| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| Matej Gost

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 16:25 ned, 20. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| Posalji mail sefu ispitnog razreda (cini mi se da je to Z. Iljazovic, zilj na math.hr) i objasni mu situaciju. 8)
Posalji mail sefu ispitnog razreda (cini mi se da je to Z. Iljazovic, zilj na math.hr) i objasni mu situaciju.
 Ali, napravi to [b]odmah[/b], jer ako  napravis sutra, izgledat ce kao da se izgovaras. 8)

Ne garantiram da ti on moze pomoci, ali je jedini koji [b]mozda[/b] moze. :)

Sretno! :)

Ali, napravi to odmah, jer ako  napravis sutra, izgledat ce kao da se izgovaras.

Ne garantiram da ti on moze pomoci, ali je jedini koji mozda moze.

Sretno!
   _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| buba Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Nesi Inventar Foruma
 (Moderator)

Spol:
  Sarma: -

| 

|  Postano: 2:24 pon, 21. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| panika?
panika?mislim da nije panika.... ali je ljepse ubataliti rok - ako vec moras - svojom krivnjom/neznanjem/greskama, a ne da ti neki virus/bakterija upropasti jedan izlazak....
 potpuno ga razumijem, i ja bih osobno vjerojatno na 'sve' nacine isla spasit taj rok.... jer, imati 3 mogucnosti je ipak bolje nego imati 2... (ovaj + 1 ja bas ne brojim u 'klasicni' izlazak.... pa otuda moje brojke).. nije 2 tako katastrofalno.... ali kad je to tudja krivnja.... (virus/bakterija) onda se covjek ipak osjeca malo onak.... iznevjereno :)

+ mozda ne bi bilo lose da i asistentu/ici koji daje rok posaljes mejl sa objasnjenjem, u slucaju da Zvonko ne stigne/ne vidi na vrijeme/ne uspije/ne moze..... mozda moze onaj tko daje rok nesto napraviti..... isto veceras....

i, sretno! i brzo ozdravi :g:
 mislim da nije panika.... ali je ljepse ubataliti rok - ako vec moras - svojom krivnjom/neznanjem/greskama, a ne da ti neki virus/bakterija upropasti jedan izlazak....
 potpuno ga razumijem, i ja bih osobno vjerojatno na 'sve' nacine isla spasit taj rok.... jer, imati 3 mogucnosti je ipak bolje nego imati 2... (ovaj + 1 ja bas ne brojim u 'klasicni' izlazak.... pa otuda moje brojke).. nije 2 tako katastrofalno.... ali kad je to tudja krivnja.... (virus/bakterija) onda se covjek ipak osjeca malo onak.... iznevjereno

+ mozda ne bi bilo lose da i asistentu/ici koji daje rok posaljes mejl sa objasnjenjem, u slucaju da Zvonko ne stigne/ne vidi na vrijeme/ne uspije/ne moze..... mozda moze onaj tko daje rok nesto napraviti..... isto veceras....

i, sretno! i brzo ozdravi

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 4:00 pon, 21. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [quote="Nesi"]panika?
mislim da nije panika.... ali je ljepse ubataliti rok - ako vec moras - svojom krivnjom/neznanjem/greskama, a ne da ti neki virus/bakterija upropasti jedan izlazak....
 potpuno ga razumijem, i ja bih osobno vjerojatno na 'sve' nacine isla spasit taj rok.... jer, imati 3 mogucnosti je ipak bolje nego imati 2... (ovaj + 1 ja bas ne brojim u 'klasicni' izlazak.... pa otuda moje brojke).. nije 2 tako katastrofalno.... ali kad je to tudja krivnja.... (virus/bakterija) onda se covjek ipak osjeca malo onak.... iznevjereno :)[/quote]

I onda pri drugom izlasku zakasnis na bus, treci put te copi panika jer si nokat do komisije i ode sve krivim smejrom! :shock:

Jasno, malo pretjerujem, ali nezgodno je pasti i odmah biti na "jedan pad do komisije". :? Cemu, ako nije nuzno? :-k

[quote="Nesi"]+ mozda ne bi bilo lose da i asistentu/ici koji daje rok posaljes mejl sa objasnjenjem, u slucaju da Zvonko ne stigne/ne vidi na vrijeme/ne uspije/ne moze..... mozda moze onaj tko daje rok nesto napraviti..... isto veceras....[/quote]

Ajmo [b]jednom za svagda[/b] (mada znam da ce se ponavljati):

[b]Asistent koji daje rok i profesor koji vas ispituje [color=red][size=17]NEMAJU NIKAKVE VEZE S PRIJAVAMA/ODJAVAMA ISPITA[/size][/color][/b] :!: :!: :!:

"[i]Hvatajuci[/i]" nas koji nemamo veze s tim samo gubite svoje vrijeme i smanjujete si mogucnost da rijesite ono sto zelite :!: [b][u]JEDINI[/u] koji imaju veze s tim[/b] su [b]voditelji ispitnih razreda[/b] i [b]Marina Borcic u RCu[/b] (ona je ISVU Admin za PMF-MO). 8)

[b]Sve druge adrese su [u]PROMASENE[/u][/b] :!:

Uffff... nadam se da je sad jasnije. 8)
 [size=3](iako podsvjesno znam da nije i da cete i dalje hvatati i asistente i profesore)[/size]
  	  | Nesi (napisa): |  	  | panika? mislim da nije panika.... ali je ljepse ubataliti rok - ako vec moras - svojom krivnjom/neznanjem/greskama, a ne da ti neki virus/bakterija upropasti jedan izlazak....
 potpuno ga razumijem, i ja bih osobno vjerojatno na 'sve' nacine isla spasit taj rok.... jer, imati 3 mogucnosti je ipak bolje nego imati 2... (ovaj + 1 ja bas ne brojim u 'klasicni' izlazak.... pa otuda moje brojke).. nije 2 tako katastrofalno.... ali kad je to tudja krivnja.... (virus/bakterija) onda se covjek ipak osjeca malo onak.... iznevjereno
  | 

I onda pri drugom izlasku zakasnis na bus, treci put te copi panika jer si nokat do komisije i ode sve krivim smejrom!

Jasno, malo pretjerujem, ali nezgodno je pasti i odmah biti na "jedan pad do komisije".
  Cemu, ako nije nuzno?   

| Nesi (napisa): |  	  | + mozda ne bi bilo lose da i asistentu/ici koji daje rok posaljes mejl sa objasnjenjem, u slucaju da Zvonko ne stigne/ne vidi na vrijeme/ne uspije/ne moze..... mozda moze onaj tko daje rok nesto napraviti..... isto veceras.... | 

Ajmo jednom za svagda (mada znam da ce se ponavljati):

Asistent koji daje rok i profesor koji vas ispituje NEMAJU NIKAKVE VEZE S PRIJAVAMA/ODJAVAMA ISPITA

"Hvatajuci" nas koji nemamo veze s tim samo gubite svoje vrijeme i smanjujete si mogucnost da rijesite ono sto zelite
  JEDINI koji imaju veze s tim su voditelji ispitnih razreda i Marina Borcic u RCu (ona je ISVU Admin za PMF-MO).   
 Sve druge adrese su PROMASENE

Uffff... nadam se da je sad jasnije.
   (iako podsvjesno znam da nije i da cete i dalje hvatati i asistente i profesore)
 _________________U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima. Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE
 Forumaš(ica)

| 

|  Postano: 9:57 pon, 21. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| Moguce je da postoji mogucnost zalbe na upisivanje pada ispita zbog opravdanog/neopravdanog izostanka, ali treba jos malo proprckati po statutima.Moguce je da postoji mogucnost zalbe na upisivanje pada ispita zbog opravdanog/neopravdanog izostanka, ali treba jos malo proprckati po statutima. _________________   
Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.

MADD

(Mothers Against Dirty Dialectics)

Based on a true story. NOT.

Ko ih sljivi, mi sviramo punk   |  | 

| [Vrh] |  | 

| buba Forumaš(ica)

Spol:

| 

|  Postano: 10:39 pon, 21. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| [u]Da li je uopće moguće[/u], da ako čovjek (na kraju) nije uspio [b]na vrijeme[/b] stupiti u kontakt s tim famoznim :D voditeljem ispitnih razreda, [u]da[/u] mu [u]se[/u] putem papirologije i ostalih dokaza nemogućnosti izlaska na taj, određeni, ispitni rok, [u]naknadno prizna odsudstvo[/u]? :roll: (s time da se podrazumijeva da je čovjek [b]pokušao[/b] :D)Da li je uopće moguće, da ako čovjek (na kraju) nije uspio na vrijeme stupiti u kontakt s tim famoznim  voditeljem ispitnih razreda, da mu se putem papirologije i ostalih dokaza nemogućnosti izlaska na taj, određeni, ispitni rok, naknadno prizna odsudstvo?  (s time da se podrazumijeva da je čovjek pokušao  ) 

|  | 

| [Vrh] |  | 

| vsego Site Admin

Spol:

| 

|  Postano: 14:58 pon, 21. 2. 2005    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| Ok, ovdje je bilo dosta dezinformacija, nazalost i s moje strane. :oops: Ispricavam se zbog toga. :?
Ok, ovdje je bilo dosta dezinformacija, nazalost i s moje strane.
 Razgovarao sam s jednim od Sefova (ispitnih razreda, op.a. ;)), pa konacno mozete vidjeti i [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3682]upute za odjavu ispita NAKON isteka roka za odjavu[/url]. :D

HTH :)
  Ispricavam se zbog toga.   
 Razgovarao sam s jednim od Sefova (ispitnih razreda, op.a.
  ), pa konacno mozete vidjeti i upute za odjavu ispita NAKON isteka roka za odjavu.   
 HTH
  |  | 

| [Vrh] |  | 

| buba Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

|  |