Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Fax opcenito (studij)
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 0 - 1

PostPostano: 23:12 sub, 26. 1. 2008    Naslov: Fax opcenito Citirajte i odgovorite

Hello, zanima me je li tesko upasti bez placanja? I je li fax "tezak"? Mora li se uciti stalno, kakva je atmosfera itd.? Je li vecina studenata nadobudna itd. ?

Zahvaljujem!
Hello, zanima me je li tesko upasti bez placanja? I je li fax "tezak"? Mora li se uciti stalno, kakva je atmosfera itd.? Je li vecina studenata nadobudna itd. ?

Zahvaljujem!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 0:27 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije tesko upasti bez placanja, barem je tako bilo u moje vrijeme, ima jos dosta rasprava na ovu temu na ovom forumu....
a atmosfera na faksu ti je super, svi smo vise manje povezani i svi ti voljni pomoc gdje god da zapnes:-)
dobro dosla i dosao :-) :lol:
nije tesko upasti bez placanja, barem je tako bilo u moje vrijeme, ima jos dosta rasprava na ovu temu na ovom forumu....
a atmosfera na faksu ti je super, svi smo vise manje povezani i svi ti voljni pomoc gdje god da zapnes:-)
dobro dosla i dosao Smile Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 0:31 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upasti bez plaćanja ne bi trebalo biti preteško, barem ako se potrudiš... A upasti s plaćanjem je prilično lagano (ako ne uspiješ, nisi baš za ovaj faks).

Faks nije težak ali moraš imati volje za matematiku. Drugim riječima, ako imaš kakvo-takvo predznanje, puno volje za rad i prosječne sposobnosti, trebalo bi ti biti ok na faksu.
Govorim iz iskustva, dakle, o prvoj godini... Druga je navodno dosta teža. ;) A za više godine ne znam... Doduše, meni se čini da prva ima posebnu težinu jer se moraš naviknuti na neke stvari, a onda se dalje, iako je gradivo teže, bolje nosiš sa svime.

Meni se, recimo, ovdje sviđa, ali vjerojatno ću pasti jer mi se ne da baš toliko gledati epsilone i delte... :D (Zapravo mi se ne da gledati matrice ali ovo zvuči bolje). E, da: Morat ćeš se naviknuti na epsilone i delte... Pogledaj malo na stranicama faksa predavanja iz nekih kolegija, da ti se ne bi desilo da si mislio da je matematika nešto drugo. :)

Ako ne ciljaš na visoke ocjene, vremena imaš sasvim dovoljno. Samo se trebaš znati organizirati, što meni baš ne polazi za rukom...

Atmosfera je dosta opuštena i većina studenata nije nadobudna.

P.S. Ovaj topic bi ti mogao pomoći... :P
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=10535
Upasti bez plaćanja ne bi trebalo biti preteško, barem ako se potrudiš... A upasti s plaćanjem je prilično lagano (ako ne uspiješ, nisi baš za ovaj faks).

Faks nije težak ali moraš imati volje za matematiku. Drugim riječima, ako imaš kakvo-takvo predznanje, puno volje za rad i prosječne sposobnosti, trebalo bi ti biti ok na faksu.
Govorim iz iskustva, dakle, o prvoj godini... Druga je navodno dosta teža. Wink A za više godine ne znam... Doduše, meni se čini da prva ima posebnu težinu jer se moraš naviknuti na neke stvari, a onda se dalje, iako je gradivo teže, bolje nosiš sa svime.

Meni se, recimo, ovdje sviđa, ali vjerojatno ću pasti jer mi se ne da baš toliko gledati epsilone i delte... Very Happy (Zapravo mi se ne da gledati matrice ali ovo zvuči bolje). E, da: Morat ćeš se naviknuti na epsilone i delte... Pogledaj malo na stranicama faksa predavanja iz nekih kolegija, da ti se ne bi desilo da si mislio da je matematika nešto drugo. Smile

Ako ne ciljaš na visoke ocjene, vremena imaš sasvim dovoljno. Samo se trebaš znati organizirati, što meni baš ne polazi za rukom...

Atmosfera je dosta opuštena i većina studenata nije nadobudna.

P.S. Ovaj topic bi ti mogao pomoći... Razz
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=10535

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 12:13 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prva godina je (bar sad tako na to gledam - ja sam druga) uvod u fakultetsku matematiku. A fakultetska matematika se uglavnom svodi na teoriju i savladavanje te teorije...zadaci su također bitni, no za 1.god je najbitnije (po meni) savladat osnovne teoretske stvari, ufurat se u taj način razmišljanja...skužit kaj predstavljaju na početku vrlo apstraktni epsilon-delte, kako se gradi dokaz i slično.

U svakom slučaju, ako te zanima matematika, dođi nam.

Ekipa na faxu je super, malo je nadobudnih, zafrkancije ne nedostaje.

Profesori i asistenti su dostupni za sve vrste pitanja, a i demonstratori.

I koliko sam skužio, dosta smo bolje organizirani od većine faxeva...odmah na početku se zna kaj se od nas očekuje i nema promjena u zadnji čas.
Prva godina je (bar sad tako na to gledam - ja sam druga) uvod u fakultetsku matematiku. A fakultetska matematika se uglavnom svodi na teoriju i savladavanje te teorije...zadaci su također bitni, no za 1.god je najbitnije (po meni) savladat osnovne teoretske stvari, ufurat se u taj način razmišljanja...skužit kaj predstavljaju na početku vrlo apstraktni epsilon-delte, kako se gradi dokaz i slično.

U svakom slučaju, ako te zanima matematika, dođi nam.

Ekipa na faxu je super, malo je nadobudnih, zafrkancije ne nedostaje.

Profesori i asistenti su dostupni za sve vrste pitanja, a i demonstratori.

I koliko sam skužio, dosta smo bolje organizirani od većine faxeva...odmah na početku se zna kaj se od nas očekuje i nema promjena u zadnji čas.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 17:21 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iiiii, pricate o profesorskom smjeru? :) Ili opcenito o matematici? (i'm stupid ) :?
Iiiii, pricate o profesorskom smjeru? Smile Ili opcenito o matematici? (i'm stupid ) Confused

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 18:10 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Locky"]Iiiii, pricate o profesorskom smjeru? :) Ili opcenito o matematici? (i'm stupid ) :?[/quote]

Ja pričam o inženjerskom smjeru. :P
Locky (napisa):
Iiiii, pricate o profesorskom smjeru? Smile Ili opcenito o matematici? (i'm stupid ) Confused

Ja pričam o inženjerskom smjeru. Razz

[Vrh]
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 21:28 ned, 27. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze li mi netko reci, (tko je na tom smjeru), nesto o profesorskom smjeru matematike? Sto dulje i sire opisati molim :D Zahvaljujem!!
Moze li mi netko reci, (tko je na tom smjeru), nesto o profesorskom smjeru matematike? Sto dulje i sire opisati molim Very Happy Zahvaljujem!!

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:22 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja ti mogu reći za frendicu. ona ti je bez plaćanja upala i rekla mi je da nije imala nekih problema pri upadu, jer se većina budućih brucoša upisuju na inžinjerski smjer. na profesorskom smjeru ti je identična atmosfera. svi si međusobno pomažu i šta je najbolje svi se znaju jer ih je malo. a ekipa ti je ludnica. e sad zavisi kakva će biti tvoja generacija kada se bude upisivala. od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.
ja ti mogu reći za frendicu. ona ti je bez plaćanja upala i rekla mi je da nije imala nekih problema pri upadu, jer se većina budućih brucoša upisuju na inžinjerski smjer. na profesorskom smjeru ti je identična atmosfera. svi si međusobno pomažu i šta je najbolje svi se znaju jer ih je malo. a ekipa ti je ludnica. e sad zavisi kakva će biti tvoja generacija kada se bude upisivala. od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 11:36 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]... od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.[/quote]

kakva je to ekipa ako kad izades nema rasprave o P vs. NP, i problemu kavdrature kruga kako je ipak rjesiv }:-)

samo se salim sve je ok i super ovdje...

i nije tako tesko za upast, trebaju ti asmo osnove, domene i nejdnadzbe bi trebale bit dovoljne :D
andreao (napisa):
... od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.

kakva je to ekipa ako kad izades nema rasprave o P vs. NP, i problemu kavdrature kruga kako je ipak rjesiv }Smile

samo se salim sve je ok i super ovdje...

i nije tako tesko za upast, trebaju ti asmo osnove, domene i nejdnadzbe bi trebale bit dovoljne Very Happy

k8yvis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-36 = 8 - 44

PostPostano: 11:46 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upad je, ako znaš riješit bar pola zadataka iz prošlogodišnjeg kolokvija, banalan i nije tako teško upast. Što se tiče faksa: inženjerski smjer Zg: Matematička analiza (funkcije), Elementarna mat (Mat. logika), Linearna (matrice i vektori) Tjelesni (ne preporučam teretanu :wink: ), i programiranje (C). Split, mislim da je to profesorski-iznimno lak upad zbog malog broja studenata: Uvod u Računarstvo (općenito o komp.), Programiranje(QBasic), Praktikum(izrada web-a), Uvod u matematiku (Doslovno uvod, razumijevanje oznaka-kvantifikatora i mix elementarne i analize), Uvod u algebru s analitičkom geometrijom (vektori), Engleski u struci.
To ti je kratak pregled predmeta Zg vs St. Gradivo nije teško ako odmah počneš učit, to će ti i prof. reć, ali dosta njih ne posluša pa se otprilike sad vade iz problema :oops: ka i ja... Pozz
Upad je, ako znaš riješit bar pola zadataka iz prošlogodišnjeg kolokvija, banalan i nije tako teško upast. Što se tiče faksa: inženjerski smjer Zg: Matematička analiza (funkcije), Elementarna mat (Mat. logika), Linearna (matrice i vektori) Tjelesni (ne preporučam teretanu Wink ), i programiranje (C). Split, mislim da je to profesorski-iznimno lak upad zbog malog broja studenata: Uvod u Računarstvo (općenito o komp.), Programiranje(QBasic), Praktikum(izrada web-a), Uvod u matematiku (Doslovno uvod, razumijevanje oznaka-kvantifikatora i mix elementarne i analize), Uvod u algebru s analitičkom geometrijom (vektori), Engleski u struci.
To ti je kratak pregled predmeta Zg vs St. Gradivo nije teško ako odmah počneš učit, to će ti i prof. reć, ali dosta njih ne posluša pa se otprilike sad vade iz problema Embarassed ka i ja... Pozz

Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 12:59 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]ja ti mogu reći za frendicu. ona ti je bez plaćanja upala i rekla mi je da nije imala nekih problema pri upadu, jer se većina budućih brucoša upisuju na inžinjerski smjer. na profesorskom smjeru ti je identična atmosfera. svi si međusobno pomažu i šta je najbolje svi se znaju jer ih je malo. a ekipa ti je ludnica. e sad zavisi kakva će biti tvoja generacija kada se bude upisivala. od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.[/quote]

Znaci profesorski smjer nije naporan, zamoran i tezak i moze se imati normalan drustveni zivot bez da se mislis stalno o gradivu i kako nesto nemas pojma jer se sve moze skuziti (jer nije tesko)?? :D :D :D
andreao (napisa):

Znaci profesorski smjer nije naporan, zamoran i tezak i moze se imati normalan drustveni zivot bez da se mislis stalno o gradivu i kako nesto nemas pojma jer se sve moze skuziti (jer nije tesko)?? Very Happy Very Happy Very Happy

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 13:25 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bez obzira na sve, moj savjet ti je da ne upisuješ matematiku ako te stvarno ne zanima. Najgora stvar koju možeš napraviti je upisati matematiku po principu "Ništa me ne zanima pa ću upisati faks na kojem ću imati puno slobodnog vremena". ;)

S druge strane, ako te matematika zanima i dobro se organiziraš, imat ćeš vremena i za ostale stvari...
Bez obzira na sve, moj savjet ti je da ne upisuješ matematiku ako te stvarno ne zanima. Najgora stvar koju možeš napraviti je upisati matematiku po principu "Ništa me ne zanima pa ću upisati faks na kojem ću imati puno slobodnog vremena". Wink

S druge strane, ako te matematika zanima i dobro se organiziraš, imat ćeš vremena i za ostale stvari...

[Vrh]
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 13:36 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Bez obzira na sve, moj savjet ti je da ne upisuješ matematiku ako te stvarno ne zanima. Najgora stvar koju možeš napraviti je upisati matematiku po principu "Ništa me ne zanima pa ću upisati faks na kojem ću imati puno slobodnog vremena". ;)

S druge strane, ako te matematika zanima i dobro se organiziraš, imat ćeš vremena i za ostale stvari...[/quote]

Na istrazivackom smjeru fizike sam... Tako da me ipak matematika zanima :) (cim sam to upisala, mora me matematika zanimati ) :wink:
Atomised (napisa):
Bez obzira na sve, moj savjet ti je da ne upisuješ matematiku ako te stvarno ne zanima. Najgora stvar koju možeš napraviti je upisati matematiku po principu "Ništa me ne zanima pa ću upisati faks na kojem ću imati puno slobodnog vremena". Wink

Na istrazivackom smjeru fizike sam... Tako da me ipak matematika zanima Smile (cim sam to upisala, mora me matematika zanimati ) Wink

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 13:46 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Locky"]
Na istrazivackom smjeru fizike sam... Tako da me ipak matematika zanima :) (cim sam to upisala, mora me matematika zanimati ) :wink:[/quote]

Zapravo, ne mora. Znam mnoge koji su upisali [i]matematiku[/i] pa se na kraju ispostavilo da ih ne zanima. :)
Ali, ako studiraš fiziku, pretpostavljam da si ipak upoznata s matematikom kakva je na faksu...

A zašto odustaješ od fizike? (Čini se kao off topic, ali moglo bi biti relevantno...)
Locky (napisa):

Na istrazivackom smjeru fizike sam... Tako da me ipak matematika zanima Smile (cim sam to upisala, mora me matematika zanimati ) Wink

Zapravo, ne mora. Znam mnoge koji su upisali matematiku pa se na kraju ispostavilo da ih ne zanima. Smile
Ali, ako studiraš fiziku, pretpostavljam da si ipak upoznata s matematikom kakva je na faksu...

A zašto odustaješ od fizike? (Čini se kao off topic, ali moglo bi biti relevantno...)

[Vrh]
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 14:18 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"][quote="Locky"]
Na istrazivackom smjeru fizike sam... Tako da me ipak matematika zanima :) (cim sam to upisala, mora me matematika zanimati ) :wink:[/quote]

Zapravo, ne mora. Znam mnoge koji su upisali [i]matematiku[/i] pa se na kraju ispostavilo da ih ne zanima. :)

A zašto odustaješ od fizike? (Čini se kao off topic, ali moglo bi biti relevantno...)[/quote]

Strasno je tesko, samo ljudi iz matematickih gimnazija opstaju, svake godine oko 70% ljudi otpadne. Fax je stvarno krvav. Sve je toliko opsirno i prebrzo da jednostavno nemas vremena za nista, moras samo uciti i spavati da bi uspio. A i mislim da je profesorski smjer matematike dosta laksi od inzenjerskog. Ako se varam, sorry.
Offtopic, ispricavam se.
Atomised (napisa):
Locky (napisa):

Zapravo, ne mora. Znam mnoge koji su upisali matematiku pa se na kraju ispostavilo da ih ne zanima. Smile

Strasno je tesko, samo ljudi iz matematickih gimnazija opstaju, svake godine oko 70% ljudi otpadne. Fax je stvarno krvav. Sve je toliko opsirno i prebrzo da jednostavno nemas vremena za nista, moras samo uciti i spavati da bi uspio. A i mislim da je profesorski smjer matematike dosta laksi od inzenjerskog. Ako se varam, sorry.
Offtopic, ispricavam se.

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 14:30 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Well, mi nemamo opću fiziku, ali imamo neke druge stvari i nemoj misliti da je matematika lagana. :D

A za težine smjerova neću komentirati jer nikad nisam studirao po profesorskom a tuđim mišljenjima nisam sklon vjerovati. :)

Sve u svemu, mislim da će ti biti ok na PMF-MO...

Btw, prijatelj mi je također razmišljao o prebacivanju s fizike na matematiku ali na kraju je odustao. :D
Well, mi nemamo opću fiziku, ali imamo neke druge stvari i nemoj misliti da je matematika lagana. Very Happy

A za težine smjerova neću komentirati jer nikad nisam studirao po profesorskom a tuđim mišljenjima nisam sklon vjerovati. Smile

Btw, prijatelj mi je također razmišljao o prebacivanju s fizike na matematiku ali na kraju je odustao. Very Happy

[Vrh]
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 14:55 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Well, mi nemamo opću fiziku, ali imamo neke druge stvari i nemoj misliti da je matematika lagana. :D

A za težine smjerova neću komentirati jer nikad nisam studirao po profesorskom a tuđim mišljenjima nisam sklon vjerovati. :)

Btw, prijatelj mi je također razmišljao o prebacivanju s fizike na matematiku ali na kraju je odustao. :D[/quote]

Pa, gledala sam kolegije na prof. smjeru matematike, i cini mi se u svakom slucaju lakse od inzenjerskog smjera fizike :D Mi ti sreco ucimo, uz pretesku fiziku, i matematiku u detalje... Zapravo, kolegiji su jako slicni na matematici, inzenjerskom smjeru, i na fizici (osim opce fizike)... Tako da imam osjecaj da sam na inzenjerskom smjeru matematike uz opcu fiziku od koje mi je muka. Kad se sve to zbroji, idem drugdje :D
A i na prof. smjeru se ne uci TOLIKO opsirno, i polagan je tempo... Koliko sam skuzila...
Atomised (napisa):
Well, mi nemamo opću fiziku, ali imamo neke druge stvari i nemoj misliti da je matematika lagana. Very Happy

A za težine smjerova neću komentirati jer nikad nisam studirao po profesorskom a tuđim mišljenjima nisam sklon vjerovati. Smile

Btw, prijatelj mi je također razmišljao o prebacivanju s fizike na matematiku ali na kraju je odustao. Very Happy

Pa, gledala sam kolegije na prof. smjeru matematike, i cini mi se u svakom slucaju lakse od inzenjerskog smjera fizike Very Happy Mi ti sreco ucimo, uz pretesku fiziku, i matematiku u detalje... Zapravo, kolegiji su jako slicni na matematici, inzenjerskom smjeru, i na fizici (osim opce fizike)... Tako da imam osjecaj da sam na inzenjerskom smjeru matematike uz opcu fiziku od koje mi je muka. Kad se sve to zbroji, idem drugdje Very Happy
A i na prof. smjeru se ne uci TOLIKO opsirno, i polagan je tempo... Koliko sam skuzila...

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 15:05 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oprosti, ispalo je da podcjenjujem fiziku, što nikako nije slučaj. Meni bi bila teža od matematike.
Ipak, mislim da dosta studenata ovdje ima problema s programiranjem.

A sada riječ ostavljam ljudima koji su na profesorskom smjeru... :)
Oprosti, ispalo je da podcjenjujem fiziku, što nikako nije slučaj. Meni bi bila teža od matematike.
Ipak, mislim da dosta studenata ovdje ima problema s programiranjem.

A sada riječ ostavljam ljudima koji su na profesorskom smjeru... Smile

[Vrh]
Locky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 15:09 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Oprosti, ispalo je da podcjenjujem fiziku, što nikako nije slučaj. Meni bi bila teža od matematike. Ipak, mislim da dosta studenata ovdje ima problema s programiranjem. A sada riječ ostavljam ljudima koji su na profesorskom smjeru... :)[/quote]

Ma nije ispalo tako :D Nista ti ne brini... Ja sam postala nemilosrdna prema svim fakultetima otkad sam ovo upisala, sve mi se cini lakse od inzenjerske fizike :D Vjerojatno nije tako. Hvala na savjetima :wink:

A ljudi koji su na profesorskom smjeru, neka dobace koji komentar na svoj fakultet, pliz.

Pozzz
Atomised (napisa):
Oprosti, ispalo je da podcjenjujem fiziku, što nikako nije slučaj. Meni bi bila teža od matematike. Ipak, mislim da dosta studenata ovdje ima problema s programiranjem. A sada riječ ostavljam ljudima koji su na profesorskom smjeru... Smile

Ma nije ispalo tako Very Happy Nista ti ne brini... Ja sam postala nemilosrdna prema svim fakultetima otkad sam ovo upisala, sve mi se cini lakse od inzenjerske fizike Very Happy Vjerojatno nije tako. Hvala na savjetima Wink

A ljudi koji su na profesorskom smjeru, neka dobace koji komentar na svoj fakultet, pliz.

Pozzz

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:26 pon, 28. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Locky"][quote="andreao"]ja ti mogu reći za frendicu. ona ti je bez plaćanja upala i rekla mi je da nije imala nekih problema pri upadu, jer se većina budućih brucoša upisuju na inžinjerski smjer. na profesorskom smjeru ti je identična atmosfera. svi si međusobno pomažu i šta je najbolje svi se znaju jer ih je malo. a ekipa ti je ludnica. e sad zavisi kakva će biti tvoja generacija kada se bude upisivala. od frendice mi je grupa odlična jer možeš izaći normalno s njima van a bez da se i spomene matematika.[/quote]

Znaci profesorski smjer nije naporan, zamoran i tezak i moze se imati normalan drustveni zivot bez da se mislis stalno o gradivu i kako nesto nemas pojma jer se sve moze skuziti (jer nije tesko)?? :D :D :D[/quote]

ako učiš redovito onda ništa nije teško. možeš imati normalan društveni život. samo kaad ti počnu kolokviji onda ideš malo van sa frendovima, ali čim završe vraćaš se u normalu. :D
Locky (napisa):
andreao (napisa):

Znaci profesorski smjer nije naporan, zamoran i tezak i moze se imati normalan drustveni zivot bez da se mislis stalno o gradivu i kako nesto nemas pojma jer se sve moze skuziti (jer nije tesko)?? Very Happy Very Happy Very Happy

ako učiš redovito onda ništa nije teško. možeš imati normalan društveni život. samo kaad ti počnu kolokviji onda ideš malo van sa frendovima, ali čim završe vraćaš se u normalu. Very Happy

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum