Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:30 pon, 12. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

postoje konzultacije
kad list papira nece odgovoriti, onda s tim listom papira odes zivoj osobi - simple
postoje konzultacije
kad list papira nece odgovoriti, onda s tim listom papira odes zivoj osobi - simple

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:39 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"][quote="vsego"]A lijepo je objasnjeno i u skripti za vjezbe (poglavlja 4-6), iako to necemo raditi na vjezbama... 8)[/quote]
Znači na vježbama nakon kolokvija krećemo sa 7. poglavljem, a 4-6 ulazi u kolokvij?[/quote]

U kolokvij ulazi sve sto se radilo na vjezbama i predavanjima do samog kolokvija (dakle, i ovaj tjedan), bez namjere da mjerim gradivo prema "poglavljima u vjezbama". :? Moja opaska samo znaci da imate dodatni materijal, a odakle krecemo s vjezbama nakon kolokvija... procijenit cemo negdje iduci tjedan, kad se detaljnije dogovorimo sto ce se gdje raditi. 8)

Recimo, za prvi kolokvij vam ne trebaju one silne zackuljice oko [tt]printf()[/tt]/[tt]scanf()[/tt] formata. ;)
Masiela (napisa):
vsego (napisa):
A lijepo je objasnjeno i u skripti za vjezbe (poglavlja 4-6), iako to necemo raditi na vjezbama... Cool

Znači na vježbama nakon kolokvija krećemo sa 7. poglavljem, a 4-6 ulazi u kolokvij?

U kolokvij ulazi sve sto se radilo na vjezbama i predavanjima do samog kolokvija (dakle, i ovaj tjedan), bez namjere da mjerim gradivo prema "poglavljima u vjezbama". Confused Moja opaska samo znaci da imate dodatni materijal, a odakle krecemo s vjezbama nakon kolokvija... procijenit cemo negdje iduci tjedan, kad se detaljnije dogovorimo sto ce se gdje raditi. Cool

Recimo, za prvi kolokvij vam ne trebaju one silne zackuljice oko printf()/scanf() formata. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 20:23 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dijeljenjem na poglavlja nisam mislila ništa loše ;) Samo me okvirno zanimalo da li će se za nešto pretpostavljati da smo prošli (odradili na predavanju ili samostalno).
Dijeljenjem na poglavlja nisam mislila ništa loše Wink Samo me okvirno zanimalo da li će se za nešto pretpostavljati da smo prošli (odradili na predavanju ili samostalno).

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:37 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nece se nista pretpostavljati. :? Ako ste radili (ili budete radili) na predavanju, smatrat ce se da je obradjeno; ako ne, onda ce se ili raditi (na vjezbama ili predavanjima) ili se nece niti ispitivati. 8)

[quote="[url=http://degiorgi.math.hr/prog1/rules.php]Pravila polaganja kolegija[/url]"]U gradivo pojedinog kolokvija ulazi sve što se radilo na vježbama [b]i predavanjima[/b] od početka semestra do dana održavanja kolokvija.[/quote]

8)
Nece se nista pretpostavljati. Confused Ako ste radili (ili budete radili) na predavanju, smatrat ce se da je obradjeno; ako ne, onda ce se ili raditi (na vjezbama ili predavanjima) ili se nece niti ispitivati. Cool

Pravila polaganja kolegija (napisa):
U gradivo pojedinog kolokvija ulazi sve što se radilo na vježbama i predavanjima od početka semestra do dana održavanja kolokvija.

Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum