Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

vježbe u petak???? (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
betty
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 1

PostPostano: 12:39 sri, 14. 6. 2006    Naslov: vježbe u petak???? Citirajte i odgovorite

molim nekoga tko je bio danas na faksu da mi otkrije tu informaciju, jer ja bijah u nemogućnosti doći.. :cry:
i, da li ovu petu dz moramo predati i kad?
molim nekoga tko je bio danas na faksu da mi otkrije tu informaciju, jer ja bijah u nemogućnosti doći.. Crying or Very sad
i, da li ovu petu dz moramo predati i kad?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
22 = 23 - 1

PostPostano: 15:53 sri, 14. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

grupa r-ž ima u petak vjezbe
za 5.zad nam nisu nista rekli
pretpostavljam da ju moramo predati na kolokviju
grupa r-ž ima u petak vjezbe
za 5.zad nam nisu nista rekli
pretpostavljam da ju moramo predati na kolokviju

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sveznalica
Gost

PostPostano: 16:11 sri, 14. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Grupa L-P nema vježbe u petak :cry:
5. zadaću predajemo na kolokviju.
Grupa L-P nema vježbe u petak Crying or Very sad
5. zadaću predajemo na kolokviju.

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 18:55 sri, 14. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sveznalica"]Grupa L-P nema vježbe u petak :cry: [/quote]
Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:

[size=18]Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).[/size]
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.

Vjeko Kovač
sveznalica (napisa):
Grupa L-P nema vježbe u petak Crying or Very sad

Činilo mi se da je volja većine bila da nemamo vježbe u petak pa sam ih tako olako raspustio. Stigli smo sve napraviti, ali nismo puno vježbali. Sad kad sam vidio da grupa R-Ž ipak ima vježbe, nudim sljedeće:

Ovaj petak 10-12 u 001 (dakle u terminu vježbi), održat ću izvanredne konzultacije (nešto kao demonstrature).
Možete me doći bilo što pitati, npr. da vam riješim poneki zadatak, a ako ne bude previše pitanja, riješit ćemo nekoliko zadataka sa starih kolokvija ili pismenih. Naravno da može doći bilo tko (neovisno o grupi). S druge strane, sasvim je neobavezno jer to nisu vježbe. Čini mi se da je ovo sad pošteno. Molim vas da proslijedite obavijest svakome koga bi moglo zanimati.

Vjeko Kovač

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 13:55 čet, 15. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam shvatio da bi mo bilo bolje da sam došao na vježbe umjesto da sam spavao pa ću definitivno doći u petak. Vjeko, puno hvala
Ja sam shvatio da bi mo bilo bolje da sam došao na vježbe umjesto da sam spavao pa ću definitivno doći u petak. Vjeko, puno hvala

vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 13:58 čet, 15. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]Ja sam shvatio da bi mo bilo bolje da sam došao na vježbe umjesto da sam spavao pa ću definitivno doći u petak. Vjeko, puno hvala[/quote]
Ma korisnije ti je spavanje, šta pričaš.
Ako u petak dođeš samo ti, možemo igrat šah, ne znam što bismo drugo. Sumnjam da te muči puno toga iz analize. :)
alen (napisa):

Ma korisnije ti je spavanje, šta pričaš.
Ako u petak dođeš samo ti, možemo igrat šah, ne znam što bismo drugo. Sumnjam da te muči puno toga iz analize. Smile

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 14:13 čet, 15. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E da, i dragi GK-ovci: Ako vam odgovara termin i ako imate nekakvih nejasnoća iz MA2, preporučio bih vam da odete na ove Vjekine demonstrature. Vjeko i vas isto voli pa se ne morate sramiti. :D
E da, i dragi GK-ovci: Ako vam odgovara termin i ako imate nekakvih nejasnoća iz MA2, preporučio bih vam da odete na ove Vjekine demonstrature. Vjeko i vas isto voli pa se ne morate sramiti. Very Happy

[Vrh]
Fiolic
Gost

PostPostano: 21:23 čet, 15. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam cula da sutra 12-14 asistent Ilja ima zadnje vjezbe i da su svi studenti dobrodosli. Zato pitam mozemo li doci i mi iz grupe A-F?
Ja sam cula da sutra 12-14 asistent Ilja ima zadnje vjezbe i da su svi studenti dobrodosli. Zato pitam mozemo li doci i mi iz grupe A-F?

[Vrh]
Blagojević
Gost

PostPostano: 21:27 čet, 15. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ilja"]E da, i dragi GK-ovci: Ako vam odgovara termin i ako imate nekakvih nejasnoća iz MA2, preporučio bih vam da odete na ove Vjekine demonstrature.[/quote]
[quote="Fiolic"]Ja sam cula da sutra 12-14 asistent Ilja ima zadnje vjezbe i da su svi studenti dobrodosli. Zato pitam mozemo li doci i mi iz grupe A-F?[/quote]
Vidiš vidiš, taman možemo fino vježbati analizu od 10 do 14.
Ilja (napisa):
E da, i dragi GK-ovci: Ako vam odgovara termin i ako imate nekakvih nejasnoća iz MA2, preporučio bih vam da odete na ove Vjekine demonstrature.

Fiolic (napisa):

Vidiš vidiš, taman možemo fino vježbati analizu od 10 do 14.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum