tezi, a ostali su se nekako dali rijesiti ili bar djelomicno), jer su oni koji su bili idejno lagani imali stvarno dosta racuna.
Ne kazem da bi kolokviji trebali biti skroz lagani, ali najgore je sto stvari koje sam znala nisam rijesila, a cula sam da je mnogima bilo tako.
Bilo bi zaista dobro kad bi se malo spustio bodovni prag.

[Vrh]
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 23:44 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle,nije stvar u tome da li znamo množiti dvoznamenkaste brojeve nego je bit u tome što je to samo jedna kap u moru računanja u ovom kolokviju koja oduzima vrijeme. A inače,nisam išla u Mioc nego u jednu drugu gimnaziju gdje su nas učili više od množenja troznamenkastih brojeva. :lol:
Gle,nije stvar u tome da li znamo množiti dvoznamenkaste brojeve nego je bit u tome što je to samo jedna kap u moru računanja u ovom kolokviju koja oduzima vrijeme. A inače,nisam išla u Mioc nego u jednu drugu gimnaziju gdje su nas učili više od množenja troznamenkastih brojeva. Laughing

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:56 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam bio na kolokviju, pa necu suditi... :? Samo dvije opaske:[list=1][*]Gotovo [b]svaki[/b] kolokvij (i pismeni/usmeni ispit) se [b]vecini[/b] studenata ucini tezak
[*]Ako se kalkulator smio koristiti, onda je to stvarno trebalo reci na vrijeme... :roll:
Generalni savjet je da na pismene i kolokvije nosite sve sto bi [b]moglo[/b] biti legalno. Ako ipak ispadne da nije, lako ostavite u torbi, ali ako je, dobro dodje da je pri ruci. 8)[/list:o]Nadam se da mi necete sad i Meu docekati [i]na noz[/i] kao Vekyja... ;) So far, so good (osim upozorenog gosta gore :?). :D
Nisam bio na kolokviju, pa necu suditi... Confused Samo dvije opaske:
  1. Gotovo svaki kolokvij (i pismeni/usmeni ispit) se vecini studenata ucini tezak
  2. Ako se kalkulator smio koristiti, onda je to stvarno trebalo reci na vrijeme... Rolling Eyes
    Generalni savjet je da na pismene i kolokvije nosite sve sto bi moglo biti legalno. Ako ipak ispadne da nije, lako ostavite u torbi, ali ako je, dobro dodje da je pri ruci. Cool
Nadam se da mi necete sad i Meu docekati na noz kao Vekyja... Wink So far, so good (osim upozorenog gosta gore Confused). Very Happy

[Vrh]
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:12 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na NOZ? Ne znam o čem se tu radi,ali to nikako! Mislim da svi želimo da se nekako to riješi tako da se ne oštete studenti koji su blizu bodovnog praga,a fale im bodovi baš zbog ovog zadnjeg kolokvija.
Naravno da će se uvijek pojaviti par ljudi koji će reći da je kolokvij bio pretežak,a drugi će reći pak da je bilo prelagano. To je uvijek tako. Ali ovdje se radi o negdje oko 95% nas koji se ne žalimo jer je bilo preteško,već što je bilo malo vremena i previše računanja da bi uopće stigli do onog čime se bavimo u analizi 3.
Na NOZ? Ne znam o čem se tu radi,ali to nikako! Mislim da svi želimo da se nekako to riješi tako da se ne oštete studenti koji su blizu bodovnog praga,a fale im bodovi baš zbog ovog zadnjeg kolokvija.
Naravno da će se uvijek pojaviti par ljudi koji će reći da je kolokvij bio pretežak,a drugi će reći pak da je bilo prelagano. To je uvijek tako. Ali ovdje se radi o negdje oko 95% nas koji se ne žalimo jer je bilo preteško,već što je bilo malo vremena i previše računanja da bi uopće stigli do onog čime se bavimo u analizi 3.

[Vrh]
mmm
Gost

PostPostano: 0:15 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:cry:
Moram priznati da sam malo neobaviještena o stanju na ovom faksu. Mislim da bi asistente (ili profesora) trebalo obavijestiti da više čak ni u osnovnim školama ne postoje ocijene +3, -3, -5 i sl. To je prva stvar koja me razočarala, da ja za isti postotak uspjeha na kolokviju dobijem debelo lošiju ocjenu nego na kolokvijima iz drugih predmeta? Šta su oni kao manje važni, pa se blaže ocijenjuju? Mislim da nije u tome stvar...
Nego da, kao, teoretski gledano, istina je da se ovaj kolokvij dao (STIGAO) riješiti cijeli u dva sata- ali bez dizanja olovke s papira i bez imalo razmišljanja, i bez ijedne dozvoljene greške (jer ako napraviš pogrešku u računu nemaš ju vremena kao prvo ni vidjeti a kamoli ispraviti!). A moje je pitanje, tko ima korist od toga da na taj način snizuje bodove na koloviju i smanjuje prolaznost. Mislim da baš nitko.
A baš da se 200 studenata nije pripremalo i da smo svi ljenčine, i da nitko nije mogao dobiti 5? Ma šta 5, šta ćete reći onima koji nisu kolokvirali? Jer oni su naučili za DOVOLJNO, a truktura ovih zadataka (pa vjerujte mi čak ni prvog) takvim studentima nije omogućila prolaz! A čemu to?
Crying or Very sad
Moram priznati da sam malo neobaviještena o stanju na ovom faksu. Mislim da bi asistente (ili profesora) trebalo obavijestiti da više čak ni u osnovnim školama ne postoje ocijene +3, -3, -5 i sl. To je prva stvar koja me razočarala, da ja za isti postotak uspjeha na kolokviju dobijem debelo lošiju ocjenu nego na kolokvijima iz drugih predmeta? Šta su oni kao manje važni, pa se blaže ocijenjuju? Mislim da nije u tome stvar...
Nego da, kao, teoretski gledano, istina je da se ovaj kolokvij dao (STIGAO) riješiti cijeli u dva sata- ali bez dizanja olovke s papira i bez imalo razmišljanja, i bez ijedne dozvoljene greške (jer ako napraviš pogrešku u računu nemaš ju vremena kao prvo ni vidjeti a kamoli ispraviti!). A moje je pitanje, tko ima korist od toga da na taj način snizuje bodove na koloviju i smanjuje prolaznost. Mislim da baš nitko.
A baš da se 200 studenata nije pripremalo i da smo svi ljenčine, i da nitko nije mogao dobiti 5? Ma šta 5, šta ćete reći onima koji nisu kolokvirali? Jer oni su naučili za DOVOLJNO, a truktura ovih zadataka (pa vjerujte mi čak ni prvog) takvim studentima nije omogućila prolaz! A čemu to?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:19 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mish... Tko se opece na mlijeko, pushe i na Jogurt. ;) Moja molba je bila preventivna, jer mislim da su neki napadi koje je Veky otrpio bili prezestoki. :( Samo to, nista vishe.

Pa, rekoh da je za sada skoro sve korektno, ne? :)

Mene, kao Admina, zanima forma. Vise od toga ne znam, jer je moj zadnji kontakt s Analizom 3 bio kad sam to ucio za diplomski, prije nesto vise od 3 godine... 8)

U kratko: jako podrzavam raspravu poput ove :D ali takodjer jako ne bih volio da krene u neki flame... :? Anonimnost hoce biti izazovna... ;)
Mish... Tko se opece na mlijeko, pushe i na Jogurt. Wink Moja molba je bila preventivna, jer mislim da su neki napadi koje je Veky otrpio bili prezestoki. Sad Samo to, nista vishe.

Pa, rekoh da je za sada skoro sve korektno, ne? Smile

Mene, kao Admina, zanima forma. Vise od toga ne znam, jer je moj zadnji kontakt s Analizom 3 bio kad sam to ucio za diplomski, prije nesto vise od 3 godine... Cool

U kratko: jako podrzavam raspravu poput ove Very Happy ali takodjer jako ne bih volio da krene u neki flame... Confused Anonimnost hoce biti izazovna... Wink

[Vrh]
Miš
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:35 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda sam ja dala neku krivu intonaciju u svom postu...sorry,nije mi bila namjera. Ja se slažem sa svime što si napisao i zbilja ne želim da se išta ružno napiše o asistenticama jer nas to nikamo ne vodi i nije u redu. Osobno smatram da su one ok,dobro drže vježbe,samo bih ja npr.predložila da uvijek riješimo po jedan tip zadataka koji mogu doći na ispitu ili kokolviju tako da nema nikad iznenađenja.
Ma sve je to ok i nadam se da ćemo naći nekakvo rješenje,a po meni bi bilo najpoštenije da se snizi prag na 40 bodova kao prošle godine. Pet bodova nije tako puno ali ipak se neće zakinuti oni koji su marljivo radili,a izgubili se u računanju.

p.s.Nisam upoznata što je to bilo s Vekyem pa sam zato začeđeno pitala 'na noz?!'.
Možda sam ja dala neku krivu intonaciju u svom postu...sorry,nije mi bila namjera. Ja se slažem sa svime što si napisao i zbilja ne želim da se išta ružno napiše o asistenticama jer nas to nikamo ne vodi i nije u redu. Osobno smatram da su one ok,dobro drže vježbe,samo bih ja npr.predložila da uvijek riješimo po jedan tip zadataka koji mogu doći na ispitu ili kokolviju tako da nema nikad iznenađenja.
Ma sve je to ok i nadam se da ćemo naći nekakvo rješenje,a po meni bi bilo najpoštenije da se snizi prag na 40 bodova kao prošle godine. Pet bodova nije tako puno ali ipak se neće zakinuti oni koji su marljivo radili,a izgubili se u računanju.

p.s.Nisam upoznata što je to bilo s Vekyem pa sam zato začeđeno pitala 'na noz?!'.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:44 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Miš"]Možda sam ja dala neku krivu intonaciju u svom postu...sorry,nije mi bila namjera.[/quote]

Ponavljam, nije prigovor ishao tebi (niti, direktno, ikom drugom). Bilo je [b]preventivno[/b]; ne trebas se ispricavati... :verycool: Dosta smo (oboje :() razvodnili topic, ne treba vishe... ;)

[quote="Miš"]p.s.Nisam upoznata što je to bilo s Vekyem pa sam zato začeđeno pitala 'na noz?!'.[/quote]

Na elementarnoj, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1204]ovdje[/url] i [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1201]ovdje[/url]. Rezultiralo [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1253]ovim (potencijalno) korisnim topicom[/url], a mozda i nekim zaključcima... 8) Pogotovo ovaj drugi "[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1201]ovdje[/url]" me podsjetio na ovaj topic. :?
Miš (napisa):
Možda sam ja dala neku krivu intonaciju u svom postu...sorry,nije mi bila namjera.

Ponavljam, nije prigovor ishao tebi (niti, direktno, ikom drugom). Bilo je preventivno; ne trebas se ispricavati... Very cool Dosta smo (oboje Sad) razvodnili topic, ne treba vishe... Wink

Miš (napisa):

Na elementarnoj, ovdje i ovdje. Rezultiralo ovim (potencijalno) korisnim topicom, a mozda i nekim zaključcima... Cool Pogotovo ovaj drugi "ovdje" me podsjetio na ovaj topic. Confused

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 0:55 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

No dobro....kaj se tiče ove rasprave, ostal' bum po strani. Više me
interesira zakaj se u tu raspravu nisu uključili asistenti iz analize 3.
A još me više interesira zakaj ni jedan njih nije odgovorio na moju
temu 'Pitanje' koja prethodi ovoj. :evil:
No dobro....kaj se tiče ove rasprave, ostal' bum po strani. Više me
interesira zakaj se u tu raspravu nisu uključili asistenti iz analize 3.
A još me više interesira zakaj ni jedan njih nije odgovorio na moju
temu 'Pitanje' koja prethodi ovoj. Evil or Very Mad

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 0:57 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam prosla... nekim cudom :roll:
moram priznati da sa nekim strahom iscekujem mejl ili obavijest na neki drugi nacin gdje ce pisati nesto tipa 'sorry, zabunile smo se u zbrajanju, niste prosli' :blueshock:

cinjenica je da se nisam ubila od posla i da sam za prvi kolokvij radila vise nego za drugi
ali ono sto me solidno ljutilo je kako nisam uspjevala dobiti nsita konstruktivno usprkos tome sto koliko toliko razumijem sto zadatak hoce... (bar od ovih koje sam shvatila :o) )
a onda plus to jos zablokiram i da me ubijes ne znam pokazati da je skup konveksan.... :grebgreb:

ono, bilo mi je drago sto kuzim zadatak, a onda bi dolazila do takvih stvari da bi se pocela ceriti od nemoci i ne bi znala sto dalje.... :puppydogeyes:

da ne spominjem da mi niti metoda kojom bi to rjesavala u srednjoj nije urodila plodom jerbo sam dosla do komplexnih rjesenja..... a to mi se nije cinilo prirodnim obzirom na crtez... vjerojatno sam negdje zeznula, ali necu tako skoro shvatiti sto je uopce bilo tocno :g:

u svakom slucaju, vrlo vjerojatno cu se spremati za pismeni te iskorisitti mogucnost izlaska na pismeni i pamcenja ocjena sa kolokvija, cisto da se na neki nacin prisilm da to gradivo bolje svladam....

a sto se tice pomicanja praga, mislim da bi to bila jako lijepa gesta obzirom na ukupni dojam kolokvija (ono, izadjem van sa uvjerenjem da mi nista nije dobro, jer tako nesto ne moze biti dobro, da sam ja sigurno fulala sve sto se fulati dalo i tako to.... jer nemoze biti da su ti zadaci tako nerjesivi, a onda slusam sta ljudi pricaju, i pocnem vjerovati da nisam bas _toliko_ nesposobna :g: )

no cinimise da pomicanje praga nije samo na njima, vec da profesor odlucuje o pragu :grebgreb:
ja sam prosla... nekim cudom Rolling Eyes
moram priznati da sa nekim strahom iscekujem mejl ili obavijest na neki drugi nacin gdje ce pisati nesto tipa 'sorry, zabunile smo se u zbrajanju, niste prosli' Disaster!!!

cinjenica je da se nisam ubila od posla i da sam za prvi kolokvij radila vise nego za drugi
ali ono sto me solidno ljutilo je kako nisam uspjevala dobiti nsita konstruktivno usprkos tome sto koliko toliko razumijem sto zadatak hoce... (bar od ovih koje sam shvatila Big nose )
a onda plus to jos zablokiram i da me ubijes ne znam pokazati da je skup konveksan.... Kotacici rade 100 na sat

ono, bilo mi je drago sto kuzim zadatak, a onda bi dolazila do takvih stvari da bi se pocela ceriti od nemoci i ne bi znala sto dalje.... #Puppy dog

da ne spominjem da mi niti metoda kojom bi to rjesavala u srednjoj nije urodila plodom jerbo sam dosla do komplexnih rjesenja..... a to mi se nije cinilo prirodnim obzirom na crtez... vjerojatno sam negdje zeznula, ali necu tako skoro shvatiti sto je uopce bilo tocno Mr. Green

u svakom slucaju, vrlo vjerojatno cu se spremati za pismeni te iskorisitti mogucnost izlaska na pismeni i pamcenja ocjena sa kolokvija, cisto da se na neki nacin prisilm da to gradivo bolje svladam....

a sto se tice pomicanja praga, mislim da bi to bila jako lijepa gesta obzirom na ukupni dojam kolokvija (ono, izadjem van sa uvjerenjem da mi nista nije dobro, jer tako nesto ne moze biti dobro, da sam ja sigurno fulala sve sto se fulati dalo i tako to.... jer nemoze biti da su ti zadaci tako nerjesivi, a onda slusam sta ljudi pricaju, i pocnem vjerovati da nisam bas _toliko_ nesposobna Mr. Green )

no cinimise da pomicanje praga nije samo na njima, vec da profesor odlucuje o pragu Kotacici rade 100 na sat

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:00 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Više me interesira zakaj se u tu raspravu nisu uključili asistenti iz analize 3. A još me više interesira zakaj ni jedan njih nije odgovorio na moju temu 'Pitanje' koja prethodi ovoj. :evil:[/quote]

Ova tema je stara tek 2 sata, a "[i]Pitanje[/i]" kojih 12 sati. Daj ljudima malo vremena. :D Ne zive svi na Forumu... ;)
Crni (napisa):
Više me interesira zakaj se u tu raspravu nisu uključili asistenti iz analize 3. A još me više interesira zakaj ni jedan njih nije odgovorio na moju temu 'Pitanje' koja prethodi ovoj. Evil or Very Mad

Ova tema je stara tek 2 sata, a "Pitanje" kojih 12 sati. Daj ljudima malo vremena. Very Happy Ne zive svi na Forumu... Wink

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 1:08 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma mogel' bih se kladit' da ne budu :x
Ma mogel' bih se kladit' da ne budu Mad

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:15 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Ma mogel' bih se kladit' da ne budu :x[/quote]

ajde mi daj jedan jedini valjani argument zasto ocekujes da bi trebali?
ovaj Forum NIJE sluzbeno glasilo Fakulteta
stvar je dobre volje pojedinaca hoce li ga ili nece pratiti, te hoce li ili nece nesto napisati na njemu

mislim da nije u redu prozivati nikoga, jer se nitko nije niti na koji nacin obvezao pratiti bilo koji dio Foruma, a jos manje ima smisla ljutit se na njih
ma tko god se krio iza rijeci 'njih'

nekako mi se cini da ce se ipak, barem asistentica Mea, javiti (ono, nadam se :g: )
no, treba biti strpljiv, ili ju eventualno obavijestiti emailom da se postavilo pitanje na Forumu na koje bismo voljeli da odgovori
Crni (napisa):
Ma mogel' bih se kladit' da ne budu Mad

ajde mi daj jedan jedini valjani argument zasto ocekujes da bi trebali?
ovaj Forum NIJE sluzbeno glasilo Fakulteta
stvar je dobre volje pojedinaca hoce li ga ili nece pratiti, te hoce li ili nece nesto napisati na njemu

mislim da nije u redu prozivati nikoga, jer se nitko nije niti na koji nacin obvezao pratiti bilo koji dio Foruma, a jos manje ima smisla ljutit se na njih
ma tko god se krio iza rijeci 'njih'

nekako mi se cini da ce se ipak, barem asistentica Mea, javiti (ono, nadam se Mr. Green )
no, treba biti strpljiv, ili ju eventualno obavijestiti emailom da se postavilo pitanje na Forumu na koje bismo voljeli da odgovori

mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 14:35 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo malo podataka za usporedbu s ljanjskim kolokvijima.

Ove godine na studenata upisanih na MA3 ima 241, od toga je 222 izaslo na barem jedan kolokvij.
Proslo ih je 67, od toga 9 s 44 ili 43 boda.
Bez potpisa je (zasad) ostalo 44 studenata, tj. onih 19 koji se nisu pojavili ni na jednom kolokviju i jos njih 25.

Lani je bilo upisanih ukupno 176 studenata, a na kolokvij je izaslo i 10 studenata koji su odslusali kolegij ranijih godina. Ukupno je 168 studenata izaslo na bar jedan kolokvij, a 18 upisanih se nije pojavilo ni na jednom.
Kolokvij je polozilo 44 studenata, od toga njih 8 s 40-44 boda.
Bez potpisa je (samo temeljem kolokvija, ne uzimam u obzir prvi rok) ostalo 29+18=47 studenata.

Sad usporedba u postocima (za ukupan broj uzimam broj studenata koji su izasli na bar jedan kolokvij, ukljucujuci za proslu godinu i one "starije"):
Kolokvij je polozilo 30.2% studenata ove godine, a 26.2% prosle godine.
Bez potpisa je ostalo 11.3% studenata ove godine, a 17.9% lani.
Ako bi se gledalo samo studente lani upisane, statistika bi bila jos losija.

Sto se tice najboljih rezultata, ove godine lista po bodovima pocinje ovako:
85,85,85,79,72,71,62,...
Prosle godine: 89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,...

Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog?

Moglo bi se raspravljati o pojedinim zadacima, ali treba znati racunati. Mislim da je najveci problem u tome sto vecina vas usporedjuje ove rezultate s kolokvijima na prvoj godini, koji su, slazem se, neosporno laksi.

Mea

Mea
Evo malo podataka za usporedbu s ljanjskim kolokvijima.

Ove godine na studenata upisanih na MA3 ima 241, od toga je 222 izaslo na barem jedan kolokvij.
Proslo ih je 67, od toga 9 s 44 ili 43 boda.
Bez potpisa je (zasad) ostalo 44 studenata, tj. onih 19 koji se nisu pojavili ni na jednom kolokviju i jos njih 25.

Lani je bilo upisanih ukupno 176 studenata, a na kolokvij je izaslo i 10 studenata koji su odslusali kolegij ranijih godina. Ukupno je 168 studenata izaslo na bar jedan kolokvij, a 18 upisanih se nije pojavilo ni na jednom.
Kolokvij je polozilo 44 studenata, od toga njih 8 s 40-44 boda.
Bez potpisa je (samo temeljem kolokvija, ne uzimam u obzir prvi rok) ostalo 29+18=47 studenata.

Sad usporedba u postocima (za ukupan broj uzimam broj studenata koji su izasli na bar jedan kolokvij, ukljucujuci za proslu godinu i one "starije"):
Kolokvij je polozilo 30.2% studenata ove godine, a 26.2% prosle godine.
Bez potpisa je ostalo 11.3% studenata ove godine, a 17.9% lani.
Ako bi se gledalo samo studente lani upisane, statistika bi bila jos losija.

Sto se tice najboljih rezultata, ove godine lista po bodovima pocinje ovako:
85,85,85,79,72,71,62,...
Prosle godine: 89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,...

Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog?

Moglo bi se raspravljati o pojedinim zadacima, ali treba znati racunati. Mislim da je najveci problem u tome sto vecina vas usporedjuje ove rezultate s kolokvijima na prvoj godini, koji su, slazem se, neosporno laksi.

Mea

Mea

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 14:58 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ljudi, previse vicete na asistentice, a na demostraturama nema nikoga, iz cega se moze zakljuciti da ili vam je sve jasno ili vas nije briga. Kako vas je ocito briga za prolaz, znaci da ste pristupili sa stavom 'lako cemo' kao sto se moglo na kolokvijima s prve godine.

Nadalje, ako nekome fale bodovi za prolaz ili nisu zadovoljni s ocjenom, postoje pismeni, da ne ispadne da pricam bezveze, navodim svoj primjer:

u nizu bodova s proslogodisnjih kolokvija (89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,... ) ja sam imao 4. rezultat (69 bodova tj. +3) i kao sto asistentica Bombardelli moze potvrditi lijepo sam zamolio da se to ne unosi u ISVU i izasao na pismeni. Nisam kukao kako su kolokviji teski i slicno.
Ljudi, previse vicete na asistentice, a na demostraturama nema nikoga, iz cega se moze zakljuciti da ili vam je sve jasno ili vas nije briga. Kako vas je ocito briga za prolaz, znaci da ste pristupili sa stavom 'lako cemo' kao sto se moglo na kolokvijima s prve godine.

Nadalje, ako nekome fale bodovi za prolaz ili nisu zadovoljni s ocjenom, postoje pismeni, da ne ispadne da pricam bezveze, navodim svoj primjer:

u nizu bodova s proslogodisnjih kolokvija (89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,... ) ja sam imao 4. rezultat (69 bodova tj. +3) i kao sto asistentica Bombardelli moze potvrditi lijepo sam zamolio da se to ne unosi u ISVU i izasao na pismeni. Nisam kukao kako su kolokviji teski i slicno.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum