Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:39 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"][quote="vsego"]A lijepo je objasnjeno i u skripti za vjezbe (poglavlja 4-6), iako to necemo raditi na vjezbama... 8)[/quote]
Znači na vježbama nakon kolokvija krećemo sa 7. poglavljem, a 4-6 ulazi u kolokvij?[/quote]
U kolokvij ulazi sve sto se radilo na vjezbama i predavanjima do samog kolokvija (dakle, i ovaj tjedan), bez namjere da mjerim gradivo prema "poglavljima u vjezbama". :? Moja opaska samo znaci da imate dodatni materijal, a odakle krecemo s vjezbama nakon kolokvija... procijenit cemo negdje iduci tjedan, kad se detaljnije dogovorimo sto ce se gdje raditi. 8)
Recimo, za prvi kolokvij vam ne trebaju one silne zackuljice oko [tt]printf()[/tt]/[tt]scanf()[/tt] formata. ;)
Masiela (napisa): | vsego (napisa): | A lijepo je objasnjeno i u skripti za vjezbe (poglavlja 4-6), iako to necemo raditi na vjezbama...  |
Znači na vježbama nakon kolokvija krećemo sa 7. poglavljem, a 4-6 ulazi u kolokvij? |
U kolokvij ulazi sve sto se radilo na vjezbama i predavanjima do samog kolokvija (dakle, i ovaj tjedan), bez namjere da mjerim gradivo prema "poglavljima u vjezbama". Moja opaska samo znaci da imate dodatni materijal, a odakle krecemo s vjezbama nakon kolokvija... procijenit cemo negdje iduci tjedan, kad se detaljnije dogovorimo sto ce se gdje raditi.
Recimo, za prvi kolokvij vam ne trebaju one silne zackuljice oko printf()/scanf() formata.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: