Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:46 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iz vjezbi i predavanja. :P

Sto se tice primjera zadataka, vjerojatno su stari kolokviji slicniji ovogodisnjem, ali ne moze skoditi niti da porjesavate one zadatke iz starih pismenih koji obuhvacaju gradivo koje smo radili. 8)

Razumijevanje je bitno! :prodike: Mogu garantirati da ce sanse za prolaz biti jako male onima koji misle samo uciti komade koda napamet... :roll:
Iz vjezbi i predavanja. Razz

Sto se tice primjera zadataka, vjerojatno su stari kolokviji slicniji ovogodisnjem, ali ne moze skoditi niti da porjesavate one zadatke iz starih pismenih koji obuhvacaju gradivo koje smo radili. Cool

Razumijevanje je bitno! Drzim prodike Mogu garantirati da ce sanse za prolaz biti jako male onima koji misle samo uciti komade koda napamet... Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 16:41 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

sortiranje nizova ne ulazi u kol? tj. zakljucno s matricama?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:12 ned, 4. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]sortiranje nizova ne ulazi u kol? tj. zakljucno s matricama?[/quote]

Nije li tako receno na vjezbama (a mozda i negdje na Forumu)? :roll:
nana (napisa):

Nije li tako receno na vjezbama (a mozda i negdje na Forumu)? Rolling Eyes

[Vrh]
sanja86
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:21 sri, 7. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad su rezultati kolokvija? pitam jer nam je asistentica rekla da bi mogli i ranije bit objavljeni
kad su rezultati kolokvija? pitam jer nam je asistentica rekla da bi mogli i ranije bit objavljeni

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:22 sri, 7. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sanja86"]kad su rezultati kolokvija? pitam jer nam je asistentica rekla da bi mogli i ranije bit objavljeni[/quote]

Cim sve bude ispravljeno i uneseno u tablicu! :D Mi se [b]nadamo[/b] da ce to biti sutra (cetvrtak), ali nema garancija... :/
sanja86 (napisa):

Cim sve bude ispravljeno i uneseno u tablicu! Very Happy Mi se nadamo da ce to biti sutra (cetvrtak), ali nema garancija... Ehm?

[Vrh]
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
25 = 27 - 2

PostPostano: 21:25 sri, 7. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

tejk jor tajm
tejk jor tajm

[Vrh]
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
10 = 16 - 6

PostPostano: 12:54 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda pitanje i nije na mjestu, al na kojoj stranici ce bit objavljeni rezultati?

jer na kolokviju je pisalo da je na stranici asistentice karage, a naš asistent je nest spominjo stranicu asistenta sege
mozda pitanje i nije na mjestu, al na kojoj stranici ce bit objavljeni rezultati?

jer na kolokviju je pisalo da je na stranici asistentice karage, a naš asistent je nest spominjo stranicu asistenta sege

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:11 čet, 8. 12. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="iaugust"]jer na kolokviju je pisalo da je na stranici asistentice karage, a naš asistent je nest spominjo stranicu asistenta sege[/quote]

:crazyeyes: Vjerojatno je kolega pomijesao asistente UuRa... :lol: Rezultati ce biti tamo gdje je pisalo na kolokviju (dakle gdje i zadace objavljujemo), a bit ce i obavijest na Forumu. 8)

P.S. Danas navecer (cit. [i]vjerojatno oko ponoci[/i]) bi trebala stici i cetvrta zadaca... 8) Da, bit ce obavijest na Forumu; samo se [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1371]"pretplatite" na ovaj podforum[/url] i doci ce vam obavijest mailom ([url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=5310]osim ako mail imate na studentu[/url]). :D
iaugust (napisa):

#Crazy Vjerojatno je kolega pomijesao asistente UuRa... Laughing Rezultati ce biti tamo gdje je pisalo na kolokviju (dakle gdje i zadace objavljujemo), a bit ce i obavijest na Forumu. Cool

P.S. Danas navecer (cit. vjerojatno oko ponoci) bi trebala stici i cetvrta zadaca... Cool Da, bit ce obavijest na Forumu; samo se "pretplatite" na ovaj podforum i doci ce vam obavijest mailom (osim ako mail imate na studentu). Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:36 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U ovom drugom kolokviju neće biti obaveznog dijela kao u prvom? :?: :?:
U ovom drugom kolokviju neće biti obaveznog dijela kao u prvom? Question Question

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 12:42 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima obaveznog dijela: da bar u jednom zadatku od 3 ostvariš minimalno 15 bodova.
no mene zanima što je sa teorijuo u kolokviju budući da se na zadnjim vježbama još nije znalo hoće li profesor ubaciti 4 teorijski zadatak. da li je još ostalo po starom tj samo 3 zadatka?
ima obaveznog dijela: da bar u jednom zadatku od 3 ostvariš minimalno 15 bodova.
no mene zanima što je sa teorijuo u kolokviju budući da se na zadnjim vježbama još nije znalo hoće li profesor ubaciti 4 teorijski zadatak. da li je još ostalo po starom tj samo 3 zadatka?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:59 sri, 8. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]ima obaveznog dijela: da bar u jednom zadatku od 3 ostvariš minimalno 15 bodova.[/quote]

Volim kad ljudi prate na vjezbama (iako, ovakve detalje nekako uvijek prate ;)). :D [tt]karma++[/tt] ;)

[quote="mladac"]no mene zanima što je sa teorijuo u kolokviju budući da se na zadnjim vježbama još nije znalo hoće li profesor ubaciti 4 teorijski zadatak. da li je još ostalo po starom tj samo 3 zadatka?[/quote]

Za sada, sve kako je receno, bez teorije. :gg: Budite tiho [ :-# ] da se ne sjete. :mig:
mladac (napisa):

Volim kad ljudi prate na vjezbama (iako, ovakve detalje nekako uvijek prate Wink). Very Happy karma++ Wink

mladac (napisa):

Za sada, sve kako je receno, bez teorije. Mr Green being very Greeen indeed Budite tiho [ Silenced ] da se ne sjete. Namigujem ti, a ti ne gledas...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum