Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni ispit i domaće zadaće (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
30 = 47 - 17

PostPostano: 16:47 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znala sam da će biti taj odgovor "Ako ste zadaću riješavali sami onda biste trebali na kolokviju postići minimum, ako to niste postigli, znači da zadaće niste riješavali sami i zato ništa od bodova"
Jer dok sam razmišljala što da odgovorim xaxi toga sam se sjetila. Međutim, onda sam se sjetila kako ste baš vi asistenti negdje spomenuli kako zadaci na kolokviju ne mogu i neće biti slični onima iz zadaće jer su ti prelagani, tu su da pomognu oko osnova i natjeraju nas na računala..
dakle, netko je mogao riješiti zadaće sam, a ipak pasti na kolokviju, i mislim da je takvih puno. Evo ja prva, i samanta vjerujem , i xaxa itd...
Ali, to cure treba reći profesorima, je li netko zainteresiran?

@yimpa
Pa nego šta, nema zafrkancije, i daj molim te, pazi što otkrivaš o meni! šta sad, i forumu moraš prenijeti svoje nasilno izmamljene informacije!
a vidjela sam da si se i ti sinoć prilično rano vratio :))
Znala sam da će biti taj odgovor "Ako ste zadaću riješavali sami onda biste trebali na kolokviju postići minimum, ako to niste postigli, znači da zadaće niste riješavali sami i zato ništa od bodova"
Jer dok sam razmišljala što da odgovorim xaxi toga sam se sjetila. Međutim, onda sam se sjetila kako ste baš vi asistenti negdje spomenuli kako zadaci na kolokviju ne mogu i neće biti slični onima iz zadaće jer su ti prelagani, tu su da pomognu oko osnova i natjeraju nas na računala..
dakle, netko je mogao riješiti zadaće sam, a ipak pasti na kolokviju, i mislim da je takvih puno. Evo ja prva, i samanta vjerujem , i xaxa itd...
Ali, to cure treba reći profesorima, je li netko zainteresiran?

@yimpa
Pa nego šta, nema zafrkancije, i daj molim te, pazi što otkrivaš o meni! šta sad, i forumu moraš prenijeti svoje nasilno izmamljene informacije!
a vidjela sam da si se i ti sinoć prilično rano vratio Smile)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
komaPMF
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 15:44 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

vsego,hoće li biti objavljeni rezultati iz popravnog kolokvija na Internetu dan ranije? rečeno nam je da su žalbe u utorak u 12 pa me zanima hoćemo li već u ponedjeljak znati rezultate (pošto je to bio slučaj sa ovim 2.redovnim kolokvijem)...jer nisam iz Zg i pobjegoh doma pa da znam da li moram dolaziti ili ne...
vsego,hoće li biti objavljeni rezultati iz popravnog kolokvija na Internetu dan ranije? rečeno nam je da su žalbe u utorak u 12 pa me zanima hoćemo li već u ponedjeljak znati rezultate (pošto je to bio slučaj sa ovim 2.redovnim kolokvijem)...jer nisam iz Zg i pobjegoh doma pa da znam da li moram dolaziti ili ne...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:51 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. Rezultati ce biti on-line cim bude sve gotovo; mi cemo se potruditi da to bude u ponedjeljak na vecer, ali nema garancija. :? Uzmi u obzir da je, uz ostale probleme, ovaj kolokvij bio u cet (prosli je bio u uto). :(

2. Nema zalbi; samo uvid u zadace. :P

3. Odmaraj se doma. :) Uvid u zadace nije trgovina bodovima i sansa da smo negdje nekoga zakinuli (hence, da ce dobiti bodove) je mala i na to ne treba racunati. :)
1. Rezultati ce biti on-line cim bude sve gotovo; mi cemo se potruditi da to bude u ponedjeljak na vecer, ali nema garancija. Confused Uzmi u obzir da je, uz ostale probleme, ovaj kolokvij bio u cet (prosli je bio u uto). Sad

2. Nema zalbi; samo uvid u zadace. Razz

3. Odmaraj se doma. Smile Uvid u zadace nije trgovina bodovima i sansa da smo negdje nekoga zakinuli (hence, da ce dobiti bodove) je mala i na to ne treba racunati. Smile

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 2 - 1

PostPostano: 14:11 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoce li biti danas navecer rezultati popravnog?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:26 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="yimpa"]hoce li biti danas navecer rezultati popravnog?[/quote]

Upravo stigli na sluzbene stranice... navalite, jos su topli! :D

Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem popravnom iz UuR/P1 do sada. =D>
yimpa (napisa):

Upravo stigli na sluzbene stranice... navalite, jos su topli! Very Happy

Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem popravnom iz UuR/P1 do sada. Applause

[Vrh]
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 20:45 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem popravnom iz UuR/P1 do sada. =D>[/quote]

To se ti zafrkavas ili... ?? :shock: :shock:

Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur :?
vsego (napisa):

Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem popravnom iz UuR/P1 do sada. Applause

To se ti zafrkavas ili... ?? Shocked Shocked

Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:48 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ß"][quote="vsego"]Inace, prolaznost je veca nego na bilo kojem [size=23][b]popravnom[/b][/size] iz UuR/P1 do sada. =D>[/quote]
Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur :?[/quote]

Rijec je o popravnom, a ne o ukupnoj prolaznosti. :roll: Prolaznost na popravnom je uvijek niska, jer je rijec o studentima koji samo 9 dana prije toga nisu skupili za prolaz... :(

Prosle godine je proslo 7 od 100tinjak; sada je 16 od 90. 8)
ß (napisa):
vsego (napisa):

Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur Confused

Rijec je o popravnom, a ne o ukupnoj prolaznosti. Rolling Eyes Prolaznost na popravnom je uvijek niska, jer je rijec o studentima koji samo 9 dana prije toga nisu skupili za prolaz... Sad

Prosle godine je proslo 7 od 100tinjak; sada je 16 od 90. Cool

[Vrh]
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 20:50 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ß"]

Issebože, kad sam vidio onoliko jedinica zavrtilo mi se u glavi... nekako mi je dojam da je prošle godine manje ljudi popadalo uur :?[/quote]

možda se i ne zeza :D
prošle godine je, čini mi se, još manje ljudi prošlo na popravnom... ovom iz uur-a, iz c-a je ipak više ( ipak je ljeto dosta vremena za naučit ;) )

offtopic: a zašto ti i ja uopće gledamo rezultate popravnog iz prog1? mora da nam je jaaaaako dosadno u životu :lol:
ß (napisa):

možda se i ne zeza Very Happy
prošle godine je, čini mi se, još manje ljudi prošlo na popravnom... ovom iz uur-a, iz c-a je ipak više ( ipak je ljeto dosta vremena za naučit Wink )

offtopic: a zašto ti i ja uopće gledamo rezultate popravnog iz prog1? mora da nam je jaaaaako dosadno u životu Laughing

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 20:51 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidio sam da je popravni u pitanju, ali ipak, ono.... Pogrešne procjene, pretpostavljam. :neutral:

Da, mogao sam bit pametan i otvorit malo niže prošlogodišnje rezultate. 8) Sad vidim da je hrpetina jedinica višemanje normalno stanje :(
Vidio sam da je popravni u pitanju, ali ipak, ono.... Pogrešne procjene, pretpostavljam. Neutral

Da, mogao sam bit pametan i otvorit malo niže prošlogodišnje rezultate. Cool Sad vidim da je hrpetina jedinica višemanje normalno stanje Sad

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 22:21 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

prošlaaaaaa...
nisam najiskrenije imala nikakva očekivanja, a kamoli za trojku, pogotovo nakon onih prvih dvadesetak jedinica, ali eto.
možda ipak nisam toliko loša u programiranju, hehe, iz programerskih zadataka duplo više nego mi je trebalo bodova :D :D
ok moram se definitvno prestat hvalit okolo
prošlaaaaaa...
nisam najiskrenije imala nikakva očekivanja, a kamoli za trojku, pogotovo nakon onih prvih dvadesetak jedinica, ali eto.
možda ipak nisam toliko loša u programiranju, hehe, iz programerskih zadataka duplo više nego mi je trebalo bodova Very Happy Very Happy
ok moram se definitvno prestat hvalit okolo

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 23:58 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

skupio za prolaz skoro samo iz programerskih zadataka, nisam los :)))) :lol:
skupio za prolaz skoro samo iz programerskih zadataka, nisam los Smile))) Laughing

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 23:59 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa nije to programiranje taako strašno, hehe :lol:
pa nije to programiranje taako strašno, hehe Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum