Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ziky Gost
|
Postano: 13:06 pon, 20. 9. 2004 Naslov: prebacivanje iz Splita U Zagreb |
|
|
Ako ima koji nadobudni matematičar da mi kaže par informacija, to bi bilo super! Evo ovako:
ovu godinu 2003/04. sam bila upisana na 1.godinu matematike u Splitu (uz potporu ministarstva). da skratin priču, ja bi se prebacila sada u Zagreb, i najjednostavnije mi je upisat ponavljanje 1. godine. Jel mi može tko reći pod kojim uvjetom, kako, kada..?
Već tjedan dana zoven i ne mogu nikako dobit prodekanicu za nastavu da to provjerin! Please, help!
Ako ima koji nadobudni matematičar da mi kaže par informacija, to bi bilo super! Evo ovako:
ovu godinu 2003/04. sam bila upisana na 1.godinu matematike u Splitu (uz potporu ministarstva). da skratin priču, ja bi se prebacila sada u Zagreb, i najjednostavnije mi je upisat ponavljanje 1. godine. Jel mi može tko reći pod kojim uvjetom, kako, kada..?
Već tjedan dana zoven i ne mogu nikako dobit prodekanicu za nastavu da to provjerin! Please, help!
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ziky Gost
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
Postano: 22:12 pon, 20. 9. 2004 Naslov: |
|
|
prica nije zavrsila. prebacivanje se nastavlja ove godine. mudriji, iskusniji.....u nove pobjede.
dakle, draga ziky, odes STO PRIJE u zagreb sa molbom za prebacivanje - nasvrljat cu ti dole - kod tete kosjenke (tak se zove?) - nasuprot referade i das joj 200kn da ti ona lupi pecat protokola. nakon toga sa tom molbom, kopijom indexa (pozeljnije je ostaviti index - original) u referadu i prijepisom ocjena (uputstvo - na porti u splitu trazi molbu, ispuni i sa indexom odi u referadu kod tete ane) to sve predaj tetama tamo. one ce to proslijediti prodekanici. program faxa........ja sam odnio program faxa koji vrijedi za sve generacije prije tvoje - vi ste imali radikalno izmjenjen program, stoga - trci kod procelnika dedica i procelnice granic - neka ti izdaju novi program! pricao sam sa prodekanicom (sjeca me se od prosle godine - a kako ne bi? :roll: ). anyway, procjenit ce sto moze priznati, sto ne. mislim da mi sve priznaju i da idem na trecu godinu unatoc razlici (opca fizika 1 i 2). to bi trebala napraviti sto prije - najpozeljnije bi bilo do kraja ovog tjedna - rjesenje ces cekati tjedan dana, a upisi su ti do 15.10!
nadalje, u zagrebu neces upisati ponavljanje 1. godine, nego 1. godinu 1. put. razlog tog "paradoksa" je sto (do sada) nisi studirala na PMF-MO nego na FPMZiOP - Split. ako si nesto ispita rjesila - super, mozda ti priznaju. vi ste experimentalna generacija sa sasvim novim programom (mislim na generaciju 2003/04 u splitu) - izmjenjene analize, ukinute elementarne, teorija skupova na 1. (mi smo to imali na 2.), praktikumi (nama na 2.), programiranje 1. i 2. (nama samo programiranje pascal). u zagrebu su također ove godine ucinili puno promjena. profesorski studij se vise ne "bira" na 2. godini vec se ide od starta sa njime. i program su mjenjali, nazive kolegija, sve.
anyway, ja svoje rjesenje jos cekam. uputili su me da nazovem u srijedu referadu i provjerim. no.....problemi, problemi. prosle godine me zezne za fax - dom dobijem. ove godine obrnuto. nadam se da cu uspjeti rjesiti neki smjestaj, pa definitivno selim.
pozelite mi svu srecu! trebat ce mi.
a i ja tebi ziky zelim srecu. (zamjenimo nasu oronulu zgradu jednom ljepsom! ;))
prica nije zavrsila. prebacivanje se nastavlja ove godine. mudriji, iskusniji.....u nove pobjede.
dakle, draga ziky, odes STO PRIJE u zagreb sa molbom za prebacivanje - nasvrljat cu ti dole - kod tete kosjenke (tak se zove?) - nasuprot referade i das joj 200kn da ti ona lupi pecat protokola. nakon toga sa tom molbom, kopijom indexa (pozeljnije je ostaviti index - original) u referadu i prijepisom ocjena (uputstvo - na porti u splitu trazi molbu, ispuni i sa indexom odi u referadu kod tete ane) to sve predaj tetama tamo. one ce to proslijediti prodekanici. program faxa........ja sam odnio program faxa koji vrijedi za sve generacije prije tvoje - vi ste imali radikalno izmjenjen program, stoga - trci kod procelnika dedica i procelnice granic - neka ti izdaju novi program! pricao sam sa prodekanicom (sjeca me se od prosle godine - a kako ne bi? ). anyway, procjenit ce sto moze priznati, sto ne. mislim da mi sve priznaju i da idem na trecu godinu unatoc razlici (opca fizika 1 i 2). to bi trebala napraviti sto prije - najpozeljnije bi bilo do kraja ovog tjedna - rjesenje ces cekati tjedan dana, a upisi su ti do 15.10!
nadalje, u zagrebu neces upisati ponavljanje 1. godine, nego 1. godinu 1. put. razlog tog "paradoksa" je sto (do sada) nisi studirala na PMF-MO nego na FPMZiOP - Split. ako si nesto ispita rjesila - super, mozda ti priznaju. vi ste experimentalna generacija sa sasvim novim programom (mislim na generaciju 2003/04 u splitu) - izmjenjene analize, ukinute elementarne, teorija skupova na 1. (mi smo to imali na 2.), praktikumi (nama na 2.), programiranje 1. i 2. (nama samo programiranje pascal). u zagrebu su također ove godine ucinili puno promjena. profesorski studij se vise ne "bira" na 2. godini vec se ide od starta sa njime. i program su mjenjali, nazive kolegija, sve.
anyway, ja svoje rjesenje jos cekam. uputili su me da nazovem u srijedu referadu i provjerim. no.....problemi, problemi. prosle godine me zezne za fax - dom dobijem. ove godine obrnuto. nadam se da cu uspjeti rjesiti neki smjestaj, pa definitivno selim.
pozelite mi svu srecu! trebat ce mi.
a i ja tebi ziky zelim srecu. (zamjenimo nasu oronulu zgradu jednom ljepsom! )
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ziky Gost
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ziky Gost
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)

|
Postano: 11:33 sri, 22. 9. 2004 Naslov: |
|
|
hajde, dodji nam! kolko god trajalo, biti ce to krace nego jos tri godine ringe-ringe-jaja :D (iako su meni osobno upravo fascinantne te djecje mantre, rugalice, ditirambi i slicno, pogotovo njihov razvoj i diferencijacija po podrucjima nastanka)
hajde, dodji nam! kolko god trajalo, biti ce to krace nego jos tri godine ringe-ringe-jaja (iako su meni osobno upravo fascinantne te djecje mantre, rugalice, ditirambi i slicno, pogotovo njihov razvoj i diferencijacija po podrucjima nastanka)
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 14:03 čet, 23. 9. 2004 Naslov: |
|
|
no, no, i nije tak lose na splitskom faxu. to se tebi mozda cini jer si tek godinu dana tamo. ja sam tamo ipak malo duze, ap znam o cemu pricam. asistenti se mozda cine malo "hladni" i distancirani na prvoj godini jer vas ima relativno puno, a kasnije kada sjedi 8 osoba u klupi, onda je atmosfera puno lezernija. i na ispitu isto tako jer vas ima 3 najvise. fora je sjediti i brbljati sa profama. a da, iritantno je imati pokraj sebe cure sto studiraju visoku uciteljsku i domet razgovora je staviti ruzicasto ili plavkasto sjajilo. :roll: al sve ostalo je ok. priznajem, ima profesora sto tlace na prvoj (S.S. - znat ces tko je), al vjeruj mi - tip je na drugoj fenomenalan.
a zasto se ja onda selim? zato jer je u konacnici ipak puno kvalitetnije na faxu u zagrebu - pogotovo sto se tice sirine - odabira izbornih... npr. mene zanima kriptografija, a toga u splitu nema. na listi izbornih predmeta imas jedva 10 stvari...
btw, danas nazvao referadu. prebacivanje odobreno. zbog razlike u planu i programu faxa sam (OPET) na drugoj godini, bez obzira sto u splitu imam uvjet za trecu. razlika koju moram upisati je uvod u opcu fiziku 1 i 2 (a mi u splitu to nemamo), matematicka analiza 3 & 4, odj (ta 3 kolegija nisam ni izlazio), uvis, mg (u splitu na trecoj) i ep (u splitu izborno). sto nije bed jer mi fali samo fizika 1 & 2 (sa prve) + samo 20 bodova sa druge za upis trece godine. a kako mi sve priznaju, sa (zagrebacke) trece godine vec imam 21 bod. :D
EDIT: zaboravih napomenuti da ostajem isti profil - profesor matematike i informatike. ;)
no, no, i nije tak lose na splitskom faxu. to se tebi mozda cini jer si tek godinu dana tamo. ja sam tamo ipak malo duze, ap znam o cemu pricam. asistenti se mozda cine malo "hladni" i distancirani na prvoj godini jer vas ima relativno puno, a kasnije kada sjedi 8 osoba u klupi, onda je atmosfera puno lezernija. i na ispitu isto tako jer vas ima 3 najvise. fora je sjediti i brbljati sa profama. a da, iritantno je imati pokraj sebe cure sto studiraju visoku uciteljsku i domet razgovora je staviti ruzicasto ili plavkasto sjajilo. al sve ostalo je ok. priznajem, ima profesora sto tlace na prvoj (S.S. - znat ces tko je), al vjeruj mi - tip je na drugoj fenomenalan.
a zasto se ja onda selim? zato jer je u konacnici ipak puno kvalitetnije na faxu u zagrebu - pogotovo sto se tice sirine - odabira izbornih... npr. mene zanima kriptografija, a toga u splitu nema. na listi izbornih predmeta imas jedva 10 stvari...
btw, danas nazvao referadu. prebacivanje odobreno. zbog razlike u planu i programu faxa sam (OPET) na drugoj godini, bez obzira sto u splitu imam uvjet za trecu. razlika koju moram upisati je uvod u opcu fiziku 1 i 2 (a mi u splitu to nemamo), matematicka analiza 3 & 4, odj (ta 3 kolegija nisam ni izlazio), uvis, mg (u splitu na trecoj) i ep (u splitu izborno). sto nije bed jer mi fali samo fizika 1 & 2 (sa prve) + samo 20 bodova sa druge za upis trece godine. a kako mi sve priznaju, sa (zagrebacke) trece godine vec imam 21 bod.
EDIT: zaboravih napomenuti da ostajem isti profil - profesor matematike i informatike.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 10:23 čet, 30. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[color=darkred]People, Pravila ponašanja jos uvijek ne dopustaju komercijalne oglase, pa tako ni one vezane uz iznajmljivanje i placanje smjestaja. :? Tim povodom, par postova na tu temu nas je zalosno napustilo... :(
Nemojte vishe. :roll:
Hvala![/color]
People, Pravila ponašanja jos uvijek ne dopustaju komercijalne oglase, pa tako ni one vezane uz iznajmljivanje i placanje smjestaja. Tim povodom, par postova na tu temu nas je zalosno napustilo...
Nemojte vishe.
Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:46 čet, 7. 10. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="klikky"]anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha? :multi:[/quote]
za pocetak pogledaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=19771#19771]ovdje....[/url]
a Izlet... mislim da bi se mozda neki mogao i dogoditi, ali sumnjam da ce biti kao do sada gdje se na Forumu pisalo gdje bi isli - pouceni iskustvima zadnejg izlega gdje je skoro 15 studenata reklo da ide, od njih se pojavih ja, a dosli su neki prof. i ass. koji nisu planirali doci
a treba li spomenuti da su lokaciju birali upravo ti studenti svojim glasovima? (nama je bilo super, ali blesavo je ispalo)
tako da, mislim da ce sistem nadalje biti - e pipl, mi idemo tad i tad, polazak je od tud i tud, u to i to vrijeme, ne cekamo nikoga osim onih koji su se vec dogovorili, ako dodjete, dobro ste dosli - + jos mozda pokoja uputa (ak treba novac za nesto tipa uzlanica or smth)
klikky (napisa): | anyway, nesi.........sjecam se kada sam se prosle godine trebao prebaciti.....spomenula si neki izlet forumasha?  |
za pocetak pogledaj ovdje....
a Izlet... mislim da bi se mozda neki mogao i dogoditi, ali sumnjam da ce biti kao do sada gdje se na Forumu pisalo gdje bi isli - pouceni iskustvima zadnejg izlega gdje je skoro 15 studenata reklo da ide, od njih se pojavih ja, a dosli su neki prof. i ass. koji nisu planirali doci
a treba li spomenuti da su lokaciju birali upravo ti studenti svojim glasovima? (nama je bilo super, ali blesavo je ispalo)
tako da, mislim da ce sistem nadalje biti - e pipl, mi idemo tad i tad, polazak je od tud i tud, u to i to vrijeme, ne cekamo nikoga osim onih koji su se vec dogovorili, ako dodjete, dobro ste dosli - + jos mozda pokoja uputa (ak treba novac za nesto tipa uzlanica or smth)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|