Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Astrea Forumaš(ica)
|
Postano: 6:50 pon, 19. 5. 2003 Naslov: |
|
|
pa mogu ja pitat asistentiche....a mozda mogu neke i pridobit (necu ti otkriti na temelju cega, to mi je tajno oruzje :D )
ali to ce onda biti asistentsko putovanje, a ne apsolventsko (Praljak, Matko, Zvone, Vjeko...)...mislim, nije da ja imam nesto protiv da idu neki asistenti (dapace :P )...
pa kaj ce ti snijeg za sanjkanje....bitno je da imas brdo...i samo se spustis i onda si faca 8)
pa mogu ja pitat asistentiche....a mozda mogu neke i pridobit (necu ti otkriti na temelju cega, to mi je tajno oruzje )
ali to ce onda biti asistentsko putovanje, a ne apsolventsko (Praljak, Matko, Zvone, Vjeko...)...mislim, nije da ja imam nesto protiv da idu neki asistenti (dapace )...
pa kaj ce ti snijeg za sanjkanje....bitno je da imas brdo...i samo se spustis i onda si faca
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:14 pon, 19. 5. 2003 Naslov: nema tu subjekta |
|
|
[quote="Astrea"]ali to ce onda biti asistentsko putovanje, a ne apsolventsko (Praljak, Matko, Zvone, Vjeko...)...mislim, nije da ja imam nesto protiv da idu neki asistenti (dapace )... [/quote]
Pa kad smo vec tako prozvani, samo da kazem nekoliko rijeci u ime asistenticha. Naime, kol'ko god to smijesno zvucalo :? , mi na faksu ipak kao nesto radimo (npr. drzimo vjezbe) i ne mozemo bas bilo kada u godini otici na jednotjedni "izlet". Tako da se bojim da gore spomenuta cetvorica nece moci ici s vama ako apsolvencko bude npr. u 10. mjesecu. :cry:
[quote="dudo"]moraju ic. nema pogovora.[/quote]
Eh...
[quote="dudo"]ja ih jos uvijek ne smatram starima i ozbiljnima. pogotovo taj vjeko....[/quote]
A kud si bas mene nas'o... Zar ti ja ne izgledam zrelo i ozbiljno...
:silly: :PP :o)
Astrea (napisa): | ali to ce onda biti asistentsko putovanje, a ne apsolventsko (Praljak, Matko, Zvone, Vjeko...)...mislim, nije da ja imam nesto protiv da idu neki asistenti (dapace )... |
Pa kad smo vec tako prozvani, samo da kazem nekoliko rijeci u ime asistenticha. Naime, kol'ko god to smijesno zvucalo , mi na faksu ipak kao nesto radimo (npr. drzimo vjezbe) i ne mozemo bas bilo kada u godini otici na jednotjedni "izlet". Tako da se bojim da gore spomenuta cetvorica nece moci ici s vama ako apsolvencko bude npr. u 10. mjesecu.
dudo (napisa): | moraju ic. nema pogovora. |
Eh...
dudo (napisa): | ja ih jos uvijek ne smatram starima i ozbiljnima. pogotovo taj vjeko.... |
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 16:02 pon, 19. 5. 2003 Naslov: Re: nema tu subjekta// bitno da nema ni obiekta... |
|
|
[quote="vjekovac"]
Pa kad smo vec tako prozvani, samo da kazem nekoliko rijeci u ime asistenticha. Naime, kol'ko god to smijesno zvucalo :? , mi na faksu ipak kao nesto radimo (npr. drzimo vjezbe) i ne mozemo bas bilo kada u godini otici na jednotjedni "izlet". Tako da se bojim da gore spomenuta cetvorica nece moci ici s vama ako apsolvencko bude npr. u 10. mjesecu. :cry:
[/quote]
[color=red]
:o
neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
ne smiete nas ostavit! "razbolit" cete se svi istvremeno ako treba, bez obzira na krajnju sumnjivost tog dogovora....
ok. ovo bi mogo bit problem. zasto mi to nitko nije ranije rekao? zapravo, zasto ste vec morali zavrsit facks i zaposlit se umjesto da ste slobodni i razuzdani?
dva pitanja :!:
jeste sigurni da vas netko tad ne moze mijenjat, mislim nije da radite 50 sati tiedno...(nou disrispekt, samo primiecuem)
drugO :!:
kad bi to onda vama pasalo?
travu.
zelim neke zadovaoljavjuce odgovore nakon kojih cu bit sretan i miran, ne ovak da se uzbudjujem i ne mogu spavat. nocima...:D
[/color]
[quote="vjekovac"]
[quote="dudo"]ja ih jos uvijek ne smatram starima i ozbiljnima. pogotovo taj vjeko....[/quote]
:silly: :PP :o)[/quote]
[color=red]
znao sam da neces odolit... :lol:
[/color]
vjekovac (napisa): |
Pa kad smo vec tako prozvani, samo da kazem nekoliko rijeci u ime asistenticha. Naime, kol'ko god to smijesno zvucalo , mi na faksu ipak kao nesto radimo (npr. drzimo vjezbe) i ne mozemo bas bilo kada u godini otici na jednotjedni "izlet". Tako da se bojim da gore spomenuta cetvorica nece moci ici s vama ako apsolvencko bude npr. u 10. mjesecu.
|
neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
ne smiete nas ostavit! "razbolit" cete se svi istvremeno ako treba, bez obzira na krajnju sumnjivost tog dogovora....
ok. ovo bi mogo bit problem. zasto mi to nitko nije ranije rekao? zapravo, zasto ste vec morali zavrsit facks i zaposlit se umjesto da ste slobodni i razuzdani?
dva pitanja
jeste sigurni da vas netko tad ne moze mijenjat, mislim nije da radite 50 sati tiedno...(nou disrispekt, samo primiecuem)
drugO
kad bi to onda vama pasalo?
travu.
zelim neke zadovaoljavjuce odgovore nakon kojih cu bit sretan i miran, ne ovak da se uzbudjujem i ne mogu spavat. nocima...
vjekovac (napisa): |
dudo (napisa): | ja ih jos uvijek ne smatram starima i ozbiljnima. pogotovo taj vjeko.... |
|
znao sam da neces odolit...
_________________ chained to the pillars
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:44 uto, 20. 5. 2003 Naslov: Re: nema tu subjekta// bitno da nema ni obiekta... |
|
|
[quote="dudo"]neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
dva pitanja :!:
jeste sigurni da vas netko tad ne moze mijenjat, mislim nije da radite 50 sati tiedno...(nou disrispekt, samo primiecuem)[/quote]
Ma dobro... Nisu stvari ipak tako strasne...
Upravo su me savjetovali neki stariji i iskusniji.
[quote="dudo"]zelim neke zadovaoljavjuce odgovore nakon kojih cu bit sretan i miran, ne ovak da se uzbudjujem i ne mogu spavat. nocima...[/quote]
Bit ce sve OK, samo ti lijepo pajki. :sleeping:
[quote="Astrea"]Sorry Vjeko ak si se osjecao prozvanim..nije mi to bila namejra...nego ja sam jucer dobrih sat vremena provela u onoj asistentskoj sobi u prizemlju i dugo pricala s Matkom i Zvonom i nisu mi nista rekli da njima ne bi odgovaralo... [/quote]
Ma dobro, ak' oni budu mogli ici, onda cu valjda i ja.
dudo (napisa): | neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
dva pitanja
jeste sigurni da vas netko tad ne moze mijenjat, mislim nije da radite 50 sati tiedno...(nou disrispekt, samo primiecuem) |
Ma dobro... Nisu stvari ipak tako strasne...
Upravo su me savjetovali neki stariji i iskusniji.
dudo (napisa): | zelim neke zadovaoljavjuce odgovore nakon kojih cu bit sretan i miran, ne ovak da se uzbudjujem i ne mogu spavat. nocima... |
Bit ce sve OK, samo ti lijepo pajki.
Astrea (napisa): | Sorry Vjeko ak si se osjecao prozvanim..nije mi to bila namejra...nego ja sam jucer dobrih sat vremena provela u onoj asistentskoj sobi u prizemlju i dugo pricala s Matkom i Zvonom i nisu mi nista rekli da njima ne bi odgovaralo... |
Ma dobro, ak' oni budu mogli ici, onda cu valjda i ja.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 23:44 uto, 27. 5. 2003 Naslov: malo nas je, malo nas je... .....e! |
|
|
[color=red]
prvo.
drago mi je da sise obojao.
dobro ti stoji.
drugo.
kak to mislis ispricavas se sto smetas... kak bi mogo smetat?!? pa ti si tu dasak svjetla u svemu ovome! problem zbog kojeg ti se ne javljamo je to sto jos uvijek nismo nasli dovoljno ljudi. htjeli smo se nac ovaj tiedan s tobom, al kaj kad se nekak cini nemogucim skupit jos ljudi, a kaj mozes organizirat za 15 ljudi?
odgovor se namece sam od sebe...
ALI ORGIJE NISU APSOLVENCKO!!! to je eventualno dio apsolvenckog...
u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim... nema osim.
eto. kaj bi ti na nasem miestu napravio?
mislim, broje se realo moze eventualno povecat na 20. ak se s tim moze nes napravit, ajd predlozi neke dane koje si slobodan da si mi mozemo skombinirat, pa ti se javit...
sori kaj smo ispali tak inertni, al kad ocito jesmo. sad bi mogo jos svasta rec al necu. :silence:
[/color]
prvo.
drago mi je da sise obojao.
dobro ti stoji.
drugo.
kak to mislis ispricavas se sto smetas... kak bi mogo smetat?!? pa ti si tu dasak svjetla u svemu ovome! problem zbog kojeg ti se ne javljamo je to sto jos uvijek nismo nasli dovoljno ljudi. htjeli smo se nac ovaj tiedan s tobom, al kaj kad se nekak cini nemogucim skupit jos ljudi, a kaj mozes organizirat za 15 ljudi?
odgovor se namece sam od sebe...
ALI ORGIJE NISU APSOLVENCKO!!! to je eventualno dio apsolvenckog...
u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim... nema osim.
eto. kaj bi ti na nasem miestu napravio?
mislim, broje se realo moze eventualno povecat na 20. ak se s tim moze nes napravit, ajd predlozi neke dane koje si slobodan da si mi mozemo skombinirat, pa ti se javit...
sori kaj smo ispali tak inertni, al kad ocito jesmo. sad bi mogo jos svasta rec al necu.
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)
|
Postano: 19:25 čet, 29. 5. 2003 Naslov: |
|
|
[color=darkblue]Ak vas zanima, rekoše mi studenti/ce fonetike da bi i oni htjeli na apsolventsko u Prag. Hoćete s njima? Ima ih 30-ak.
[quote]u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim... [/quote]
A šta bi im vi govorili? Ne morate uopće biti s njima osim u busu. Ne vidim u čemu je problem.
[quote]ALI ORGIJE NISU APSOLVENCKO!!! to je eventualno dio apsolvenckog...
[/quote]
Koje orgije? Ko je spomenuo orgije? Ja nisam (al nemam ništa protiv :twisted: :lol: :D :wink: :roll: )
[quote]sastoji od orgija, golih konobarica i grupe u kojoj su decki jedva vidljiva manjina. [/quote]
Ja samo spomenuh konnobaricu u toplesu a vi se odmah svi uhvatili toga. Pa neće nitko nikog tjerat bičem da ide u tu pivnicu.
Što se dečki tiće, kolko sam skužio (prema popisu na početku ove teme) ima 8 cura i 7 dečki. U čem je onda problem? A i u Pragu se može pokoji dečko naći :)[/color]
Ak vas zanima, rekoše mi studenti/ce fonetike da bi i oni htjeli na apsolventsko u Prag. Hoćete s njima? Ima ih 30-ak.
Citat: | u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim... |
A šta bi im vi govorili? Ne morate uopće biti s njima osim u busu. Ne vidim u čemu je problem.
Citat: | ALI ORGIJE NISU APSOLVENCKO!!! to je eventualno dio apsolvenckog...
|
Koje orgije? Ko je spomenuo orgije? Ja nisam (al nemam ništa protiv )
Citat: | sastoji od orgija, golih konobarica i grupe u kojoj su decki jedva vidljiva manjina. |
Ja samo spomenuh konnobaricu u toplesu a vi se odmah svi uhvatili toga. Pa neće nitko nikog tjerat bičem da ide u tu pivnicu.
Što se dečki tiće, kolko sam skužio (prema popisu na početku ove teme) ima 8 cura i 7 dečki. U čem je onda problem? A i u Pragu se može pokoji dečko naći
_________________ Ovaj ubogi sig je nastradao pod Administratorskom čizmom, a sve zbog nesmotrenosti svog autora koji je pokazao nezavidnu razinu pismenosti prilikom čitanja Pravila ponašanja na Forumu.
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 12:25 ned, 1. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Astrea"]vidjeh se neki dan (u subotu, cini mi se) sa Martinomb pa smo zakljucile da ne zelimo da nam se apsolventsko sastoji od orgija, golih konobarica i grupe u kojoj su decki jedva vidljiva manjina. :!:
kaj je s generacijom '99? koliko ljudi od tamo planira ici? Treba malo njih animirati...[/quote]
[color=red]
molim???
nisam ti ja neka jedva vidljiva manjina. odi na apsolvencko pa ces vidjet o cem pricam. jedan ja ce ti bit sasvim dovoljan. ne mogu vjerovat da te sve ove godine to nisam uspio nauciti. neka neka, vidim da ce ti dobro doc koja nova lekcija celicenja :twisted: :twisted: :twisted:
drugo!!!!!!!!
animirat generaciu '99!?! jesi ti mozda pricala s nekima od njih.
zaboravi.
misn imposibl.
nea teorie!
to se animira pomocu ketl proda, niceg durgog.
oni koji idu idu.
i obrnuto.
[/color]
[quote="zrzy"]
Ak vas zanima, rekoše mi studenti/ce fonetike da bi i oni htjeli na apsolventsko u Prag. Hoćete s njima? Ima ih 30-ak.
[/quote]
[color=red]saundz gud.
kad bi oni isli?
i na kolko?
[/color]
[quote="zrzy"]
[quote]
u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim...
[/quote]
[/quote]
[color=red]
problem?
pa ja to nekak ovak dozivljavam.
kaj ak oni ne bi isli drugom polovinom desetog nego u srpnju npr.
kaj ak se njima ide na npr. pet dana. (a nama na sedam)
kaj ak oni ne bi u plzen? (a moraju...):D
itd.
dobro, sad je dobro vrijeme da se nadjemo i popricamo o svemu, kakav bi mi program, kakav imaju oni i dal je sve to kompatibilno a ako nije, kaj cemo....
[/color]
[quote="zrzy"]Ja samo spomenuh konnobaricu u toplesu a vi se odmah svi uhvatili toga. Pa neće nitko nikog tjerat bičem da ide u tu pivnicu.
[/quote]
[color=red]
ooo da, hoce! :twisted:
da nauce nesto :roll: , bit ce im poucno...
:wink:
[/color]
Astrea (napisa): | vidjeh se neki dan (u subotu, cini mi se) sa Martinomb pa smo zakljucile da ne zelimo da nam se apsolventsko sastoji od orgija, golih konobarica i grupe u kojoj su decki jedva vidljiva manjina.
kaj je s generacijom '99? koliko ljudi od tamo planira ici? Treba malo njih animirati... |
molim???
nisam ti ja neka jedva vidljiva manjina. odi na apsolvencko pa ces vidjet o cem pricam. jedan ja ce ti bit sasvim dovoljan. ne mogu vjerovat da te sve ove godine to nisam uspio nauciti. neka neka, vidim da ce ti dobro doc koja nova lekcija celicenja
drugo!!!!!!!!
animirat generaciu '99!?! jesi ti mozda pricala s nekima od njih.
zaboravi.
misn imposibl.
nea teorie!
to se animira pomocu ketl proda, niceg durgog.
oni koji idu idu.
i obrnuto.
zrzy (napisa): |
|
saundz gud.
kad bi oni isli?
i na kolko?
zrzy (napisa): |
Citat: |
u svakom sl. ne znam kaj bi pametno reko. ak bi isli s nekim drugim. npr ljudima s ff-a, mi bi bili u manjini. i onda je bezveze da se uopce dogovaramo kamo bismo. pa nece 15 ljudi govorit drugim 30 kam da idu. osim...
|
|
problem?
pa ja to nekak ovak dozivljavam.
kaj ak oni ne bi isli drugom polovinom desetog nego u srpnju npr.
kaj ak se njima ide na npr. pet dana. (a nama na sedam)
kaj ak oni ne bi u plzen? (a moraju...)
itd.
dobro, sad je dobro vrijeme da se nadjemo i popricamo o svemu, kakav bi mi program, kakav imaju oni i dal je sve to kompatibilno a ako nije, kaj cemo....
zrzy (napisa): | Ja samo spomenuh konnobaricu u toplesu a vi se odmah svi uhvatili toga. Pa neće nitko nikog tjerat bičem da ide u tu pivnicu.
|
ooo da, hoce!
da nauce nesto , bit ce im poucno...
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 22:50 sri, 4. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[color=red]
ok. evo, recimo da su dani:
ovaj petak, (subota, nedjelja spavamo), ponedjeljak, utorak. eventualno s(p)rijeda. probat cu kontaktirat.
osobe.
i to one prave.
sebi necu rec.
zrzy ako citas ovo, kad si Slobodan ovih dana?
a astrea... tak mi je be d :oops: da sam onak upao u komentar za decke. malo sam se zanio... al postdiplomski celicanja svejebno ceka samo tebe. i obrnuto.
[/color]
ok. evo, recimo da su dani:
ovaj petak, (subota, nedjelja spavamo), ponedjeljak, utorak. eventualno s(p)rijeda. probat cu kontaktirat.
osobe.
i to one prave.
sebi necu rec.
zrzy ako citas ovo, kad si Slobodan ovih dana?
a astrea... tak mi je be d da sam onak upao u komentar za decke. malo sam se zanio... al postdiplomski celicanja svejebno ceka samo tebe. i obrnuto.
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
zrzy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|
Postano: 14:45 sri, 11. 6. 2003 Naslov: |
|
|
[color=red]
ok. stvarno sam ispo odredjen otvor na tijelu(ne usta, nos i sl.),al ja se fakat nisam stigo dogovorit za neki dogovor.
12.6. idem. vracam se 16.ili 17. 6. i onda mozemo sve isponova.:P
eto, fakat mi je zao, al opet, mogo je to i neko drugi, tak da mi i nije zao... eto, zao mi je , inercija. drago mi je, ja sam mile!
bludite dobri, ljepi i pametni!
da.
[/color]
ok. stvarno sam ispo odredjen otvor na tijelu(ne usta, nos i sl.),al ja se fakat nisam stigo dogovorit za neki dogovor.
12.6. idem. vracam se 16.ili 17. 6. i onda mozemo sve isponova.
eto, fakat mi je zao, al opet, mogo je to i neko drugi, tak da mi i nije zao... eto, zao mi je , inercija. drago mi je, ja sam mile!
bludite dobri, ljepi i pametni!
da.
a three day party
i break the walls
and kill us all
|
|
[Vrh] |
|
dudo Forumaš(ica)
|