Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
betty Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sveznalica Gost
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:55 sri, 14. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sveznalica"]Grupa L-P nema vježbe u petak :cry: [/quote]
Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:
[size=18]Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).[/size]
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.
Vjeko Kovač
sveznalica (napisa): | Grupa L-P nema vježbe u petak |
Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:
Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.
Vjeko Kovač
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)

Spol: