Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

raspored za 1. kolokvij iz ETB

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> (Elementarna) teorija brojeva
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
338 = 339 - 1

PostPostano: 18:06 pet, 25. 4. 2008    Naslov: raspored za 1. kolokvij iz ETB Citirajte i odgovorite

Raspored po predavaonicama za 1. kolokvij iz kolegija Elementarna teorija brojeva, koji će se održati u petak, 2.5.2008. u 9 sati:

004 - matematika (A-P)
005 - matematika (R-Ž) + matematika-fizika
Raspored po predavaonicama za 1. kolokvij iz kolegija Elementarna teorija brojeva, koji će se održati u petak, 2.5.2008. u 9 sati:

004 - matematika (A-P)
005 - matematika (R-Ž) + matematika-fizika

Zadnja promjena: duje; 11:53 sub, 3. 5. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
legend
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 19:40 pet, 25. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam još jedno pitanjce, vezano za kolokvij u petak, 2.5.
Onaj zadatak s natjecanja koji dolazi u kolokvij će biti jedan od onih 80-ak koje ste dali za rješavanje na netu ili neki Vaš?
Onaj zadatak s natjecanja koji dolazi u kolokvij će biti jedan od onih 80-ak koje ste dali za rješavanje na netu ili neki Vaš?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 19:53 pet, 25. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="legend"]Imam još jedno pitanjce, vezano za kolokvij u petak, 2.5.
Onaj zadatak s natjecanja koji dolazi u kolokvij će biti jedan od onih 80-ak koje ste dali za rješavanje na netu ili neki Vaš?[/quote]
Bit će neki od zadataka koji se pojavio na nekom matematičkom natjecanju u Hrvatskoj. Planiram ih uzeti doslovno iz neke od sljedecih zbirki zadataka (navedene su u popisu literature na [url=http://web.math.hr/~duje/utbprof.html]web stranici kolegija[/url]):
V. Stošić: Matematička natjecanja učenika osnovnih škola, HMD, Element, Zagreb, 1994.
M. Bombardelli, A. Dujella, S. Slijepčević: Matematička natjecanja učenika srednjih škola, HMD, Element, Zagreb, 1996.
Z. Kurnik (ur.): Matematička natjecanja u Republici Hrvatskoj za 7. i 8. razred osnovne i 1. razred srednje škole 1992.-2006., HMD, Zagreb, 2007.

Zadatke iz teorije brojeva iz prve dvije zbirke sam prekucao i stavio na web stranicu kolegija. Planirao sam staviti i zadatke iz treće, ali nažalost nisam još stigao.
legend (napisa):

Bit će neki od zadataka koji se pojavio na nekom matematičkom natjecanju u Hrvatskoj. Planiram ih uzeti doslovno iz neke od sljedecih zbirki zadataka (navedene su u popisu literature na web stranici kolegija):
V. Stošić: Matematička natjecanja učenika osnovnih škola, HMD, Element, Zagreb, 1994.
M. Bombardelli, A. Dujella, S. Slijepčević: Matematička natjecanja učenika srednjih škola, HMD, Element, Zagreb, 1996.
Z. Kurnik (ur.): Matematička natjecanja u Republici Hrvatskoj za 7. i 8. razred osnovne i 1. razred srednje škole 1992.-2006., HMD, Zagreb, 2007.

Zadatke iz teorije brojeva iz prve dvije zbirke sam prekucao i stavio na web stranicu kolegija. Planirao sam staviti i zadatke iz treće, ali nažalost nisam još stigao.

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 21:42 pet, 25. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene jos zanima...da li u obzir dolaze i zadaci s natjecanja 1 i 2 ili samo sa 1?
mene jos zanima...da li u obzir dolaze i zadaci s natjecanja 1 i 2 ili samo sa 1?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 22:28 pet, 25. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]mene jos zanima...da li u obzir dolaze i zadaci s natjecanja 1 i 2 ili samo sa 1?[/quote]
Nisam siguran da sam razumio pitanje.
Zadaci s natjecanja će biti onakvog tipa kakvi su bili zadaci koji su napravljeni na zadnjim vježbama, a to su tipovi koji su i prije dvije godine bili u 1. kolokviju.
Pukica (napisa):

Nisam siguran da sam razumio pitanje.
Zadaci s natjecanja će biti onakvog tipa kakvi su bili zadaci koji su napravljeni na zadnjim vježbama, a to su tipovi koji su i prije dvije godine bili u 1. kolokviju.

[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 22:59 pet, 25. 4. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="duje"]Zadatke iz teorije brojeva iz prve dvije zbirke sam prekucao i stavio na web stranicu kolegija. Planirao sam staviti i zadatke iz treće, ali nažalost nisam još stigao.[/quote]
Upravo sam dodao zadatke i iz treće zbirke (prekucao sam ih na brzinu, pa sigurno ima tiskarskih grešaka; popravljat ću kasnije, a i ovo će vjerujem poslužiti svrsi).
Dakle, sada mogu reći da će zadaci s natjecanja koji će doći na kolokviju, sigurno biti neki iz materijala s [url=http://web.math.hr/~duje/utbprof.html]web stranice kolegija[/url] .
duje (napisa):

Upravo sam dodao zadatke i iz treće zbirke (prekucao sam ih na brzinu, pa sigurno ima tiskarskih grešaka; popravljat ću kasnije, a i ovo će vjerujem poslužiti svrsi).
Dakle, sada mogu reći da će zadaci s natjecanja koji će doći na kolokviju, sigurno biti neki iz materijala s web stranice kolegija .

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 15:43 čet, 1. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam jedno pomalo blesavo pitanjce...al kaj mogu kad sam znatizeljna :D

buduci da je sutra neradni dan...da li svejedno pisemo u dvije ucionice ili samo u jednoj ?
imam jedno pomalo blesavo pitanjce...al kaj mogu kad sam znatizeljna Very Happy

buduci da je sutra neradni dan...da li svejedno pisemo u dvije ucionice ili samo u jednoj ?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

338 = 339 - 1

PostPostano: 15:50 čet, 1. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pukica"]buduci da je sutra neradni dan...da li svejedno pisemo u dvije ucionice ili samo u jednoj ?[/quote]
Piše se u predavaonicama 004 i 005 prema gore objavljenom rasporedu.
Ono o neradnom danu se ne odnosi na kolokvije.
Pukica (napisa):

Piše se u predavaonicama 004 i 005 prema gore objavljenom rasporedu.
Ono o neradnom danu se ne odnosi na kolokvije.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> (Elementarna) teorija brojeva Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum