| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
betty Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
| [Vrh] |
|
sveznalica Gost
|
|
| [Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:55 sri, 14. 6. 2006 Naslov: |
|
|
|
[quote="sveznalica"]Grupa L-P nema vježbe u petak :cry: [/quote]
Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:
[size=18]Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).[/size]
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.
Vjeko Kovač
| sveznalica (napisa): | Grupa L-P nema vježbe u petak |
Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:
Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.
Vjeko Kovač
|
|
| [Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
| [Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: