Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ides u XII.gimnaziju,mislis na PMF?! LOL!!!
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-4 = 1 - 5

PostPostano: 22:18 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma no way da ce mi se matka zgadit...Luda sam ja...kad se vozim ili hodam obozavam zbrajat znamenke na auto registracijama...Jednom mi je jedna instruktorica rekla da sam hodajuci kalkulator... :lol:
Ma no way da ce mi se matka zgadit...Luda sam ja...kad se vozim ili hodam obozavam zbrajat znamenke na auto registracijama...Jednom mi je jedna instruktorica rekla da sam hodajuci kalkulator... Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
18 = 19 - 1

PostPostano: 22:34 pon, 7. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad mi je laknulo,nisam jedini koji to radi :lol:
Ma ne brini se sad zbog fakulteta,imaš vremena za to.Opusti se i uživaj dok si u srednjoj
Sad mi je laknulo,nisam jedini koji to radi Laughing
Ma ne brini se sad zbog fakulteta,imaš vremena za to.Opusti se i uživaj dok si u srednjoj

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 0:03 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ancy."]Ma no way da ce mi se matka zgadit...Luda sam ja...kad se vozim ili hodam obozavam zbrajat znamenke na auto registracijama...Jednom mi je jedna instruktorica rekla da sam hodajuci kalkulator... :lol:[/quote]

steta sto na faksu uglavnom smijes imat kalkulator... :wink:
nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista [u]o meni[/u] :lol:
[size=7]jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se... :?[/size]
ancy. (napisa):
Ma no way da ce mi se matka zgadit...Luda sam ja...kad se vozim ili hodam obozavam zbrajat znamenke na auto registracijama...Jednom mi je jedna instruktorica rekla da sam hodajuci kalkulator... Laughing

steta sto na faksu uglavnom smijes imat kalkulator... Wink
nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista o meni Laughing
jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se... Confused

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 7:04 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vec sam skroz zaboravila tu srednjoskolsku spiku. :D

Starim. :(

[quote="mladac"]ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih :woot:[/quote]
To sto ti je srednja blizu, mislim da je odlicna stvar, jer sam ja htjela upisati srednju medicinsku, pa su moji rekli da bolje da onda kada me vec zanima podrucje upisem gimnaziju i poslje studiram medicinu, sto je mene odusevilo, medjutim moji su inzistirali da upisem neku prirodoslovno-matematicku gimnaziju jer su te kao neke najbolje za medicinu. U osnovnoj skoli pojma nemas kakva je koja, barem ja nisam znala, a moji su se onda odlucili umjesto mene za Lucijanku, pa sam cetiri godine svaki dan dva sata svoga vremena umjesto na ucenje trosila na putovanje - sat vremena tamo, sat vremena natrag, a mogla sam to vrijeme puno bolje iskoristiti. :(

[quote="teja"]a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj ;) 8)[/quote]
Da se mislis upisati na neki drugi faks, za koji ti trebaju dodatni sati, instrukcije ili pripreme, rekla bih ti da je odlicno da se ovako rano brines za upis, jer sam ja tek u 3. razredu shvatila da su zaista sve ocjene iz svakog predmeta bitne za upis i da je prijemni na medicini tezak i da ce biti masa ljudi, medjutim, ako si sigurna da ces na matematiku, opusti se i uzivaj u danima srednje skole. ;)
[size=8]Iako se ja za PMF nisam pripremala jer sam isla u bolju gimnaziju, ali opet. :|[/size]

[quote="vsego"]Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. :) "Training is nothing! Will - is everything!" ;)[/quote]
Eto tako je i meni bilo prve dvije godine, a tek sada kada sam se uhvatila u kostac s realnoscu, shvatila sam koliko sam prije neke stvari mogla napraviti posteno i sada apsolutno ne bih imala problema, ali nikada nije kasno. :D
Vec sam skroz zaboravila tu srednjoskolsku spiku. Very Happy

Starim. Sad

mladac (napisa):
ja sam odlučila još u 7 razredu osnovne što ću studirat, no onda sam 2 dana prije prijava odlučila da neću na geografiju nego na matematiku i sad ne bih mjenjala pa makar skužila da nikad neću završih Woot!

To sto ti je srednja blizu, mislim da je odlicna stvar, jer sam ja htjela upisati srednju medicinsku, pa su moji rekli da bolje da onda kada me vec zanima podrucje upisem gimnaziju i poslje studiram medicinu, sto je mene odusevilo, medjutim moji su inzistirali da upisem neku prirodoslovno-matematicku gimnaziju jer su te kao neke najbolje za medicinu. U osnovnoj skoli pojma nemas kakva je koja, barem ja nisam znala, a moji su se onda odlucili umjesto mene za Lucijanku, pa sam cetiri godine svaki dan dva sata svoga vremena umjesto na ucenje trosila na putovanje - sat vremena tamo, sat vremena natrag, a mogla sam to vrijeme puno bolje iskoristiti. Sad

teja (napisa):
a curo draga, za 3 godine, tko živ-tko mrtav... nikad ne znaš gdje ćeš zapravo završit pa se nemoj još pretjerano zamarati s tim... uživaj u srednjoj Wink Cool

Da se mislis upisati na neki drugi faks, za koji ti trebaju dodatni sati, instrukcije ili pripreme, rekla bih ti da je odlicno da se ovako rano brines za upis, jer sam ja tek u 3. razredu shvatila da su zaista sve ocjene iz svakog predmeta bitne za upis i da je prijemni na medicini tezak i da ce biti masa ljudi, medjutim, ako si sigurna da ces na matematiku, opusti se i uzivaj u danima srednje skole. Wink
Iako se ja za PMF nisam pripremala jer sam isla u bolju gimnaziju, ali opet. Neutral

vsego (napisa):
Inace, mi iz "elitnih" gimnazija dosta masovno nismo znali uciti i, u pocetku, smo nerijetko bili losiji od ostalih. Smile "Training is nothing! Will - is everything!" Wink

Eto tako je i meni bilo prve dvije godine, a tek sada kada sam se uhvatila u kostac s realnoscu, shvatila sam koliko sam prije neke stvari mogla napraviti posteno i sada apsolutno ne bih imala problema, ali nikada nije kasno. Very Happy

[Vrh]
ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 1 - 5

PostPostano: 9:24 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ne zbrajam ja samo znamenke na registracijama... :crazy:
Meni je stara rekla da me gledala kako rješavam matematiku: isključim se iz stvarnosti,dobro da mi sline ne cure i samo zum-zum po papiru...mogla bi se jednom snimat... :idea2:
Ma ne zbrajam ja samo znamenke na registracijama... Danas sam lud(a)...
Meni je stara rekla da me gledala kako rješavam matematiku: isključim se iz stvarnosti,dobro da mi sline ne cure i samo zum-zum po papiru...mogla bi se jednom snimat... Imam ideju!

[Vrh]
dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 10:11 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budi samo svijesna da matematika ovdje na pmf-mo nije kao u srednjoj samo rješavanje zadataka-to je tek mali dio.I nemoj se bedirati kad neke stvari na forumu(u vezi gradiva) ne možeš pročitati, a kamoli razumjeti.Meni je tako bilo kad sam tek došao na faks
Budi samo svijesna da matematika ovdje na pmf-mo nije kao u srednjoj samo rješavanje zadataka-to je tek mali dio.I nemoj se bedirati kad neke stvari na forumu(u vezi gradiva) ne možeš pročitati, a kamoli razumjeti.Meni je tako bilo kad sam tek došao na faks

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:37 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni je u srednjoj profa rekla da ovaj faks nije za mene i da cijelu jednu godinu neću vidjeti niti jednu brojku nego samo grčki alfabet.Ali po prirodi sam jaaaako tvrdoglavo dijete, pa sam sad na PMF-MO. :D
@ancy.: ti si kao i ja. kad riješavam zadatke ja ti ama baš nikog ne doživljavam oko sebe.
Meni je u srednjoj profa rekla da ovaj faks nije za mene i da cijelu jednu godinu neću vidjeti niti jednu brojku nego samo grčki alfabet.Ali po prirodi sam jaaaako tvrdoglavo dijete, pa sam sad na PMF-MO. Very Happy
@ancy.: ti si kao i ja. kad riješavam zadatke ja ti ama baš nikog ne doživljavam oko sebe.

Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:24 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ignavia"] nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista [u]o meni[/u] :lol:
[size=7]jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se... :?[/size][/quote]

A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada [u]ti[/u] to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... :D
Ignavia (napisa):
nego, mogu te spojit sa ocem od prijatelja koji mi je pred par dana rekao da ne moze zamislit nista dosadnije od studija matematike... no dobro, ne mogu mu zamjerit, tek smo se tad upoznali, ne zna nista o meni Laughing
jel se moze bit ovisan selfhjumiliejšn pitam se... Confused

A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada ti to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... Very Happy

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ancy.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 1 - 5

PostPostano: 23:02 uto, 8. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj,danas sam se izderala na frendicu jer me prekinula u rjesavanju jednog zadatka... kad me ometa i vraca u stvarnost a taman se ufuram... :(

[color=blue]Molim procitati [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]pravila[/url] i pripaziti na izrazavanje.[/color]
Joj,danas sam se izderala na frendicu jer me prekinula u rjesavanju jednog zadatka... kad me ometa i vraca u stvarnost a taman se ufuram... Sad

Molim procitati pravila i pripaziti na izrazavanje.

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 18:39 sub, 12. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]
A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada [u]ti[/u] to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... :D[/quote]

vauu... to ni moja mama ne bi uspjela iscitat (da, da, i o njoj to nesto govori :lol: ), no u svakom slucaju lijepo... (i optimisticno) :D :silly:

@ancy.: vidim da si odlucna djevojka (prema ovoj tocki iza ancy), i stoga se nadam da si prekinula s "prijateljicom", stvarno nije normalna... :!:
krcko (napisa):

A o dvosmislenosti? Ovo ti je druga interpretacija napisanog: kad te upozna shvatit ce da studij matematike nemre biti dosadan kada ti to studiras. A tek kad procita Salvadora Dalija... Very Happy

vauu... to ni moja mama ne bi uspjela iscitat (da, da, i o njoj to nesto govori Laughing ), no u svakom slucaju lijepo... (i optimisticno) Very Happy #Silly

@ancy.: vidim da si odlucna djevojka (prema ovoj tocki iza ancy), i stoga se nadam da si prekinula s "prijateljicom", stvarno nije normalna... Exclamation

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 18:59 ned, 13. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ancy."]Ma no way da ce mi se matka zgadit...Luda sam ja...kad se vozim ili hodam obozavam zbrajat znamenke na auto registracijama...Jednom mi je jedna instruktorica rekla da sam hodajuci kalkulator... :lol:[/quote]

ja ih ne zbrajam, nego pokusavam izmedju znamenki postaviti neku operaciju +.-.*,: te = tako da to sve ima smisla..
(npr. 224 bi bilo 2+2=4 :lol: :lol: )
drago mi je cuti da nisam jedini cudak 8)
ancy. (napisa):

ja ih ne zbrajam, nego pokusavam izmedju znamenki postaviti neku operaciju +.-.*,: te = tako da to sve ima smisla..
(npr. 224 bi bilo 2+2=4 Laughing Laughing )
drago mi je cuti da nisam jedini cudak Cool

[Vrh]
dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 19:29 ned, 13. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c_l"]ja ih ne zbrajam, nego pokusavam izmedju znamenki postaviti neku operaciju +.-.*,: te = tako da to sve ima smisla..
(npr. 224 bi bilo 2+2=4 :lol: :lol: )
drago mi je cuti da nisam jedini cudak 8)[/quote]
pa i ja upravo to radim,uz još neke operacije
c_l (napisa):
(npr. 224 bi bilo 2+2=4 Laughing Laughing )
drago mi je cuti da nisam jedini cudak Cool

pa i ja upravo to radim,uz još neke operacije

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 0:43 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja u zadnje vrijeme sve računam unutar [latex]\mathbb{Z}_{26}[/latex]. Neam pojma zašto....

Možda bi se dao i neki vic smisliti. Koliko kriptografu traje veljača u godini koja nije prijestupna? 2 dana HA HA.

Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.
Ja u zadnje vrijeme sve računam unutar . Neam pojma zašto....

Možda bi se dao i neki vic smisliti. Koliko kriptografu traje veljača u godini koja nije prijestupna? 2 dana HA HA.

Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.

Zadnja promjena: goranm; 12:53 pon, 14. 5. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:55 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema li veljaca u neprijestupnoj godini [b]dva[/b] dana? :grebgreb:
Nema li veljaca u neprijestupnoj godini dva dana? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 12:52 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Nema li veljaca u neprijestupnoj godini [b]dva[/b] dana? :grebgreb:[/quote]
A ima. Kad u 2 ujutro pokušavaš smisliti vic, neki moždani procesi ne rade baš najbolje. :oops: :lol:
vsego (napisa):
Nema li veljaca u neprijestupnoj godini dva dana? Kotacici rade 100 na sat

A ima. Kad u 2 ujutro pokušavaš smisliti vic, neki moždani procesi ne rade baš najbolje. Embarassed Laughing

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 18:06 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidis, vidis, Z26, kazes?? to bih i ja mogla probati..
malo za promjenu..
vidis, vidis, Z26, kazes?? to bih i ja mogla probati..
malo za promjenu..

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:46 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Netko me pohvalio, a netko pokudio. Pa nisu valjda tak loši vicevi? :lol:
Netko me pohvalio, a netko pokudio. Pa nisu valjda tak loši vicevi? Laughing

Artemis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:33 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam išo u jezičnu gimnaziju, a matematiku sam mrzio do 2. srednje. Istina pao sam 1. god, ali samo zato jer imam poteškoća s ustajanjem rano pa me je više bilo doma u krevetu nego na faksu.

Na uvodnom predavanju nam je prodekanica lijepo rekla da ne moramo bit lumeni da bi završili ovaj faks nego da je sasvim dovoljno da prisustvujemo svim vježbama i predavanjima(duhom i tijelom :) ) i u potpunosti se slažem s tim.

Faks je super, ljudi su super, ne bude ti dosadno tu.
Ja sam išo u jezičnu gimnaziju, a matematiku sam mrzio do 2. srednje. Istina pao sam 1. god, ali samo zato jer imam poteškoća s ustajanjem rano pa me je više bilo doma u krevetu nego na faksu.

Na uvodnom predavanju nam je prodekanica lijepo rekla da ne moramo bit lumeni da bi završili ovaj faks nego da je sasvim dovoljno da prisustvujemo svim vježbama i predavanjima(duhom i tijelom Smile ) i u potpunosti se slažem s tim.

Faks je super, ljudi su super, ne bude ti dosadno tu.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:58 pon, 14. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"]Ili, lete balonom astronom, matematičar-logičar i kriptograf i vide stado ovaca. Astronom kaže da ima mnogo ovaca, matematičar-logičar kaže da ih ima 26, a kriptograf da nema nijedna.[/quote]

A onaj vic kad kriptograf kaze "PBDL TALD MRCI LOTV DSUZ FFCA"?
Nemojte pokusavati razbiti sifru.
goranm (napisa):

A onaj vic kad kriptograf kaze "PBDL TALD MRCI LOTV DSUZ FFCA"?
Nemojte pokusavati razbiti sifru.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 4:17 uto, 15. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kriptografa opljackao njegov poznanik i pita ga policajac:
- Kako se zove taj vas poznanik?
Kriptograf mu odgovara:
- Ne mogu se sjetiti, ali Vigenèreov sifrat (za kljucnu rijec koju sam zaboravio) njegovog imena i prezimena je "SNLF GPGY XDTC CLIR".

Ovo moje mozete pokusati desifrirati... :D
Kriptografa opljackao njegov poznanik i pita ga policajac:
- Kako se zove taj vas poznanik?
Kriptograf mu odgovara:
- Ne mogu se sjetiti, ali Vigenèreov sifrat (za kljucnu rijec koju sam zaboravio) njegovog imena i prezimena je "SNLF GPGY XDTC CLIR".

Ovo moje mozete pokusati desifrirati... Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum