Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi kolokvij (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 27 - 4

PostPostano: 12:47 sri, 6. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

i meni nije bio pretezak,jedino mi je falilo vremena :(

i mislim da sam od te zurbe napravila neke gluposti(ne zelim se ni sjetiti kakvu sam napravila :oops: ,naravno kod najjedn.zadatka :( )

a o bodovima koje cu imati ne zelim ni razmisljati do rezlutata :lol:
i meni nije bio pretezak,jedino mi je falilo vremena Sad

i mislim da sam od te zurbe napravila neke gluposti(ne zelim se ni sjetiti kakvu sam napravila Embarassed ,naravno kod najjedn.zadatka Sad )

a o bodovima koje cu imati ne zelim ni razmisljati do rezlutata Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
31 = 34 - 3

PostPostano: 13:00 sri, 6. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ista prica...

Premalo vremena, jako sam se zurila da sto vise stignem tako da se bojim da se potkrala koja blesava greska, a i samu sebe sam sa tim kocila u razmisljanju jer sam si stalno govorila da zurim dalje. :lol:

Ne znam, vidjet cemo. :)
Ista prica...

Premalo vremena, jako sam se zurila da sto vise stignem tako da se bojim da se potkrala koja blesava greska, a i samu sebe sam sa tim kocila u razmisljanju jer sam si stalno govorila da zurim dalje. Laughing

Ne znam, vidjet cemo. Smile

Gost

PostPostano: 18:31 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

nevjerujem sta cujem ovdje,al izgleda da se na ovaj forum javljaju samo oni sta rasturaju digraf,meni je kolokvij bio katastrofa,i opet je bio troduplo tezi od proslogodisnjeg...i to nije u redu...i nije samo da je na dif rafu tako,nego i 2. kolokvij iz vjerojatnosti,...neznam zasto je u cilju faksa da sto manje ljudi prodje,jos plus to sta su kolokviji uvjet za ispit...pa...nema smisla...sigurno ima jos ljudi kojima je ovaj kolokvij bio dosta tezak...
nevjerujem sta cujem ovdje,al izgleda da se na ovaj forum javljaju samo oni sta rasturaju digraf,meni je kolokvij bio katastrofa,i opet je bio troduplo tezi od proslogodisnjeg...i to nije u redu...i nije samo da je na dif rafu tako,nego i 2. kolokvij iz vjerojatnosti,...neznam zasto je u cilju faksa da sto manje ljudi prodje,jos plus to sta su kolokviji uvjet za ispit...pa...nema smisla...sigurno ima jos ljudi kojima je ovaj kolokvij bio dosta tezak...

[Vrh]
goc
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

44 = 52 - 8

PostPostano: 18:57 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

opet postovi jadikovke...
mislim da je faksu cilj da ljudi nesto nauce a ne da se zadovolji broj diploma koje netko trazi(to su bar moje utopisticke ideje)
kolokvij nije bio lagan, al definitivno je bio rjesiv ako si ucio isto ko i kolokvij iz vjerojatnosti... ne kuzim kad je postalo normalno(ili otkad se ocekuje) da je faks lagana stvar koja se zavrsava pukim pracenjem vjezbi i pokojim svracanjem na predavanje
prihvacam sve kritike... :chickdance:
opet postovi jadikovke...
mislim da je faksu cilj da ljudi nesto nauce a ne da se zadovolji broj diploma koje netko trazi(to su bar moje utopisticke ideje)
kolokvij nije bio lagan, al definitivno je bio rjesiv ako si ucio isto ko i kolokvij iz vjerojatnosti... ne kuzim kad je postalo normalno(ili otkad se ocekuje) da je faks lagana stvar koja se zavrsava pukim pracenjem vjezbi i pokojim svracanjem na predavanje
prihvacam sve kritike... Picek pleshe

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:10 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postovi jadikovke :shock: ......
Jadikovke ili ne kolokviji su preteski u odnosu na obradjeno gradivo i to je jednostavno tako... vise od pola zadataka nije bilo kvalitetno obradjeno na vjezbama i to se zna (samo svi sute jer im je neugodno priznat da neshvacaju sto je asist. htijela reci pred njom i jos 50 ostalih ljudi u grupi) barem moja grupa (asist. Tadic)...
Isto je bilo i na prvom kolokviju pa se probalo zamaskirati smanjivanjem bodovnog praga...najVJEROJATNIJE (isto vrijedi i za vjerojatnost o kojoj bolje da ne pocinjem) ce tako biti i sa drugim kolokvijem...
Necu usporedjivati pmf sa nekim drugim fakultetima (premda bih mogao) ali mislim da se jasno vidi da se neke stvari jednostavno moraju promijeniti i pritom nemislim na kolokvije za koje drzim da jedino moraju biti u skladu sa onim sto je radjeno na vjezbama uz uvjet da je to kvalitetno obradjeno a ovaj kolokvij to jednostavno nije bio....
p.s.I nedostajalo je vremena....
Postovi jadikovke Shocked ......
Jadikovke ili ne kolokviji su preteski u odnosu na obradjeno gradivo i to je jednostavno tako... vise od pola zadataka nije bilo kvalitetno obradjeno na vjezbama i to se zna (samo svi sute jer im je neugodno priznat da neshvacaju sto je asist. htijela reci pred njom i jos 50 ostalih ljudi u grupi) barem moja grupa (asist. Tadic)...
Isto je bilo i na prvom kolokviju pa se probalo zamaskirati smanjivanjem bodovnog praga...najVJEROJATNIJE (isto vrijedi i za vjerojatnost o kojoj bolje da ne pocinjem) ce tako biti i sa drugim kolokvijem...
Necu usporedjivati pmf sa nekim drugim fakultetima (premda bih mogao) ali mislim da se jasno vidi da se neke stvari jednostavno moraju promijeniti i pritom nemislim na kolokvije za koje drzim da jedino moraju biti u skladu sa onim sto je radjeno na vjezbama uz uvjet da je to kvalitetno obradjeno a ovaj kolokvij to jednostavno nije bio....
p.s.I nedostajalo je vremena....

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:43 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad su rez?
kad su rez?

[Vrh]
goc
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

44 = 52 - 8

PostPostano: 19:47 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ponavljam...ako je poanta faksa samo rijesit one zadatke koje ti je neko pokazao na vjezbama onda ja vec godinama zivim u zabludi.
imam istu asistenticu ko i ti i kad dodjem na vjezbe pratim ju i ok, istina je da ne naidje uvijek na najjednostavnije rjesenje i da sam imao i bolje asistente, al mislim da se previse paznje posvecuje na to da netko drugi odraduje studentski posao(AKA ucenje)
opet, znam da moje misljenje ne dijeli vecina studenata al moraoh sam ostavit komentar
ponavljam...ako je poanta faksa samo rijesit one zadatke koje ti je neko pokazao na vjezbama onda ja vec godinama zivim u zabludi.
imam istu asistenticu ko i ti i kad dodjem na vjezbe pratim ju i ok, istina je da ne naidje uvijek na najjednostavnije rjesenje i da sam imao i bolje asistente, al mislim da se previse paznje posvecuje na to da netko drugi odraduje studentski posao(AKA ucenje)
opet, znam da moje misljenje ne dijeli vecina studenata al moraoh sam ostavit komentar

[Vrh]
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 20:05 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

joj, goc, ti nemaš pravo glasa :D
šalim se... mislim da je problem u tome što je prošle godine bilo lakše, pa se to valjda i sada očekivalo... i naši kolokviji na prvoj godini bili su jako lagani u uspredbi s ovim, a i prošle godine su kolokviji na drugoj godini bili lakši... možda je previše ljudi prošlo, pa su povisili kriterije :lol:
a i istina je donekle da trebaju bit teži kolokviji od onih kakvi su znali bit na prvoj godini... s tim da bih ja to napravila na način da budu dva jako lagana zadatka ( kao s vježbi), dva malo teža, ali ništa preteško ako se radilo, i jedan teži za one koji bi pet :) al opet, ja bih onda uvela i mogućnost pisanja 'popravnog' kolokvija ne samo ako si pao, nego i za veću ocjenu... jer ovako, ako zezneš jedan kolokvij, možeš se skoro oprostit s 5 ili 4, zbog striktne bodovne liste... i na usmenom isto nemaš šansu da digneš ocjenu baš... pa bi to kao bio argument za lakše kolokvije... al tak nam je kak nam je, nema tu pomoći sad :)
recimo, iz difrafa bar znamo pravila, koja mijenjaju samo nama u korist :) npr. iz nekih predmeta saznamo da pišemo završni skupa s kolokvijem 16 i pol sati prije kolokvija ( dakle, prije pola sata :lol:)... i to zbog asistenta koji nas se nije potrudio obavijestit ;)
a što se tiče dotične asistentice... je da nije baš primjer uzornog asistenta... ali uvijek možete ić i kod drugog asistenta na vježbe, ak je samo to problem ;) ak nije samo to, eh, to je druga stvar...
sad po ovome ispada da sam valjda super napisala oba kolokvija, da sam sve riješila i da se samo pravim pametna :lol: a nije baš tako... mislim, nije bilo ni katastrofa, ali navikla sam na dosta bolje :)
i da još jednom ponovim za difraf... bio je lakši od prošlog, samo je bilo puno posla za dva sata... pogotovo meni koja imam ovakvu naviku rješavanja zadataka: 'aha, to bih riješila tako i tako, ne da mi se sad pisati, računati i derivirati, idemo dalje' :D pa na kolokviju potrošim pol sata na prvi zadatak, da ne bih slučajno progriješila u oduzimanju, deriviranju i tome slično... i uspijem pogriješit ipak :lol:
a čim se ja bavim umjesto da učim za sutrašnji kolokvij+završni koji nam donose 70% ocjene :( :)
joj, goc, ti nemaš pravo glasa Very Happy
šalim se... mislim da je problem u tome što je prošle godine bilo lakše, pa se to valjda i sada očekivalo... i naši kolokviji na prvoj godini bili su jako lagani u uspredbi s ovim, a i prošle godine su kolokviji na drugoj godini bili lakši... možda je previše ljudi prošlo, pa su povisili kriterije Laughing
a i istina je donekle da trebaju bit teži kolokviji od onih kakvi su znali bit na prvoj godini... s tim da bih ja to napravila na način da budu dva jako lagana zadatka ( kao s vježbi), dva malo teža, ali ništa preteško ako se radilo, i jedan teži za one koji bi pet Smile al opet, ja bih onda uvela i mogućnost pisanja 'popravnog' kolokvija ne samo ako si pao, nego i za veću ocjenu... jer ovako, ako zezneš jedan kolokvij, možeš se skoro oprostit s 5 ili 4, zbog striktne bodovne liste... i na usmenom isto nemaš šansu da digneš ocjenu baš... pa bi to kao bio argument za lakše kolokvije... al tak nam je kak nam je, nema tu pomoći sad Smile
recimo, iz difrafa bar znamo pravila, koja mijenjaju samo nama u korist Smile npr. iz nekih predmeta saznamo da pišemo završni skupa s kolokvijem 16 i pol sati prije kolokvija ( dakle, prije pola sata Laughing)... i to zbog asistenta koji nas se nije potrudio obavijestit Wink
a što se tiče dotične asistentice... je da nije baš primjer uzornog asistenta... ali uvijek možete ić i kod drugog asistenta na vježbe, ak je samo to problem Wink ak nije samo to, eh, to je druga stvar...
sad po ovome ispada da sam valjda super napisala oba kolokvija, da sam sve riješila i da se samo pravim pametna Laughing a nije baš tako... mislim, nije bilo ni katastrofa, ali navikla sam na dosta bolje Smile
i da još jednom ponovim za difraf... bio je lakši od prošlog, samo je bilo puno posla za dva sata... pogotovo meni koja imam ovakvu naviku rješavanja zadataka: 'aha, to bih riješila tako i tako, ne da mi se sad pisati, računati i derivirati, idemo dalje' Very Happy pa na kolokviju potrošim pol sata na prvi zadatak, da ne bih slučajno progriješila u oduzimanju, deriviranju i tome slično... i uspijem pogriješit ipak Laughing
a čim se ja bavim umjesto da učim za sutrašnji kolokvij+završni koji nam donose 70% ocjene Sad Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Gost

PostPostano: 20:29 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na kolokviju je pisalo da su rezultati sljedeci tjedan...
Mislim da se nazalost nismo razumjeli :? ... NIje moje (a nadam se i nicije) misljenje da nam asistenti i profesor trebaju dati (pokloniti) bodove i za nas obavljati ucenje i ostale studentske duznosti ali smanjivanjem bodovnog praga ili dodavanjem bodova na zalbama samo zato jer se treba popunit kvota sto se , nemojmo se zavaravati, radi vrlo cesto.... dovodi do upravo toga, pritom mislim da je efekt jednak kao da se dao ultra lagani kolokvij....
Ako se na vjezbama rade 50 zadataka od kojih kako smo zakljucili asist. na nerazumljiv ili krivi ili veoma kompliciran ili pak pretrivijalan nacin rjesi njih 45 a na kolokviju se stave zadatci za koje treba puuuno vise kako prakticnog tako i teorijskog znanja onda nam vjezbe bas i nesluze za nista vise osim za skupljanje bodova iz blica, sto se na kraju i dogadja jer na dan blica broj ljudi u predavaoni nekako naglo poraste....
Ponavljam, nemislim da je poanta faksa samo rjesiti one zadatke koje mi je netko pokazao na vjezbama ali neko znanje bi morali biti u stanju dobiti samo sa tih vjezbi inace nevidim im bas neku svrhu...na vjezbe idem kako bi nesto naucio, po rezultatima kolokvija (prije namjestanja bodova a i nakon) nevidim da smo bas mnogo naucili, dobro priznajem da mozda svi neuce, mozda i ja neucim dovoljno al da od nas 200 svega 30-etak ima trojku ili vise.... to je ipak veca indikacija da nesto nije u redu sa sustavom nego sa odradjivanjem naseg "studentskog posla" jer je vecina ljudi cak i onih koji imaju nesto kao "elite" status jednostavno zbunjena sadrzajem kolokvija....
p.s.Ponavljam nebunim se ja zato sto mi se buni i zato sto mi se zadatci nesvidjaju dapace bio bih vrlo sretan da se bas takvi zadatci rade na vjezbama (kvalitetno naravno) i da budu sto vise intelektualno stimulativniji ali smatram da se na predavanjima i vjezbama na temelju obradjenog gradiva mora dobiti kakva takva slika o tome sto bi se i u kojem obliku moglo pojaviti na kolokviju i pritom nemislim da nam asist. ili prof. to otvoreno kazu vec da na temelju pokazanog to sami zakljucimo (mozda su neki to uspjeli ali VELIKA vecina nije)...
Na kolokviju je pisalo da su rezultati sljedeci tjedan...
Mislim da se nazalost nismo razumjeli Confused ... NIje moje (a nadam se i nicije) misljenje da nam asistenti i profesor trebaju dati (pokloniti) bodove i za nas obavljati ucenje i ostale studentske duznosti ali smanjivanjem bodovnog praga ili dodavanjem bodova na zalbama samo zato jer se treba popunit kvota sto se , nemojmo se zavaravati, radi vrlo cesto.... dovodi do upravo toga, pritom mislim da je efekt jednak kao da se dao ultra lagani kolokvij....
Ako se na vjezbama rade 50 zadataka od kojih kako smo zakljucili asist. na nerazumljiv ili krivi ili veoma kompliciran ili pak pretrivijalan nacin rjesi njih 45 a na kolokviju se stave zadatci za koje treba puuuno vise kako prakticnog tako i teorijskog znanja onda nam vjezbe bas i nesluze za nista vise osim za skupljanje bodova iz blica, sto se na kraju i dogadja jer na dan blica broj ljudi u predavaoni nekako naglo poraste....
Ponavljam, nemislim da je poanta faksa samo rjesiti one zadatke koje mi je netko pokazao na vjezbama ali neko znanje bi morali biti u stanju dobiti samo sa tih vjezbi inace nevidim im bas neku svrhu...na vjezbe idem kako bi nesto naucio, po rezultatima kolokvija (prije namjestanja bodova a i nakon) nevidim da smo bas mnogo naucili, dobro priznajem da mozda svi neuce, mozda i ja neucim dovoljno al da od nas 200 svega 30-etak ima trojku ili vise.... to je ipak veca indikacija da nesto nije u redu sa sustavom nego sa odradjivanjem naseg "studentskog posla" jer je vecina ljudi cak i onih koji imaju nesto kao "elite" status jednostavno zbunjena sadrzajem kolokvija....
p.s.Ponavljam nebunim se ja zato sto mi se buni i zato sto mi se zadatci nesvidjaju dapace bio bih vrlo sretan da se bas takvi zadatci rade na vjezbama (kvalitetno naravno) i da budu sto vise intelektualno stimulativniji ali smatram da se na predavanjima i vjezbama na temelju obradjenog gradiva mora dobiti kakva takva slika o tome sto bi se i u kojem obliku moglo pojaviti na kolokviju i pritom nemislim da nam asist. ili prof. to otvoreno kazu vec da na temelju pokazanog to sami zakljucimo (mozda su neki to uspjeli ali VELIKA vecina nije)...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:41 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eh da i prije nego zaboravim...arya sto se tice doticne asistentice i odlaska na vjezbe ili predavanja kod nekog drugog....nemam apsolutno (kao funkcija :wink: ) nista protiv spomenute dapace....mozda joj malo vise samopouzdanja nebi falilo ali otom potom.... i znas ovaj prijedlog nije los samo kada pola jedne grupe dodje kod drugog asistenta i kad se cijela grupa pobuni jer smo im zauzeli mjesta a nismo u toj grupi te kad cujes vrlo uvrijedljive komentare na to da nam tu nije mjesto neosjecas se bas ugodno a i moram priznati da se ljudi bune opravdano jer nije bas ugodan osjecaj kad nemas gdje sjesti a znas da pola ljudi ide na vjezbe i kod jednog i kod drugog, a ima i slucajeva nebi vjerovala, i kod treceg asistenta....tako da probah jednom opekoh se i vise nenamjeravam uskoro ponoviti :wink: ...
Eh da i prije nego zaboravim...arya sto se tice doticne asistentice i odlaska na vjezbe ili predavanja kod nekog drugog....nemam apsolutno (kao funkcija Wink ) nista protiv spomenute dapace....mozda joj malo vise samopouzdanja nebi falilo ali otom potom.... i znas ovaj prijedlog nije los samo kada pola jedne grupe dodje kod drugog asistenta i kad se cijela grupa pobuni jer smo im zauzeli mjesta a nismo u toj grupi te kad cujes vrlo uvrijedljive komentare na to da nam tu nije mjesto neosjecas se bas ugodno a i moram priznati da se ljudi bune opravdano jer nije bas ugodan osjecaj kad nemas gdje sjesti a znas da pola ljudi ide na vjezbe i kod jednog i kod drugog, a ima i slucajeva nebi vjerovala, i kod treceg asistenta....tako da probah jednom opekoh se i vise nenamjeravam uskoro ponoviti Wink ...

[Vrh]
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 20:44 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

trećeg asistenta? :shock: ja znam samo za dva iz difrafa :)
a znam da nije baš zgodno to, al probaj sjest u zadnju klupu ;) makar, ljudi iz druge grupe sjednu u prve klupe, nisam vidjela da su ih tjerali... možda se samo nisu dali potjerat, neki ne odustaju tako lako kao ti :lol:
trećeg asistenta? Shocked ja znam samo za dva iz difrafa Smile
a znam da nije baš zgodno to, al probaj sjest u zadnju klupu Wink makar, ljudi iz druge grupe sjednu u prve klupe, nisam vidjela da su ih tjerali... možda se samo nisu dali potjerat, neki ne odustaju tako lako kao ti Laughing

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Gost

PostPostano: 20:51 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Lol....istina misli mi otisle na vjerojatnost isprika :oops:
I tko kaze da sam se dao potjerati...jednostavno je neugodno nebi htio da se dogodi ikome i nebi se trebalo dogadjati ali samo pokazuje da nisu svi asist. jedako dobri ili jedanko losi kako hoces, a dogadja se i kod prof.-ora samo necu o njima jer ... hmm... uglavnom necu o njima.... :wink:
Lol....istina misli mi otisle na vjerojatnost isprika Embarassed
I tko kaze da sam se dao potjerati...jednostavno je neugodno nebi htio da se dogodi ikome i nebi se trebalo dogadjati ali samo pokazuje da nisu svi asist. jedako dobri ili jedanko losi kako hoces, a dogadja se i kod prof.-ora samo necu o njima jer ... hmm... uglavnom necu o njima.... Wink

[Vrh]
shimija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

53 = 55 - 2

PostPostano: 23:04 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc"]ponavljam...ako je poanta faksa samo rijesit one zadatke koje ti je neko pokazao na vjezbama onda ja vec godinama zivim u zabludi.
opet, znam da moje misljenje ne dijeli vecina studenata al moraoh sam ostavit komentar[/quote]

:iagree:
goc (napisa):

I agree

[Vrh]
goc
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

44 = 52 - 8

PostPostano: 23:37 ned, 10. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hfala na podrsci...a i pricali smo bili o tome ;)
i da, sutra se nadjemo ja rafo i zeljac ujutro u pol 10 na faksu kopirat biljeznice iz fizike i malo ponovit pa ako oces
se vidimo
hfala na podrsci...a i pricali smo bili o tome Wink
i da, sutra se nadjemo ja rafo i zeljac ujutro u pol 10 na faksu kopirat biljeznice iz fizike i malo ponovit pa ako oces
se vidimo

[Vrh]
unforgiven
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:35 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gosta za predsjednika!!! :D
Gosta za predsjednika!!! Very Happy

[Vrh]
napraviculom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
14 = 16 - 2

PostPostano: 6:16 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

svakog gosta 3 posta dosta :lol:
svakog gosta 3 posta dosta Laughing

desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 13:09 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock: :shock: :shock:

Vec su dosli [url=http://web.math.hr/nastava/difraf/dif/2007-08/DRFVVkol_2.html]rezultati[/url].

Ja zadovoljna. :)
Shocked Shocked Shocked

Vec su dosli rezultati.

Ja zadovoljna. Smile

kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 13:19 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ni ja se nemam kaj zaliti :)

Da li netko zna da li svi moraju na usmeni ili onaj tko hoce moze prihvatiti ocjenu?

I da li ce nakon zavrsnog isto biti moguce prihvatiti ocjenu ili cu morati i na usmeni?
ni ja se nemam kaj zaliti Smile

Da li netko zna da li svi moraju na usmeni ili onaj tko hoce moze prihvatiti ocjenu?

I da li ce nakon zavrsnog isto biti moguce prihvatiti ocjenu ili cu morati i na usmeni?

[Vrh]
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 13:26 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kika"]ni ja se nemam kaj zaliti :)

I da li ce nakon zavrsnog isto biti moguce prihvatiti ocjenu ili cu morati i na usmeni?[/quote]

Pa pise u pravilima ovako:

[quote]Studenti koji imaju između 20 i 49 bodova pristupaju pismenom dijelu završnog ispita. On može maksimalno donijeti 20 bodova. Studenti koji nakon pismenog dijela imaju više od 50 bodova mogu odmah uzeti predloženu ocjenu ili mogu pristupiti usmenom dijelu ispita koji im nosi maksimalno 10 bodova.[/quote]
kika (napisa):
ni ja se nemam kaj zaliti Smile

Pa pise u pravilima ovako:

Citat:
Studenti koji imaju između 20 i 49 bodova pristupaju pismenom dijelu završnog ispita. On može maksimalno donijeti 20 bodova. Studenti koji nakon pismenog dijela imaju više od 50 bodova mogu odmah uzeti predloženu ocjenu ili mogu pristupiti usmenom dijelu ispita koji im nosi maksimalno 10 bodova.

RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 39

PostPostano: 13:29 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vjerojatno se svi sjećate prvog zadatka, molim one koji su na prvom imali 20 bodova ili zerce manje da mi kazu kolike su limese dobili ispitujuci diferencijabilnost?

Pitam jer je taj zadatak jedino uporište moje potrebe za posjetom žalbi.

(ja sam dobio da limesi ne postoje(pokratili mi se r^4 u brojniku i nazivniku, analogno po obje parcijalne derivacije, te je ostala kombinacija sinusa i kosinusa što nema limes iz čega sam zaključio da funkcija nije diferencijabilna)
Vjerojatno se svi sjećate prvog zadatka, molim one koji su na prvom imali 20 bodova ili zerce manje da mi kazu kolike su limese dobili ispitujuci diferencijabilnost?

Pitam jer je taj zadatak jedino uporište moje potrebe za posjetom žalbi.

(ja sam dobio da limesi ne postoje(pokratili mi se r^4 u brojniku i nazivniku, analogno po obje parcijalne derivacije, te je ostala kombinacija sinusa i kosinusa što nema limes iz čega sam zaključio da funkcija nije diferencijabilna)

Zadnja promjena: RonnieColeman; 13:31 pon, 11. 2. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum