Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ides u XII.gimnaziju,mislis na PMF?! LOL!!!
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-4 = 1 - 5

PostPostano: 1:40 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Ides u XII.gimnaziju,mislis na PMF?! LOL!!! Citirajte i odgovorite

Idem u tu gimnaziju,blizu mi je od kuce. Svi me blijedo gledaju kada kazem kaj mislim studirat jer znaju u koju skolu idem... :cry: I,jesam osudjena na PROPAST ZBOG KRIVOG IZBORA GIMNAZIJE ili ima ljudi koji ovdje studiraju,a da nisu isli u elitne gimnazije? Tjesite me ili me pokopajte!
Idem u tu gimnaziju,blizu mi je od kuce. Svi me blijedo gledaju kada kazem kaj mislim studirat jer znaju u koju skolu idem... Crying or Very sad I,jesam osudjena na PROPAST ZBOG KRIVOG IZBORA GIMNAZIJE ili ima ljudi koji ovdje studiraju,a da nisu isli u elitne gimnazije? Tjesite me ili me pokopajte!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 45

PostPostano: 2:52 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako ti ide matematika onda je svejedno... ja sam recimo išao u "elitnu" gimnaziju, a ne ide mi matematika, pa ponavljam 1. godinu, i opet nije još sve čisto za prolaz...
ako ti ide matematika onda je svejedno... ja sam recimo išao u "elitnu" gimnaziju, a ne ide mi matematika, pa ponavljam 1. godinu, i opet nije još sve čisto za prolaz...

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 8:03 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Re: Ides u XII.gimnaziju,mislis na PMF?! LOL!!! Citirajte i odgovorite

[quote="ancy."]Idem u tu gimnaziju,blizu mi je od kuce. Svi me blijedo gledaju kada kazem kaj mislim studirat jer znaju u koju skolu idem... :cry: I,jesam osudjena na PROPAST ZBOG KRIVOG IZBORA GIMNAZIJE ili ima ljudi koji ovdje studiraju,a da nisu isli u elitne gimnazije? Tjesite me ili me pokopajte![/quote]

ja san isa u elektrotehnicku skolu u Splitu... :) ide me skroz lipo, nikad se nisan osjeca da zaostajen zbog srednje skole...
koji put se neko zacudi kad mu kazen ali samo zato sta je to neuobicajeno (nitko ne podcjenjuje zbog toga)...
inace, dobar izbor srednje moze bit bitan zato jer ti eventualno olaksa prvi semestar na faksu... a svaki sljedeci ti ide porpilicno "neovisno" (u nedostatku boljeg izraza) o srednjoj skoli... :D
[size=7]ps. znas, ti na fakultet ne dolazis zato sta sve to znas, nego zato da bi sve to naucila... [/size]
ancy. (napisa):
Idem u tu gimnaziju,blizu mi je od kuce. Svi me blijedo gledaju kada kazem kaj mislim studirat jer znaju u koju skolu idem... Crying or Very sad I,jesam osudjena na PROPAST ZBOG KRIVOG IZBORA GIMNAZIJE ili ima ljudi koji ovdje studiraju,a da nisu isli u elitne gimnazije? Tjesite me ili me pokopajte!

ja san isa u elektrotehnicku skolu u Splitu... Smile ide me skroz lipo, nikad se nisan osjeca da zaostajen zbog srednje skole...
koji put se neko zacudi kad mu kazen ali samo zato sta je to neuobicajeno (nitko ne podcjenjuje zbog toga)...
inace, dobar izbor srednje moze bit bitan zato jer ti eventualno olaksa prvi semestar na faksu... a svaki sljedeci ti ide porpilicno "neovisno" (u nedostatku boljeg izraza) o srednjoj skoli... Very Happy
ps. znas, ti na fakultet ne dolazis zato sta sve to znas, nego zato da bi sve to naucila...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ivica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 2 - 0

PostPostano: 9:20 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima nas par iz klasicne gimnazije... neki su vrlo uspjesni, neki bas i ne... sve ovisi kako krenes sa radom...
ima nas par iz klasicne gimnazije... neki su vrlo uspjesni, neki bas i ne... sve ovisi kako krenes sa radom...

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 10:29 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

bez brige ancy, matematika ne bira ljude po skoli nego po srcu :)
bez brige ancy, matematika ne bira ljude po skoli nego po srcu Smile

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 10:56 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivica"]ima nas par iz klasicne gimnazije... neki su vrlo uspjesni, neki bas i ne... sve ovisi kako krenes sa radom...[/quote]

I ja sam iz klasicne. Na faksu je super sto se sa svim kolegijima pocne iz pocetka, ne pretpostavlja se da ista znas otprije (dobro, mozda zbrajanje i mnozenje realnih brojeva, ali ne moras znati zakon distributivnosti npr. :P). Mozda je u pocetku malo brz tempo, ali ako imas volje, ubrzo mozes nadoknaditi sve eventualne zaostatke koje imas zbog losije matematike u srednjoj.
ivica (napisa):

I ja sam iz klasicne. Na faksu je super sto se sa svim kolegijima pocne iz pocetka, ne pretpostavlja se da ista znas otprije (dobro, mozda zbrajanje i mnozenje realnih brojeva, ali ne moras znati zakon distributivnosti npr. Razz). Mozda je u pocetku malo brz tempo, ali ako imas volje, ubrzo mozes nadoknaditi sve eventualne zaostatke koje imas zbog losije matematike u srednjoj.

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:45 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i jos jedna bitna stvar - kad zapnes - PITAJ za pomoc (asistenta, profesora, demosa, kolegu iz klupe) - neovisno o skoli, mnogi se zeznu zavaravajuci se kako ce oni to kasnije.... nema kasnije :(
moras nejasnoce odmah rjesavati i onda zbilja nece biti problema ;-)

a ljudi koji su spremni pomoci uvijek ima - bacis oko na forum i voila ;-)
i jos jedna bitna stvar - kad zapnes - PITAJ za pomoc (asistenta, profesora, demosa, kolegu iz klupe) - neovisno o skoli, mnogi se zeznu zavaravajuci se kako ce oni to kasnije.... nema kasnije Sad
moras nejasnoce odmah rjesavati i onda zbilja nece biti problema Wink

a ljudi koji su spremni pomoci uvijek ima - bacis oko na forum i voila Wink

Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:54 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, da se na faks upisuju samo ljudi iz V, MIOCA, III. Splitske i Mohorovicica u Rijeci (to su valjda "elitne" za matematiku, barem po broju natjecatelja), bilo bi 15 ljudi na godini. Da se upisuju samo matematicke gimnazije, mozda bi bilo 25-30. A ima ih 300.

Mislim da nakon 1. semestra nema bas neke velike korelacije izmedu skole i uspjeha na faksu, osim mozda toga da neke skole nauce ljude uciti i biti ambiciozni.

A sto se tice ljudi koji se zgrazaju kaj ides na matematiku, navikni se. Ja sam isla u matematicku gimnaziju, i ljudi oko mene su znali da idem na natjecanja i da me matematika zanima, a ipak mi je najcesci odgovor kad sam nekom rekla da cu upisati matematiku bio zgrozena faca plus pitanje "Ajoj... A zasto bas to??".

Dobro je za sokirat susjede.
Gle, da se na faks upisuju samo ljudi iz V, MIOCA, III. Splitske i Mohorovicica u Rijeci (to su valjda "elitne" za matematiku, barem po broju natjecatelja), bilo bi 15 ljudi na godini. Da se upisuju samo matematicke gimnazije, mozda bi bilo 25-30. A ima ih 300.

Mislim da nakon 1. semestra nema bas neke velike korelacije izmedu skole i uspjeha na faksu, osim mozda toga da neke skole nauce ljude uciti i biti ambiciozni.

A sto se tice ljudi koji se zgrazaju kaj ides na matematiku, navikni se. Ja sam isla u matematicku gimnaziju, i ljudi oko mene su znali da idem na natjecanja i da me matematika zanima, a ipak mi je najcesci odgovor kad sam nekom rekla da cu upisati matematiku bio zgrozena faca plus pitanje "Ajoj... A zasto bas to??".

Dobro je za sokirat susjede.

ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 1 - 5

PostPostano: 12:54 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovak,meni matiša ide jer je profa zakon. Fizika mi uopće ne ide,imam 3 jer je profesor pijan i nije baš normalan. Kemija je isto super jer nas je profesor naučio MISLITI! Informatika mi je naj,jer sam najbolja iz nje u cijeloj generaciji. Prijavila sam se na natjecanje,na školskom sam imala 100% rješenog,a onda hladan tuš-profesor me ne želi slat dalje zbog "ugleda škole" jer me nije naučio programiranju! I na kraju ću loše proći zbog aljkavosti profesora. Kemija mi isto ide,biologiju mrzim jer profa ne zna stjerat razred u red,sve je raskalašeno i ništa ne čujem kad objašnjava,a iskreno,ni ne zanima me biologija. Jedva da ću proć s 4 jer mi jezici uopće ne idu osim engleskog i hrvatskog (latinski i talijanski-ne,hvala!). Ona iz latiskog je stalno na bolovanju,a kada nije stalno sjedi i radite vi djeco sami iz užasne knjige! Povijest i geografija je super jer je profa super pa rado to učim,a i zanimaju me takve stvari,to će biti 4 i 5. Znate kako sam ljuta da bi najrađe nekog pukla,letio bi na Jupiter!! Ljuta sam na svoju školu i ljude u njoj. Sljedeću godinu se prebacujem u neku drugu gimnaziju iako mi je ova samo 15 minuta od kuće.

A jesam blesava...samo me matematika i kemija zanimaju...i informatika ofkors...mislim da ću se morat počet zanimat u neke druge znanosti,a ne biti ograničena samo na ove 3 grane... :cry:

[color=blue]Evo, mozes odmah poceti s pripremama za PMF-MO: procitaj Pravila ponašanja, kako ne bi bilo potrebno ponovno editirati neki tvoj post.[/color]
Ovak,meni matiša ide jer je profa zakon. Fizika mi uopće ne ide,imam 3 jer je profesor pijan i nije baš normalan. Kemija je isto super jer nas je profesor naučio MISLITI! Informatika mi je naj,jer sam najbolja iz nje u cijeloj generaciji. Prijavila sam se na natjecanje,na školskom sam imala 100% rješenog,a onda hladan tuš-profesor me ne želi slat dalje zbog "ugleda škole" jer me nije naučio programiranju! I na kraju ću loše proći zbog aljkavosti profesora. Kemija mi isto ide,biologiju mrzim jer profa ne zna stjerat razred u red,sve je raskalašeno i ništa ne čujem kad objašnjava,a iskreno,ni ne zanima me biologija. Jedva da ću proć s 4 jer mi jezici uopće ne idu osim engleskog i hrvatskog (latinski i talijanski-ne,hvala!). Ona iz latiskog je stalno na bolovanju,a kada nije stalno sjedi i radite vi djeco sami iz užasne knjige! Povijest i geografija je super jer je profa super pa rado to učim,a i zanimaju me takve stvari,to će biti 4 i 5. Znate kako sam ljuta da bi najrađe nekog pukla,letio bi na Jupiter!! Ljuta sam na svoju školu i ljude u njoj. Sljedeću godinu se prebacujem u neku drugu gimnaziju iako mi je ova samo 15 minuta od kuće.

A jesam blesava...samo me matematika i kemija zanimaju...i informatika ofkors...mislim da ću se morat počet zanimat u neke druge znanosti,a ne biti ograničena samo na ove 3 grane... Crying or Very sad

Evo, mozes odmah poceti s pripremama za PMF-MO: procitaj Pravila ponašanja, kako ne bi bilo potrebno ponovno editirati neki tvoj post.

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
29 = 35 - 6

PostPostano: 16:25 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)
a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj Wink Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 16:26 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Re: Ides u XII.gimnaziju,mislis na PMF?! LOL!!! Citirajte i odgovorite

[quote="ancy."]Idem u tu gimnaziju,blizu mi je od kuce. Svi me blijedo gledaju kada kazem kaj mislim studirat jer znaju u koju skolu idem... :cry: I,jesam osudjena na PROPAST ZBOG KRIVOG IZBORA GIMNAZIJE ili ima ljudi koji ovdje studiraju,a da nisu isli u elitne gimnazije? Tjesite me ili me pokopajte![/quote]

Ovako, ja sam iz elektrotehnicke skole, frenidca mi je iz turisticke, ima ih dosta iz klasicne i jezicne gimnazije, ima ih i nekoliko iz srednje ekonomske,...uglavnom ima nas odsvakale! :lol:
ancy. (napisa):

Ovako, ja sam iz elektrotehnicke skole, frenidca mi je iz turisticke, ima ih dosta iz klasicne i jezicne gimnazije, ima ih i nekoliko iz srednje ekonomske,...uglavnom ima nas odsvakale! Laughing

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:38 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)[/quote]
Ne bih se bas slozio s tobom. Npr. ja sam vec u 2. razredu srednje odlucio sto cu studirati.

@ancy.: nisam isao u neku od elitnih gimnazija (osim ako se opca gimnazija u Makarskoj racuna pod elitne)
teja (napisa):
a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj Wink Cool

Ne bih se bas slozio s tobom. Npr. ja sam vec u 2. razredu srednje odlucio sto cu studirati.

@ancy.: nisam isao u neku od elitnih gimnazija (osim ako se opca gimnazija u Makarskoj racuna pod elitne)

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 16:40 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)[/quote]
:iagree: mijenjat ćeš i profesore i društva, možda i školu, a sve će to utjecati na tvoje razmišljanje o budućnosti. možda ti se zgadi (nedajbože :isus:) tamo neka trigonometrija, a onog pijanog zamjene nekim superherojem [size=7](bioaktiv lgg)[/size]. stvarno probaj počet uživat u srednjoj - većini ljudi taj period ostane u najljepšem sjećanju. :wink:
teja (napisa):

I agree mijenjat ćeš i profesore i društva, možda i školu, a sve će to utjecati na tvoje razmišljanje o budućnosti. možda ti se zgadi (nedajbože Isus) tamo neka trigonometrija, a onog pijanog zamjene nekim superherojem (bioaktiv lgg). stvarno probaj počet uživat u srednjoj - većini ljudi taj period ostane u najljepšem sjećanju. Wink

teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 17:29 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)[/quote]
Ne bih se bas slozio s tobom. Npr. ja sam vec u 2. razredu srednje odlucio sto cu studirati. [/quote]
hm...ti si očito uvijek bio napredan :D :D
[quote="mdoko"]@ancy.: nisam isao u neku od elitnih gimnazija (osim ako se opca gimnazija u Makarskoj racuna pod elitne) [/quote]
buahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
mdoko (napisa):
teja (napisa):

hm...ti si očito uvijek bio napredan Very Happy Very Happy
mdoko (napisa):

buahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:35 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)[/quote]
Ne bih se bas slozio s tobom. Npr. ja sam vec u 2. razredu srednje odlucio sto cu studirati.[/quote]

Ja sam odlucio dva dana prije upisa. :D

Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. :) "Training is nothing! Will - is everything!" ;)
mdoko (napisa):
teja (napisa):

Ja sam odlucio dva dana prije upisa. Very Happy

Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. Smile "Training is nothing! Will - is everything!" Wink

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:40 ned, 6. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="mdoko"][quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj :wink: 8)[/quote]
Ne bih se bas slozio s tobom. Npr. ja sam vec u 2. razredu srednje odlucio sto cu studirati.[/quote]

Ja sam odlucio dva dana prije upisa. :D
[/quote]

ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih :woot:
vsego (napisa):
mdoko (napisa):
teja (napisa):

Ja sam odlucio dva dana prije upisa. Very Happy

ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih Woot!

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:10 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam u trećem srednje ekonomske odlučila na matematiku mada tamo i nije ona prava matka koja se radi kao u gimnaziji, ali kaj ćeš.
Everybody loves math!!! :lol:
Ja sam u trećem srednje ekonomske odlučila na matematiku mada tamo i nije ona prava matka koja se radi kao u gimnaziji, ali kaj ćeš.
Everybody loves math!!! Laughing

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:20 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Everybody loves math!!! :lol:[/quote]

[img]http://questionablecontent.net/shirts/mid.png[/img]
andreao (napisa):
Everybody loves math!!! Laughing

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:46 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa gdje si to iskopala da mi je znati :D
:ok:
pa gdje si to iskopala da mi je znati Very Happy
O-kay!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 11:57 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ja sam zavrsio III gimnaziju matematicki smjer pa sam samo bivsi/propali student matematike :)

sve ovisi koliko se zelis potruditi oko studija i koliko te to zanima.

tj. kako je meni profesor Goldstein objasnio nedavno kad sam ga vidio i pozdravio na faxu. "Ako si mislio biti metilj bolje da si otisao" :))
evo ja sam zavrsio III gimnaziju matematicki smjer pa sam samo bivsi/propali student matematike Smile

sve ovisi koliko se zelis potruditi oko studija i koliko te to zanima.

tj. kako je meni profesor Goldstein objasnio nedavno kad sam ga vidio i pozdravio na faxu. "Ako si mislio biti metilj bolje da si otisao" Smile)

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum