Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prebacivanje iz Splita U Zagreb

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ziky
Gost

PostPostano: 13:06 pon, 20. 9. 2004    Naslov: prebacivanje iz Splita U Zagreb Citirajte i odgovorite

Ako ima koji nadobudni matematičar da mi kaže par informacija, to bi bilo super! Evo ovako:
ovu godinu 2003/04. sam bila upisana na 1.godinu matematike u Splitu (uz potporu ministarstva). da skratin priču, ja bi se prebacila sada u Zagreb, i najjednostavnije mi je upisat ponavljanje 1. godine. Jel mi može tko reći pod kojim uvjetom, kako, kada..?
Već tjedan dana zoven i ne mogu nikako dobit prodekanicu za nastavu da to provjerin! Please, help!
Ako ima koji nadobudni matematičar da mi kaže par informacija, to bi bilo super! Evo ovako:
ovu godinu 2003/04. sam bila upisana na 1.godinu matematike u Splitu (uz potporu ministarstva). da skratin priču, ja bi se prebacila sada u Zagreb, i najjednostavnije mi je upisat ponavljanje 1. godine. Jel mi može tko reći pod kojim uvjetom, kako, kada..?
Već tjedan dana zoven i ne mogu nikako dobit prodekanicu za nastavu da to provjerin! Please, help!

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 0

PostPostano: 13:19 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm..ima jedan prijatelj koryn koji se bas prebacio iz st u zg...idem joj javit da vas spoji.
hm..ima jedan prijatelj koryn koji se bas prebacio iz st u zg...idem joj javit da vas spoji.

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ziky
Gost

PostPostano: 13:34 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hej,ja ozbiljno govorin, stvarno bi volila to što prije znati...
hej,ja ozbiljno govorin, stvarno bi volila to što prije znati...

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 14:02 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

o njegovim pustolovinama pri pokusavanju prebacivanja iz st u zg procitaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=5966&highlight=#5966]ovdje[/url]
a mail mu je yoseph_k na net.hr
sretno :)
o njegovim pustolovinama pri pokusavanju prebacivanja iz st u zg procitaj ovdje
a mail mu je yoseph_k na net.hr
sretno Smile

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:09 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nastavak price je [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=462]ovdje[/url], a tuzan kraj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1028]ovdje[/url]. Ili je na kraju ipak upalilo? (Tebe pitam kory!)

Prodekanica prima studente srijedom 14-16. Mail joj mozes poslati bilo kada na adresu cizmesij@[color=yellow]MAKNI-OVO[/color]math.hr.
Nastavak price je ovdje, a tuzan kraj ovdje. Ili je na kraju ipak upalilo? (Tebe pitam kory!)

Prodekanica prima studente srijedom 14-16. Mail joj mozes poslati bilo kada na adresu cizmesij@MAKNI-OVOmath.hr.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:12 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

prica nije zavrsila. prebacivanje se nastavlja ove godine. mudriji, iskusniji.....u nove pobjede.

dakle, draga ziky, odes STO PRIJE u zagreb sa molbom za prebacivanje - nasvrljat cu ti dole - kod tete kosjenke (tak se zove?) - nasuprot referade i das joj 200kn da ti ona lupi pecat protokola. nakon toga sa tom molbom, kopijom indexa (pozeljnije je ostaviti index - original) u referadu i prijepisom ocjena (uputstvo - na porti u splitu trazi molbu, ispuni i sa indexom odi u referadu kod tete ane) to sve predaj tetama tamo. one ce to proslijediti prodekanici. program faxa........ja sam odnio program faxa koji vrijedi za sve generacije prije tvoje - vi ste imali radikalno izmjenjen program, stoga - trci kod procelnika dedica i procelnice granic - neka ti izdaju novi program! pricao sam sa prodekanicom (sjeca me se od prosle godine - a kako ne bi? :roll: ). anyway, procjenit ce sto moze priznati, sto ne. mislim da mi sve priznaju i da idem na trecu godinu unatoc razlici (opca fizika 1 i 2). to bi trebala napraviti sto prije - najpozeljnije bi bilo do kraja ovog tjedna - rjesenje ces cekati tjedan dana, a upisi su ti do 15.10!

nadalje, u zagrebu neces upisati ponavljanje 1. godine, nego 1. godinu 1. put. razlog tog "paradoksa" je sto (do sada) nisi studirala na PMF-MO nego na FPMZiOP - Split. ako si nesto ispita rjesila - super, mozda ti priznaju. vi ste experimentalna generacija sa sasvim novim programom (mislim na generaciju 2003/04 u splitu) - izmjenjene analize, ukinute elementarne, teorija skupova na 1. (mi smo to imali na 2.), praktikumi (nama na 2.), programiranje 1. i 2. (nama samo programiranje pascal). u zagrebu su također ove godine ucinili puno promjena. profesorski studij se vise ne "bira" na 2. godini vec se ide od starta sa njime. i program su mjenjali, nazive kolegija, sve.

anyway, ja svoje rjesenje jos cekam. uputili su me da nazovem u srijedu referadu i provjerim. no.....problemi, problemi. prosle godine me zezne za fax - dom dobijem. ove godine obrnuto. nadam se da cu uspjeti rjesiti neki smjestaj, pa definitivno selim.

pozelite mi svu srecu! trebat ce mi.

a i ja tebi ziky zelim srecu. (zamjenimo nasu oronulu zgradu jednom ljepsom! ;))
prica nije zavrsila. prebacivanje se nastavlja ove godine. mudriji, iskusniji.....u nove pobjede.

dakle, draga ziky, odes STO PRIJE u zagreb sa molbom za prebacivanje - nasvrljat cu ti dole - kod tete kosjenke (tak se zove?) - nasuprot referade i das joj 200kn da ti ona lupi pecat protokola. nakon toga sa tom molbom, kopijom indexa (pozeljnije je ostaviti index - original) u referadu i prijepisom ocjena (uputstvo - na porti u splitu trazi molbu, ispuni i sa indexom odi u referadu kod tete ane) to sve predaj tetama tamo. one ce to proslijediti prodekanici. program faxa........ja sam odnio program faxa koji vrijedi za sve generacije prije tvoje - vi ste imali radikalno izmjenjen program, stoga - trci kod procelnika dedica i procelnice granic - neka ti izdaju novi program! pricao sam sa prodekanicom (sjeca me se od prosle godine - a kako ne bi? Rolling Eyes ). anyway, procjenit ce sto moze priznati, sto ne. mislim da mi sve priznaju i da idem na trecu godinu unatoc razlici (opca fizika 1 i 2). to bi trebala napraviti sto prije - najpozeljnije bi bilo do kraja ovog tjedna - rjesenje ces cekati tjedan dana, a upisi su ti do 15.10!

nadalje, u zagrebu neces upisati ponavljanje 1. godine, nego 1. godinu 1. put. razlog tog "paradoksa" je sto (do sada) nisi studirala na PMF-MO nego na FPMZiOP - Split. ako si nesto ispita rjesila - super, mozda ti priznaju. vi ste experimentalna generacija sa sasvim novim programom (mislim na generaciju 2003/04 u splitu) - izmjenjene analize, ukinute elementarne, teorija skupova na 1. (mi smo to imali na 2.), praktikumi (nama na 2.), programiranje 1. i 2. (nama samo programiranje pascal). u zagrebu su također ove godine ucinili puno promjena. profesorski studij se vise ne "bira" na 2. godini vec se ide od starta sa njime. i program su mjenjali, nazive kolegija, sve.

anyway, ja svoje rjesenje jos cekam. uputili su me da nazovem u srijedu referadu i provjerim. no.....problemi, problemi. prosle godine me zezne za fax - dom dobijem. ove godine obrnuto. nadam se da cu uspjeti rjesiti neki smjestaj, pa definitivno selim.

pozelite mi svu srecu! trebat ce mi.

a i ja tebi ziky zelim srecu. (zamjenimo nasu oronulu zgradu jednom ljepsom! Wink)

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:17 pon, 20. 9. 2004    Naslov: Molba Citirajte i odgovorite

Tvoji podaci
ime i prezime
adresa

PMF-MO
Bijenička cesta 30 (je l' 30?)
10000 Zagreb

Predmet: Molba za prebacivanje

Molim gornji naslov da mi omogući prebacivanje sa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih područja Sveučilišta u Splitu na PMF-MO Sveučilišta u Zagrebu. Akademske godine 2003/04 redovno sam upisala 1. godinu studija (smjer: profesor matematike i informatike). Želja mi je.......(bla-bla-bla)......

Nadam se skorom i pozitivnom rjesavanju ove molbe.

---------------------

to ti je samo skica....
Tvoji podaci
ime i prezime
adresa

PMF-MO
10000 Zagreb

Predmet: Molba za prebacivanje

Molim gornji naslov da mi omogući prebacivanje sa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih područja Sveučilišta u Splitu na PMF-MO Sveučilišta u Zagrebu. Akademske godine 2003/04 redovno sam upisala 1. godinu studija (smjer: profesor matematike i informatike). Želja mi je.......(bla-bla-bla)......

Nadam se skorom i pozitivnom rjesavanju ove molbe.

---------------------

to ti je samo skica....

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:25 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Re: Molba Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]Bijenička cesta 30 (je l' 30?)[/quote]

je je je :)

kliky&ziky mnogo fam srece :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
klikky (napisa):

je je je Smile

kliky&ziky mnogo fam srece Thumb up! Thumb up! Thumb up! Thumb up!

ziky
Gost

PostPostano: 9:30 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ekipa, puno hvala svima koji su mi pokušali pomoći, nadam se da ću uspjeti! Idem se sada odmah bacit na posao...
Kliky,tebi posebno hvalaaaaa!
Ekipa, puno hvala svima koji su mi pokušali pomoći, nadam se da ću uspjeti! Idem se sada odmah bacit na posao...

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:48 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ziky"]Ekipa, puno hvala svima koji su mi pokušali pomoći, nadam se da ću uspjeti! Idem se sada odmah bacit na posao...
Kliky,tebi posebno hvalaaaaa![/quote]

nema na cemu. samo se baci na posao na vrijeme. nemoj kasniti jer bi ti se moglo obiti o glavu!
ziky (napisa):

nema na cemu. samo se baci na posao na vrijeme. nemoj kasniti jer bi ti se moglo obiti o glavu!

[Vrh]
ziky
Gost

PostPostano: 10:53 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislin...... na splitskom PMF-u je tako [color=red]frustrirajuće[/color] doći do ikakvih dokumenata da ja to jednostavno ne mogu...neman vise snage! Brine li tko za nas studente (osim naše dobre tete Ane koja btw ima previše posla pa ti jednostavno ne može uvik pomoći) ???
Možda to sa prebacivanjem otpočetka nije dobra ideja...najbolje da ostanen tu di jesan, u (za mene) nepoticajnoj okolini i među nezainteresiranim asistentima...
Još kad u hodniku čekaš neki ispit, a ono slušaš neke dječje pjesmice koje trešte iz nekog od kabineta [i]osnovne škole[/i] (koja ne samo da se nalazi u istoj zgradi ka i naš fax, nego više-manje i na istom katu!!) Tko nakon toga više uopće želi predavati u školi?!?

[b]Moran [/b]negdi u sebi naći snage da preživin taj stres...najiskrenije se nadan da ću su uspit prebacit!
:( :( :( :sillyroll:
Mislin...... na splitskom PMF-u je tako frustrirajuće doći do ikakvih dokumenata da ja to jednostavno ne mogu...neman vise snage! Brine li tko za nas studente (osim naše dobre tete Ane koja btw ima previše posla pa ti jednostavno ne može uvik pomoći) ???
Možda to sa prebacivanjem otpočetka nije dobra ideja...najbolje da ostanen tu di jesan, u (za mene) nepoticajnoj okolini i među nezainteresiranim asistentima...
Još kad u hodniku čekaš neki ispit, a ono slušaš neke dječje pjesmice koje trešte iz nekog od kabineta osnovne škole (koja ne samo da se nalazi u istoj zgradi ka i naš fax, nego više-manje i na istom katu!!) Tko nakon toga više uopće želi predavati u školi?!?

Moran negdi u sebi naći snage da preživin taj stres...najiskrenije se nadan da ću su uspit prebacit!
Sad Sad Sad silly + roll

[Vrh]
defar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 11:33 sri, 22. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

hajde, dodji nam! kolko god trajalo, biti ce to krace nego jos tri godine ringe-ringe-jaja :D (iako su meni osobno upravo fascinantne te djecje mantre, rugalice, ditirambi i slicno, pogotovo njihov razvoj i diferencijacija po podrucjima nastanka)
hajde, dodji nam! kolko god trajalo, biti ce to krace nego jos tri godine ringe-ringe-jaja Very Happy (iako su meni osobno upravo fascinantne te djecje mantre, rugalice, ditirambi i slicno, pogotovo njihov razvoj i diferencijacija po podrucjima nastanka)

`To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 14:03 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

no, no, i nije tak lose na splitskom faxu. to se tebi mozda cini jer si tek godinu dana tamo. ja sam tamo ipak malo duze, ap znam o cemu pricam. asistenti se mozda cine malo "hladni" i distancirani na prvoj godini jer vas ima relativno puno, a kasnije kada sjedi 8 osoba u klupi, onda je atmosfera puno lezernija. i na ispitu isto tako jer vas ima 3 najvise. fora je sjediti i brbljati sa profama. a da, iritantno je imati pokraj sebe cure sto studiraju visoku uciteljsku i domet razgovora je staviti ruzicasto ili plavkasto sjajilo. :roll: al sve ostalo je ok. priznajem, ima profesora sto tlace na prvoj (S.S. - znat ces tko je), al vjeruj mi - tip je na drugoj fenomenalan.

a zasto se ja onda selim? zato jer je u konacnici ipak puno kvalitetnije na faxu u zagrebu - pogotovo sto se tice sirine - odabira izbornih... npr. mene zanima kriptografija, a toga u splitu nema. na listi izbornih predmeta imas jedva 10 stvari...

btw, danas nazvao referadu. prebacivanje odobreno. zbog razlike u planu i programu faxa sam (OPET) na drugoj godini, bez obzira sto u splitu imam uvjet za trecu. razlika koju moram upisati je uvod u opcu fiziku 1 i 2 (a mi u splitu to nemamo), matematicka analiza 3 & 4, odj (ta 3 kolegija nisam ni izlazio), uvis, mg (u splitu na trecoj) i ep (u splitu izborno). sto nije bed jer mi fali samo fizika 1 & 2 (sa prve) + samo 20 bodova sa druge za upis trece godine. a kako mi sve priznaju, sa (zagrebacke) trece godine vec imam 21 bod. :D

EDIT: zaboravih napomenuti da ostajem isti profil - profesor matematike i informatike. ;)
no, no, i nije tak lose na splitskom faxu. to se tebi mozda cini jer si tek godinu dana tamo. ja sam tamo ipak malo duze, ap znam o cemu pricam. asistenti se mozda cine malo "hladni" i distancirani na prvoj godini jer vas ima relativno puno, a kasnije kada sjedi 8 osoba u klupi, onda je atmosfera puno lezernija. i na ispitu isto tako jer vas ima 3 najvise. fora je sjediti i brbljati sa profama. a da, iritantno je imati pokraj sebe cure sto studiraju visoku uciteljsku i domet razgovora je staviti ruzicasto ili plavkasto sjajilo. Rolling Eyes al sve ostalo je ok. priznajem, ima profesora sto tlace na prvoj (S.S. - znat ces tko je), al vjeruj mi - tip je na drugoj fenomenalan.

a zasto se ja onda selim? zato jer je u konacnici ipak puno kvalitetnije na faxu u zagrebu - pogotovo sto se tice sirine - odabira izbornih... npr. mene zanima kriptografija, a toga u splitu nema. na listi izbornih predmeta imas jedva 10 stvari...

btw, danas nazvao referadu. prebacivanje odobreno. zbog razlike u planu i programu faxa sam (OPET) na drugoj godini, bez obzira sto u splitu imam uvjet za trecu. razlika koju moram upisati je uvod u opcu fiziku 1 i 2 (a mi u splitu to nemamo), matematicka analiza 3 & 4, odj (ta 3 kolegija nisam ni izlazio), uvis, mg (u splitu na trecoj) i ep (u splitu izborno). sto nije bed jer mi fali samo fizika 1 & 2 (sa prve) + samo 20 bodova sa druge za upis trece godine. a kako mi sve priznaju, sa (zagrebacke) trece godine vec imam 21 bod. Very Happy

EDIT: zaboravih napomenuti da ostajem isti profil - profesor matematike i informatike. Wink

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:47 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]a zasto se ja onda selim? zato jer je u konacnici ipak puno kvalitetnije na faxu u zagrebu - pogotovo sto se tice sirine - odabira izbornih... npr. mene zanima kriptografija, a toga u splitu nema. na listi izbornih predmeta imas jedva 10 stvari...[/quote]

Steta sto kod nas nije u punoj mjeri zazivio ECTS sustav. Mogao bi godinu dana doci u Zg, odslusati Kriptografiju i sto te jos zanima i vratiti se nazad bez gubljenja godine. Lijepo bi ti se priznali kolegiji koje si ovdje polozio, a diplomski bi radio u St.
klikky (napisa):

Steta sto kod nas nije u punoj mjeri zazivio ECTS sustav. Mogao bi godinu dana doci u Zg, odslusati Kriptografiju i sto te jos zanima i vratiti se nazad bez gubljenja godine. Lijepo bi ti se priznali kolegiji koje si ovdje polozio, a diplomski bi radio u St.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 22:54 čet, 23. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni samo jedna stvar nije jasna. kaze mi teta u referadi da mi je prodekanica u rjesenju napisala da na teret ministarstva mogu studirati ukupno 6 godina. ja sam 3 potrosio u splitu (2. godinu sam ponavljao zbog bolesti - 'zamrzavanje' nije dolazilo u obzir jer sam se razbolio kada su predavanja zavrsila - a zamrznit se moze samo ako zbog bolesti nisam bio 2 mjeseca na predavanjima - ja propustio rokove). i sada me vraca na 2. godinu zbog razlike ispita. e sad.....znaci da ja moram 2., 3. i 4. i diplomski odraditi extra brzo da ne bi probio taj rok od 6 godina. otkad je to tako? mislim, na splitskom sveucilistu (ne fakultetu - SVEUCILISTU) se na teret ministarstva moze studirati najvise 10 godina (je l' - svaka godina 2 puta + 2 godine apsolventskog)...
meni samo jedna stvar nije jasna. kaze mi teta u referadi da mi je prodekanica u rjesenju napisala da na teret ministarstva mogu studirati ukupno 6 godina. ja sam 3 potrosio u splitu (2. godinu sam ponavljao zbog bolesti - 'zamrzavanje' nije dolazilo u obzir jer sam se razbolio kada su predavanja zavrsila - a zamrznit se moze samo ako zbog bolesti nisam bio 2 mjeseca na predavanjima - ja propustio rokove). i sada me vraca na 2. godinu zbog razlike ispita. e sad.....znaci da ja moram 2., 3. i 4. i diplomski odraditi extra brzo da ne bi probio taj rok od 6 godina. otkad je to tako? mislim, na splitskom sveucilistu (ne fakultetu - SVEUCILISTU) se na teret ministarstva moze studirati najvise 10 godina (je l' - svaka godina 2 puta + 2 godine apsolventskog)...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:23 čet, 30. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]People, Pravila ponašanja jos uvijek ne dopustaju komercijalne oglase, pa tako ni one vezane uz iznajmljivanje i placanje smjestaja. :? Tim povodom, par postova na tu temu nas je zalosno napustilo... :(

Nemojte vishe. :roll:

Hvala![/color]
People, Pravila ponašanja jos uvijek ne dopustaju komercijalne oglase, pa tako ni one vezane uz iznajmljivanje i placanje smjestaja. Confused Tim povodom, par postova na tu temu nas je zalosno napustilo... Sad

Nemojte vishe. Rolling Eyes

Hvala!

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 7:01 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

people, samo da vas obavijestim da sam se napokon uspio prebaciti. evo mene u zagrebu i poslije nosim ostatak papira dobrim tetama u referadu da i ja dobijem dugoocekkivani zg-index. :D

anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha? :multi:
people, samo da vas obavijestim da sam se napokon uspio prebaciti. evo mene u zagrebu i poslije nosim ostatak papira dobrim tetama u referadu da i ja dobijem dugoocekkivani zg-index. Very Happy

anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha? #Milti

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:46 čet, 7. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha? :multi:[/quote]

za pocetak pogledaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=19771#19771]ovdje....[/url]

a Izlet... mislim da bi se mozda neki mogao i dogoditi, ali sumnjam da ce biti kao do sada gdje se na Forumu pisalo gdje bi isli - pouceni iskustvima zadnejg izlega gdje je skoro 15 studenata reklo da ide, od njih se pojavih ja, a dosli su neki prof. i ass. koji nisu planirali doci
a treba li spomenuti da su lokaciju birali upravo ti studenti svojim glasovima? (nama je bilo super, ali blesavo je ispalo)

tako da, mislim da ce sistem nadalje biti - e pipl, mi idemo tad i tad, polazak je od tud i tud, u to i to vrijeme, ne cekamo nikoga osim onih koji su se vec dogovorili, ako dodjete, dobro ste dosli - + jos mozda pokoja uputa (ak treba novac za nesto tipa uzlanica or smth)
klikky (napisa):
anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha? #Milti

za pocetak pogledaj ovdje....

a Izlet... mislim da bi se mozda neki mogao i dogoditi, ali sumnjam da ce biti kao do sada gdje se na Forumu pisalo gdje bi isli - pouceni iskustvima zadnejg izlega gdje je skoro 15 studenata reklo da ide, od njih se pojavih ja, a dosli su neki prof. i ass. koji nisu planirali doci
a treba li spomenuti da su lokaciju birali upravo ti studenti svojim glasovima? (nama je bilo super, ali blesavo je ispalo)

tako da, mislim da ce sistem nadalje biti - e pipl, mi idemo tad i tad, polazak je od tud i tud, u to i to vrijeme, ne cekamo nikoga osim onih koji su se vec dogovorili, ako dodjete, dobro ste dosli - + jos mozda pokoja uputa (ak treba novac za nesto tipa uzlanica or smth)

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum