Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

knjiga utisaka sa usmenog 07/08
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
74 = 97 - 23

PostPostano: 17:10 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Znaju li ostali moderatori naše identitete?[/quote]
Pa ako si otkrila dovoljno podataka po kojima bi te se moglo prepoznati, ili stavila ime.prezime mail, a oni znatiželjni, onda znaju :D

Oni vide IP adresu koja im ništa ne znači. U slučaju da te prijave abuse službi, onda bi ovi s abusea otkrivali tko si ti (valjda automatski vide ako ukucaju IP, vrijeme i ostale potrebne podatke koji se njima dostavljaju), ali ne znam baš da napraviš neko nedjelo na forumu, i prijavi te se, da li adminima abuse služba javlja tvoj identitet ili te samo oni kaznu.
ekatarina (napisa):
Znaju li ostali moderatori naše identitete?

Pa ako si otkrila dovoljno podataka po kojima bi te se moglo prepoznati, ili stavila ime.prezime mail, a oni znatiželjni, onda znaju Very Happy

Oni vide IP adresu koja im ništa ne znači. U slučaju da te prijave abuse službi, onda bi ovi s abusea otkrivali tko si ti (valjda automatski vide ako ukucaju IP, vrijeme i ostale potrebne podatke koji se njima dostavljaju), ali ne znam baš da napraviš neko nedjelo na forumu, i prijavi te se, da li adminima abuse služba javlja tvoj identitet ili te samo oni kaznu.

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 18:15 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"][quote="vancika"] rasplakala sam se :tuuga: i htela sam da me pusti van na sto je on odgovorio da se ne mogu tak jeftino proc i da moram to odslusat... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i rekel je da ne budem cmizdrava :D i tak,ne sjecam se dal sam rekla dovidenja jer sam bila tak isfrustrirana...)
....
i eto ja dobila 3 :bis: ... svi sretni i zadovoljni :sreca: ...[/quote]

čekaj, čekaj, rasplakala si se pred Guljašem?
ne vjerujem...
i nitko ne reagira, kao da je to svakidašnja pojava...[/quote]

:lol: i ja sam ostao :o :!:
ee, vancika, tebe će profesor sigurno dobro upamtiti. :D
ekatarina (napisa):
vancika (napisa):
rasplakala sam se Tuuga! i htela sam da me pusti van na sto je on odgovorio da se ne mogu tak jeftino proc i da moram to odslusat... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i rekel je da ne budem cmizdrava Very Happy i tak,ne sjecam se dal sam rekla dovidenja jer sam bila tak isfrustrirana...)
....
i eto ja dobila 3 Bis, bis! ... svi sretni i zadovoljni Trcim u krug od srece! ...

čekaj, čekaj, rasplakala si se pred Guljašem?
ne vjerujem...
i nitko ne reagira, kao da je to svakidašnja pojava...

Laughing i ja sam ostao Surprised Exclamation
ee, vancika, tebe će profesor sigurno dobro upamtiti. Very Happy

anam
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-30 = 8 - 38

PostPostano: 18:31 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na koju bi ovo shemu išlo?

[code:1]cosinus hiperbolni, da dokažem da je slika te f-je doista [1,+besk>[/code:1]
Na koju bi ovo shemu išlo?

Kod:
cosinus hiperbolni, da dokažem da je slika te f-je doista [1,+besk>

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sanjcy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:36 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo i ja odgovarala kod Šikića i dobila 4 :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P ...pitao me je onaj terom kad f:I-->R ,I otvoreni interval,Im otvoreni interval i funkcija je monotona onda slijedi da je fzunkcija neograničena....bila sam zbunjena pa sam malo muljala ali uglavnom strah je bio nepotreban,prof je smiren staložen,malo propitkuje malo pomaže i tako,
evo i ja odgovarala kod Šikića i dobila 4 Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz Razz ...pitao me je onaj terom kad f:I-->R ,I otvoreni interval,Im otvoreni interval i funkcija je monotona onda slijedi da je fzunkcija neograničena....bila sam zbunjena pa sam malo muljala ali uglavnom strah je bio nepotreban,prof je smiren staložen,malo propitkuje malo pomaže i tako,

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 21:32 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

malo kasnim s odgovorom al sam ucio programiranje cijeli dan i noc :) kod sikica sma odgovarao, vrlo ugodna i smirena atmosfera, pitao me bw za funkcije i to samo c dio, to dobro proslo, i on reko: "u redu kolega, bit ce dosta" :)
to bilo to, ja otiso zadovoljno...sretno svima koje to tek ceka :wink:
malo kasnim s odgovorom al sam ucio programiranje cijeli dan i noc Smile kod sikica sma odgovarao, vrlo ugodna i smirena atmosfera, pitao me bw za funkcije i to samo c dio, to dobro proslo, i on reko: "u redu kolega, bit ce dosta" Smile
to bilo to, ja otiso zadovoljno...sretno svima koje to tek ceka Wink

[Vrh]
vancika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 21:37 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma... bila sam tak neispavana i zivcana da je to bilo strasno... vec me svu ispital i dok mi je pocel nabrajati sam skoro eksplodirala,joj boze.... upamtila sam i ja njega :twisted:
ma... bila sam tak neispavana i zivcana da je to bilo strasno... vec me svu ispital i dok mi je pocel nabrajati sam skoro eksplodirala,joj boze.... upamtila sam i ja njega Twisted Evil

jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 5

PostPostano: 13:14 pet, 15. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, ja bila danas kod prof sikica... prosla, profesor je veoma ugodan, ja sam blago receno bila prestravljena pa ono... ugl, pitao me sta znamo kad je niz rastuc i kvg. a meni totalna blokada. pa odg, pa me pito sta znamo o nizu kad je rastuc i nije odozgo omedjen. ja ono sutim, razmisljam, mislim si u sebi pa divergira, al naravno da nisam rekla na glas.. i on to veli, ja se sam nasmijem :) i pitao me jos dkz kad je niz omedjen da je onda i kvg... i to je bilo to.. iskrneo sam se jako jako bojala ali stvarno nema razloga tome, profesor je smiren, cak malo i pomaze i tak.. :) tak da ono.. sretno svima koji su ostali :)
evo, ja bila danas kod prof sikica... prosla, profesor je veoma ugodan, ja sam blago receno bila prestravljena pa ono... ugl, pitao me sta znamo kad je niz rastuc i kvg. a meni totalna blokada. pa odg, pa me pito sta znamo o nizu kad je rastuc i nije odozgo omedjen. ja ono sutim, razmisljam, mislim si u sebi pa divergira, al naravno da nisam rekla na glas.. i on to veli, ja se sam nasmijem Smile i pitao me jos dkz kad je niz omedjen da je onda i kvg... i to je bilo to.. iskrneo sam se jako jako bojala ali stvarno nema razloga tome, profesor je smiren, cak malo i pomaze i tak.. Smile tak da ono.. sretno svima koji su ostali Smile

[Vrh]
thomary
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 15 - 0

PostPostano: 17:28 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobila 2, kod prof. Sikica. moram priznati da je prof jako, jako ugodan, blag (nije da sam pokazala preveliko znanje)...pitao me dokaz teorema da ako je niz konvergentan da je i ogranicen... i znam daje jednu curu danas isto to pitao... Znam da su i dvije cure pale...
Uglavnom, nekako mi se cini da je sad popustljiv posto ide na put u petak (ili kad vec), damu se neda da ih puno ostane za 3. mjesec ili da ih puno treba ispitati Guljas...pa...vi koji jos niste odgovarali...samo naprijed...
E da, ako ikome sto znaci, znam da je jucer pitao dokaz o jedinstvenosti limesa...sva ostala pitanja, vise manje...ono sto vec pise na forumu... papa
Dobila 2, kod prof. Sikica. moram priznati da je prof jako, jako ugodan, blag (nije da sam pokazala preveliko znanje)...pitao me dokaz teorema da ako je niz konvergentan da je i ogranicen... i znam daje jednu curu danas isto to pitao... Znam da su i dvije cure pale...
Uglavnom, nekako mi se cini da je sad popustljiv posto ide na put u petak (ili kad vec), damu se neda da ih puno ostane za 3. mjesec ili da ih puno treba ispitati Guljas...pa...vi koji jos niste odgovarali...samo naprijed...
E da, ako ikome sto znaci, znam da je jucer pitao dokaz o jedinstvenosti limesa...sva ostala pitanja, vise manje...ono sto vec pise na forumu... papa

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 8:05 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="thomary"]Znam da su i dvije cure pale...[/quote]
Aha, ja sam jedna od te dvije. :lol:
Dečka prije mene (koji je isto pao) je pitao dokaz o jedinstvenosti limesa, mene je pitao dokaz da je monoton i ograničen niz konvergentan i nakon toga me pitao da dokažem da je sinus neprekidna funkcija (a je*iga xD ). Ma profesor je i inače dobar, ne vidim zašto bi na usmenom bio drugačiji. I super mi je kad se uživio i pokušavao ovom dečku prije mene objasniti i pomoći kako da nastavi, mimika mu je divna. [img]http://i2.photobucket.com/albums/y29/waterfly89/Smilies/medo.gif[/img]
thomary (napisa):
Znam da su i dvije cure pale...

Aha, ja sam jedna od te dvije. Laughing
Dečka prije mene (koji je isto pao) je pitao dokaz o jedinstvenosti limesa, mene je pitao dokaz da je monoton i ograničen niz konvergentan i nakon toga me pitao da dokažem da je sinus neprekidna funkcija (a je*iga xD ). Ma profesor je i inače dobar, ne vidim zašto bi na usmenom bio drugačiji. I super mi je kad se uživio i pokušavao ovom dečku prije mene objasniti i pomoći kako da nastavi, mimika mu je divna.

GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 14:28 pon, 17. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

JEDAN JAKO VELIKI I VAZAN TEOREM KOD PROF.GULJASA KOJI TREBA IMAT NA UMU JE: IMAJTE STA VISE BODOVA NA KOLOKVIJIMA I NA NATJECANJU I SVE CE BIT OK...ALI AKO NE VOLITE RJESAVAT ZADATKE SPREMITE SE NA ISPJEVAVANJE TEORIJE IZ MA1 i MA2!!!
VI BIRATE STA VAN SE VISE SVIĐA.PREPORUCAM PRVU OPCIJU...MADA,ONA JE LOKALNO DOBRA A NE GLOBALNO...STA ZBOG VJEROVATNOSTI STA ZBOG DIF.RAF.-a
SRETNO U 7 MISEC
JEDAN JAKO VELIKI I VAZAN TEOREM KOD PROF.GULJASA KOJI TREBA IMAT NA UMU JE: IMAJTE STA VISE BODOVA NA KOLOKVIJIMA I NA NATJECANJU I SVE CE BIT OK...ALI AKO NE VOLITE RJESAVAT ZADATKE SPREMITE SE NA ISPJEVAVANJE TEORIJE IZ MA1 i MA2!!!
VI BIRATE STA VAN SE VISE SVIĐA.PREPORUCAM PRVU OPCIJU...MADA,ONA JE LOKALNO DOBRA A NE GLOBALNO...STA ZBOG VJEROVATNOSTI STA ZBOG DIF.RAF.-a
SRETNO U 7 MISEC

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum