Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
yimpa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
igraigra Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:14 uto, 19. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Ne znam zašto pitam, očekujem pozitivan odgovor, ali, za svaki slučaj, hoće li biti uvida u popravne ispite?
I da vas još pitam, ima li tko da je uspio pronaći neke bodove??
Mene je bilo sram uopće pitati, mislim, uvijek mi je neugodno žicati, dovoditi asistente u situaciju da moraju reći ne... Bas mi je to :oops:
a jučer sam recimo svjedočila besramnom dizanju bodova na linearnoj... sve se nadam da će me netko jednom nekako nagraditi jer se nikad ne žalim, dođem na uvid, vidim i odem...
Ne znam zašto pitam, očekujem pozitivan odgovor, ali, za svaki slučaj, hoće li biti uvida u popravne ispite?
I da vas još pitam, ima li tko da je uspio pronaći neke bodove??
Mene je bilo sram uopće pitati, mislim, uvijek mi je neugodno žicati, dovoditi asistente u situaciju da moraju reći ne... Bas mi je to
a jučer sam recimo svjedočila besramnom dizanju bodova na linearnoj... sve se nadam da će me netko jednom nekako nagraditi jer se nikad ne žalim, dođem na uvid, vidim i odem...
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:48 sri, 20. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Definitivno najugodniji uvid u zadace do sada. =D> Inace, podijelih 13 bodova za zadatak koji nisam ispravio (uz oznaku "molim lijepo prepisati) i jos 3 na jedan propust u ispravljanju 1.b) zadatka. :)
Fascinantno: nitko nije niti spomenuo da mu "treba" za vecu ocjenu, a svi kojima smo korigirali bodove, digli su ocjenu. :D
Definitivno najugodniji uvid u zadace do sada. Inace, podijelih 13 bodova za zadatak koji nisam ispravio (uz oznaku "molim lijepo prepisati) i jos 3 na jedan propust u ispravljanju 1.b) zadatka.
Fascinantno: nitko nije niti spomenuo da mu "treba" za vecu ocjenu, a svi kojima smo korigirali bodove, digli su ocjenu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:20 sri, 20. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Npr., ako smo dobili da učitamo niz b od toliko i toliko elemenata, smijemo li ga mi nazvati a?
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?
Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Npr., ako smo dobili da učitamo niz b od toliko i toliko elemenata, smijemo li ga mi nazvati a?
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:00 sri, 20. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ekatarina"]Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek?[/quote]
Za svaki slucaj - ako promijenis napomeni negdje sto si kako nazvala.
ekatarina (napisa): | Smiju li se u ispitu mijenjati nazivi varijabli, nizova itd.
Znam da se u prvom kolokviju gubilo bodove zbog mijenjanja naziva, ali tada je to bilo više puta naglašeno, a ovaj put nije, pa zato za svaki slučaj, vrijedi li to pravilo još uvijek? |
Za svaki slucaj - ako promijenis napomeni negdje sto si kako nazvala.
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:05 čet, 21. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Vidi - stvarno! :shock: Zaboravih na taj detalj iz pravila... :oops: (bez brige, procitam pravila i raspone bodova kad slazem konacnu tablicu, tako da bih se kasnije sjetio, tj. nisi nikome nista "uprskala" ;))
Tocno: pod P1 se zadace pridodaju samo redovitim kolokvijima; pod P2 se njihov pandan - prakticni kolokvij - pridodaje i redovitim i popravnom kolokviju. :)
Vidi - stvarno! Zaboravih na taj detalj iz pravila... (bez brige, procitam pravila i raspone bodova kad slazem konacnu tablicu, tako da bih se kasnije sjetio, tj. nisi nikome nista "uprskala" )
Tocno: pod P1 se zadace pridodaju samo redovitim kolokvijima; pod P2 se njihov pandan - prakticni kolokvij - pridodaje i redovitim i popravnom kolokviju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
yimpa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
yimpa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
samanta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:12 pet, 22. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="samanta"]Mislin da je to velika nepravda sta se bodovi od zadaca ne pribrajaju popravnom,zasto smo mi manje vrijedni od ljudi koji su prosli na kolokviju? poprolicno san se namucila da bi rjesila neke od tih zadaca pa mislin da stvarno nije fer,jel postoji neka sansa da se to promijeni?[/quote]
Ako se osobno obratite nastavnicima i uvjerite ih u promjenu, ja cu ju u tablici trivijalno provesti. :)
Problem sa zadacama je da se rade doma, pa se postavlja pitanje kako je netko znao rijesiti svih pet zadaca, a kolokvij nije znao/znala napisati za prolaz. :? To je kljucni razlog zasto prakticne kolokvije (u drugom semestru) pribrajamo popravnom. :)
Osobno, podrzavam ovo pravilo, no ne bih se bunio niti da je izmijenjeno. :| Primijetite da je maximum na popravnom kolokviju 125 bodova, sto efektivno znaci petica je na 68% bodova! :) (da ne bi bilo zvocanja... slicno je i na redovitima, gdje je maximum bio cca 120 bodova)
[quote="samanta"]a sta se tice rezultata,pa tek u ponedjeljak?[/quote]
Ne u ponedjeljak, nego [b]najranije[/b] u ponedjeljak. :? Ja sam - zdravstveno - u nekom cudnom stanju, a Marko i Zvone imaju jos (barem) jedan kolegij za ispraviti (zato nas trojice nije bilo na dezurstvu jucer); Borisu je vec pocela nastava (on je s FERa). :? Dajte vise shvatite da vasi kolokviji nisu nas jedini posao... a sada nema realnog razloga da se polomimo od zurbe (za prosli kolokvij, razlog je bio da cim prije saznate tko treba uciti (i) za popravni). :roll:
samanta (napisa): | Mislin da je to velika nepravda sta se bodovi od zadaca ne pribrajaju popravnom,zasto smo mi manje vrijedni od ljudi koji su prosli na kolokviju? poprolicno san se namucila da bi rjesila neke od tih zadaca pa mislin da stvarno nije fer,jel postoji neka sansa da se to promijeni? |
Ako se osobno obratite nastavnicima i uvjerite ih u promjenu, ja cu ju u tablici trivijalno provesti.
Problem sa zadacama je da se rade doma, pa se postavlja pitanje kako je netko znao rijesiti svih pet zadaca, a kolokvij nije znao/znala napisati za prolaz. To je kljucni razlog zasto prakticne kolokvije (u drugom semestru) pribrajamo popravnom.
Osobno, podrzavam ovo pravilo, no ne bih se bunio niti da je izmijenjeno. Primijetite da je maximum na popravnom kolokviju 125 bodova, sto efektivno znaci petica je na 68% bodova! (da ne bi bilo zvocanja... slicno je i na redovitima, gdje je maximum bio cca 120 bodova)
samanta (napisa): | a sta se tice rezultata,pa tek u ponedjeljak? |
Ne u ponedjeljak, nego najranije u ponedjeljak. Ja sam - zdravstveno - u nekom cudnom stanju, a Marko i Zvone imaju jos (barem) jedan kolegij za ispraviti (zato nas trojice nije bilo na dezurstvu jucer); Borisu je vec pocela nastava (on je s FERa). Dajte vise shvatite da vasi kolokviji nisu nas jedini posao... a sada nema realnog razloga da se polomimo od zurbe (za prosli kolokvij, razlog je bio da cim prije saznate tko treba uciti (i) za popravni).
|
|
[Vrh] |
|
|