Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Matko Forumaš(ica)

|
Postano: 2:05 čet, 18. 12. 2003 Naslov: Prvi pismeni kolokvij |
|
|
As it was announced, prvi pismeni kolokvij iz RP4 odrzat ce se u utorak 23.12.2003. u 8h. (moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao).
Na kolokviju dolazi gradivo vezano uz:
- proceduralno programiranje u C++u
- rad s pointerima
- klase
- (re)definiranje operatora
- naslijeđivanje i polimorfizam
Na kolokviju se neće pisati gradivo obrađivano na zadnjih nekoliko vježbi (osnove komponentnog programiranja, template funkcije i klase).
Komponentno programiranje i osnove COM-a vas i inace ne mislim ispitivati, tako da se ne morate bojati u vezi toga ukoliko vam je to bilo (pre)tesko... :)
As it was announced, prvi pismeni kolokvij iz RP4 odrzat ce se u utorak 23.12.2003. u 8h. (moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao).
Na kolokviju dolazi gradivo vezano uz:
- proceduralno programiranje u C++u
- rad s pointerima
- klase
- (re)definiranje operatora
- naslijeđivanje i polimorfizam
Na kolokviju se neće pisati gradivo obrađivano na zadnjih nekoliko vježbi (osnove komponentnog programiranja, template funkcije i klase).
Komponentno programiranje i osnove COM-a vas i inace ne mislim ispitivati, tako da se ne morate bojati u vezi toga ukoliko vam je to bilo (pre)tesko...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:22 čet, 18. 12. 2003 Naslov: Re: Prvi pismeni kolokvij |
|
|
[quote="Matko"](moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao)[/quote]
Hmda... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1122]Tko zna kako je do toga doslo...[/url] :grebgreb: :splat:
Nije to bas tvoja krivnja... :grrr:
Btw, Matko:
:banana: :slonic: :weee: [size=18][color=#008000][b]Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma![/b][/color][/size] :weee: :slonic: :banana:
Matko (napisa): | (moje isprike sto kolokvij ipak nece biti u ponedjeljak u neko 'pristojnije' doba, no, ispostavilo se da na faxu postoji kronicni problem nedostatka slobodnih prostorija na koji nisam bio racunao) |
Hmda... Tko zna kako je do toga doslo...
Nije to bas tvoja krivnja...
Btw, Matko:
Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Matko Forumaš(ica)

|
Postano: 10:47 čet, 18. 12. 2003 Naslov: Re: Prvi pismeni kolokvij |
|
|
[quote="vsego"]
Hmda... [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1122]Tko zna kako je do toga doslo...[/url] :grebgreb: :splat:
Nije to bas tvoja krivnja... :grrr:
[/quote]
Da, tako nekako mi je i Mario Krnic (sadasnji satnicar) rekao da su svi termini koji su do sada bili slobodni prodani VEST-ovcima...
A, sto se moze... :?
[quote="vsego"]
Btw, Matko:
:banana: :slonic: :weee: [size=18][color=#008000][b]Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma![/b][/color][/size] :weee: :slonic: :banana:[/quote]
Jeeeee... 2^10!
Let's go to the 2^11! 8)
Da, tako nekako mi je i Mario Krnic (sadasnji satnicar) rekao da su svi termini koji su do sada bili slobodni prodani VEST-ovcima...
A, sto se moze...
vsego (napisa): |
Btw, Matko:
Cestitam na jubilarnom, 1024-om, topicu Foruma!  |
Jeeeee... 2^10!
Let's go to the 2^11!
|
|
[Vrh] |
|
Matko Forumaš(ica)

|