Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zasto studenti PMF-a i PBF-a imaju komunikacijskih problema?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
GlorFindel1983
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 8:57 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]
Cujem da su tamo normalne prijetenje kako ce netko nekoga palicom i slicno...[/quote]

Ma moze se ta ekipa prijetiti kome hoce i kolko hoce; oni su samo jaki na rijecima, a na dijelima samo kada treba bannati nekog konstruktivnog ili nekog koji ima drugacije misljenje od njihovog!

Mene osobno ta "jakost na rijecima", a "slabost u dijelima" podsjeca na nase politicare (SVE); a sad zamislite te ljude kako rade nesto u buducnosti za dobrobit ove zemlje! STRAŠNO! :shocked!:
Citat:

Cujem da su tamo normalne prijetenje kako ce netko nekoga palicom i slicno...

Ma moze se ta ekipa prijetiti kome hoce i kolko hoce; oni su samo jaki na rijecima, a na dijelima samo kada treba bannati nekog konstruktivnog ili nekog koji ima drugacije misljenje od njihovog!

Mene osobno ta "jakost na rijecima", a "slabost u dijelima" podsjeca na nase politicare (SVE); a sad zamislite te ljude kako rade nesto u buducnosti za dobrobit ove zemlje! STRAŠNO! #Shocked

GlorFindel1983
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:50 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

E pazite sad ovo:

http://www.pbf.hr/stud/phpBB2/viewtopic.php?t=498

Andol je uveo nova pravila; izgleda da ce svi za koje on procijeni da nisu s PBF-a biti banani sa foruma. :tuuuga:

Ukljucujuci naravno i one koji su s PBF-a a ne slazu se s njim (me included)!

Ovo je stvarno previse!

Necu mjenjat faks, ali forum svakako hocU!

:bananaparty:

P.S. Uostalom vise mi se svidjaju vasi smajlici!!!
E pazite sad ovo:

http://www.pbf.hr/stud/phpBB2/viewtopic.php?t=498

Andol je uveo nova pravila; izgleda da ce svi za koje on procijeni da nisu s PBF-a biti banani sa foruma. Tuuuga je moja pregolema!

Ukljucujuci naravno i one koji su s PBF-a a ne slazu se s njim (me included)!

Ovo je stvarno previse!

Necu mjenjat faks, ali forum svakako hocU!

Tulum banana

P.S. Uostalom vise mi se svidjaju vasi smajlici!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:56 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako bi netko bio tako dobar da proslijedi Hopli:

[quote="AndolC"]Dana 07.09.2005. stupa na snagu odluka o zatvaranju ovog foruma za sve korisnike koji nisu studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta ili djelatnici istog.Administratori ce imati ovlasti banati svakoga za koga procijene da nespada u tu kategoriju.Ukoliko ste banani a spadate u gornje kategorije posaljite mail sa pbf domene ili donesite potvrdu o statusu u prostorije PSZ PBF-a.Postoji kategorija specijalni gosti koje ce dodjeljivati predsjednistvo PSZ PBF-a.

Predsjednik Podruznice studentskog zbora PBF-a[/quote]

:gg:
Ako bi netko bio tako dobar da proslijedi Hopli:

AndolC (napisa):
Dana 07.09.2005. stupa na snagu odluka o zatvaranju ovog foruma za sve korisnike koji nisu studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta ili djelatnici istog.Administratori ce imati ovlasti banati svakoga za koga procijene da nespada u tu kategoriju.Ukoliko ste banani a spadate u gornje kategorije posaljite mail sa pbf domene ili donesite potvrdu o statusu u prostorije PSZ PBF-a.Postoji kategorija specijalni gosti koje ce dodjeljivati predsjednistvo PSZ PBF-a.

Predsjednik Podruznice studentskog zbora PBF-a

Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 13:48 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ukoliko ste banani a spadate u gornje kategorije posaljite mail sa pbf domene ili donesite potvrdu o statusu u prostorije PSZ PBF-a.Postoji kategorija specijalni gosti koje ce dodjeljivati predsjednistvo PSZ PBF-a.[/quote]
:blueshock: :rotfl:

andol tako zna obradovat covjeka :roll:
vsego (napisa):
Ukoliko ste banani a spadate u gornje kategorije posaljite mail sa pbf domene ili donesite potvrdu o statusu u prostorije PSZ PBF-a.Postoji kategorija specijalni gosti koje ce dodjeljivati predsjednistvo PSZ PBF-a.

Disaster!!! Valjam se po podu od smijeha

andol tako zna obradovat covjeka Rolling Eyes

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 14:34 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Neznam kako cu bez njihovog foruma! :-D :twisted: Ma grozno. I oni su u predstavnistvu SZa? Ah, da. Zaboravio sam u kojoj smo drzavi.
Neznam kako cu bez njihovog foruma! Very Happy Twisted Evil Ma grozno. I oni su u predstavnistvu SZa? Ah, da. Zaboravio sam u kojoj smo drzavi.

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 16:31 sri, 7. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kaj to matematičarima ima tak' interesantnog na forumu PBF-a, kad ste se tak' raspisali? :?

[color=darkblue]Edit: Ovo nisam namjerno duplao. Pa bi bilo lijepo da se vrati ona mogućnost da obični korisnik može zbrisat' svoj post. [/color]

[color=blue]moderator: evo ispravljeno.[/color]
A kaj to matematičarima ima tak' interesantnog na forumu PBF-a, kad ste se tak' raspisali? Confused

Edit: Ovo nisam namjerno duplao. Pa bi bilo lijepo da se vrati ona mogućnost da obični korisnik može zbrisat' svoj post.

moderator: evo ispravljeno.

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 20:35 čet, 8. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

andol je zakon. samo je moja procjena da bi se treba zvat xanax. ili mozda isus krist superstar? mozda da na forum doda: all tresspassers will be shot, survivors will be shot again.
zakljucak?dogodine upisujem pbf
epilog: jadna hrana kojoj on bude tehničar
andol je zakon. samo je moja procjena da bi se treba zvat xanax. ili mozda isus krist superstar? mozda da na forum doda: all tresspassers will be shot, survivors will be shot again.
zakljucak?dogodine upisujem pbf
epilog: jadna hrana kojoj on bude tehničar

pbf king
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:25 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobra noć, dobri ljudi...
Ja, kao student pbf-a, morat ću se složiti sa svime što ste rekli... Barem što se tiće Andola [color=red]xxx[/color] Nadajmo se samo da će uskoro biti maknut sa mjesta administratora i da će naš forum pokazati jednu višu kvalitetu, za koju sada jednostavno nema predispozicije.
Andol je [color=red]xxx[/color] Na forumu je dobio moč i odlučio virtualno oživjeti svoj "Wannabe" lik. [color=red]xxx[/color]
Smatram da je to sramotno. Ne samo da se pokazuje zadrtost i netolerantnost, već se automatski stvara loša slika samog pbf-a. No, ipak je to pbf, pa si to mogu dopustiti.
Naravno, na kraju bih se osvrnuo na pravila koja je andol postavio i živi sam dokaz da ih sam krši. Eto, inteligentniji sam od njega, a bogme znam na poseban naćin dovesti osobu do ludila da ne upotrebljavam zdravo balkansko seljačke izraze...
Ja, kao Leo Flawless, nisam dobio objašnjenje niti razlog svoga bana. no, nadam se da će dekan imati odgovor...
Uživajte, ljudi...

[color=darkred]Kao što se može vidjeti iz priloženog, ovaj sam post poprilično doradio, te se on kao takav, na žalost, prilično dobro uklapa u ono "[i]automatski stvara loša slika samog pbf-a[/i]".

Kolega, ovdje su dobrodošli [b]svi koji žele zdravu diskusiju, u skladu s pravilima domaćina[/b] koja ste mogli uočiti [url=http://degiorgi.math.hr/forum/]na početnoj stranici Foruma[/url].

Ne, ovdje ne dijelimo bannove šakom i kapom, ali jako držimo do kulturne razine diskusije. U nastojanjima da to postignemo, [b]možemo[/b] posegnuti i za bannovima, iako se ja iskreno nadam da to neće biti potrebno.

Zato Vas molim da proučite Pravila ponašanja i da ih se ubuduće pridržavate.

Hvala

Vedran Šego,
asistent na PMF-MO i Administrator Foruma@DeGiorgi[/color]
Dobra noć, dobri ljudi...
Ja, kao student pbf-a, morat ću se složiti sa svime što ste rekli... Barem što se tiće Andola xxx Nadajmo se samo da će uskoro biti maknut sa mjesta administratora i da će naš forum pokazati jednu višu kvalitetu, za koju sada jednostavno nema predispozicije.
Andol je xxx Na forumu je dobio moč i odlučio virtualno oživjeti svoj "Wannabe" lik. xxx
Smatram da je to sramotno. Ne samo da se pokazuje zadrtost i netolerantnost, već se automatski stvara loša slika samog pbf-a. No, ipak je to pbf, pa si to mogu dopustiti.
Naravno, na kraju bih se osvrnuo na pravila koja je andol postavio i živi sam dokaz da ih sam krši. Eto, inteligentniji sam od njega, a bogme znam na poseban naćin dovesti osobu do ludila da ne upotrebljavam zdravo balkansko seljačke izraze...
Ja, kao Leo Flawless, nisam dobio objašnjenje niti razlog svoga bana. no, nadam se da će dekan imati odgovor...
Uživajte, ljudi...

Kao što se može vidjeti iz priloženog, ovaj sam post poprilično doradio, te se on kao takav, na žalost, prilično dobro uklapa u ono "automatski stvara loša slika samog pbf-a".

Kolega, ovdje su dobrodošli svi koji žele zdravu diskusiju, u skladu s pravilima domaćina koja ste mogli uočiti na početnoj stranici Foruma.

Ne, ovdje ne dijelimo bannove šakom i kapom, ali jako držimo do kulturne razine diskusije. U nastojanjima da to postignemo, možemo posegnuti i za bannovima, iako se ja iskreno nadam da to neće biti potrebno.

Zato Vas molim da proučite Pravila ponašanja i da ih se ubuduće pridržavate.

Hvala

Vedran Šego,
asistent na PMF-MO i Administrator Foruma@DeGiorgi

Zadnja promjena: pbf king; 0:29 sub, 10. 9. 2005; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
pbf king
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:26 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nadam se da vi ne banirate ljude koji nisu na vašem faxu!?

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 7:30 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pbf king"]Nadam se da vi ne banirate ljude koji nisu na vašem faxu!?[/quote]
na ovom forumu je jednako dobrodosao svatko tko se pridrzava pravila,
i jednako nedobrodosao svatko tko radi probleme (u prevelikoj mjeri).
pbf king (napisa):

na ovom forumu je jednako dobrodosao svatko tko se pridrzava pravila,
i jednako nedobrodosao svatko tko radi probleme (u prevelikoj mjeri).

DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 9:10 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u principu se nema sta diskutirati o forumu pbf-a. oni dovoljno govore sami o sebi, a mi se mozemo samo zabavljati na njihov racun. njihov stav je: svi ste dobrodosli dok nas nekolicinu prepoznajete kao bogove. all heretics will be prosecuted. nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?
u principu se nema sta diskutirati o forumu pbf-a. oni dovoljno govore sami o sebi, a mi se mozemo samo zabavljati na njihov racun. njihov stav je: svi ste dobrodosli dok nas nekolicinu prepoznajete kao bogove. all heretics will be prosecuted. nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:28 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"]nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?[/quote]
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa
DarkLord (napisa):
nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?

pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:52 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="DarkLord"]nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?[/quote]
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa[/quote]

Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine... :twisted:

@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti. :silly:
koryanshea (napisa):
DarkLord (napisa):
nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?

Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine... Twisted Evil

@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti. #Silly

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 15:39 sub, 10. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti. :silly:[/quote]

A nama to kao jaaaaako fali! :bluescreen: :drinking:

Srecom znam par ljudi koji su s tog fakulteta, pa znam da je ovo ocito manjina. :tso:

[color=blue][b]moderator:[/b] ostatak rasprave je splitan u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=4945]moderatorski problemi na forumu BIUSa[/url].[/color]
vsego (napisa):
@DarkLord: oni bas i ne govore puno o sebi, jer su se zatvorili, pa mi to ne mozemo cuti. #Silly

A nama to kao jaaaaako fali! I'm a (not so) happy Windows user! #Beer

Srecom znam par ljudi koji su s tog fakulteta, pa znam da je ovo ocito manjina. Trudim Se Objasniti...

moderator: ostatak rasprave je splitan u moderatorski problemi na forumu BIUSa.

radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:26 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

problema ima zbog administratora,koji uživaju u pljuvanju,vrijeđanju drugih korisnika,a koji nisu iz njihove škvadre.

totalno primitivno,jadno i...pomalo bolesno.

ostatak priče i detalji su poznati nekim forumašima i ovog foruma.

[color=blue]Nekoliko "bogatijih" epiteta je izbrisano. Molim, pripaziti s neargumentiranim napadima.

P.S. Slucajne "duplice" brisemo "on sight"; ne treba se ispricavati, moliti da se obrise i sl. ;)[/color]
problema ima zbog administratora,koji uživaju u pljuvanju,vrijeđanju drugih korisnika,a koji nisu iz njihove škvadre.

totalno primitivno,jadno i...pomalo bolesno.

ostatak priče i detalji su poznati nekim forumašima i ovog foruma.

Nekoliko "bogatijih" epiteta je izbrisano. Molim, pripaziti s neargumentiranim napadima.

P.S. Slucajne "duplice" brisemo "on sight"; ne treba se ispricavati, moliti da se obrise i sl. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 16:35 pet, 16. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="koryanshea"][quote="DarkLord"]nije mi jasno kako im forum jos uvijek funkcionira, odnosno kakvi su to clanovi koji pristaju na taj nacin komunikacije?[/quote]
pa na taj nacin pristaju oni koji su u njemu povlasteni - dakle admin i njegovi frendovi. ono je ustvari privatni forum koji glumi da je za sve studente PBFa[/quote]

Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine... :twisted:[/quote]

isti su. ovi na PBFu su mozda jos i gori. kod nas barem nije bilo otkrivanja privatnih podataka, prijetnji fizickim nasiljem i slicno. [size=4]barem ja ne znam za to[/size] :?
vsego (napisa):
koryanshea (napisa):
DarkLord (napisa):

Podsjeca me na jedan nas sobicak do prije pola godine... Twisted Evil

isti su. ovi na PBFu su mozda jos i gori. kod nas barem nije bilo otkrivanja privatnih podataka, prijetnji fizickim nasiljem i slicno. barem ja ne znam za to Confused

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
radijator
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:16 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo samo da vas obavijestim da je s foruma pbfa decec baniran bez ikakvog objašnjenja, jer naravno nikakvog razloga za to nije ni bilo, a osobe koje nemaju veze s administriranjem i dalje iživljavaju svoje frustracije.
nevjerojatno je da se nakon svih upozorenja mjerodavnim osobama ništa nije poduzelo. Ima li još netko kakvu ideju, javite.
evo samo da vas obavijestim da je s foruma pbfa decec baniran bez ikakvog objašnjenja, jer naravno nikakvog razloga za to nije ni bilo, a osobe koje nemaju veze s administriranjem i dalje iživljavaju svoje frustracije.
nevjerojatno je da se nakon svih upozorenja mjerodavnim osobama ništa nije poduzelo. Ima li još netko kakvu ideju, javite.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:00 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="radijator"]Ima li još netko kakvu ideju, javite.[/quote]

Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante :silly:
radijator (napisa):
Ima li još netko kakvu ideju, javite.

Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante #Silly

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 23:01 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"][quote="radijator"]Ima li još netko kakvu ideju, javite.[/quote]

Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante :silly:[/quote]

Ne, svi PMFovski forumi bi to trebali napraviti! :-) Kamo god dodjem, obavijest je da je Decec banan! :-)
@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? ;-)
krcko (napisa):
radijator (napisa):
Ima li još netko kakvu ideju, javite.

Trazite od vsege da otvori podforum za PBF-ove azilante #Silly

Ne, svi PMFovski forumi bi to trebali napraviti! Smile Kamo god dodjem, obavijest je da je Decec banan! Smile
@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:18 pet, 23. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? ;-)[/quote]

Ok. :D

[size=19][b]Zakon o azilantima na Forum@DeGiorgi[/b][/size]

[size=17][b]Članak 1.[/b][/size]

Azilanti se upućuju na BIUSov forum.

[size=17][b]Prijelazne odredbe[/b][/size]

Azilanti imaju prijeći na BIUSov forum [b]odmah[/b]!

Dobro? :twisted:

(@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. :D Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista :twisted:)
bnikola (napisa):
@vsego, hocemo donijeti zakon o primanju azilanata? Wink

Ok. Very Happy

Zakon o azilantima na Forum@DeGiorgi

Članak 1.

Azilanti se upućuju na BIUSov forum.

Prijelazne odredbe

Azilanti imaju prijeći na BIUSov forum odmah!

Dobro? Twisted Evil

(@PBFovci: NHF, ovo je samo shala. Very Happy Nisam ja Andol, pa da vrsim diskriminaciju nad kolegama s istog sveucilista Twisted Evil)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum