Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jejo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 14 - 5

PostPostano: 23:13 čet, 1. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze pitanje? kad mozemo ocekivati rezultate? da ne visimo stalno na forumu gledajuci jesu li rezultati stigli :)
moze pitanje? kad mozemo ocekivati rezultate? da ne visimo stalno na forumu gledajuci jesu li rezultati stigli Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 0:34 pet, 2. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jejo"]moze pitanje? kad mozemo ocekivati rezultate? da ne visimo stalno na forumu gledajuci jesu li rezultati stigli :)[/quote]

[quote="kolokvij"]
Rezultati i uvid u zadace: utorak 6. svibnja u 10 sati.
[/quote]
jejo (napisa):
moze pitanje? kad mozemo ocekivati rezultate? da ne visimo stalno na forumu gledajuci jesu li rezultati stigli Smile

kolokvij (napisa):

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 8:11 pet, 2. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
[quote="kolokvij"]
[/quote][/quote]

Kolokvij obično laže.
mdoko (napisa):

kolokvij (napisa):

Kolokvij obično laže.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:10 pet, 2. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako se pitanje odnosi na prijevremene rezultate, onda je odgovor uvijek isti ("cim stignemo"), pa je samim tim pitanje besmisleno. :P

Inace, rezultati se objave na webu koji ima RSS, pa se lako prati. 8) Ne garantiram da bude i na Forumu obavijest, ali i njega je lako pratiti preko topic i [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1371]forum notification[/url]a. 8)
Ako se pitanje odnosi na prijevremene rezultate, onda je odgovor uvijek isti ("cim stignemo"), pa je samim tim pitanje besmisleno. Razz

Inace, rezultati se objave na webu koji ima RSS, pa se lako prati. Cool Ne garantiram da bude i na Forumu obavijest, ali i njega je lako pratiti preko topic i forum notificationa. Cool

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 9:44 pet, 2. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ako se pitanje odnosi na prijevremene rezultate, onda je odgovor uvijek isti ("cim stignemo"), pa je samim tim pitanje besmisleno. :P
[/quote]

Zapravo, nije. Možete reći kako napredujete. Za prošli kolokvij netko je tražio procjenu napretka u ispravljanju pa je bilo "trenutna procjena u nedjelju, ali ne obećajem". I stvarno su bili rezultati u nedjelju. :P

Ovoga, razmazili ste nas... :D

A i kolokvij nije bio ultrabrutalan... Što je iduće, Šego govori "Ma ne trebaju se jadna djeca mučiti programiranjem" i poklanja nam dražesne unicorne i ponije? :evil:
vsego (napisa):
Ako se pitanje odnosi na prijevremene rezultate, onda je odgovor uvijek isti ("cim stignemo"), pa je samim tim pitanje besmisleno. Razz

Zapravo, nije. Možete reći kako napredujete. Za prošli kolokvij netko je tražio procjenu napretka u ispravljanju pa je bilo "trenutna procjena u nedjelju, ali ne obećajem". I stvarno su bili rezultati u nedjelju. Razz

Ovoga, razmazili ste nas... Very Happy

A i kolokvij nije bio ultrabrutalan... Što je iduće, Šego govori "Ma ne trebaju se jadna djeca mučiti programiranjem" i poklanja nam dražesne unicorne i ponije? Evil or Very Mad

[Vrh]
M.M.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 14:37 pet, 2. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vip"]i ja imam sličnu situaciju...

nego, mene zanima kako se očekivalo da se to sve riješi u 2sata??? Samo rješenje 3.zadatka je svako pisao po 2 strane ako ne i više, i kako onda to fizički stići???? Ako se isti tren sjetiš rješenja nemaš dovoljno vremena za sve napisati, a kamoli ako moraš razmisliti!! Većina ljudi s kojima sam razgovarala nije stigla ni pročitat zadnji zadatak, a kamoli ga riješit!!

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:[/quote]

Da da.. vecina ljudi i s kojima sam ja razgovarala misle da je bilo premalo vremena. Valjda se ocekivalo da ce se to stic razmisliti na osnovu nekih pojedinaca :P
ali stic fizicki napisati.. pa.. mozda postoji i tecaj brzog pisanja :wink:
Vip (napisa):
i ja imam sličnu situaciju...

nego, mene zanima kako se očekivalo da se to sve riješi u 2sata??? Samo rješenje 3.zadatka je svako pisao po 2 strane ako ne i više, i kako onda to fizički stići???? Ako se isti tren sjetiš rješenja nemaš dovoljno vremena za sve napisati, a kamoli ako moraš razmisliti!! Većina ljudi s kojima sam razgovarala nije stigla ni pročitat zadnji zadatak, a kamoli ga riješit!!

Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

Da da.. vecina ljudi i s kojima sam ja razgovarala misle da je bilo premalo vremena. Valjda se ocekivalo da ce se to stic razmisliti na osnovu nekih pojedinaca Razz
ali stic fizicki napisati.. pa.. mozda postoji i tecaj brzog pisanja Wink

finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
27 = 45 - 18

PostPostano: 17:58 sub, 3. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

S obzirom na to da je kolokvij nosio 55 umjesto 40 bodova, možda je i ok ako je vremena "na knap"...
Mislim da za zadatke stvarno nije trebalo previše razmišljat, više kako ih iskodirat (dal pisat posebne funkcije ili ne i slično) nego nekakav algoritam jel..
S obzirom na to da je kolokvij nosio 55 umjesto 40 bodova, možda je i ok ako je vremena "na knap"...
Mislim da za zadatke stvarno nije trebalo previše razmišljat, više kako ih iskodirat (dal pisat posebne funkcije ili ne i slično) nego nekakav algoritam jel..

Nori
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 34 - 12

PostPostano: 20:23 sub, 3. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:iagree:
I agree

M.M.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 21:24 sub, 3. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ok finalni, mozda neki pojedinci i nisu trebali previs razmisljat..
i to je super za njih :D
ali nori, kako je moguce u isto vrijeme zaliti se na praktikum1 i slagati se s tim da za prog2 ne treba previse razmisljat .. :shock: :lol:

dakle, :wink:
idem ja sad za prog1 tvrdit kak je njima bilo sasvim dovoljno vremena, bar sto se mene tice.. :roll:
pa ok finalni, mozda neki pojedinci i nisu trebali previs razmisljat..
i to je super za njih Very Happy
ali nori, kako je moguce u isto vrijeme zaliti se na praktikum1 i slagati se s tim da za prog2 ne treba previse razmisljat .. Shocked Laughing

dakle, Wink
idem ja sad za prog1 tvrdit kak je njima bilo sasvim dovoljno vremena, bar sto se mene tice.. Rolling Eyes

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 21:45 sub, 3. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="M.M."]
ali nori, kako je moguce u isto vrijeme zaliti se na praktikum1 i slagati se s tim da za prog2 ne treba previse razmisljat .. :shock: :lol:
[/quote]

Nemoj mi protiv Nori ;)

Nori rastura programiranje bilo koje vrste, samo je dobila prebrutalan zadatak kojeg se nije stiglo napisat u 2h... btw kolokvij iz praktikuma se piše na kompjuterima i svaki zadatak je cca 100-150 linija koda, a uglavnom više...a 2 su zadatka... nemoj mi Nori :)
M.M. (napisa):

ali nori, kako je moguce u isto vrijeme zaliti se na praktikum1 i slagati se s tim da za prog2 ne treba previse razmisljat .. Shocked Laughing

Nemoj mi protiv Nori Wink

Nori rastura programiranje bilo koje vrste, samo je dobila prebrutalan zadatak kojeg se nije stiglo napisat u 2h... btw kolokvij iz praktikuma se piše na kompjuterima i svaki zadatak je cca 100-150 linija koda, a uglavnom više...a 2 su zadatka... nemoj mi Nori Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nori
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 34 - 12

PostPostano: 23:08 sub, 3. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="M.M."]

dakle, :wink:
idem ja sad za prog1 tvrdit kak je njima bilo sasvim dovoljno vremena, bar sto se mene tice.. :roll:[/quote]

Joj, ma nisam mislila na to da se nije trebalo previse razmisljat, vec da je ok ako je i vremena bilo na knap, ako ima (cak!) 15 bodova viska, a vjerojatno ce biti bonus bodova i na drugom kolokviju, samo to.

@Luuka
Lakse je krociti kroz ovaj surov svijet uz tjelohranitelja. Nek se samo jos netko javi :bully: Ma salim se, cmok!
M.M. (napisa):

dakle, Wink
idem ja sad za prog1 tvrdit kak je njima bilo sasvim dovoljno vremena, bar sto se mene tice.. Rolling Eyes

Joj, ma nisam mislila na to da se nije trebalo previse razmisljat, vec da je ok ako je i vremena bilo na knap, ako ima (cak!) 15 bodova viska, a vjerojatno ce biti bonus bodova i na drugom kolokviju, samo to.

@Luuka
Lakse je krociti kroz ovaj surov svijet uz tjelohranitelja. Nek se samo jos netko javi Nasilnik Ma salim se, cmok!

nameless
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 0:00 pon, 5. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a ipak neće danas rezultati? :D
a ipak neće danas rezultati? Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:17 pon, 5. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nameless"]a ipak neće danas rezultati? :D[/quote]

Ne znam ja nista. :anxious: Sto ti mislis? :D
nameless (napisa):
a ipak neće danas rezultati? Very Happy

Ne znam ja nista. Anxious Sto ti mislis? Very Happy

[Vrh]
blob
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 10 - 0

PostPostano: 1:57 pon, 5. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ne znam ja nista. :anxious: Sto ti mislis? :D[/quote]

Sve pohvale na brzini, svaka čast! :karma:

Hoće li možda biti objavljena i rješenja, kao i kod drugog kolokvija u prvom semestru?
vsego (napisa):
Ne znam ja nista. Anxious Sto ti mislis? Very Happy

Sve pohvale na brzini, svaka čast! karma++

Hoće li možda biti objavljena i rješenja, kao i kod drugog kolokvija u prvom semestru?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 7:01 pon, 5. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jako lijepo... :D
Jako lijepo... Very Happy

[Vrh]
yimpa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 13:10 pon, 5. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

može rješenja?
može rješenja?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum