Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Forum mjesto za «punjenje» Ćumeza ili …?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 14:40 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Forum mjesto za «punjenje» Ćumeza ili …? Citirajte i odgovorite

Naslov topica mi se sam nametnuo kada sam razmišljala o tome da li da se registriram ili ne.
Forum bi trebao biti «pomagalo u nastavi». Međutim očito da ne funkcionira na način na koji bi trebao. Rubrika koja se uvijek puni je Ćumez. Zbog čega ? Da li zbog toga što studentima na našem faksu nije potrebno pomagalo ili se možda njime ne koriste na pravi način u smislu da «ne vide» potencijalne mogućnosti u njemu ? Možda je problem o cjelokupnoj većinskoj neangažiranosti faksovskog osoblja u tom pogledu? Očito negdje nešto ne štima. Pa bih voljela pročitati vaše mišljenje.
Naslov topica mi se sam nametnuo kada sam razmišljala o tome da li da se registriram ili ne.
Forum bi trebao biti «pomagalo u nastavi». Međutim očito da ne funkcionira na način na koji bi trebao. Rubrika koja se uvijek puni je Ćumez. Zbog čega ? Da li zbog toga što studentima na našem faksu nije potrebno pomagalo ili se možda njime ne koriste na pravi način u smislu da «ne vide» potencijalne mogućnosti u njemu ? Možda je problem o cjelokupnoj većinskoj neangažiranosti faksovskog osoblja u tom pogledu? Očito negdje nešto ne štima. Pa bih voljela pročitati vaše mišljenje.

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 0

PostPostano: 15:44 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajuuuuuuuuuuuuj. pa, jedna od jako bitnih stvari za uspjesno akademsko skolovanje je i pozitivan stav prema faksu, a tome puno pridonosi i dobar odnos sa drugim studentima i asistentima i profesorima. zato ne umanjujmo vaznost Cumeza.
nisam ovdje dugo, al ne bi rekla da je forum nefunkcionalan.
ako sam dobro shvatila, ovo i nije nista sluzbeno, vec cisto dobra volja nekih od autoriteta :D , a ti koji su prisutni su itekako aktivni i svesrdnopomagajuci.
ajuuuuuuuuuuuuj. pa, jedna od jako bitnih stvari za uspjesno akademsko skolovanje je i pozitivan stav prema faksu, a tome puno pridonosi i dobar odnos sa drugim studentima i asistentima i profesorima. zato ne umanjujmo vaznost Cumeza.
ako sam dobro shvatila, ovo i nije nista sluzbeno, vec cisto dobra volja nekih od autoriteta Very Happy , a ti koji su prisutni su itekako aktivni i svesrdnopomagajuci.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:44 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Re: Forum mjesto za «punjenje» Ćumeza ili …? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Forum bi trebao biti «pomagalo u nastavi». Međutim očito da ne funkcionira na način na koji bi trebao. Rubrika koja se uvijek puni je Ćumez.[/quote]

Zasto bi punjenje Cumeza bio problem? Ne bi bilo dobro kad bi ostali forumi zjapili prazni, ali nije tako. Ukupan broj postova na forumima posvecenim kolegijima je 3153, a ima ih jos 2408 na ostalim forumima direktno vezanim uz nastavu (opcenitosti, ispiti, kolokviji itd.) Naspram toga 1818 postova u Cumezu i nije tako puno.

[quote="Anonymous"]Zbog čega ? Da li zbog toga što studentima na našem faksu nije potrebno pomagalo ili se možda njime ne koriste na pravi način u smislu da «ne vide» potencijalne mogućnosti u njemu ? Možda je problem o cjelokupnoj većinskoj neangažiranosti faksovskog osoblja u tom pogledu?[/quote]

Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata. Istina, neki imaju vrlo mali broj postova, ali drugi zato obilno nadoknadjuju :D Koliko se sjecam nijedno relevantno pitanje nije ostalo bez odgovora nekog od zaposlenika. Desavalo se cak da vsego ode pitati prodekanicu da bi napisao odgovor na forum :bow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=46]Podsjecam[/url] da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom. U medjuvremenu su poslovi administriranja i moderiranja podijeljeni s vecim brojem studenata, pa mislim da vise nema straha za opstanak foruma.

[quote="Anonymous"]Naslov topica mi se sam nametnuo kada sam razmišljala o tome da li da se registriram ili ne.[/quote]

Nadam se da sam te uvjerio i da ces se sada registrirati. 8)
Anonymous (napisa):
Forum bi trebao biti «pomagalo u nastavi». Međutim očito da ne funkcionira na način na koji bi trebao. Rubrika koja se uvijek puni je Ćumez.

Zasto bi punjenje Cumeza bio problem? Ne bi bilo dobro kad bi ostali forumi zjapili prazni, ali nije tako. Ukupan broj postova na forumima posvecenim kolegijima je 3153, a ima ih jos 2408 na ostalim forumima direktno vezanim uz nastavu (opcenitosti, ispiti, kolokviji itd.) Naspram toga 1818 postova u Cumezu i nije tako puno.

Anonymous (napisa):
Zbog čega ? Da li zbog toga što studentima na našem faksu nije potrebno pomagalo ili se možda njime ne koriste na pravi način u smislu da «ne vide» potencijalne mogućnosti u njemu ? Možda je problem o cjelokupnoj većinskoj neangažiranosti faksovskog osoblja u tom pogledu?

Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata. Istina, neki imaju vrlo mali broj postova, ali drugi zato obilno nadoknadjuju Very Happy Koliko se sjecam nijedno relevantno pitanje nije ostalo bez odgovora nekog od zaposlenika. Desavalo se cak da vsego ode pitati prodekanicu da bi napisao odgovor na forum I bow before you Podsjecam da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom. U medjuvremenu su poslovi administriranja i moderiranja podijeljeni s vecim brojem studenata, pa mislim da vise nema straha za opstanak foruma.

Anonymous (napisa):

Nadam se da sam te uvjerio i da ces se sada registrirati. Cool

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 19:30 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="defer"]ajuuuuuuuuuuuuj. pa, jedna od jako bitnih stvari za uspjesno akademsko skolovanje je i pozitivan stav prema faksu, a tome puno pridonosi i dobar odnos sa drugim studentima i asistentima i profesorima. zato ne umanjujmo vaznost Cumeza. [/quote]

Ovom temom nisam ni pokušala umanjiti važnost Ćumeza. Nego ukazati na nedovoljno interesiranje za one dijelove Foruma koji su orijentirani prema nastavi. :)

[quote="defer"]nisam ovdje dugo, al ne bi rekla da je forum nefunkcionalan. [/quote]

Ne smatram da je Forum nefunkcionalan, nego se njegova prvotna funkcionalnost ne iskorištava u onoj mjeri u kojoj bi mogla, pa možda i trebala. Dakle, može se sigurno puno bolje i kavlitetnije. :)

[quote="defer"]ako sam dobro shvatila, ovo i nije nista sluzbeno, vec cisto dobra volja nekih od autoriteta , a ti koji su prisutni su itekako aktivni i svesrdnopomagajuci.[/quote]

Ovo je samo zapažanje i pokušaj studentice da se ukaže na mogućnost unaprjeđivanja i usavršavanja prvotne funkcionalnosti Foruma. :)

[quote="krcko"]Zasto bi punjenje Cumeza bio problem? Ne bi bilo dobro kad bi ostali forumi zjapili prazni, ali nije tako. Ukupan broj postova na forumima posvecenim kolegijima je 3153, a ima ih jos 2408 na ostalim forumima direktno vezanim uz nastavu (opcenitosti, ispiti, kolokviji itd.) Naspram toga 1818 postova u Cumezu i nije tako puno.[/quote]

Ne smatram punjenje Ćumeza problemom, nego sam ga spomenula kao mjerilo iskoristivosti i zainetersiranosti studenata za onaj dio Foruma koji se odnosi na nastavu.

[quote="krcko"]Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata. [/quote]

Koliki je ukupan broj profesora i asistenata na našem faksu ?

[quote="krcko"]Istina, neki imaju vrlo mali broj postova, ali drugi zato obilno nadoknadjuju Koliko se sjecam nijedno relevantno pitanje nije ostalo bez odgovora nekog od zaposlenika. Desavalo se cak da vsego ode pitati prodekanicu da bi napisao odgovor na forum Podsjecam da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom. U medjuvremenu su poslovi administriranja i moderiranja podijeljeni s vecim brojem studenata, pa mislim da vise nema straha za opstanak foruma. [/quote]

Napore i trud registriranih asistenata i profesora na ovom Forumu cijenim i oni su hvalevrijedni, te mislim da se kreću u pravom smjeru.

Pregledavajući postove sam naišla na slično [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1152]razmišljanje[/url]
defer (napisa):

Ovom temom nisam ni pokušala umanjiti važnost Ćumeza. Nego ukazati na nedovoljno interesiranje za one dijelove Foruma koji su orijentirani prema nastavi. Smile

defer (napisa):

Ne smatram da je Forum nefunkcionalan, nego se njegova prvotna funkcionalnost ne iskorištava u onoj mjeri u kojoj bi mogla, pa možda i trebala. Dakle, može se sigurno puno bolje i kavlitetnije. Smile

defer (napisa):
ako sam dobro shvatila, ovo i nije nista sluzbeno, vec cisto dobra volja nekih od autoriteta , a ti koji su prisutni su itekako aktivni i svesrdnopomagajuci.

Ovo je samo zapažanje i pokušaj studentice da se ukaže na mogućnost unaprjeđivanja i usavršavanja prvotne funkcionalnosti Foruma. Smile

krcko (napisa):

Ne smatram punjenje Ćumeza problemom, nego sam ga spomenula kao mjerilo iskoristivosti i zainetersiranosti studenata za onaj dio Foruma koji se odnosi na nastavu.

krcko (napisa):
Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata.

Koliki je ukupan broj profesora i asistenata na našem faksu ?

krcko (napisa):
Istina, neki imaju vrlo mali broj postova, ali drugi zato obilno nadoknadjuju Koliko se sjecam nijedno relevantno pitanje nije ostalo bez odgovora nekog od zaposlenika. Desavalo se cak da vsego ode pitati prodekanicu da bi napisao odgovor na forum Podsjecam da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom. U medjuvremenu su poslovi administriranja i moderiranja podijeljeni s vecim brojem studenata, pa mislim da vise nema straha za opstanak foruma.

Napore i trud registriranih asistenata i profesora na ovom Forumu cijenim i oni su hvalevrijedni, te mislim da se kreću u pravom smjeru.

Pregledavajući postove sam naišla na slično razmišljanje

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:48 sub, 31. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ne smatram da je Forum nefunkcionalan, nego se njegova prvotna funkcionalnost ne iskorištava u onoj mjeri u kojoj bi mogla, pa možda i trebala. Dakle, može se sigurno puno bolje i kavlitetnije. :) [/quote]

Koliko od 5561 poruka u forumima posvecenim nastavi si procitala prije nego sto si donjela taj zakljucak? :roll:

[quote="Anonymous"]Ovo je samo zapažanje i pokušaj studentice da se ukaže na mogućnost unaprjeđivanja i usavršavanja prvotne funkcionalnosti Foruma. :)[/quote]

Razumijem zapazanje, ali ne shvacam na sto se odnosi "mogucnost unaprjedjivanja i usavrsavanja". Ovo je samo jos jedan topic koji nema veze niti s matematikom niti s nastavom (kao takav bi se bolje uklopio u Cumez :twisted: ). Ne bi li bilo korisnije da si sama postavila pitanje vezano uz matematiku, koje bi "unaprijedilo i usavrsilo" forum?
Anonymous (napisa):
Ne smatram da je Forum nefunkcionalan, nego se njegova prvotna funkcionalnost ne iskorištava u onoj mjeri u kojoj bi mogla, pa možda i trebala. Dakle, može se sigurno puno bolje i kavlitetnije. Smile

Koliko od 5561 poruka u forumima posvecenim nastavi si procitala prije nego sto si donjela taj zakljucak? Rolling Eyes

Anonymous (napisa):
Ovo je samo zapažanje i pokušaj studentice da se ukaže na mogućnost unaprjeđivanja i usavršavanja prvotne funkcionalnosti Foruma. Smile

Razumijem zapazanje, ali ne shvacam na sto se odnosi "mogucnost unaprjedjivanja i usavrsavanja". Ovo je samo jos jedan topic koji nema veze niti s matematikom niti s nastavom (kao takav bi se bolje uklopio u Cumez Twisted Evil ). Ne bi li bilo korisnije da si sama postavila pitanje vezano uz matematiku, koje bi "unaprijedilo i usavrsilo" forum?

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:26 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: Forum mjesto za «punjenje» Ćumeza ili …? Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=46]Podsjecam[/url] da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom.[/quote]

Ispravak netocnog linka: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=461 8) ;)

Takodjer, kako tamo pise, nije zasluga bas samo moja... :roll: Ti si itekako zasluzio titulu koju nosis u ranku. ;) A tu su i ostali modovi, da sada ne ponavljam topic... :)

Sto se teme ovog topica tice, na studentima je da iskoriste potencijal Foruma. :D U posljednje vrijeme primjecujem jako pozitivne pomake: povecan broj nastavnih (i sl. ozbiljnih) tema, rasprave o radu asistenata... :D

Rekao bih da se stvari ipak krecu u pozitivnom smjeru i da je situacija prilicno bolja nego sto je bila kad sam ja napisao text s linka koji cijenjena gosca citira. :)

[quote="krcko"]Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata.[/quote]

Zapravo, [url=http://degiorgi.math.hr/forum/groupcp.php?g=35]ima nas 18[/url] :D (od toga 3 "bivsa" :(). Jos bar troje pristupaju (ili su pristupali) kao neregistrirani gosti. :)

Imamo i stanovitu podrsku demosa (zahvala i njima :)). :D Tu mi je najvise zao sto nema pitanja na forumu [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewforum.php?f=20]UVISa[/url] :( jer znam da je kvalitetno "pokriven" upravo od strane demonstratora. =D>

:idea: Eto i ideje za "poboljsanje": uputiti studente druge i trece godine da na tom forumu potraze pomoc vezanu uz UVIS. 8)
krcko (napisa):
Podsjecam da je forum nastao iskljucivo njegovim zalaganjem i dobrom voljom.

Ispravak netocnog linka: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=461 Cool Wink

Takodjer, kako tamo pise, nije zasluga bas samo moja... Rolling Eyes Ti si itekako zasluzio titulu koju nosis u ranku. Wink A tu su i ostali modovi, da sada ne ponavljam topic... Smile

Sto se teme ovog topica tice, na studentima je da iskoriste potencijal Foruma. Very Happy U posljednje vrijeme primjecujem jako pozitivne pomake: povecan broj nastavnih (i sl. ozbiljnih) tema, rasprave o radu asistenata... Very Happy

Rekao bih da se stvari ipak krecu u pozitivnom smjeru i da je situacija prilicno bolja nego sto je bila kad sam ja napisao text s linka koji cijenjena gosca citira. Smile

krcko (napisa):
Medju registriranim korisnicima ovako na brzinu sam prepoznao 5 profesora i 8 asistenata.

Zapravo, ima nas 18 Very Happy (od toga 3 "bivsa" Sad). Jos bar troje pristupaju (ili su pristupali) kao neregistrirani gosti. Smile

Imamo i stanovitu podrsku demosa (zahvala i njima Smile). Very Happy Tu mi je najvise zao sto nema pitanja na forumu UVISa Sad jer znam da je kvalitetno "pokriven" upravo od strane demonstratora. Applause

Idea Eto i ideje za "poboljsanje": uputiti studente druge i trece godine da na tom forumu potraze pomoc vezanu uz UVIS. Cool

[Vrh]
Asmodai
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 3:50 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: Forum mjesto za «punjenje» Ćumeza ili …? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Naslov topica mi se sam nametnuo kada sam razmišljala o tome da li da se registriram ili ne.
Forum bi trebao biti «pomagalo u nastavi». Međutim očito da ne funkcionira na način na koji bi trebao. Rubrika koja se uvijek puni je Ćumez. Zbog čega ? Da li zbog toga što studentima na našem faksu nije potrebno pomagalo ili se možda njime ne koriste na pravi način u smislu da «ne vide» potencijalne mogućnosti u njemu ? Možda je problem o cjelokupnoj većinskoj neangažiranosti faksovskog osoblja u tom pogledu? Očito negdje nešto ne štima. Pa bih voljela pročitati vaše mišljenje.[/quote]

Neznam bas od kud vadis ove zakljucke... Cumez je u zadnje vrijeme prilicno neaktivan u odnosu na forume koji se bave nastavom... (diskusije o asistentima su pogotvo povecale ozbiljnost foruma)

Na svim forumima za kolegije ce se uvijek naci netko tko ce ti pomoci oko bilo cega i tnetko tko ce znati odgovoriti sto god pitao.. (ili ce otici i provjeriti)

Cumez kao takav je dio foruma koji ne namjenjen da se ljudi opuste i komunicriaju medjusobno i o stvarima koje nisu usko vezane uz fax... (kao i Games of the World ;))

Stoga ne donosi preuranjene zakljucke i malo pogledaj kako ovo funkcionira...
Anonymous (napisa):

Neznam bas od kud vadis ove zakljucke... Cumez je u zadnje vrijeme prilicno neaktivan u odnosu na forume koji se bave nastavom... (diskusije o asistentima su pogotvo povecale ozbiljnost foruma)

Na svim forumima za kolegije ce se uvijek naci netko tko ce ti pomoci oko bilo cega i tnetko tko ce znati odgovoriti sto god pitao.. (ili ce otici i provjeriti)

Cumez kao takav je dio foruma koji ne namjenjen da se ljudi opuste i komunicriaju medjusobno i o stvarima koje nisu usko vezane uz fax... (kao i Games of the World Wink)

Stoga ne donosi preuranjene zakljucke i malo pogledaj kako ovo funkcionira...

... you know you are doing something right!
-Blitzkrieg
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 12:10 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko dugo postoji Forum ?
Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih (barem dva posta u mjesec dana u dijelu Foruma koji se odnosi na nastavu) ?
Koliki je ukupan broj profesora i asistenata i koliki je broj aktivno registriranih ?
Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih (barem dva posta u mjesec dana u dijelu Foruma koji se odnosi na nastavu) ?
Koliki je ukupan broj profesora i asistenata i koliki je broj aktivno registriranih ?

[Vrh]
ketz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 12:45 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Koliko dugo postoji Forum ?
Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih ?
Koliki je ukupan broj profesora i asistenata i koliki je broj aktivno registriranih ?[/quote]
:violin:...the answer my friend is blowin' in the wind, the answer is blowin' in the wind. :violin:

Moze druga kitica...
Citat:
Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih ?

Boo hoo!...the answer my friend is blowin' in the wind, the answer is blowin' in the wind. Boo hoo!

Moze druga kitica...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:39 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Koliko dugo postoji Forum?[/quote]

Od 22:07 Sun, 6. 10. 2002. 8)

[quote="Anonymous"]Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih (barem dva posta u mjesec dana u dijelu Foruma koji se odnosi na nastavu)?[/quote]

Ukupan broj studenata na faxu je oko 1000, ako je vjerovati jednom od postova na Forumu (ne znam vise gdje). Prije tog posta sam mislio da vas ima oko dvije-tri tisuce...

Sto se tice nasih, "aktivno" registriranih studenata, nemam jednostavan nacin da to saznam. :roll:

Besides, kako je vec Krcko rekao, cemu omalovazavati druge forume (npr. "Faxovske opcenitosti")? :roll:

Inace, korisnika starijih od mjesec dana, a da nemaju ni jedan post ima 74. :shock: Ipak, receno mi je da imamo dosta [i]lurkera[/i] (onih koji relativno redovito citaju, ali ne postaju :?). I sam cesto naletim da je neki user ulogiran, a da nema postova, pa mi se "teorija o [i]lurkerima[/i]" cini razumna... :)

Dakle, postanje nije jedini kriterij aktivnosti na Forumu. 8)

Primijeti da Forum jako drzi do anonimnosti, tako da je nemoguce pricati o korisnicima-"nasim studentima". Ja za veliku vecinu korisnika nemam pojma jesu li "nasi" ili "tudji" studenti... :) Zapravo, ne znam ni jesu li uopce studenti... :g:

[quote="Anonymous"]Koliki je ukupan broj profesora i asistenata i koliki je broj aktivno registriranih?[/quote]

Ukupan broj prof, doc i asist na Fakultetu je oko 100, a za aktivne na Forumu sam odgovorio u prethodnom postu...

Cemu takav neprijateljski ton u postu? Ako ti se Forum cini [i]bezveze[/i] ili kao [i]gubljenje vremene[/i] ili stogod, nitko te ne tjera ovamo, ne? :)

Forum je takav kakav je. Studenti mogu utjecati na to da nastavne sekcije "ozive" i tako da ih populariziraju medju kolegama koji jos ne dolaze na Forum, ali i tako da razgovaraju sa svojim asistentima i profesorima i zamole ih da se ukljuce u rad Foruma. :shock: Znam da zvuci [i]creepy[/i] ;) ali nekoliko zaposlenih je doslo ovdje [b]upravo na molbu studenata[/b]. :D
Anonymous (napisa):
Koliko dugo postoji Forum?

Od 22:07 Sun, 6. 10. 2002. Cool

Anonymous (napisa):
Koliki je ukupan broj studenata na našem faksu i koliki je broj aktivno registiranih (barem dva posta u mjesec dana u dijelu Foruma koji se odnosi na nastavu)?

Ukupan broj studenata na faxu je oko 1000, ako je vjerovati jednom od postova na Forumu (ne znam vise gdje). Prije tog posta sam mislio da vas ima oko dvije-tri tisuce...

Sto se tice nasih, "aktivno" registriranih studenata, nemam jednostavan nacin da to saznam. Rolling Eyes

Besides, kako je vec Krcko rekao, cemu omalovazavati druge forume (npr. "Faxovske opcenitosti")? Rolling Eyes

Inace, korisnika starijih od mjesec dana, a da nemaju ni jedan post ima 74. Shocked Ipak, receno mi je da imamo dosta lurkera (onih koji relativno redovito citaju, ali ne postaju Confused). I sam cesto naletim da je neki user ulogiran, a da nema postova, pa mi se "teorija o lurkerima" cini razumna... Smile

Dakle, postanje nije jedini kriterij aktivnosti na Forumu. Cool

Primijeti da Forum jako drzi do anonimnosti, tako da je nemoguce pricati o korisnicima-"nasim studentima". Ja za veliku vecinu korisnika nemam pojma jesu li "nasi" ili "tudji" studenti... Smile Zapravo, ne znam ni jesu li uopce studenti... Mr. Green

Anonymous (napisa):
Koliki je ukupan broj profesora i asistenata i koliki je broj aktivno registriranih?

Ukupan broj prof, doc i asist na Fakultetu je oko 100, a za aktivne na Forumu sam odgovorio u prethodnom postu...

Cemu takav neprijateljski ton u postu? Ako ti se Forum cini bezveze ili kao gubljenje vremene ili stogod, nitko te ne tjera ovamo, ne? Smile

Forum je takav kakav je. Studenti mogu utjecati na to da nastavne sekcije "ozive" i tako da ih populariziraju medju kolegama koji jos ne dolaze na Forum, ali i tako da razgovaraju sa svojim asistentima i profesorima i zamole ih da se ukljuce u rad Foruma. Shocked Znam da zvuci creepy Wink ali nekoliko zaposlenih je doslo ovdje upravo na molbu studenata. Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:44 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Cemu takav neprijateljski ton u postu? Ako ti se Forum cini [i]bezveze[/i] ili kao [i]gubljenje vremene[/i] ili stogod, nitko te ne tjera ovamo, ne? :)
[/quote]

Ne znam zašto svi(misleći na one koji su ovdje postali) mislite da sam neprijateljski nastrojena prema Forumu.(možda zbog nedostatka smajlića :) ). Mislim da o ovome vrijedi razmisliti, a i raspraviti. :) Uopće nisa imala namjeru da ovo izgleda kao zlonamjernu kritiku. Dapače, ona je dobronamjerna. :)
Naravno da me nitko ne tjera ovamo. Smatram da je ovo prvo mjesto gdje se vidi napredak u komunikaciji između profa/asistenata i studenta(za one koji su na višim godinama je dobro znano kako je ta komunikacija "zategnuta"). :)
[quote="vsego"]
Forum je takav kakav je. Studenti mogu utjecati na to da nastavne sekcije "ozive" i tako da ih populariziraju medju kolegama koji jos ne dolaze na Forum, ali i tako da razgovaraju sa svojim asistentima i profesorima i zamole ih da se ukljuce u rad Foruma. :shock: Znam da zvuci [i]creepy[/i] ;) ali nekoliko zaposlenih je doslo ovdje [b]upravo na molbu studenata[/b]. :D[/quote]

Upravo je to jedan od razloga zbog čega sam započela ovaj topic. :)
vsego (napisa):

Cemu takav neprijateljski ton u postu? Ako ti se Forum cini bezveze ili kao gubljenje vremene ili stogod, nitko te ne tjera ovamo, ne? Smile

Ne znam zašto svi(misleći na one koji su ovdje postali) mislite da sam neprijateljski nastrojena prema Forumu.(možda zbog nedostatka smajlića Smile ). Mislim da o ovome vrijedi razmisliti, a i raspraviti. Smile Uopće nisa imala namjeru da ovo izgleda kao zlonamjernu kritiku. Dapače, ona je dobronamjerna. Smile
Naravno da me nitko ne tjera ovamo. Smatram da je ovo prvo mjesto gdje se vidi napredak u komunikaciji između profa/asistenata i studenta(za one koji su na višim godinama je dobro znano kako je ta komunikacija "zategnuta"). Smile
vsego (napisa):

Forum je takav kakav je. Studenti mogu utjecati na to da nastavne sekcije "ozive" i tako da ih populariziraju medju kolegama koji jos ne dolaze na Forum, ali i tako da razgovaraju sa svojim asistentima i profesorima i zamole ih da se ukljuce u rad Foruma. Shocked Znam da zvuci creepy Wink ali nekoliko zaposlenih je doslo ovdje upravo na molbu studenata. Very Happy

Upravo je to jedan od razloga zbog čega sam započela ovaj topic. Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:05 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ne znam zašto svi(misleći na one koji su ovdje postali) mislite da sam neprijateljski nastrojena prema Forumu.(možda zbog nedostatka smajlića :) ). Mislim da o ovome vrijedi razmisliti, a i raspraviti. :) Uopće nisa imala namjeru da ovo izgleda kao zlonamjernu kritiku. Dapače, ona je dobronamjerna. :)[/quote]

To (da je kritika dobronamjerna) sam prvo pomislio 8) ali tvoj zadnji post (ili jedini? goste je tesko razlikovati :() mi je zvucao neprijateljski. Ne zbog smajlija, nego je srocen kao unakrsno ispitivanje. :shock: :roll: Zato zvuci napadacki i zato sam to napisao da iscistimo odmah jesam li u pravu. :) I'm glad I wasn't. ;)

[quote="Anonymous"][quote="vsego"]Forum je takav kakav je. Studenti mogu utjecati na to da nastavne sekcije "ozive" i tako da ih populariziraju medju kolegama koji jos ne dolaze na Forum, ali i tako da razgovaraju sa svojim asistentima i profesorima i zamole ih da se ukljuce u rad Foruma. :shock: Znam da zvuci [i]creepy[/i] ;) ali nekoliko zaposlenih je doslo ovdje [b]upravo na molbu studenata[/b]. :D[/quote]
Upravo je to jedan od razloga zbog čega sam započela ovaj topic. :)[/quote]

:g: Samo, ovo nije pravo mjesto... Forumashi imaju svoje navike na Forumu i tu nema nekog nacina (a ni potrebe) da se nesto mijenja. :) I dalje smatram da bi trebalo ne-Forumashe potaknuti da se pridruze radu Foruma, no to ne mozemo napraviti pricajuci na tom istom Forumu kojeg ne posjecuju, ne? ;)
Anonymous (napisa):
Ne znam zašto svi(misleći na one koji su ovdje postali) mislite da sam neprijateljski nastrojena prema Forumu.(možda zbog nedostatka smajlića Smile ). Mislim da o ovome vrijedi razmisliti, a i raspraviti. Smile Uopće nisa imala namjeru da ovo izgleda kao zlonamjernu kritiku. Dapače, ona je dobronamjerna. Smile

To (da je kritika dobronamjerna) sam prvo pomislio Cool ali tvoj zadnji post (ili jedini? goste je tesko razlikovati Sad) mi je zvucao neprijateljski. Ne zbog smajlija, nego je srocen kao unakrsno ispitivanje. Shocked Rolling Eyes Zato zvuci napadacki i zato sam to napisao da iscistimo odmah jesam li u pravu. Smile I'm glad I wasn't. Wink

Anonymous (napisa):
vsego (napisa):

Upravo je to jedan od razloga zbog čega sam započela ovaj topic. Smile

Mr. Green Samo, ovo nije pravo mjesto... Forumashi imaju svoje navike na Forumu i tu nema nekog nacina (a ni potrebe) da se nesto mijenja. Smile I dalje smatram da bi trebalo ne-Forumashe potaknuti da se pridruze radu Foruma, no to ne mozemo napraviti pricajuci na tom istom Forumu kojeg ne posjecuju, ne? Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 11:16 pon, 2. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"] :g: Samo, ovo nije pravo mjesto... Forumashi imaju svoje navike na Forumu i tu nema nekog nacina (a ni potrebe) da se nesto mijenja. :) I dalje smatram da bi trebalo ne-Forumashe potaknuti da se pridruze radu Foruma, no to ne mozemo napraviti pricajuci na tom istom Forumu kojeg ne posjecuju, ne? ;) [/quote]

:g: Ja opet mislim da ovo je pravo mjesto , jer vi koji "boravite" ovdje ste uočili "prednosti" Foruma očito prije onih nekoliko stotina dosad neregistriranih(uključujući u vojsku lukera :) ) i svojim postovima "stvarate" sadržaj (ne)privlačnim. Ako ne postoji potreba, pa samim tim ni način :), onda vam želim međusobno ugodno druženje :g: :evil: .
vsego (napisa):
Mr. Green Samo, ovo nije pravo mjesto... Forumashi imaju svoje navike na Forumu i tu nema nekog nacina (a ni potrebe) da se nesto mijenja. Smile I dalje smatram da bi trebalo ne-Forumashe potaknuti da se pridruze radu Foruma, no to ne mozemo napraviti pricajuci na tom istom Forumu kojeg ne posjecuju, ne? Wink

Mr. Green Ja opet mislim da ovo je pravo mjesto , jer vi koji "boravite" ovdje ste uočili "prednosti" Foruma očito prije onih nekoliko stotina dosad neregistriranih(uključujući u vojsku lukera Smile ) i svojim postovima "stvarate" sadržaj (ne)privlačnim. Ako ne postoji potreba, pa samim tim ni način Smile, onda vam želim međusobno ugodno druženje Mr. Green Evil or Very Mad .

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum