Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ancy. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:04 uto, 8. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Vec sam skroz zaboravila tu srednjoskolsku spiku. :D
Starim. :(
[quote="mladac"]ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih :woot:[/quote]
To sto ti je srednja blizu, mislim da je odlicna stvar, jer sam ja htjela upisati srednju medicinsku, pa su moji rekli da bolje da onda kada me vec zanima podrucje upisem gimnaziju i poslje studiram medicinu, sto je mene odusevilo, medjutim moji su inzistirali da upisem neku prirodoslovno-matematicku gimnaziju jer su te kao neke najbolje za medicinu. U osnovnoj skoli pojma nemas kakva je koja, barem ja nisam znala, a moji su se onda odlucili umjesto mene za Lucijanku, pa sam cetiri godine svaki dan dva sata svoga vremena umjesto na ucenje trosila na putovanje - sat vremena tamo, sat vremena natrag, a mogla sam to vrijeme puno bolje iskoristiti. :(
[quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj ;) 8)[/quote]
Da se mislis upisati na neki drugi faks, za koji ti trebaju dodatni sati, instrukcije ili pripreme, rekla bih ti da je odlicno da se ovako rano brines za upis, jer sam ja tek u 3. razredu shvatila da su zaista sve ocjene iz svakog predmeta bitne za upis i da je prijemni na medicini tezak i da ce biti masa ljudi, medjutim, ako si sigurna da ces na matematiku, opusti se i uzivaj u danima srednje skole. ;)
[size=8]Iako se ja za PMF nisam pripremala jer sam isla u bolju gimnaziju, ali opet. :|[/size]
[quote="vsego"]Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. :) "Training is nothing! Will - is everything!" ;)[/quote]
Eto tako je i meni bilo prve dvije godine, a tek sada kada sam se uhvatila u kostac s realnoscu, shvatila sam koliko sam prije neke stvari mogla napraviti posteno i sada apsolutno ne bih imala problema, ali nikada nije kasno. :D
Vec sam skroz zaboravila tu srednjoskolsku spiku.
Starim.
mladac (napisa): | ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih  |
To sto ti je srednja blizu, mislim da je odlicna stvar, jer sam ja htjela upisati srednju medicinsku, pa su moji rekli da bolje da onda kada me vec zanima podrucje upisem gimnaziju i poslje studiram medicinu, sto je mene odusevilo, medjutim moji su inzistirali da upisem neku prirodoslovno-matematicku gimnaziju jer su te kao neke najbolje za medicinu. U osnovnoj skoli pojma nemas kakva je koja, barem ja nisam znala, a moji su se onda odlucili umjesto mene za Lucijanku, pa sam cetiri godine svaki dan dva sata svoga vremena umjesto na ucenje trosila na putovanje - sat vremena tamo, sat vremena natrag, a mogla sam to vrijeme puno bolje iskoristiti.
teja (napisa): | a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj  |
Da se mislis upisati na neki drugi faks, za koji ti trebaju dodatni sati, instrukcije ili pripreme, rekla bih ti da je odlicno da se ovako rano brines za upis, jer sam ja tek u 3. razredu shvatila da su zaista sve ocjene iz svakog predmeta bitne za upis i da je prijemni na medicini tezak i da ce biti masa ljudi, medjutim, ako si sigurna da ces na matematiku, opusti se i uzivaj u danima srednje skole.
Iako se ja za PMF nisam pripremala jer sam isla u bolju gimnaziju, ali opet.
vsego (napisa): | Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. "Training is nothing! Will - is everything!"  |
Eto tako je i meni bilo prve dvije godine, a tek sada kada sam se uhvatila u kostac s realnoscu, shvatila sam koliko sam prije neke stvari mogla napraviti posteno i sada apsolutno ne bih imala problema, ali nikada nije kasno.
|
|
[Vrh] |
|
ancy. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 22:24 uto, 8. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Ignavia"] nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista [u]o meni[/u] :lol:
[size=7]jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se... :?[/size][/quote]
A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada [u]ti[/u] to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... :D
Ignavia (napisa): | nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista o meni
jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se...  |
A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada ti to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija...
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
ancy. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:39 sub, 12. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]
A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada [u]ti[/u] to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... :D[/quote]
vauu... to ni moja mama ne bi uspjela iscitat (da, da, i o njoj to nesto govori :lol: ), no u svakom slucaju lijepo... (i optimisticno) :D :silly:
@ancy.: vidim da si odlucna djevojka (prema ovoj tocki iza ancy), i stoga se nadam da si prekinula s "prijateljicom", stvarno nije normalna... :!:
krcko (napisa): |
A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada ti to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija...  |
vauu... to ni moja mama ne bi uspjela iscitat (da, da, i o njoj to nesto govori ), no u svakom slucaju lijepo... (i optimisticno)
@ancy.: vidim da si odlucna djevojka (prema ovoj tocki iza ancy), i stoga se nadam da si prekinula s "prijateljicom", stvarno nije normalna...
|
|
[Vrh] |
|
c_l Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:43 pon, 14. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Ja u zadnje vrijeme sve računam unutar [latex]\mathbb{Z}_{26}[/latex]. Neam pojma zašto....
Možda bi se dao i neki vic smisliti. Koliko kriptografu traje veljača u godini koja nije prijestupna? 2 dana HA HA.
Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.
Ja u zadnje vrijeme sve računam unutar . Neam pojma zašto....
Možda bi se dao i neki vic smisliti. Koliko kriptografu traje veljača u godini koja nije prijestupna? 2 dana HA HA.
Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.
_________________ The Dude Abides
Zadnja promjena: goranm; 12:53 pon, 14. 5. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
c_l Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Artemis Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:33 pon, 14. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Ja sam išo u jezičnu gimnaziju, a matematiku sam mrzio do 2. srednje. Istina pao sam 1. god, ali samo zato jer imam poteškoća s ustajanjem rano pa me je više bilo doma u krevetu nego na faksu.
Na uvodnom predavanju nam je prodekanica lijepo rekla da ne moramo bit lumeni da bi završili ovaj faks nego da je sasvim dovoljno da prisustvujemo svim vježbama i predavanjima(duhom i tijelom :) ) i u potpunosti se slažem s tim.
Faks je super, ljudi su super, ne bude ti dosadno tu.
Ja sam išo u jezičnu gimnaziju, a matematiku sam mrzio do 2. srednje. Istina pao sam 1. god, ali samo zato jer imam poteškoća s ustajanjem rano pa me je više bilo doma u krevetu nego na faksu.
Na uvodnom predavanju nam je prodekanica lijepo rekla da ne moramo bit lumeni da bi završili ovaj faks nego da je sasvim dovoljno da prisustvujemo svim vježbama i predavanjima(duhom i tijelom ) i u potpunosti se slažem s tim.
Faks je super, ljudi su super, ne bude ti dosadno tu.
_________________ In such situations, when layer is put upon layer, when all is a facade, wound within webs of deception, the truth is what you make of it.
Nothing pains a liar more than when an opponent turns one of his lies into truth.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 22:58 pon, 14. 5. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="goranm"]Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.[/quote]
A onaj vic kad kriptograf kaze "PBDL TALD MRCI LOTV DSUZ FFCA"?
Nemojte pokusavati razbiti sifru.
goranm (napisa): | Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna. |
A onaj vic kad kriptograf kaze "PBDL TALD MRCI LOTV DSUZ FFCA"?
Nemojte pokusavati razbiti sifru.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|