Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mate Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:47 čet, 24. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Mozda bi ovaj topic bolje isao u Faxovske opcenitosti... :?
[b]Anex:[/b] Mate se slozio, pa selim ovaj post iz "Cumeza" u "Faxovske opcenitosti"...
[quote="Anamari (on StudRep site)"] Na otvorenom satu SZ-a je bilo super. Nije došao niti jedan jedini student. Naravno, za to smo si krivi sami, nismo dovoljno rano izvjesili obavijest, a i mojom greškom napisan je i krivi datum. A sigurni smo, da smo vas ranije obavijestili, dosli bi svi. Soba 102 bila bi premala da primi sve nadobudne studente. A imali bi toliko pitanja da to više ne bi bio otvoreni sat nego otvoreni dan. Ali eto, kad smo nesposobni. Sami smo si krivi.[/quote]
Ili zato sto je bilo usred nastave? :lol: Bar su meni neki studenti tako rekli...
Mozda bi ovaj topic bolje isao u Faxovske opcenitosti...
Anex: Mate se slozio, pa selim ovaj post iz "Cumeza" u "Faxovske opcenitosti"...
Anamari (on StudRep site) (napisa): | Na otvorenom satu SZ-a je bilo super. Nije došao niti jedan jedini student. Naravno, za to smo si krivi sami, nismo dovoljno rano izvjesili obavijest, a i mojom greškom napisan je i krivi datum. A sigurni smo, da smo vas ranije obavijestili, dosli bi svi. Soba 102 bila bi premala da primi sve nadobudne studente. A imali bi toliko pitanja da to više ne bi bio otvoreni sat nego otvoreni dan. Ali eto, kad smo nesposobni. Sami smo si krivi. |
Ili zato sto je bilo usred nastave? Bar su meni neki studenti tako rekli...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mad Gost
|
Postano: 11:55 sub, 26. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[b]Datum ovog posta je 19.03.2003[/b][quote="mate"]Dakle, službeni nick "predstavnika" na studentu je studrep. Stoga svatko može pisati prijedlog na studrep@student.math.hr, imaju i svoju stranicu koja je IMHO O.K. Tu piše čak 9 načina kontakta. Moj je prijedlog da ih se zamoli da prihvate još jednu: ovaj forum. Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).
----
Poštovani,
na temelju rasprave na degiorgi.math.hr/forum u ime autora tekstova, a u najboljoj namjeri, želio bih vam skrenuti pažnju na slijedeće probleme:
1.[b]Ukinut je jedan ljetni rok. Smatramo da studenti nisu na dostojan način na vrijeme obaviješteni niti zastupani pred fakultetskim vijećem. Željeli bi znati obrazloženje i postupke koje je predsjedništvo podružnice provelo u zaštiti interesa studenata. Također molimo predsjedništvo na odlučniji angažman po pitanju vraćanja ukinutog roka.[/b]
2.[b]Skrećemo pozornost na osjećaj brojnih studenata da ih se premalo pita za mišljenje. U želji probitka interesa studenata potičemo Predsjedništvo na razmatranje metoda za konzultacije sa širokim krugom studenata ovog fakulteta kod razmatranja važnijih pitanja.[/b]
3.[b]Molimo Predsjedništvo da pravovremeno dostavlja ključne informacije studentima putem već razrađenih oblika komunikacije: mailing lista, oglasna ploča , web stranica. Ovdje uz informiranje o (za studente) glavnim pitanjima razmatranima na sjednicama Predsjedništva, fakultetskog vijeća, vijeća računskog centra i sl. cijenimo od ključne važnosti informacije o samim temama sastanaka prije nego što do samih dođe jer se samo tako može postići dogovor kojim bi se konstruktivno utjecalo na događaje. [/b]
3.[b]Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje kod zamjene dotrajale računalne opreme u računalnim učionicama izradama prijedloga i dopuna postojećih prijedloga koji se od strane fakulteta upućuju nadležnom ministarstvu.[/b]
4.[b]Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje oko studentskih stranica na student.math.hr. Ne očekuje se od predsjedništva da se brine oko tih stranica, ali npr. poticaj fakultetskom vijeću da na npr. godišnjoj osnovi raspisuje među studentima natječaj za održavanje tog sadržaja te isto honorira mogao bi pokrenuti stvari s mrtve točke.[/b]
5.[b]Svjesni činjenice da je broj studentskih glasova u fakultetskom vijeću relativno malen, a pod, uvidom u zapisnike zadnjih nekoliko sjednica fakultetskog vijeća stečenim, dojmom da prisustvo članova predsjedništva na sjednicama fakultetskog vijeća nije kakvo bi moglo biti, skrećemo pažnju da u slučalu nemogućnosti studentskog predstavnika pravo glasa može preuzeti zamjenik. Usto vjerujemo da upravo zbog malobrojnosti ne smijemo olako prepuštati glasove, te da veća prisutnost studenata znači i određenu veću težinu i podršku predlagaču i prijedlogu koji dolazi sa studentske strane. Budite slobodni za određena vrlo značajna pitanja javno plakatom pozvati studente da makar i bez prava glasa sudjeluju na sjednici.[/b]
6.[b]Predlažemo predsjedništvu veće zalaganje oko pitanja koja bi znatno olakšala život studenata poput menze i veće učionice na našem faksu ili poboljšala uvjete studiranja poput povećanja knjižničkog fonda. [/b]
7.[b]Predlažemo predsjedništvu da razradi i na sjednici fakultetskog vijeća predloži uredbu kojom bi se postrožili uvjeti koje kolegiji koji se predaju na našem fakultetu moraju udovoljavati, a koja bi sadržavala stavke o obaveznoj dostupnosti ažurnog programa kolegija, stranici kolegija sa općim informacijama, zatim informacijama o načinu polaganja ispita, preporučenoj literaturi i terminima usmenih ispita, a bilo bi studentima nadasve korisno i obavezno postojanje knjige, odnosno skripte, kolegijima koji prelaze određeni staž. Ovdje je moguće osobito mnogo postići budući da npr. predavač ne bi mogao ispitivati ono što se ne nalazi u skripti, a opet postojao bi stavak koji bi branio stavljanje u skriptu onoga što se ne predaje. Tu bi mogli ući i stavci koji bi branili nasilno ubacivanje nadoknada pred kraj semestra kroz poštovanje prije početka semestra objavljene satnice i mnogo toga drugog. Moguće je da postoje i neki europski standardi koje bi se fakultetu moglo predložiti da ubrzano prihvati.[/b]
8.[b]Skrećemo predsjedništvu pažnju, a u cilju aktivnije suradnje sa širim krugom studenata na probleme studenata i prijedloge rješavanja koji se neformalnim tonom iznose na degiorgi.math.hr/forum. Voljeli bi vidjeti i nekoga od članova predsjedništva među nama. Time bi rasprave koje ovdje traju bile puno više na korist i fakultetu i studentima.[/b]
Sa štovanjem. [/quote]
Što se napravilo da se jedan od ovih zahtjeva ostvari :?:
Mislim da je ovo sasvim dovoljan razlog da se niko ne pojavi na otvorenom satu. :x Naravno da će svi bojkotirati otvoreni sat kad vide da od njega nema nikakve koristi. :x
P.S. u orginalnom postu nije bilo numeriranja niti boldanja određenih dijelova.
Datum ovog posta je 19.03.2003 mate (napisa): | Dakle, službeni nick "predstavnika" na studentu je studrep. Stoga svatko može pisati prijedlog na studrep@student.math.hr, imaju i svoju stranicu koja je IMHO O.K. Tu piše čak 9 načina kontakta. Moj je prijedlog da ih se zamoli da prihvate još jednu: ovaj forum. Ako se slažete postao bih ovaj tekst (čekam 2 dana za komentare).
----
Poštovani,
na temelju rasprave na degiorgi.math.hr/forum u ime autora tekstova, a u najboljoj namjeri, želio bih vam skrenuti pažnju na slijedeće probleme:
1.Ukinut je jedan ljetni rok. Smatramo da studenti nisu na dostojan način na vrijeme obaviješteni niti zastupani pred fakultetskim vijećem. Željeli bi znati obrazloženje i postupke koje je predsjedništvo podružnice provelo u zaštiti interesa studenata. Također molimo predsjedništvo na odlučniji angažman po pitanju vraćanja ukinutog roka.
2.Skrećemo pozornost na osjećaj brojnih studenata da ih se premalo pita za mišljenje. U želji probitka interesa studenata potičemo Predsjedništvo na razmatranje metoda za konzultacije sa širokim krugom studenata ovog fakulteta kod razmatranja važnijih pitanja.
3.Molimo Predsjedništvo da pravovremeno dostavlja ključne informacije studentima putem već razrađenih oblika komunikacije: mailing lista, oglasna ploča , web stranica. Ovdje uz informiranje o (za studente) glavnim pitanjima razmatranima na sjednicama Predsjedništva, fakultetskog vijeća, vijeća računskog centra i sl. cijenimo od ključne važnosti informacije o samim temama sastanaka prije nego što do samih dođe jer se samo tako može postići dogovor kojim bi se konstruktivno utjecalo na događaje.
3.Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje kod zamjene dotrajale računalne opreme u računalnim učionicama izradama prijedloga i dopuna postojećih prijedloga koji se od strane fakulteta upućuju nadležnom ministarstvu.
4.Potičemo Predsjedništvo na aktivnije zalaganje oko studentskih stranica na student.math.hr. Ne očekuje se od predsjedništva da se brine oko tih stranica, ali npr. poticaj fakultetskom vijeću da na npr. godišnjoj osnovi raspisuje među studentima natječaj za održavanje tog sadržaja te isto honorira mogao bi pokrenuti stvari s mrtve točke.
5.Svjesni činjenice da je broj studentskih glasova u fakultetskom vijeću relativno malen, a pod, uvidom u zapisnike zadnjih nekoliko sjednica fakultetskog vijeća stečenim, dojmom da prisustvo članova predsjedništva na sjednicama fakultetskog vijeća nije kakvo bi moglo biti, skrećemo pažnju da u slučalu nemogućnosti studentskog predstavnika pravo glasa može preuzeti zamjenik. Usto vjerujemo da upravo zbog malobrojnosti ne smijemo olako prepuštati glasove, te da veća prisutnost studenata znači i određenu veću težinu i podršku predlagaču i prijedlogu koji dolazi sa studentske strane. Budite slobodni za određena vrlo značajna pitanja javno plakatom pozvati studente da makar i bez prava glasa sudjeluju na sjednici.
6.Predlažemo predsjedništvu veće zalaganje oko pitanja koja bi znatno olakšala život studenata poput menze i veće učionice na našem faksu ili poboljšala uvjete studiranja poput povećanja knjižničkog fonda.
7.Predlažemo predsjedništvu da razradi i na sjednici fakultetskog vijeća predloži uredbu kojom bi se postrožili uvjeti koje kolegiji koji se predaju na našem fakultetu moraju udovoljavati, a koja bi sadržavala stavke o obaveznoj dostupnosti ažurnog programa kolegija, stranici kolegija sa općim informacijama, zatim informacijama o načinu polaganja ispita, preporučenoj literaturi i terminima usmenih ispita, a bilo bi studentima nadasve korisno i obavezno postojanje knjige, odnosno skripte, kolegijima koji prelaze određeni staž. Ovdje je moguće osobito mnogo postići budući da npr. predavač ne bi mogao ispitivati ono što se ne nalazi u skripti, a opet postojao bi stavak koji bi branio stavljanje u skriptu onoga što se ne predaje. Tu bi mogli ući i stavci koji bi branili nasilno ubacivanje nadoknada pred kraj semestra kroz poštovanje prije početka semestra objavljene satnice i mnogo toga drugog. Moguće je da postoje i neki europski standardi koje bi se fakultetu moglo predložiti da ubrzano prihvati.
8.Skrećemo predsjedništvu pažnju, a u cilju aktivnije suradnje sa širim krugom studenata na probleme studenata i prijedloge rješavanja koji se neformalnim tonom iznose na degiorgi.math.hr/forum. Voljeli bi vidjeti i nekoga od članova predsjedništva među nama. Time bi rasprave koje ovdje traju bile puno više na korist i fakultetu i studentima.
Sa štovanjem. |
Što se napravilo da se jedan od ovih zahtjeva ostvari
Mislim da je ovo sasvim dovoljan razlog da se niko ne pojavi na otvorenom satu. Naravno da će svi bojkotirati otvoreni sat kad vide da od njega nema nikakve koristi.
P.S. u orginalnom postu nije bilo numeriranja niti boldanja određenih dijelova.
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:08 sub, 26. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Pozdrav svima.
Sto se tice Matinog maila, mi smo se raspitali o svemu na pravim adresama. Odgovor sam poslala i na forum, a poneki bitniji dio nalazi se i na nasoj stranici.
Sto se tice otvorenog sata, upravo on sluzi kako bista nam rekli sve sto zelite, pitali nas sto vas zanima, i u isto vrijeme bili sigurni da smo vas culi. Ali ako ga bas zelite bojkotirati, osobno nemam nista protiv, vas je izbor kako cete izrazavati vase nezadovoljstvo. Mislim da time necete postici ono sto zelite, da vas se cuje, al dobro.
Ne razumijem zasto imate tako lose misljenje o SZ-u. U principu dosta savjesno obavljamo svoje duznosti, sve vase prigovore uzimamo u obzir, a cijelo vas vrijeme poticemo da nam se javljate i kazete sto zelite.
Sto se tice treceg ispitnog roka, mi smo se o svemu raspitali kod rpodekanice Cizmesije i ove godine nema govora o ponovnom uvodenju, a sigurni smo da ukoliko se bude moglo nesto promijeniti to ce se dogoditi iduce godine, jer nam je ona zbilja do sada u svemu izlazila u susret i zanimaju je studentski problemi. Tako se npr. nastava tokom proljetnog roka za prvu godinu nije izvodila, sto je ona predlozila na Fakultetskom vijecu nakon sto ju je predstavnik prve godine Drago Spoljaric obavijestio da studentima to ne odgovara.
Ne smatramo da je potrebno da svaku svoju inicijativu objavljujemo posebno ako postoji mogucnost da se ne izvrsi do kraja ili kada ne ovisi o nama.
Sto se tice mojih zalopojki, mislim normalno je da cu se zaliti, ali nije bit u vasem nedolazenju na otvoreni sat nego u tome sto sto je vecina studenata potpuno nezainteresirana za bilo kakav izvannastavni sadrzaj na fakultetu i to me stvarno frustrira. Konkretno govorim o studentskoj stranici i Limesu. Nitko se nije javio. Pa zar vas stvarno nista ne zanima? Ili vas zanima nesto drugo? Recite nam onda sto je to pa cemo se potruditi da pokrenemo i takve sadrzaje. No valjda vam je jasno da i vi morate sudjelovati u tome.
Pozdrav
Anamari Nakic, SZ
Pozdrav svima.
Sto se tice Matinog maila, mi smo se raspitali o svemu na pravim adresama. Odgovor sam poslala i na forum, a poneki bitniji dio nalazi se i na nasoj stranici.
Sto se tice otvorenog sata, upravo on sluzi kako bista nam rekli sve sto zelite, pitali nas sto vas zanima, i u isto vrijeme bili sigurni da smo vas culi. Ali ako ga bas zelite bojkotirati, osobno nemam nista protiv, vas je izbor kako cete izrazavati vase nezadovoljstvo. Mislim da time necete postici ono sto zelite, da vas se cuje, al dobro.
Ne razumijem zasto imate tako lose misljenje o SZ-u. U principu dosta savjesno obavljamo svoje duznosti, sve vase prigovore uzimamo u obzir, a cijelo vas vrijeme poticemo da nam se javljate i kazete sto zelite.
Sto se tice treceg ispitnog roka, mi smo se o svemu raspitali kod rpodekanice Cizmesije i ove godine nema govora o ponovnom uvodenju, a sigurni smo da ukoliko se bude moglo nesto promijeniti to ce se dogoditi iduce godine, jer nam je ona zbilja do sada u svemu izlazila u susret i zanimaju je studentski problemi. Tako se npr. nastava tokom proljetnog roka za prvu godinu nije izvodila, sto je ona predlozila na Fakultetskom vijecu nakon sto ju je predstavnik prve godine Drago Spoljaric obavijestio da studentima to ne odgovara.
Ne smatramo da je potrebno da svaku svoju inicijativu objavljujemo posebno ako postoji mogucnost da se ne izvrsi do kraja ili kada ne ovisi o nama.
Sto se tice mojih zalopojki, mislim normalno je da cu se zaliti, ali nije bit u vasem nedolazenju na otvoreni sat nego u tome sto sto je vecina studenata potpuno nezainteresirana za bilo kakav izvannastavni sadrzaj na fakultetu i to me stvarno frustrira. Konkretno govorim o studentskoj stranici i Limesu. Nitko se nije javio. Pa zar vas stvarno nista ne zanima? Ili vas zanima nesto drugo? Recite nam onda sto je to pa cemo se potruditi da pokrenemo i takve sadrzaje. No valjda vam je jasno da i vi morate sudjelovati u tome.
Pozdrav
Anamari Nakic, SZ
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:36 sub, 26. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Joj super, ti stvarno zelis raditi!! Odlicno!
Dakle sto se tice samog izgleda stranice, mi smo se usuglasile i taj dio je u principu gotov. Ono sto nam treba jest sadrzaj. Imamo rubrike i par studentskih tekstova za pocetak, ali posto bi se trebalo redovito stavljati nove tekstove potrebni su nam studenti koji bi pisali nesto. Teme su dosta slobodne, bilo sto sto se tice matematike, racunarstva i bilo cega sto se tice studenata. Ma zapravo, bilo sto sto bi moglo biti zanimljivo barem jednoj polovici studentske populacije. Mozda vec imas neke tekstove sto si ih ranije pisao, neke zanimljive referate ( s faksa, ne iz osnovne ), koji detaljcic o projektima na kojima si radio ili zelis raditi, o apsolventskom putovanju, ma o bilo cemu. Malo razmisli, a vise cemo se dogovorit uzivo na faksu. I ovo nije samo poziv tebi nego i svim studentima.
A sto se tice kavalitetnog nacina ispitivanja javnog mnijenja, bas bih htjele znati koji je to. Ja stvarno ne znam. Unaprijed hvala.
Pozdrav,
Anamari Nakic, SZ
Joj super, ti stvarno zelis raditi!! Odlicno!
Dakle sto se tice samog izgleda stranice, mi smo se usuglasile i taj dio je u principu gotov. Ono sto nam treba jest sadrzaj. Imamo rubrike i par studentskih tekstova za pocetak, ali posto bi se trebalo redovito stavljati nove tekstove potrebni su nam studenti koji bi pisali nesto. Teme su dosta slobodne, bilo sto sto se tice matematike, racunarstva i bilo cega sto se tice studenata. Ma zapravo, bilo sto sto bi moglo biti zanimljivo barem jednoj polovici studentske populacije. Mozda vec imas neke tekstove sto si ih ranije pisao, neke zanimljive referate ( s faksa, ne iz osnovne ), koji detaljcic o projektima na kojima si radio ili zelis raditi, o apsolventskom putovanju, ma o bilo cemu. Malo razmisli, a vise cemo se dogovorit uzivo na faksu. I ovo nije samo poziv tebi nego i svim studentima.
A sto se tice kavalitetnog nacina ispitivanja javnog mnijenja, bas bih htjele znati koji je to. Ja stvarno ne znam. Unaprijed hvala.
Pozdrav,
Anamari Nakic, SZ
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
xyz Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:30 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Ok, pipl, o'ladite malo. Ako pogledate okolo, Anamari je rekla da su zainteresirani za vas forum, da hoce studentsku stranicu, suradnju na Limesu,... Samo da raspisem:
1. [b]forum[/b] - Tesko je ocekivati da SZ zna koliko je to posla; puno, ali moze i jedna osoba. To sam i napisao i vjerujem da ce to Anamari uzeti u obzir
2. [b]studentska stranica[/b] - To nije stranica SZa (koju oni imaju i odrzavaju), nego vasa, studentska. Onda je logicno da vam SZ pomogne, ali da ipak to sami studenti odrzavaju. Oni koji zele, naravno,
3. [b]Limes[/b] - Limes izlazi i bez vase pomoci. Pozive na suradnju vise dozivljavam kao zelju za poboljsanjem "ponude", nego kao "mi jadni to ne mozemo sami".
Ja dozivljavam Anamariine prijedloge kao pozitivan pomak u odnosima SZa i studenata :shock: i nadam se da ce uroditi i konkretnim akcijama. Ali, ne mozete to ocekivati "preko noci". 8)
A ne bi bilo na odmet ni da se ukljucite, npr. u odrzavanje studentskog weba... :D
P.S. Da ne bi bilo misinterpretacija... SZ bi neke stvari trebao samostalno obavljati, bez da studente "vuce za rukav". ;) Npr. forum, ako odluce za samostalni, van DeGiorgija.
Ok, pipl, o'ladite malo. Ako pogledate okolo, Anamari je rekla da su zainteresirani za vas forum, da hoce studentsku stranicu, suradnju na Limesu,... Samo da raspisem:
1. forum - Tesko je ocekivati da SZ zna koliko je to posla; puno, ali moze i jedna osoba. To sam i napisao i vjerujem da ce to Anamari uzeti u obzir
2. studentska stranica - To nije stranica SZa (koju oni imaju i odrzavaju), nego vasa, studentska. Onda je logicno da vam SZ pomogne, ali da ipak to sami studenti odrzavaju. Oni koji zele, naravno,
3. Limes - Limes izlazi i bez vase pomoci. Pozive na suradnju vise dozivljavam kao zelju za poboljsanjem "ponude", nego kao "mi jadni to ne mozemo sami".
Ja dozivljavam Anamariine prijedloge kao pozitivan pomak u odnosima SZa i studenata i nadam se da ce uroditi i konkretnim akcijama. Ali, ne mozete to ocekivati "preko noci".
A ne bi bilo na odmet ni da se ukljucite, npr. u odrzavanje studentskog weba...
P.S. Da ne bi bilo misinterpretacija... SZ bi neke stvari trebao samostalno obavljati, bez da studente "vuce za rukav". Npr. forum, ako odluce za samostalni, van DeGiorgija.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
Postano: 14:22 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta.
Dakle ako treba službeno nešto tražiti, pitati, zastupati stavove i interese studenata to je njihov posao, npr. tražiti novi studentski web server. To što anamari želi raditi oko weba je u redu, ali ona to ne mora, kao što to ne mora nitko drugi. Jedino što se dosta ljudi javljalo po forumu, tako da sam ja dobio dojam da mnogi jedva čekaju priliku :?:
Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta.
Dakle ako treba službeno nešto tražiti, pitati, zastupati stavove i interese studenata to je njihov posao, npr. tražiti novi studentski web server. To što anamari želi raditi oko weba je u redu, ali ona to ne mora, kao što to ne mora nitko drugi. Jedino što se dosta ljudi javljalo po forumu, tako da sam ja dobio dojam da mnogi jedva čekaju priliku
|
|
[Vrh] |
|
qqqqq Gost
|
Postano: 15:01 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="mate"]Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta.[/quote]
... tebi je borba za 8 zahjteva[b] tvog[/b] na nivou čistača...[b]svaki posao je vrijedan [/b]ako čovjek radi i hoće pošteno zaraditi lovu... :evil:
[quote="mate"]
Dakle ako treba službeno nešto tražiti, pitati, zastupati stavove i interese studenata to je njihov posao, npr. tražiti novi studentski web server. To što anamari želi raditi oko weba je u redu, ali ona to ne mora, kao što to ne mora nitko drugi. Jedino što se dosta ljudi javljalo po forumu, tako da sam ja dobio dojam da mnogi jedva čekaju priliku :?:[/quote]
... ovdje ljudima kada ponestane argumenata vrte se u krug i čovjek ima mora ponavljati ... pročitaj zašto ljudi jedva ne čekaju takvu priliku ... :evil:
mate (napisa): | Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta. |
... tebi je borba za 8 zahjteva tvog na nivou čistača...svaki posao je vrijedan ako čovjek radi i hoće pošteno zaraditi lovu...
mate (napisa): |
Dakle ako treba službeno nešto tražiti, pitati, zastupati stavove i interese studenata to je njihov posao, npr. tražiti novi studentski web server. To što anamari želi raditi oko weba je u redu, ali ona to ne mora, kao što to ne mora nitko drugi. Jedino što se dosta ljudi javljalo po forumu, tako da sam ja dobio dojam da mnogi jedva čekaju priliku |
... ovdje ljudima kada ponestane argumenata vrte se u krug i čovjek ima mora ponavljati ... pročitaj zašto ljudi jedva ne čekaju takvu priliku ...
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mate Forumaš(ica)
|
Postano: 16:08 ned, 27. 4. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="qqqqq"][quote="mate"]Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta.[/quote]
... tebi je borba za 8 zahjteva[b] tvog[/b] na nivou čistača...[b]svaki posao je vrijedan [/b]ako čovjek radi i hoće pošteno zaraditi lovu... :evil:
[/quote]
Slažem se da je svaki pošteno odrađen posao vrijedan. Čistači su u mom postu u istoj grupi sa npr. novinarima, stoga ne vidim negativne konotacije. Mislim da si zabrijao sa tom borbom, ohladi malo. :can:
Nije zahtjev nego prijedlog, nije samo moj već je artikulacija rasprava koje su se tada vodile na forumu što je istaknuto u prvoj rečenici. Thread je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=420]ovdje[/url], a u istom thredu na slijedećoj stranici je odgovor predstavnika koji je prošao bez većih komentara od strane forumaša.
qqqqq (napisa): | mate (napisa): | Valjate bedastoće. Studentski predstavnici nisu webmasteri, administratori, novinari, perači zahoda, čistači hodnika i mali od kužine onima koji još nisu prešli na sendwiche od Opreme ureda d.o.o. Njihovo je da predstavljaju studente u tjelima fakulteta i sveučilišta. |
... tebi je borba za 8 zahjteva tvog na nivou čistača...svaki posao je vrijedan ako čovjek radi i hoće pošteno zaraditi lovu...
|
Slažem se da je svaki pošteno odrađen posao vrijedan. Čistači su u mom postu u istoj grupi sa npr. novinarima, stoga ne vidim negativne konotacije. Mislim da si zabrijao sa tom borbom, ohladi malo.
Nije zahtjev nego prijedlog, nije samo moj već je artikulacija rasprava koje su se tada vodile na forumu što je istaknuto u prvoj rečenici. Thread je ovdje, a u istom thredu na slijedećoj stranici je odgovor predstavnika koji je prošao bez većih komentara od strane forumaša.
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|