Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:47 pet, 22. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Znala sam da će biti taj odgovor "Ako ste zadaću riješavali sami onda biste trebali na kolokviju postići minimum, ako to niste postigli, znači da zadaće niste riješavali sami i zato ništa od bodova"
Jer dok sam razmišljala što da odgovorim xaxi toga sam se sjetila. Međutim, onda sam se sjetila kako ste baš vi asistenti negdje spomenuli kako zadaci na kolokviju ne mogu i neće biti slični onima iz zadaće jer su ti prelagani, tu su da pomognu oko osnova i natjeraju nas na računala..
dakle, netko je mogao riješiti zadaće sam, a ipak pasti na kolokviju, i mislim da je takvih puno. Evo ja prva, i samanta vjerujem , i xaxa itd...
Ali, to cure treba reći profesorima, je li netko zainteresiran?
@yimpa
Pa nego šta, nema zafrkancije, i daj molim te, pazi što otkrivaš o meni! šta sad, i forumu moraš prenijeti svoje nasilno izmamljene informacije!
a vidjela sam da si se i ti sinoć prilično rano vratio :))
Znala sam da će biti taj odgovor "Ako ste zadaću riješavali sami onda biste trebali na kolokviju postići minimum, ako to niste postigli, znači da zadaće niste riješavali sami i zato ništa od bodova"
Jer dok sam razmišljala što da odgovorim xaxi toga sam se sjetila. Međutim, onda sam se sjetila kako ste baš vi asistenti negdje spomenuli kako zadaci na kolokviju ne mogu i neće biti slični onima iz zadaće jer su ti prelagani, tu su da pomognu oko osnova i natjeraju nas na računala..
dakle, netko je mogao riješiti zadaće sam, a ipak pasti na kolokviju, i mislim da je takvih puno. Evo ja prva, i samanta vjerujem , i xaxa itd...
Ali, to cure treba reći profesorima, je li netko zainteresiran?
@yimpa
Pa nego šta, nema zafrkancije, i daj molim te, pazi što otkrivaš o meni! šta sad, i forumu moraš prenijeti svoje nasilno izmamljene informacije!
a vidjela sam da si se i ti sinoć prilično rano vratio )
|
|
[Vrh] |
|
komaPMF Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:51 sub, 23. 2. 2008 Naslov: |
|
|
1. Rezultati ce biti on-line cim bude sve gotovo; mi cemo se potruditi da to bude u ponedjeljak na vecer, ali nema garancija. :? Uzmi u obzir da je, uz ostale probleme, ovaj kolokvij bio u cet (prosli je bio u uto). :(
2. Nema zalbi; samo uvid u zadace. :P
3. Odmaraj se doma. :) Uvid u zadace nije trgovina bodovima i sansa da smo negdje nekoga zakinuli (hence, da ce dobiti bodove) je mala i na to ne treba racunati. :)
1. Rezultati ce biti on-line cim bude sve gotovo; mi cemo se potruditi da to bude u ponedjeljak na vecer, ali nema garancija. Uzmi u obzir da je, uz ostale probleme, ovaj kolokvij bio u cet (prosli je bio u uto).
2. Nema zalbi; samo uvid u zadace.
3. Odmaraj se doma. Uvid u zadace nije trgovina bodovima i sansa da smo negdje nekoga zakinuli (hence, da ce dobiti bodove) je mala i na to ne treba racunati.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
yimpa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:48 pon, 25. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ß"][quote="vsego"]Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem [size=23][b]popravnom[/b][/size] iz UuR/P1 do sada. =D>[/quote]
To se ti zafrkavas ili... ?? :shock: :shock:
Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur :?[/quote]
Rijec je o popravnom, a ne o ukupnoj prolaznosti. :roll: Prolaznost na popravnom je uvijek niska, jer je rijec o studentima koji samo 9 dana prije toga nisu skupili za prolaz... :(
Prosle godine je proslo 7 od 100tinjak; sada je 16 od 90. 8)
ß (napisa): | vsego (napisa): | Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem popravnom iz UuR/P1 do sada.  |
To se ti zafrkavas ili... ??
Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur  |
Rijec je o popravnom, a ne o ukupnoj prolaznosti. Prolaznost na popravnom je uvijek niska, jer je rijec o studentima koji samo 9 dana prije toga nisu skupili za prolaz...
Prosle godine je proslo 7 od 100tinjak; sada je 16 od 90.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:21 pon, 25. 2. 2008 Naslov: |
|
|
prošlaaaaaa...
nisam najiskrenije imala nikakva očekivanja, a kamoli za trojku, pogotovo nakon onih prvih dvadesetak jedinica, ali eto.
možda ipak nisam toliko loša u programiranju, hehe, iz programerskih zadataka duplo više nego mi je trebalo bodova :D :D
ok moram se definitvno prestat hvalit okolo
prošlaaaaaa...
nisam najiskrenije imala nikakva očekivanja, a kamoli za trojku, pogotovo nakon onih prvih dvadesetak jedinica, ali eto.
možda ipak nisam toliko loša u programiranju, hehe, iz programerskih zadataka duplo više nego mi je trebalo bodova
ok moram se definitvno prestat hvalit okolo
|
|
[Vrh] |
|
yimpa Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)