Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni ispit i domaće zadaće (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 11:27 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"][quote="vsego"]
Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. :P[/quote]

[i]Neki[/i] studenti matematike, nemoj mene u isti koš... :P[/quote]

daj mu se ispričaj :cry: :cry: samo nemoj plakati, pa bas zato bi nam trebali dati zadatke sa popravnog PRIJE samog popravnog jer da imamo vremena mi bi to naucili :lol: :lol:
Atomised (napisa):
vsego (napisa):

Oh, well... ja se necu autocenzurirati od benigne zezancije samo zato jer studenti matematike ne kuze kad ih netko ocito zeza. Razz

Neki studenti matematike, nemoj mene u isti koš... Razz

daj mu se ispričaj Crying or Very sad Crying or Very sad samo nemoj plakati, pa bas zato bi nam trebali dati zadatke sa popravnog PRIJE samog popravnog jer da imamo vremena mi bi to naucili Laughing Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
igraigra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 15:33 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

izgleda da smo svi culi kako je taj popravi nemoguce proci... :cry: budite blagi jer inace... :sadbye:
izgleda da smo svi culi kako je taj popravi nemoguce proci... Crying or Very sad budite blagi jer inace... Tuzni pa-pa...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
30 = 47 - 17

PostPostano: 18:14 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam zašto pitam, očekujem pozitivan odgovor, ali, za svaki slučaj, hoće li biti uvida u popravne ispite?
I da vas još pitam, ima li tko da je uspio pronaći neke bodove??
Mene je bilo sram uopće pitati, mislim, uvijek mi je neugodno žicati, dovoditi asistente u situaciju da moraju reći ne... Bas mi je to :oops:
a jučer sam recimo svjedočila besramnom dizanju bodova na linearnoj... sve se nadam da će me netko jednom nekako nagraditi jer se nikad ne žalim, dođem na uvid, vidim i odem...
Ne znam zašto pitam, očekujem pozitivan odgovor, ali, za svaki slučaj, hoće li biti uvida u popravne ispite?
Mene je bilo sram uopće pitati, mislim, uvijek mi je neugodno žicati, dovoditi asistente u situaciju da moraju reći ne... Bas mi je to Embarassed
a jučer sam recimo svjedočila besramnom dizanju bodova na linearnoj... sve se nadam da će me netko jednom nekako nagraditi jer se nikad ne žalim, dođem na uvid, vidim i odem...

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 21:36 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="igraigra"]izgleda da smo svi culi kako je taj popravi nemoguce proci... :cry: budite blagi jer inace... :sadbye:[/quote]
Popravni nece biti ni tezi ni laksi od originalnih kolokvija. Takodjer, kriterij bodovanja nece biti ni strozi ni blazi od kriterija na originalnim kolokvijima.

[quote="ekatarina"]
hoće li biti uvida u popravne ispite?[/quote]
Naravno.

[quote="ekatarina"]
[/quote]
Je. Npr. ja sam napravio neke previde prilikom ispravljanja zadataka dvoje kolega.

[quote="ekatarina"]
uvijek mi je neugodno žicati
[/quote]
Kad se vec zicanje spominje, moram pohvaliti studente na jako korektnom ponasanju na uvidu u zadace - nitko nije zicao bodove, samo su bila pitanja zasto je nesto krivo i/ili pojasnjenja sto se je u rjesenju u stvari uradilo.
igraigra (napisa):
izgleda da smo svi culi kako je taj popravi nemoguce proci... Crying or Very sad budite blagi jer inace... Tuzni pa-pa...

Popravni nece biti ni tezi ni laksi od originalnih kolokvija. Takodjer, kriterij bodovanja nece biti ni strozi ni blazi od kriterija na originalnim kolokvijima.

ekatarina (napisa):

hoće li biti uvida u popravne ispite?

Naravno.

ekatarina (napisa):

Je. Npr. ja sam napravio neke previde prilikom ispravljanja zadataka dvoje kolega.

ekatarina (napisa):

uvijek mi je neugodno žicati

Kad se vec zicanje spominje, moram pohvaliti studente na jako korektnom ponasanju na uvidu u zadace - nitko nije zicao bodove, samo su bila pitanja zasto je nesto krivo i/ili pojasnjenja sto se je u rjesenju u stvari uradilo.

ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 22:11 uto, 19. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

e ako je tako, onda da i ja pohvalim svoje kolege! to je stvarno lijepo...
e ako je tako, onda da i ja pohvalim svoje kolege! to je stvarno lijepo...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:48 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Definitivno najugodniji uvid u zadace do sada. =D> Inace, podijelih 13 bodova za zadatak koji nisam ispravio (uz oznaku "molim lijepo prepisati) i jos 3 na jedan propust u ispravljanju 1.b) zadatka. :)

Fascinantno: nitko nije niti spomenuo da mu "treba" za vecu ocjenu, a svi kojima smo korigirali bodove, digli su ocjenu. :D
Definitivno najugodniji uvid u zadace do sada. Applause Inace, podijelih 13 bodova za zadatak koji nisam ispravio (uz oznaku "molim lijepo prepisati) i jos 3 na jedan propust u ispravljanju 1.b) zadatka. Smile

Fascinantno: nitko nije niti spomenuo da mu "treba" za vecu ocjenu, a svi kojima smo korigirali bodove, digli su ocjenu. Very Happy

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 13:20 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Npr., ako smo dobili da učitamo niz b od toliko i toliko elemenata, smijemo li ga mi nazvati a?
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?
Npr., ako smo dobili da učitamo niz b od toliko i toliko elemenata, smijemo li ga mi nazvati a?
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 14:00 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?[/quote]

Za svaki slucaj - ako promijenis napomeni negdje sto si kako nazvala.
ekatarina (napisa):

Za svaki slucaj - ako promijenis napomeni negdje sto si kako nazvala.

ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 14:13 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala..
Jer sam u kolokviju u 5.zad. u deklaraciji nazvala niz kako se tražilo, a onda kad sam ga kasnije koristila u petlji sam koristila drugu oznaku (a) na koju sam navikla i zbog toga sam pogubila sve bodove, pa mislim da mi je onda pametnije da se od početka držim oznaka s kojima sam vježbala...
Hvala..
Jer sam u kolokviju u 5.zad. u deklaraciji nazvala niz kako se tražilo, a onda kad sam ga kasnije koristila u petlji sam koristila drugu oznaku (a) na koju sam navikla i zbog toga sam pogubila sve bodove, pa mislim da mi je onda pametnije da se od početka držim oznaka s kojima sam vježbala...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 19:44 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ja ću citirati kad kolegica xaxa nije : "Bodovi od zadaća se ne pribrajaju bodovima postignutim na popravnom kolokviju."
Evo ja ću citirati kad kolegica xaxa nije : "Bodovi od zadaća se ne pribrajaju bodovima postignutim na popravnom kolokviju."

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:05 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidi - stvarno! :shock: Zaboravih na taj detalj iz pravila... :oops: (bez brige, procitam pravila i raspone bodova kad slazem konacnu tablicu, tako da bih se kasnije sjetio, tj. nisi nikome nista "uprskala" ;))

Tocno: pod P1 se zadace pridodaju samo redovitim kolokvijima; pod P2 se njihov pandan - prakticni kolokvij - pridodaje i redovitim i popravnom kolokviju. :)
Vidi - stvarno! Shocked Zaboravih na taj detalj iz pravila... Embarassed (bez brige, procitam pravila i raspone bodova kad slazem konacnu tablicu, tako da bih se kasnije sjetio, tj. nisi nikome nista "uprskala" Wink)

Tocno: pod P1 se zadace pridodaju samo redovitim kolokvijima; pod P2 se njihov pandan - prakticni kolokvij - pridodaje i redovitim i popravnom kolokviju. Smile

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 21:16 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma da... eto samo da kolege znaju čemu se nadati...
Ma da... eto samo da kolege znaju čemu se nadati...

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 21:55 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

o vjeruj, a mislim da govorim u ime većine kolega, ako prođem nekim čudom, najmanje će me brinut to što mi nisu zbrojili zadaće pa da imam ocjenu više...
o vjeruj, a mislim da govorim u ime većine kolega, ako prođem nekim čudom, najmanje će me brinut to što mi nisu zbrojili zadaće pa da imam ocjenu više...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 0:39 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BitterSweet"]o vjeruj, a mislim da govorim u ime većine kolega, ako prođem nekim čudom, najmanje će me brinut to što mi nisu zbrojili zadaće pa da imam ocjenu više...[/quote]

:lol: :lol: upravo to
nemoj ucit za 2,2 nije ocjena za pmf
hoce li mozda popravni biti ispravljen prije i ako da kada?
BitterSweet (napisa):

Laughing Laughing upravo to
nemoj ucit za 2,2 nije ocjena za pmf
hoce li mozda popravni biti ispravljen prije i ako da kada?

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 2:10 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da si ti yimpa, prilično neshvaćen na ovom forumu...
A što se tiče popravnog, možda bi moglo u nedjelju.. već će nam šego javiti kada se bude znalo.
Mislim da si ti yimpa, prilično neshvaćen na ovom forumu...
A što se tiče popravnog, možda bi moglo u nedjelju.. već će nam šego javiti kada se bude znalo.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 2:42 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]
A što se tiče popravnog, možda bi moglo u nedjelju.. već će nam šego javiti kada se bude znalo.[/quote]
Javljam ja da nece bit rezultata prije ponedjeljka.
ekatarina (napisa):

Javljam ja da nece bit rezultata prije ponedjeljka.

ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 6:29 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok...
A sada kada smo ustanovili da xaxa nije krivo shvatila pravila oko bodova sa zadaća, netko bi joj mogao i odgovoriti na pitanje zbog kojega je i otvorila temu..
Ok...
A sada kada smo ustanovili da xaxa nije krivo shvatila pravila oko bodova sa zadaća, netko bi joj mogao i odgovoriti na pitanje zbog kojega je i otvorila temu..

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 12:44 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Ok...
A sada kada smo ustanovili da xaxa nije krivo shvatila pravila oko bodova sa zadaća, netko bi joj mogao i odgovoriti na pitanje zbog kojega je i otvorila temu..[/quote]

Postano: 6:29 pet, 22. 2. 2008 :lol: :lol:
ucis linearnu?
ekatarina (napisa):
Ok...

Postano: 6:29 pet, 22. 2. 2008 Laughing Laughing
ucis linearnu?

[Vrh]
samanta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 13:56 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislin da je to velika nepravda sta se bodovi od zadaca ne pribrajaju popravnom,zasto smo mi manje vrijedni od ljudi koji su prosli na kolokviju? poprolicno san se namucila da bi rjesila neke od tih zadaca pa mislin da stvarno nije fer,jel postoji neka sansa da se to promijeni?
a sta se tice rezultata,pa tek u ponedjeljak?
Mislin da je to velika nepravda sta se bodovi od zadaca ne pribrajaju popravnom,zasto smo mi manje vrijedni od ljudi koji su prosli na kolokviju? poprolicno san se namucila da bi rjesila neke od tih zadaca pa mislin da stvarno nije fer,jel postoji neka sansa da se to promijeni?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:12 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="samanta"]Mislin da je to velika nepravda sta se bodovi od zadaca ne pribrajaju popravnom,zasto smo mi manje vrijedni od ljudi koji su prosli na kolokviju? poprolicno san se namucila da bi rjesila neke od tih zadaca pa mislin da stvarno nije fer,jel postoji neka sansa da se to promijeni?[/quote]

Ako se osobno obratite nastavnicima i uvjerite ih u promjenu, ja cu ju u tablici trivijalno provesti. :)

Problem sa zadacama je da se rade doma, pa se postavlja pitanje kako je netko znao rijesiti svih pet zadaca, a kolokvij nije znao/znala napisati za prolaz. :? To je kljucni razlog zasto prakticne kolokvije (u drugom semestru) pribrajamo popravnom. :)

Osobno, podrzavam ovo pravilo, no ne bih se bunio niti da je izmijenjeno. :| Primijetite da je maximum na popravnom kolokviju 125 bodova, sto efektivno znaci petica je na 68% bodova! :) (da ne bi bilo zvocanja... slicno je i na redovitima, gdje je maximum bio cca 120 bodova)

[quote="samanta"]a sta se tice rezultata,pa tek u ponedjeljak?[/quote]

Ne u ponedjeljak, nego [b]najranije[/b] u ponedjeljak. :? Ja sam - zdravstveno - u nekom cudnom stanju, a Marko i Zvone imaju jos (barem) jedan kolegij za ispraviti (zato nas trojice nije bilo na dezurstvu jucer); Borisu je vec pocela nastava (on je s FERa). :? Dajte vise shvatite da vasi kolokviji nisu nas jedini posao... a sada nema realnog razloga da se polomimo od zurbe (za prosli kolokvij, razlog je bio da cim prije saznate tko treba uciti (i) za popravni). :roll:
samanta (napisa):

Ako se osobno obratite nastavnicima i uvjerite ih u promjenu, ja cu ju u tablici trivijalno provesti. Smile

Problem sa zadacama je da se rade doma, pa se postavlja pitanje kako je netko znao rijesiti svih pet zadaca, a kolokvij nije znao/znala napisati za prolaz. Confused To je kljucni razlog zasto prakticne kolokvije (u drugom semestru) pribrajamo popravnom. Smile

Osobno, podrzavam ovo pravilo, no ne bih se bunio niti da je izmijenjeno. Neutral Primijetite da je maximum na popravnom kolokviju 125 bodova, sto efektivno znaci petica je na 68% bodova! Smile (da ne bi bilo zvocanja... slicno je i na redovitima, gdje je maximum bio cca 120 bodova)

samanta (napisa):

Ne u ponedjeljak, nego najranije u ponedjeljak. Confused Ja sam - zdravstveno - u nekom cudnom stanju, a Marko i Zvone imaju jos (barem) jedan kolegij za ispraviti (zato nas trojice nije bilo na dezurstvu jucer); Borisu je vec pocela nastava (on je s FERa). Confused Dajte vise shvatite da vasi kolokviji nisu nas jedini posao... a sada nema realnog razloga da se polomimo od zurbe (za prosli kolokvij, razlog je bio da cim prije saznate tko treba uciti (i) za popravni). Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum