Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:10 uto, 12. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ekatarina"]Znaju li ostali moderatori naše identitete?[/quote]
Pa ako si otkrila dovoljno podataka po kojima bi te se moglo prepoznati, ili stavila ime.prezime mail, a oni znatiželjni, onda znaju :D
Oni vide IP adresu koja im ništa ne znači. U slučaju da te prijave abuse službi, onda bi ovi s abusea otkrivali tko si ti (valjda automatski vide ako ukucaju IP, vrijeme i ostale potrebne podatke koji se njima dostavljaju), ali ne znam baš da napraviš neko nedjelo na forumu, i prijavi te se, da li adminima abuse služba javlja tvoj identitet ili te samo oni kaznu.
ekatarina (napisa): | Znaju li ostali moderatori naše identitete? |
Pa ako si otkrila dovoljno podataka po kojima bi te se moglo prepoznati, ili stavila ime.prezime mail, a oni znatiželjni, onda znaju
Oni vide IP adresu koja im ništa ne znači. U slučaju da te prijave abuse službi, onda bi ovi s abusea otkrivali tko si ti (valjda automatski vide ako ukucaju IP, vrijeme i ostale potrebne podatke koji se njima dostavljaju), ali ne znam baš da napraviš neko nedjelo na forumu, i prijavi te se, da li adminima abuse služba javlja tvoj identitet ili te samo oni kaznu.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:15 uto, 12. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ekatarina"][quote="vancika"] rasplakala sam se :tuuga: i htela sam da me pusti van na sto je on odgovorio da se ne mogu tak jeftino proc i da moram to odslusat... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i rekel je da ne budem cmizdrava :D i tak,ne sjecam se dal sam rekla dovidenja jer sam bila tak isfrustrirana...)
....
i eto ja dobila 3 :bis: ... svi sretni i zadovoljni :sreca: ...[/quote]
čekaj, čekaj, rasplakala si se pred Guljašem?
ne vjerujem...
i nitko ne reagira, kao da je to svakidašnja pojava...[/quote]
:lol: i ja sam ostao :o :!:
ee, vancika, tebe će profesor sigurno dobro upamtiti. :D
ekatarina (napisa): | vancika (napisa): | rasplakala sam se i htela sam da me pusti van na sto je on odgovorio da se ne mogu tak jeftino proc i da moram to odslusat... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i rekel je da ne budem cmizdrava i tak,ne sjecam se dal sam rekla dovidenja jer sam bila tak isfrustrirana...)
....
i eto ja dobila 3 ... svi sretni i zadovoljni ... |
čekaj, čekaj, rasplakala si se pred Guljašem?
ne vjerujem...
i nitko ne reagira, kao da je to svakidašnja pojava... |
i ja sam ostao
ee, vancika, tebe će profesor sigurno dobro upamtiti.
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
sanjcy Forumaš(ica)

|
Postano: 18:36 uto, 12. 2. 2008 Naslov: |
|
|
evo i ja odgovarala kod Šikića i dobila 4 :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P ...pitao me je onaj terom kad f:I-->R ,I otvoreni interval,Im otvoreni interval i funkcija je monotona onda slijedi da je fzunkcija neograničena....bila sam zbunjena pa sam malo muljala ali uglavnom strah je bio nepotreban,prof je smiren staložen,malo propitkuje malo pomaže i tako,
evo i ja odgovarala kod Šikića i dobila 4 ...pitao me je onaj terom kad f:I-->R ,I otvoreni interval,Im otvoreni interval i funkcija je monotona onda slijedi da je fzunkcija neograničena....bila sam zbunjena pa sam malo muljala ali uglavnom strah je bio nepotreban,prof je smiren staložen,malo propitkuje malo pomaže i tako,
|
|
[Vrh] |
|
behemont Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:32 uto, 12. 2. 2008 Naslov: |
|
|
malo kasnim s odgovorom al sam ucio programiranje cijeli dan i noc :) kod sikica sma odgovarao, vrlo ugodna i smirena atmosfera, pitao me bw za funkcije i to samo c dio, to dobro proslo, i on reko: "u redu kolega, bit ce dosta" :)
to bilo to, ja otiso zadovoljno...sretno svima koje to tek ceka :wink:
malo kasnim s odgovorom al sam ucio programiranje cijeli dan i noc kod sikica sma odgovarao, vrlo ugodna i smirena atmosfera, pitao me bw za funkcije i to samo c dio, to dobro proslo, i on reko: "u redu kolega, bit ce dosta"
to bilo to, ja otiso zadovoljno...sretno svima koje to tek ceka
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
jejo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:14 pet, 15. 2. 2008 Naslov: |
|
|
evo, ja bila danas kod prof sikica... prosla, profesor je veoma ugodan, ja sam blago receno bila prestravljena pa ono... ugl, pitao me sta znamo kad je niz rastuc i kvg. a meni totalna blokada. pa odg, pa me pito sta znamo o nizu kad je rastuc i nije odozgo omedjen. ja ono sutim, razmisljam, mislim si u sebi pa divergira, al naravno da nisam rekla na glas.. i on to veli, ja se sam nasmijem :) i pitao me jos dkz kad je niz omedjen da je onda i kvg... i to je bilo to.. iskrneo sam se jako jako bojala ali stvarno nema razloga tome, profesor je smiren, cak malo i pomaze i tak.. :) tak da ono.. sretno svima koji su ostali :)
evo, ja bila danas kod prof sikica... prosla, profesor je veoma ugodan, ja sam blago receno bila prestravljena pa ono... ugl, pitao me sta znamo kad je niz rastuc i kvg. a meni totalna blokada. pa odg, pa me pito sta znamo o nizu kad je rastuc i nije odozgo omedjen. ja ono sutim, razmisljam, mislim si u sebi pa divergira, al naravno da nisam rekla na glas.. i on to veli, ja se sam nasmijem i pitao me jos dkz kad je niz omedjen da je onda i kvg... i to je bilo to.. iskrneo sam se jako jako bojala ali stvarno nema razloga tome, profesor je smiren, cak malo i pomaze i tak.. tak da ono.. sretno svima koji su ostali
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)

|
Postano: 17:28 sri, 20. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Dobila 2, kod prof. Sikica. moram priznati da je prof jako, jako ugodan, blag (nije da sam pokazala preveliko znanje)...pitao me dokaz teorema da ako je niz konvergentan da je i ogranicen... i znam daje jednu curu danas isto to pitao... Znam da su i dvije cure pale...
Uglavnom, nekako mi se cini da je sad popustljiv posto ide na put u petak (ili kad vec), damu se neda da ih puno ostane za 3. mjesec ili da ih puno treba ispitati Guljas...pa...vi koji jos niste odgovarali...samo naprijed...
E da, ako ikome sto znaci, znam da je jucer pitao dokaz o jedinstvenosti limesa...sva ostala pitanja, vise manje...ono sto vec pise na forumu... papa
Dobila 2, kod prof. Sikica. moram priznati da je prof jako, jako ugodan, blag (nije da sam pokazala preveliko znanje)...pitao me dokaz teorema da ako je niz konvergentan da je i ogranicen... i znam daje jednu curu danas isto to pitao... Znam da su i dvije cure pale...
Uglavnom, nekako mi se cini da je sad popustljiv posto ide na put u petak (ili kad vec), damu se neda da ih puno ostane za 3. mjesec ili da ih puno treba ispitati Guljas...pa...vi koji jos niste odgovarali...samo naprijed...
E da, ako ikome sto znaci, znam da je jucer pitao dokaz o jedinstvenosti limesa...sva ostala pitanja, vise manje...ono sto vec pise na forumu... papa
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: