Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

web stranica naseg fakulteta!
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 23:21 sri, 13. 10. 2004    Naslov: web stranica naseg fakulteta! Citirajte i odgovorite

Zanima me tko ureduje web stranicu naseg fakulteta i zasto nemamo slike profesora na njima kao naprimjer na drugim fakultetima....
opcenito k tome sto me najvise zanima zasto nam ne radi jos uvijek [b]trazilica[/b] koja ne radi ima vec jako dugo?
Tako reci otkada je web stranica izradena!

Pa eto bila bi mi cast kad bi mi se ovo pojasnilo!

Hvala unaprijed! :lilangel:
:legnalil:
:sleeping:
Zanima me tko ureduje web stranicu naseg fakulteta i zasto nemamo slike profesora na njima kao naprimjer na drugim fakultetima....
opcenito k tome sto me najvise zanima zasto nam ne radi jos uvijek trazilica koja ne radi ima vec jako dugo?
Tako reci otkada je web stranica izradena!

Pa eto bila bi mi cast kad bi mi se ovo pojasnilo!

Hvala unaprijed! #Lil angel
legna elttiL
#Sleep

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:33 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mali podsjetnik na slicnu raspravu od prije skoro dvije godine: [url]http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=146[/url]
Mali podsjetnik na slicnu raspravu od prije skoro dvije godine: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=146

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 9:56 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

znam za tu temu ali pazi to je od prije [b]dvije godine[/b] i jos uvijek nista nije poduzeto zasto zasto?
[quote]Nitko, nije li to ocito?

Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...
[/quote]

Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?

[quote]Stranice su nam stvarno ocajne. Inace, ferovci i medicinari nam se uzasno rugaju zbog tih stranica, a to ne smijemo dopustiti. [/quote]

ovo je teska istina!

Ja mislim da je stvarno proslo jako puno vremena i mislim da bi ova stranica trebala biti organizanija.Eto iskreno ne da hvalim ferovce ali oni imaju bas super stranicu.Ujedno po cemu su oni bolji od nas zasto i mi ne mozemo imat isto tako super stranicu i malo oraganizaniju
puno podataka koje bi htjeli saznat tesko da cemo nac na ovoj stranici....
Iskreno voljela bi da se na tome malo proradi ....

Mislim da je dosta rasprave mislim da bi trebali vec krenut s tim na bolje....
[b]Zar ne mislite?[/b]
:lilangel:
:legnalil:
:tup:
znam za tu temu ali pazi to je od prije dvije godine i jos uvijek nista nije poduzeto zasto zasto?
Citat:
Nitko, nije li to ocito?

Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...

Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?

Citat:
Stranice su nam stvarno ocajne. Inace, ferovci i medicinari nam se uzasno rugaju zbog tih stranica, a to ne smijemo dopustiti.

ovo je teska istina!

Ja mislim da je stvarno proslo jako puno vremena i mislim da bi ova stranica trebala biti organizanija.Eto iskreno ne da hvalim ferovce ali oni imaju bas super stranicu.Ujedno po cemu su oni bolji od nas zasto i mi ne mozemo imat isto tako super stranicu i malo oraganizaniju
puno podataka koje bi htjeli saznat tesko da cemo nac na ovoj stranici....
Iskreno voljela bi da se na tome malo proradi ....

Mislim da je dosta rasprave mislim da bi trebali vec krenut s tim na bolje....
Zar ne mislite?
#Lil angel
legna elttiL
Tup!

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:01 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"][quote]Daklem, Franka (M. Bruckler) je zaduzena za redesign sitea, no to tek odnedavno. Proci ce malo vremena dok se to sredi...[/quote]
Cekaj malo ovo ne razumijem malo vremena kako to mislis malo vremena pa proslo je dvije godine?Zar nije vec proslo malo vremena?[/quote]

Pa, neke stvari su se promijenile... :?

1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster :-s Njene su zuto-plave stranice (npr. [url=http://www/hr/znanost/projekti/main.html]ova[/url])

2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)

3. [b]Navodno[/b] je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje

Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa. :shock:

Krace: nemam pojma sto se dogadja s webom, niti to mogu nekako saznati, s obzirom da se nadlezno tijelo (Kolegij Rac Centra) vec dulje vrijeme nije sastao (koliko je meni poznato). :(

Slazem se da bi nesto trebalo napraviti, ali postavlja se pitanje [b]tko[/b], a ne sto... :(
bily (napisa):
Citat:

Pa, neke stvari su se promijenile... Confused

1. Franka, AFAIK, vishe nije webmaster Eh? Njene su zuto-plave stranice (npr. ova)

2. Naslijedio ju je kolega student, cije su kremzuto-crne (pocetna i vecina drugih)

3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje

Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa. Shocked

Krace: nemam pojma sto se dogadja s webom, niti to mogu nekako saznati, s obzirom da se nadlezno tijelo (Kolegij Rac Centra) vec dulje vrijeme nije sastao (koliko je meni poznato). Sad

Slazem se da bi nesto trebalo napraviti, ali postavlja se pitanje tko, a ne sto... Sad

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:10 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice ....

Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit!
ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice ....

Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit!

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:16 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice....[/quote]

1. Skoci [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=2845]ovdje[/url]

2. Nakon izbora, zamoli predstavnike da povuku pitanje na Vijecu i dadu neki prijedlog u ime studenata

3. Ako prodje, sljakajte do mile volje! :D

[quote="bily"]Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit![/quote]

KRCa, ne RCa. 8) To ne ovisi ni o meni ni o tebi... :(
bily (napisa):
ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice....

1. Skoci ovdje

2. Nakon izbora, zamoli predstavnike da povuku pitanje na Vijecu i dadu neki prijedlog u ime studenata

3. Ako prodje, sljakajte do mile volje! Very Happy

bily (napisa):

KRCa, ne RCa. Cool To ne ovisi ni o meni ni o tebi... Sad

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 15:18 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ok zasto se ne bi skupilo ljudi koji bi radilo na web stranici fakulteta primjeric fer ima vise webmastera a cak i studenti ureduju tu stranicu pa sad je pitanje zasto studenti ne bi takoder uredivali jedan dio stranice ....

Mislim da bi se taj sastanak RC-a trebo dogodit sto prije a ne cekat i odugovlacit![/quote]

Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site! :ccc:
bily (napisa):

Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site! Ccc.... Sram te bilo...

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 15:22 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidis ipak ima ljudi koji bi se slozili sa svime samo taj projekt treba i pokrenut pa onda sto mislite hocemo li ista pokrenut ili ce jos uvijek sve ostat na nekoj raspravi!? :legnalil:
:lilangel:
vidis ipak ima ljudi koji bi se slozili sa svime samo taj projekt treba i pokrenut pa onda sto mislite hocemo li ista pokrenut ili ce jos uvijek sve ostat na nekoj raspravi!? legna elttiL
#Lil angel

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:39 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site! :ccc:[/quote]

:klapklap:

I treba se pozuriti.

Jer sam na CUC-u vidio da cure i decki iz SRCEa nekaj malo eksperimentiraju s portalom za cijelo sveuciliste. Bio je jedan super profac iz Geneve i on je pricao o portalu koji oni imaju tamo. Na cijelom im je sveucilistu tak da svaki faks ima svoje stranice na isti kalup (svatko si ih moze malo preurediti po volji). A kada se student ulogira lijepo ima prozorcice na portalu s podacima u skorim ispitima, posudjenim knjigama u knjiznici i mogucnosti da rezervira knjige koje treba, rasporedom, mogucnoscu da prijavi ispite([i]studomat [/i]je jedan od servisa) i raznim drugim korisnim servisima. Sve na jednom mjestu. A kad se ulogira nastavnik on ima servise koji su njemu potrebni... A moze se i birati koje servise se zeli koristiti.

Mozda se tako nesto pojavi i kod nas za nekoliko godina. Zasto? Zato jer je sve opensource i besplatno! Kak je taj simpaticni Svicarac rekel novaca ne treba puno, samo za server, no treba potrositi godinu-dvije na modifikaciju i testiranje portala (logiras se jednom, a odmah si logiran posvuda (studomat, knjiznica, forum, ...)i onda komunikacija izmedju svih tih baza podataka (a svako logiranje/identificiranje ide po drugom standardu), ...). No opet postoji free i open source aplikacije koje rjesavaju te probleme, samo ih treba prilagoditi nasim potrebama...

No za tih 10 godina :twisted: cekanja bi mi stvarno mogli napraviti nesto ne tako tendenciozno, ali lijepo.
filipnet (napisa):
Mislim da bi ova ideja da studenti pomazu bila jako dobra, mozda bi se mogli nagraditi nekakvi dodatni bodovi za neki kolegiji ili slicno. Po mom misljenju, mislim da je jako jadno sto imamo smjer racunarstva na faksu, a onda nemamo prvoklasni site. A bome imamo mogucnosti napraviti vise nego prvoklasni site! Ccc.... Sram te bilo...

Toooooo, majstoreeeee!

I treba se pozuriti.

Jer sam na CUC-u vidio da cure i decki iz SRCEa nekaj malo eksperimentiraju s portalom za cijelo sveuciliste. Bio je jedan super profac iz Geneve i on je pricao o portalu koji oni imaju tamo. Na cijelom im je sveucilistu tak da svaki faks ima svoje stranice na isti kalup (svatko si ih moze malo preurediti po volji). A kada se student ulogira lijepo ima prozorcice na portalu s podacima u skorim ispitima, posudjenim knjigama u knjiznici i mogucnosti da rezervira knjige koje treba, rasporedom, mogucnoscu da prijavi ispite(studomat je jedan od servisa) i raznim drugim korisnim servisima. Sve na jednom mjestu. A kad se ulogira nastavnik on ima servise koji su njemu potrebni... A moze se i birati koje servise se zeli koristiti.

Mozda se tako nesto pojavi i kod nas za nekoliko godina. Zasto? Zato jer je sve opensource i besplatno! Kak je taj simpaticni Svicarac rekel novaca ne treba puno, samo za server, no treba potrositi godinu-dvije na modifikaciju i testiranje portala (logiras se jednom, a odmah si logiran posvuda (studomat, knjiznica, forum, ...)i onda komunikacija izmedju svih tih baza podataka (a svako logiranje/identificiranje ide po drugom standardu), ...). No opet postoji free i open source aplikacije koje rjesavaju te probleme, samo ih treba prilagoditi nasim potrebama...

No za tih 10 godina Twisted Evil cekanja bi mi stvarno mogli napraviti nesto ne tako tendenciozno, ali lijepo.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 17:00 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne kuzim zasto cekat sa pocinjanjem bar nekog pocetka a ne da ostanemo na ovoj nepreglednoj stranici!
Ajmo se sada svi udruzit i pocet nesto radit a ne samo raspravljat pa mislim da vec ovo sve predugo traje sto se web stranice tice!

Ajde idemo pa mi smo fakultet koji je na jako dobrom glasu a kad nam se vidi web stranica taj glas se spusta nize i nize....

Onda ljudi razmislite malo?
ne kuzim zasto cekat sa pocinjanjem bar nekog pocetka a ne da ostanemo na ovoj nepreglednoj stranici!
Ajmo se sada svi udruzit i pocet nesto radit a ne samo raspravljat pa mislim da vec ovo sve predugo traje sto se web stranice tice!

Ajde idemo pa mi smo fakultet koji je na jako dobrom glasu a kad nam se vidi web stranica taj glas se spusta nize i nize....

Albert Einstein

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 22:52 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam čul' da već neko vrijeme postoji tema diplomske radnje "Generički web-site MO-a" ili tak' nekak'. Kaj to nikome od apsolvenata još nije dodijeljeno? :?
Ja sam čul' da već neko vrijeme postoji tema diplomske radnje "Generički web-site MO-a" ili tak' nekak'. Kaj to nikome od apsolvenata još nije dodijeljeno? Confused

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:57 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

cekaj jesi li to cuo od nekoga pouzadanog ili samo od nekih studenata mislim mozda jel to spomenuo neki profesor ili?
cekaj jesi li to cuo od nekoga pouzadanog ili samo od nekih studenata mislim mozda jel to spomenuo neki profesor ili?

Albert Einstein

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:23 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]cekaj jesi li to cuo od nekoga pouzadanog ili samo od nekih studenata mislim mozda jel to spomenuo neki profesor ili? [/quote]

[u]Mislim[/u] da sam to vidio na stranici od faksa.
bily (napisa):

Mislim da sam to vidio na stranici od faksa.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 0:28 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo bi sada nekoga trebala da potvrdi jel tocno ili nije?Ne bi bilo lose da neko za dipl.uredi stranicu iako ona ne bi isto mozda bila u sasvim super stanju!

Ali pocetak je pocetak! :lol:
ovo bi sada nekoga trebala da potvrdi jel tocno ili nije?Ne bi bilo lose da neko za dipl.uredi stranicu iako ona ne bi isto mozda bila u sasvim super stanju!

Ali pocetak je pocetak! Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 9:43 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]ne kuzim zasto cekat sa pocinjanjem bar nekog pocetka a ne da ostanemo na ovoj nepreglednoj stranici!

Onda ljudi razmislite malo?[/quote]

Moram priznati da ne kuzim zasto je sluzbena stranica faksa toliko privlacna za uredivanje, a nasa studentska sluzbena stranica nije. :?: :?:

A i math.hr sad puno bolje izgleda. Malo treba azurirati podatke, al izgleda solidno.
bily (napisa):

Moram priznati da ne kuzim zasto je sluzbena stranica faksa toliko privlacna za uredivanje, a nasa studentska sluzbena stranica nije. Question Question

A i math.hr sad puno bolje izgleda. Malo treba azurirati podatke, al izgleda solidno.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 11:31 pet, 15. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]Ajmo se sada svi udruzit i pocet nesto radit a ne samo raspravljat pa mislim da vec ovo sve predugo traje sto se web stranice tice![/quote]

Pa ajde Bily pocni onda nesto, a ne sam pricat!

[quote="anamari"]Moram priznati da ne kuzim zasto je sluzbena stranica faksa toliko privlacna za uredivanje, a nasa studentska sluzbena stranica nije. :?: :?: [/quote]

Eto zasto bi ocekivali od faksa da dopusti studentima da mu rade stranicu, kad se jedva nadje onih za studensku stranicu.
bily (napisa):

Pa ajde Bily pocni onda nesto, a ne sam pricat!

anamari (napisa):
Moram priznati da ne kuzim zasto je sluzbena stranica faksa toliko privlacna za uredivanje, a nasa studentska sluzbena stranica nije. Question Question

Eto zasto bi ocekivali od faksa da dopusti studentima da mu rade stranicu, kad se jedva nadje onih za studensku stranicu.

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:50 pon, 18. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa pocela bi ja kad bi imala utjecaja a ne mogu pocet kad nemam bas nekog pretezitog utjecaja a i mislim da visem tijelu bas i nije do dobre stranice....

:lol:
pa pocela bi ja kad bi imala utjecaja a ne mogu pocet kad nemam bas nekog pretezitog utjecaja a i mislim da visem tijelu bas i nije do dobre stranice....

Laughing

Albert Einstein

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 3:55 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]pa pocela bi ja kad bi imala utjecaja a ne mogu pocet kad nemam bas nekog pretezitog utjecaja a i mislim da visem tijelu bas i nije do dobre stranice....

:lol:[/quote]

Ma kakav utjecaj.

Napravi doma prototip stranice i lijepo razradi sve sto bi stavila (podatke, slike, azuriranje) i lijepo to dizajniraj i graficki umotaj i onda odi nadleznima.

A ne da se ceka da ti oni kazu da mozes nest pokusati. Nope!

If you want something done wright, you gotta do it yourself! Na vlastitu inicijativu!
bily (napisa):

Laughing

Ma kakav utjecaj.

Napravi doma prototip stranice i lijepo razradi sve sto bi stavila (podatke, slike, azuriranje) i lijepo to dizajniraj i graficki umotaj i onda odi nadleznima.

A ne da se ceka da ti oni kazu da mozes nest pokusati. Nope!

If you want something done wright, you gotta do it yourself! Na vlastitu inicijativu!

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 10:26 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje

Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.
[/quote]
I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u. Za lanjsku godinu je dogovoreno da ce samo azurirati podatke, sto je i ucinio. Za ovu godinu je dogovoreno da se naprave nove stranice. Profesorske stranice su takve kakve jesu jer ih nitko ne obavezuje da imaju stranicu, niti postoje neki okvir kako bi ona trebala izgledati. Tko je htio, sklepao si je nesto sam. Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom. Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.
vsego (napisa):
3. Navodno je i on napustio duznost i to sada vodi doc. Nakic, no ne znam detalje

Osim Franke koja se sama predstavila kao webmaster, za ostalo sam cuo po hodnicima, unatoc tome da sam clan FVa.

I.Nakic je webmaster. Bilo je na FV-u. Za lanjsku godinu je dogovoreno da ce samo azurirati podatke, sto je i ucinio. Za ovu godinu je dogovoreno da se naprave nove stranice. Profesorske stranice su takve kakve jesu jer ih nitko ne obavezuje da imaju stranicu, niti postoje neki okvir kako bi ona trebala izgledati. Tko je htio, sklepao si je nesto sam. Ja sam si, primjerice, htio staviti neke fotke na stranicu, ali nisu bile digitalne. kako nemam scaner, otisao sam u RC i zamolio da mi scaniraju. Odgovorili su mi da je to komplicirano i sad nemaju vremena i da nadjem nekog od asistenata tko zna raditi sa scanerom. Pitao sam 10-tak ljudi. Nitko ne zna. Pokusao sam dobiti neki manual za scaner i prouciti sam. Bez uspjeha. Ovom prigodom pozivam kolege koji znaju rabiti scaner u sobi 205, da mi se jave.

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 12 - 6

PostPostano: 14:27 uto, 19. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
Eto zasto bi ocekivali od faksa da dopusti studentima da mu rade stranicu, kad se jedva nadje onih za studensku stranicu.[/quote]

Dopusti?!? The way I see it, oni bi nas studente trebali ljubazno pitati bismo li mi mozda htjeli sudjelovati u izradi sluzbene stranice faksa. Jer vecina nas ce zavrsit faks za 4-6 godina i bit cemo bogati 8) :lol: programeri i nece nas vise biti briga sto se dogada ovdje. Jer na kraju krajeva, nije na studentima da brinu o tehnickoj podrsci fakultetu. Na nama je da ucimo i idemo dalje. A faks ce ostat sa svojom stranicom, kakva god ona bila. :wink:
steelworker (napisa):

Dopusti?!? The way I see it, oni bi nas studente trebali ljubazno pitati bismo li mi mozda htjeli sudjelovati u izradi sluzbene stranice faksa. Jer vecina nas ce zavrsit faks za 4-6 godina i bit cemo bogati Cool Laughing programeri i nece nas vise biti briga sto se dogada ovdje. Jer na kraju krajeva, nije na studentima da brinu o tehnickoj podrsci fakultetu. Na nama je da ucimo i idemo dalje. A faks ce ostat sa svojom stranicom, kakva god ona bila. Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum